Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2439 . 2440 . 2441 . 2442 . 2443 . 2444 . 2445 . 2446 . 2447 . 2448 . 2449 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 11:23
- Nahlásit

PetraK
naříznout do 3/4 ještě než dáš do mrožáka
sem to už koupila a donesla mražený, navíc je to dost silná štangle (má kilo a půl) asi na maso budu muset koupit nějakou pilku

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 11:30
- Nahlásit

birma
sem to už koupila a donesla mražený
Vsak, mrazeny to jde krasne zlomit, nemusis to rozmrazovat. Jak psala frau Esus, nariznout (staci jen kousek, ani to nemusi bejt do 3/4) a jebnout s tim o schod. Pripadne naseknout.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 11:39
- Nahlásit

birma

muset koupit nějakou pilku

netřeba, ono to trochu povolí, nařízneš a buuuuuum|! Hotofson.

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 11:44
- Nahlásit

cernej caj
myslim, ze to je jen argument bez zakladu, aby mohl drzkovat.

si taky myslím, ale právě proto bych já teda neustupovala, páč takhle pak zas bude držkovat bez základu na něco jinýho (možná už pro mě důležitějšího), klidu doma stejně nedocílím, pokud to je z potřeby držkovat, potřeba si najde jiný působiště.
já beru jen důvodný držkování, pak si dva sednou, proberou to, vyhledají kompromis, nebo i jeden ustoupí, to jo.
za důvod bych i brala nějaký psychický odpor ke psímu masu v lidské lednici- třeba že nesmrdí objektivně, ale pocitově to vadí - tam pak bych určitě vyšla vstříc- tím, že maso budu dávat jinam.
Ale tak píšu jen, jak bych to asi dělala já, každý ty vztahy máme postavený jinak samozřejmě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 11:45
- Nahlásit

jeste ze my mame cirgulu

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 11:45
- Nahlásit

Fifi
já si tady lámu hlavu, cos měla z rukou... a ono to vše o pacce a kosticích nejni metá fóra, o ruce a kostech, ono to je vo pračce.
musím si zchladit hlavu, ty vědra mě zdementňují víc než jsem.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 11:50
- Nahlásit

Vero
a ono to vše o pacce a kosticích nejni metá fóra, o ruce a kostech, ono to je vo pračce.
bez se zaklapnout do mrazaku
Psani bez diakritiky je uzasne, clovek si pocvici fantazii, vid.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 11:52
- Nahlásit

Vero
Tak on je proste proti krmeni masem - ze psi nemusi mit vse potrebne, ze se na to musi myslet a rozmrazovat... on nechtel nikdy ani at s tim zacnu, ale zas pokud ustoupil v tom, ze mam svoje krmici obdobi a ustoupil z toho, ze on je teda masem krmit nebude na to, ze kdyz to nachystam, tak jim to z lednice vynda, tak ja ustoupim v tom, ze proste masovy obdobi na chvili prerusime at nabere na granulich. Pokud na granulich nabere, tak si zas budu moct masovat a pokud nenabere, budu mit argument ze je to stejne jedno

a dotaz na vdane zeny muze strasi jeho znami tim, ze po svatbe se vsecko zmeni a pak se hodne rozvadi a on nechce at se neco meni... muze tu nekdo objektivne rict, zda se neco snatkem zmenilo nebo zmena proste klasika prichazi spis se zivotnima situacema - spolecny bydleni, spolecny penize, deti, jobovky v rodine atd?

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 11:52
- Nahlásit

Vero

si taky myslím, ale právě proto bych já teda neustupovala

moje řeč, pěkně sepsáno.

a ono to vše o pacce a kosticích nejni metá fóra, o ruce a kostech, ono to je vo pračce.

jehehéé jehehéééééé

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 11:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

muze tu nekdo objektivne rict, zda se neco snatkem zmenilo

nezměnilo se vůbec nic, je to stejný, jako když oslavíš vosumnáct co se změní až teda konečně po tý oslavě vystřízlivíš?? - nic, jsi to pořád ty, stejná.

pokud už spolu bydlíte, co by se jako mělo měnit?? Změna je to asi pro ty, co právě se pak sestěhujou a začnou se sžívat, pokud už jsou lidi sžitý, změnit není co.

Edit důležitý je, mít v tý době srovnaný jak věci řešíte. jestli umíte kompromisovat, jestli víte, že máte třeba stejnej názor na to, jak nakládat s penězma (my jsme ale třeba hned od prvního momentu, co jsme spolu začli bydlet, dávali prachy na jednu hromadu. ani jeden z nás si nenárokuje víc. Jestli máte stejný náhledy na to, jak vychovávat dítě, jak trávit čas, jestli si prostě vyhovíte.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 12:04
- Nahlásit

PetraK
prave, ja mu to rikam taky, uz spolu bydlime 4 roky a z toho tak 2 proste resime chod domacnosti financne dohromady, tak snad co by cekal, ze by se melo menit?
ja mu to taky rikala, ze to je treba tim, ze spolu zacnou bydlet, nebo zacnou resit finance ne kazdy sam za sebe a tak, ale proste nechapu, proc by se menit neco melo. ale posledni dobou je nejak furt v kolektivu rozvedenejch do 10ti let

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 12:11
- Nahlásit

cernej caj
muze strasi jeho znami tim, ze po svatbe se vsecko zmeni
mám mlčet, viď?
změní se to, co změnit chcete, podle mě
PetraK
je to stejný, jako když oslavíš vosumnáct co se změní až teda konečně po tý oslavě vystřízlivíš?
nalejou ti v hospodě - legálně!!!
stejně tak, tušim, možná jako vdané paničce máš možnost získat lepší podmínky hypo /prej/ a muš automaticky (pokud nenapíšeš závěť) dědí půlku baráku (lépe a radostněji to ví Eninka)

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 12:21
- Nahlásit

kachna_
nalejou ti v hospodě - legálně!!!

na ja, ale to je změna k pozitivnímu

vdané paničce máš možnost získat lepší podmínky hypo /prej/ a muš automaticky (pokud nenapíšeš závěť) dědí půlku baráku (lépe a radostněji to ví Eninka)

jo po právní stránce se to taky vylepší. Ale z mojí zkušenosti se prostě nezmění nic. pokud třeba fakt ty lidi nejedou na to, že má každej svoje finance a pak je zapotřebí je dát na jednu hromadu a ten jeden má pocit, že přišel o finanční svobodu, např. Tohle my fakt nikdy neřešili, měli jsme hned od začátku ve shodě všechno společně. stejnej náhled máme i na chod domácnosti, i na výchovu dětí, či psůch. Máme výhodu společnýho koníčka /muzika/ , vidíme stejně i trávení dovolený a tak.
Myslím, že chlap se bojí, že prostě přijde o svobodu?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 12:30
- Nahlásit

kachna_
mám mlčet, viď?
ja bych radsi, kdyby si me nevzal, ale byl spokojenej, nez resil, jak se to musi po*** a ze se vsichni rozvedou a ze si to rozmyslel...

lépe a radostněji to ví Eninka budu se muset eninky zeptat na predmanzelskou smlouvu

Myslím, že chlap se bojí, že prostě přijde o svobodu?
mozna ze jo, on se asi boji toho, co a jak se muze zmenit, kdyz mu ted rikaj, ze se to zmeni k horsimu.

a tuplem tim, ze spolu 4roky zijem v jedny domacnosti nevidim, co by se melo menit...

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 12:35
- Nahlásit

cernej caj

a tuplem tim, ze spolu 4roky zijem v jedny domacnosti nevidim, co by se melo menit...

přesně. prostě se jen ty budeš podepisovat jinak
Hele tak mu řekni, to cos teď napsala

ch radsi, kdyby si me nevzal, ale byl spokojenej, nez resil, jak se to musi po*** a ze se vsichni rozvedou a ze si to rozmyslel...

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 12:40
- Nahlásit

PetraK
TADYK http://www.fler.cz/rolinda

a koukám, že Blanokřídlá Blanice trochen zlobí....
Určo jí to přejde, tlamičku

Fifi
takže kausa "kostice" pokračuje

tlemím se tu nad těma štěňatama-piraňama zakouslýma do nohy, to jsou dráčci

birma
Jsem mrtvá, nesnášim vedra.
já na pokraji sil...bohudík dnes zataženo, tak jsem se trochu oživila

přítel má na konci srpínka narozky, budu vyráběti, lapač snů,
s vlastnoručně posbíranými peříčky (ne mými )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 12:43
- Nahlásit

PetraK
to sem mu taky rekla. no su zvedava, co z neho nakonec vyleze

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 12:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

denyk

TADYK

ty vado!! jak to někdo dokáže?? vypadá to naprosto dokonale, ty hořce, třeba jsou jak vyšitý

budu vyráběti, lapač snů,

was ist das?

že Blanokřídlá Blanice trochen zlobí..

no jo, něco se vynořit asi muselo , že by jí to přešlo, to nečekám - vzhledem k tomu, že naopak to nazačátku nedělala. je blběna. musíme to pořešiti.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 12:56
- Nahlásit

cernej caj

to sem mu taky rekla. no su zvedava, co z neho nakonec vyleze
mohly ho vyděsit už i samotný přípravy na svarbu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 12:56
- Nahlásit

denyk
ty boty sou fakt skvely, kdybych nosila tenisky... ale ma i luxus ty pasky

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 13:04
- Nahlásit

PetraK
ty nefíš co je lapač snů ?
třeba http://boudicca.pise.cz/104-lapac-snu.html

je blběna. musíme to pořešiti.
bude to dobrý, určitě ona je moc šikulína

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 13:06
- Nahlásit

PetraK
jo pripravy probehli tak, ze uz mame 2mesice zamluvenou hospodu, kterou sam muz navrh a termin na matrice a jinak nic jineho nechystame, neresime, neni duvod... ale asi spis ze ted potkal hodne znamych co dlouho nevidel, tak na dotaz co je novyho samozrejme odpovedel co je novyho a vseci mu to vymlouvaj, ze proc to dela kdyz nemusi? takze asi spis ten tlak okoli tam hraje dost roli.
no nejhorsi co se stane, ze zrusime matriku a ja na neho budu nasrana, ze su za dementa

asi si na svuj zeleny obycejny nezajimavy pasek nakreslim aspon psi tlapky...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 13:07
- Nahlásit

denyk
jo ja su asi mimo misu, ale to mas toho co s nim nejedes k mori nebo toho co si rikala, ze by nebyl marnej?

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 13:08
- Nahlásit

PetraK
má každej svoje finance
my třeba nemáme společný finance, jen máme pevně domluveno, co kdo platí.

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 13:13 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

cernej caj
ze by nebyl marnej?
jj ten ten ....no nenudíme se, páč manželka vyvádí hystericky před dcerkou 10ti letou...slovně i fyzicky ho napadá (ona ví že on si nic nedovolí páč by hned běžela k doktorovi)
A to vše (to je nejhorší) před holkou...výrazy, za které by se styděl i největší opilec za 6té cenové skupiny...
Přitom už spolu rok nežijí, ona si našla chlapa on se stará o holku (ona věčně v restauraci, která jim patří a na ní nemá čas) a jak zjistila, že on si někoho našel tak vyvádí, celá Prdelajz se jí směje, za tu komedii...ale to víme my a okolí, jaká je ..u soudu může být vše jinak.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 13:16
- Nahlásit

kachna_
my to mame taky tak domluveny jak ty, kazdej platime neco a mame kazdej svoje. ja bych komplet spolecny finance nechtela - prece jen obcas je treba koupit neco, po cem ten druhej nepatra, kam zmizeli ty 3 000 ze

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 13:18
- Nahlásit

denyk
tak nektery lidi sou proste trochu mimo... tak je z tebe macecha, jo?

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 13:25
- Nahlásit

cernej caj
abych pravdu řekla, holka byal v poho, než se to dověděla matka a začala jí vyprávět, že jí chci vzít tátu a on že na ní teď nebude mít čas atd....
Samo, ona si teď vzala pár dní volna a jezdí s holkou po městech, koupí jí na co si holka ukáže, prostě si jí kupuje
Já jsem říkala, že by bylo lepší to teď chvilku nechat, když bude on s holkou, tak já s nima nebudu, holka mu sama řekla, že nechce abychom se stýkali (očkování od matky) protože předtím
jsme se vídávali běžně a ona miluje psy, takže si vyhrála s mým čoklem a teď úpá otočila ..
Ale tak já to beru trochu jako poslání, chci mu pomoct, aby byl v pohodě po x letech, protože z něj akorát udělali sluhu, no povedená rodinka

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 13:26
- Nahlásit

kachna_

my třeba nemáme společný finance, jen máme pevně domluveno, co kdo platí

já si tohle nedovedu představit, jak to funguje, přijde mi to moc složitý. Takhle se prachy nasypou na jednu hromadu a z tý se béře.

prece jen obcas je treba koupit neco, po cem ten druhej nepatra, kam zmizeli ty 3 000 ze

tohle nemáme.

denyk
.no nenudíme se, páč manželka vyvádí hystericky

hm, to je slušný teda , chudák holka - myslím dceru.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 13:27
- Nahlásit

denyk
Já jsem říkala, že by bylo lepší to teď chvilku nechat

to je myslím rozumnej nápad, ale stejnak bych to prostřídala i s tím, že budete pohromadě a užijete si v tu dobu něco prímovýho.

<< 1 ... 2439 . 2440 . 2441 . 2442 . 2443 . 2444 . 2445 . 2446 . 2447 . 2448 . 2449 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání