Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2430 . 2431 . 2432 . 2433 . 2434 . 2435 . 2436 . 2437 . 2438 . 2439 . 2440 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2013 14:58 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

denyk
Já když něco chci, musím to mít hned... jo to znam jak to nemam hned ale musim cekat, tak pak uz to treba ani nepotrebuju tak me tesi, ze nejsu jedina

Maya
takovyhle repro sme ti to postovala i tam vys. Jako za ty prachy si myslim ze bys mohla byt spokojena, pokud nepotrebujes pri poslechu ozvucit sousedni mistnosti. vubec nechapu, jak te napadly tak drahy hnusny repraky si myslim, ze zesilovac v nich tak nutne nepotrebujes...

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2013 15:11 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

cernej caj
vubec nechapu, jak te napadly tak drahy
mě nenapadly, mě se našly já se v tom vůbec nevyznám jakej typ repráků mám hledat, ale jo, tyhle jsou pěkný a dostačující, někde vejš sem to asi přehlídla, tak ještě se jdu podívat na ty přehrávače, to se taky nevyznám, jsi taky nějaký tady postovala, ty jsem nepřehlídla, ale praktičtější mi připadají ty s tím velkým displejem, že se jako v tom bude líp hledat? teda jako je to tak správně? nikdy jsem nic takového neměla v ruce

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2013 15:23
- Nahlásit

cernej caj
a ještě poslední dotazy
chápu to správně, že se musí k tomu dokoupit nějaký kabel co se strčí do přehrávače místo sluchátek a do těch repráků?
a to znamená, když už toho Sony přehrávače je že se může přetáhnout hudba z IE nebo iTunes?? to nechci, chci si přetahovat hudbu z mojeho pc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2013 18:51
- Nahlásit

Maya
jo ty s velkym displejem budou urcite pohodlnejsi. ja to mam hlavne na cesty a cim vetsi displej, tim vic to zere

kazdy repraky, normalni, ne divny, maj kabel s 3.5jackem, ktery strcis do mp3, cd prehravace placatyho prenosnyho, do pc... zadnej kabel nepotrebujes. stejnej kabel co mas na sluchatkach je proste normos soucast repraku.

nevim, co myslis IE a iTunes fungujou asi jen s ipodama? (vecma od apple?) podle me to normalne pripojis jako flasku nebo usb disk a zkopirujes co mas v pc bez softu

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2013 19:15 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Rrumstajn kopretinky, uz jste vedrem uschnuty? Nebo coby slunecnice kazdy den, otacite se za slunkem?
Prolitla sem vas, nic se nezmenilo, Blana se spokojene blanokridluje, kozi kozi se taky stale probiraji a rolujou, kafe s mayou resi technicky veci, kterym nerozumim a brutice jeste neni srostla, denyky vyhanej certa dablem (uz je ti lip? - ja z ty svine mela revmaticky bolesti jak prase, neco zustalo i pres antb, bohuzel), vlk se byl moudre chladit v Macose...
U nas vse tak nejak ok, Kremyluv zanet v usich snad zazehnan, faleska Ag bohuzel ne. Takze chodi a kvici a hleda, kde zahnizdi. Jedinej normalni je Skritek. Prozatim.
Jo a ja mam uzeho/upal, asik, v noci bylo veselo a dneska o fous lepsi, nicmene mam sto chuti si vlezt do mrazaku a zaklapnout se tam.

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2013 21:49
- Nahlásit

Fifi
mam sto chuti si vlezt do mrazaku a zaklapnout se tam.

vítej ve spolku a to určitě nebydlíš jak já, heč, přímo pod střechou v bytě s oběma oknama na jih

PetraK
to je teda pěkně hororová storka do těchhle veder, mám husinu. uf. jsem si vzpomněla, že v mejch začátcích prosetejch chybami se mi povedlo, že se buldozér serval s pitem. (panebože co jsem za krávu.) dopadlo to celý tak, že pit byl pokousanej na hlavě a to je vše. dodnes nechápu. asi všichni andělíčci světa stáli v šiku jen nad buldozérem, když už dostal tak příšernou paničku.... ech. ble. je mi zle ještě teď. tehdy jsem vůbec neměla odvahu komukoli doma říct.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2013 21:59
- Nahlásit

Fifi
mam sto chuti si vlezt do mrazaku a zaklapnout se tam.
mám sto chutí udělat totéž, akorát má malej mrazák venku furt vedro, ale nad Prahou už se blejská, tak to za hodku bude nejspíš tady, ale co říkali v tv, tak trocha ochlazení bude až o víkendu
cernej caj
co myslis IE a iTunes fungujou asi jen s ipodama
já nevím, něco takového tam psali, ale teď jsem koukla na to do jiného obchodu a tam to nebylo

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2013 22:03
- Nahlásit

cernej caj
jo už jsem to našla, cituju
Přetáhněte do přehrávače WALKMAN hudbu, videa, seznamy skladeb a fotografie (obsah, na který se nevztahují práva DRM) z aplikace Windows Explorer nebo iTunes

tak doufám, že tím myslí, že to jde TAKY, ale jinak z pc to půjde, bez toho by to byl asi nějaký nesmysl ne?

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2013 22:08
- Nahlásit

Maya
mám sto chutí udělat totéž, akorát má malej mrazák
Tak to ja bych se asi i vesla, akorat sem dumala, ze by se mi asi blbe dejchalo.

Vero
heč, přímo pod střechou v bytě s oběma oknama na jih
No to mam velkou, prevelkou zavist! Lity lity, musis tam mit uplne bajecne.
když už dostal tak příšernou paničku....
Chudak malej, jeste, ze se s tim srovnal.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 05:54
- Nahlásit

maya
Windows explorer je standartni okynko se kterym pracujes ve win - treba kdyz vlezes do *tento pocitac* tak to je win explorer. To urco pude jen z pc, neboj

Fifi
Supr ze u vas nejsou zadny jobovky

Vero
Kdysi nam po prvnim psovi co byl na voditku vyjel pit navolno a sel po krku tvrde. Seltie ale maj tunu chlupu takze voslintana byla ze vsech stran ale nastesti nic se nestalo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 05:56
- Nahlásit

jo a ja mam obe okna taky na jih v pokojich a defakto v jednopatrovym domku na tom vyrazne lip nejsu, vubec ani ten nocni dest pokoj neochladil

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 06:39
- Nahlásit

Mórgen ve spolek,
vstávla jsem asik "hore riťú" jak by řekla má maminečka....
Do rána byla slyšet (jako hodně nahlas) z bordelu diskoška, takže spánek nic moc
Aspoň teda v noci trochen zabouřilo, takže se dá dejchat a ten žlutej sráč nahóře by si aspoň dnes mohl vzít dovču.

Fifi
né neříkej mi, že mě ty pařáty budou bolet dýl . Dnes jsem přesně f půli s antibiotikama, zatím žádná změna.

Kremyluv zanet v usich snad zazehnan
tak fajné, aspoň něco, ikdyž hárafka dožadující se partnera, taky potěší

Fčéra jsem si šlápla do rybníka...málem se mi hnátička uvařila...se divím, že ty lybičtý v ňom ešče neplavou břuchem nahoru.

Maya
nerozhodná? To se mě stát nemůže..u mě je spíš problémos s nedostatkem financí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 07:08
- Nahlásit

denyk
u mě je spíš problémos s nedostatkem financí ale supr je, ze jak chcem vsecko hned a nejsou prachy a pak uz to ani nepotrebujem

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 07:17
- Nahlásit

cernej caj
, ze jak chcem vsecko hned a nejsou prachy a pak uz to ani nepotrebujem
jj to je přesný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 07:44
- Nahlásit

denyk
takze v takovym pripade pak docela usetrime fakt me tesi, ze v tom nejsu sama

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 08:15
- Nahlásit

byla sem se vcera zmerit na specialni vaze (mozna si necham udelat orientacni nizkocholesterolovej jidelnak od neffrit dcery, ktera to potrebuje ty vysledky) a tak teda nemam radost, mam prej zhubnout tuk a nabrat svaly jinak ze do deseti let muzu pribrat i 20kilo... no chlapek evidentne musi vsecky strasit, aby moh prodavat vyzivovy a sportovni programy, ale aspon nenutil zazracny koktejly

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 08:19
- Nahlásit

cernej caj
treba kdyz vlezes do *tento pocitac* tak to je win explorer.
aha, já myslela, jestli to není jen internet nebo tak něco, tak to je supr
denyk
nerozhodná? To se mě stát nemůže..u mě je spíš problémos s nedostatkem financí
no ta nerozhodnost s těma financema právě souvisí, musím se rozhodnout co koupit a co ne a když už něco koupit, tak aby to stálo za ty prachy a ne že pak zjistim, že to nedělá to co chci
jako když koupim tohle, tak zase budu muset odložit tu čtečku, co kupuju už od jara, ale tu nutně budu potřebovat až na zimu, tak to bez ní zatím přežiju

jinak bych šla akorát chrápat, v noci nejdřív vedro k zalknutí a pak buřina s ránama jak z děla, to se spát fakt nedalo, takže jsem spala asi 3 hodiny, doufám, že si tady neudělám bouli na čele od stolu
jo a jinak se mi posraly hodinky, což teda je k vzteku, jsem bez nich jak bez ruky a to už nemluvím, že vypadám jak debil s bílým pruhem na ruce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 08:29
- Nahlásit

Maya
nech si je spravit. Ja uz asi 5let kupuju pasek do mych hodinek a uz jsem si tak zvykla je kontrolovat na pc ci mobilu, ze uz ten pasek asi nikdy nekoupim

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 09:45
- Nahlásit

cernej caj
mě to strašně votravuje furt vytahovat mobil, hlavně cestou na autobus nebo na zastávce, spravit si je určitě nechám, já musím mít titanový a shánět jiný se mi nechce, jako pásek jsem si nechala vyměnit před dvěma tejdnama a to ještě musím s tím chodit do jednoho extra hodinářství kde jako jediný jsou ochotní mi přehodit přezku, protože výrobcům jaksi ještě nedocvaklo, že k titanovejm hodinkám by se taky mohli prodávat náhradní pásky s titanovejma přezkama
minulej tejden se mi zastavily, takže opět s nima do hodinářství na výměnu baterky a včera se mi furt zastavovaly, pak zasse chvíli šly a jak sem si je seřizovala už asi potřetí, tak mi zůstala v ruce ta osička co se vytahuje, aby šly seřídit
dneska mi je tam nesou naši, já nestíhám, tak doufám, že budu mít doma dobrou zprávu, že půjdou nějak zresuscitovat

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 09:46
- Nahlásit

teď jsem zjistila, že ode dneška do pátku je zavřená jídelna, zejtra a v pátek mám dovolenou, ale dneska teda budu muset asi vyrazit v poledne do Penny si něco koupit, to se mi v tom vedru nebude chtííít

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 09:51
- Nahlásit

Maya
to se ti nedivim. ja bych bojkotovala v tomdle vedru vsecko chozeni po venku.

tak snad ti to opravi ty hodinky

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 09:58
- Nahlásit

cernej caj
no jo, ale to bude buď pochod ve vedru a nebo strašnej hlad, nic tu nemám a myslím, že nevydržím bez jídla až do večera, teda edit, koukám, že tu mám žvejky a tiktak, no nevím, s tím taky nepřežiju

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 10:08
- Nahlásit

Maya
no my mame nastesti v praci dopoledne dodavku ovoce (dneska banany, mnam mnam a pak automat, tak dobry... zase mate asi vyhodu zavodni jidelny, ne? ja tu mam v okoli 3 ale pod 80kc bez polivky to jidlo zas nejde

dneska se mi nechce nic delat, hruza

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 10:11
- Nahlásit

cernej caj
jj, závodní jídelna a kantýna, ale teď je všechno zavřený, prej úklid bo co, automat tu máme akorát na kafe, 80 kč za jídlo je fakt dost

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 10:30
- Nahlásit

Maya
tojo, je to hruza... posledni dobou obedvam polivky a zakusky, pac to vyjde kolem 45kc a v tom vedru ani nemam chut... ale za polivku chcou jeste 20kc, takze fakt des, byt chlapem co sni polivku i jidlo at nema hlad, tak je to kilo jen to lupne... des aspon,ze berou stravenky

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 10:38
- Nahlásit

cernej caj
no dřív, když jsme byli v Karlíně a taky bez jídelny, tak jediný finančně přijatelný byl tam v jednom krámě smažený kuřecí řízek s rohlíkem, myslím, že jsem to jedla denně několik měsíců
já ani nevím přesně kolik u nás stojí jídlo, tuším výběrový 60 Kč a ty další obyč asi 35 kč a polívka a salát 6 kč, já si dávám jen hlavní jídlo a měsíčně projím tak 700 kč

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 10:41 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
a u nas je za 79 tak rizoto nebo buchticky s kremem ci jabka s rohlikama (ted nevim jak se tomu rika?) a rizek za 89, ci nejake maso s bramborem a tak. salat mrkvac a repnej za 15, okurkac za 20, rohlik ci pulka krajice za 4kc... proste zlodejina desna ale oni ryzuji na tom,ze moc emame kam jinam chodit, pokud nechcem jit na jidlo 20minut pesky coz v pulhodinovy pauze de tezko

edit: ale ja projim asi kolem litru, 1100, nastesti vsechno ve stravenkach a jeste mi treba 3-4 stravenky zbudou na vodnice do cajovny

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 11:06
- Nahlásit

cernej caj
tak stravenky jsem nikdy neměla, to nevím jak to s nima chodí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 11:21
- Nahlásit

Maya
no u stravenek je to nejak tak, ze ti cca 45% plati zamestnavatel a 55% si platis ze sveho, tzn mas vlastne pulku stravenky zadarmo takze i kdyz projim treba 1000 mesicne, defakto to je 500 z my kapsy

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 11:23
- Nahlásit

cernej caj
no to u nás právě zaměstnavatel dotuje přímo ty jídla neb jídelna je jeho, tak ono to možná vyjde tak nějak stejně

<< 1 ... 2430 . 2431 . 2432 . 2433 . 2434 . 2435 . 2436 . 2437 . 2438 . 2439 . 2440 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání