| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2013 23:08
- Nahlásit
cernej caj
určitě vyleze, naše Týna je fakt plašan a lekavec, ta strávila v podstatě měsíc na zahradě pod paletou a doma za gaučem, normální otrkanější kotě obvykle vyleze za pár dní, stejně až povyroste, tak už se tam nejspíš nevejde
super jsou ty kočičí mávatka, na to kotě vylákáš vždycky kdyby to bylo nutný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2013 23:40
- Nahlásit
kote vylezlo, vecer uz zvedave ocuchavalo, nechalo se pomazlit... muz rikal do telefonu, ze je malinky a hubeny a ma bricho jak balon... zda se mi, ze ma brisko nafouknuty a tvrdy, k veterinari se asi pujdem zeptat s kockou hned v pondeli, ale co to muze byt?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2013 21:37
- Nahlásit
cézet pes zdechnul na horko ?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2013 21:42
- Nahlásit
kachna_
uz to tak vypada...
jinak hlasim novinky od zigula II. dostali jsme veci na odcerveni, koupili jsme kapsicky a dostali u veterinare startovaci balicek od whiskasu (kapsicky a nejaky koteci granule), ze pry tekutejsi strava bude lepsi, jestli ho bude bolet brisko jak se bude vyprazdnovat. az bude odcervenej, vemem ho za nasim veterinarem a domluvime se na ockovani a kastraci a taky by nam mohl zjistit pohlavi.
Jinak teda brutalne smrdi co z nej vypadava, takze des, ale docela mazlivy kote to je, dokonce se necha i vylakat z poza mrazaku, ale jak dem do verandy, tak pokud za mrazakem uz neni, tak tam rychle z domecku ve skrabadle zapadne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2013 22:59
- Nahlásit
kachna_
zdechnul nejen czpes, ale skoro i já, to je fakt děs to počasí
cernej caj
kotě nejspíš potřebuje odčervit, ono se to srovná, pokud je malý a blbě kadí, tak to chce masírovat bříško
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2013 17:44
- Nahlásit
tady v Ešusový fóře fakt zdech kot.......
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2013 21:08 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
vlk
tady v Ešusový fóře fakt zdech kot...
ale dyk Maya psala, že nejspíš potřebuje jenom odčervit
Lidi já mám geniální nápad, jak spřátelit Blánu s Ešusem, jenom teda v těhle vedrech trošku nepraktickej.
Víte jak je Ešus na pruhatý?
Co je snazšího než?
Jinak tu budu mít Michalovu neteř, opět jsem se to dozvěděla dva dny předem. Kurnik to je tak těžký to dát vědět aspoň tejden dopředu ? Nevadí mi to, ale mrzí mě, že nemůžu připravit nějakej program.
Pršííííí
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2013 21:39
- Nahlásit
růmštájn vespolek!
jsem zpět, vyřízena a nadšena.
jen ten hic v brnisku mě porazil.
mrkám namátkou, co jste nadatlily, a nestačím zírat, kafe má kotě, ešuska už venčí zrzatici.... a vlk potkává zázračný psovody-krmiče
prší, prší, jen se leje, ale bojim, že to změnu ještě nepřinese...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2013 21:49
- Nahlásit
kachna_
ale dyk Maya psala, že nejspíš potřebuje jenom odčervit
šak sem netvrdila že to bylo kafovo kot....
Co je snazšího než?
ale to by byla Blána fešanda.....
Pršííííí
gde ??????
Vero
a vlk potkává zázračný psovody-krmiče
jako ten děda na mě fakt udělal dojem... a se slzou v oku jsem si vzpoměla na naši bábinu..... taky krmila psy takhle barbarsky a měla je nádherný a dlouhověký.....
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2013 22:04
- Nahlásit
vlk
gde ??????
třá tady
taky krmila psy takhle barbarsky a měla je nádherný a dlouhověký.....
nakonec jestli nejsme úplně vedle se svýma věděcky podloženýma představama kdo ví
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2013 22:08
- Nahlásit
Vero
nakonec jestli nejsme úplně vedle se svýma věděcky podloženýma představama
...nejspíš na tom něco bude....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2013 22:15
- Nahlásit
vlk
uffff
ale to by byla Blána fešanda.....
viď
U nás už spadly od včerejška nejmíň 2 cm, ale podle meteoradaru se snad konečně taky dočkáte . Tady byl strašlivej slejvák, normálně nám natekla voda do baráku ze strany, ze který k nám ještě nikdy nezateklo . Včera napršel asi cenťák, tak jsem vyplela ostatky mrkve a zjistila jsem, že už máme krásný brambory, už se na ně těšim, domácí, červený, výborný. Ale cibule nám normálně zalezla zpátky do země a tváří se, že na tom býti sazečkou není nic špatného.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2013 22:49
- Nahlásit
rumštajn
až teď nám zapli net, v 6 bouřka jak sviň a strašnej vichr, vyvrátilo nám to velkou škumpu a na zahradě a všude kolem máme větve, takže se nedá sekat tráva dokud to nesesbíráme, naštěstí jsme posekali v pátek, alespoň teda na rozdíl od ponděla proud nešel jen asi čtvr hoďky, ale teda měla jsem fakt strach, že to vezme všechny stromy, ty se nakláněly snad do pravýho úhlu a stejně jak u kachny, z tý strany nám teklo do baráku voknama, naštěstí jsme si toho všimli a narvali tam ručníky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 06:52
- Nahlásit
vlk
tak to mas jediny stesti pac kdyby zdechlo, tak te narknu z carodejnictvi
kachna_
Co je snazšího než? tak to je husty, su zvedava, co na to esuska
Vero
a jaka byla dovca?
u nas konecne prselo, poprve po 3 tydnech. teda bourka byla, blesky litali, vichr ficel a slejvak byl rychlej, vydatnej. Nastesti bez krup a podobnych srandicek. Kote by se mohlo koupat, co naprselo dirou ve strese do kyblu ve verande
Maya
to zas u vas bylo teda... sem se divala na zpravy, to je hruza co to zas napachalo a to s tydennim rozestupem..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 08:47
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!!
Tak to fčéra vypadalo, že se z chalupy nedostaneme . 4 buřiny a cosi jako tornádo. A tornádo Lů to teda nebylo. Brtnik už byl na cestě pro auto, že ho z vesnice hodí k nádraží, ale velmi rychle se vrátil. Byla jsem ráda, cípla bych hrůzou, že ho to smete. Nakonec jsme, když ta bouřka slábla vyrazili. My s čoklidama jednou cestou, Brtnik druhou pro auto. Musím pochváliti Blanimíru, že se ani nebála, pěkně statečně jsme s čoklidama šlapali prostorem a já si hlasitě zpívala . V sobotu, když přišla buřina, tak zas zalezla pod gauč, ale nechala se vypamlskovat ven. O celém víkendu jsme měli možnost trénovat neřvaní,páč sousedi si přijeli s kámošema posekat louku a to je pro Esšálka dobrej sport. Tak jsme toho využili k tomu, aby se učili, že se neřve, že stačí báfnout a dost. Nerada bych, aby se opakovalo to co minulej čtvrtek. Taky musím Blanimíru naprášit, že je to mrcha lovivá. Vyrazila za zajícem rychlostí u důchodkyně rozhodně nečekanou. Naštěstí měla stopku, Když dělám na zahradě a je otevřeno na louku, leží kousek vedle mě, ven sama nejde. Zatím . V neděli ráno jsem si dala dvojí procházku, tak mám dneska mrtvý nohy. Dva ohaři dají zabrat. Je blbý, že jak se upíchla na mě, tak na Brtnika dost prdí teda. Asi to bude chtít, aby s ní šel sólo. Já si vezmu Esšálka a on jí a půjdem každej jinam. Jen nevím kdy, v těhle vedrech je to vo život, Dneska v noci spali holomci natěsnačku vedle sebe. Ešátor už se pomalu zklidňuje v emocích. Když jsme šli v sobotu navečer společně ven,byl radostnej, že se jde za zajícema a hopikal, hopikal i na Blánu, páč zapomněl, že je to Blána, pak se zase honem začal tvářit, že se mu chce zvracet . Blanimíra našla nohu od srnky a pěkně poslechla na fuj, při návratu zase stála a koukala, jestli já koukám, že vona jen kouká . je to s nima čurina
kachna_
Lidi já mám geniální nápad, jak spřátelit Blánu s Ešusem, jenom teda v těhle vedrech trošku nepraktickej.
Víte jak je Ešus na pruhatý?
Co je snazšího než?
by byla nasraná. Blána. vona se totiž ráda vopaluje, a todle by jí vadilo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 08:52
- Nahlásit
cernej caj
heeej huž máš kotěto??? No tak paráda. A dokonce nezvostává furt za lednicí, šikovný kotěto, moc šikovný .
Vero
hele Vero! Jak se dařilo?
ešuska už venčí zrzatici...
no jo Blanimíra už se ubytovala. Je šikovná (když chce ), dneska ráno vyjdeme před byt, Ešus si sednul, tak jsem stála, nedělala nic a šup, Blanidíra si taky pěkně sedla a čekala na granulku. Nic se říkat nemusí . Zas na druhou stranu, kravěna včera nevydržela a pod dojmem, že je hrozně mokrá, což se jí moc nelíbí, se vřítila do bytu jak to tornádo na chalupě ale nechala se zavolat zpátky a pak pěkně počkala.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 09:21
- Nahlásit
PetraK
hopikal i na Blánu, páč zapomněl, že je to Blána, pak se zase honem začal tvářit, že se mu chce zvracet
Dneska v noci spali holomci natěsnačku vedle sebe.
tak supeeer on si ju jeste oblibi nakonec
no vcera uz sem musela davat bacha, uz cekalo za dverma a snazilo se za nama prorvat do baraku, tak sem si s nim pohrala, zatim moc nekouse a neskrabe, zacina byt pekne vlezly
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 09:25
- Nahlásit
jo a rano sem potkala zas sibinku, tak sem hodila slovo s pani a sibinka si znudene lehla... tak prej uz ji je 13 a ma spatny zubiska, tak asi naznala, ze ve svym veku nebude stat a cekat nez dokaframe a da si pauzu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 09:43
- Nahlásit
cernej caj
on si ju jeste oblibi nakonec
no jsem na něj zvědavá na Štófina malýho. Včera večer mi ho bylo líto, On je zvyknutej spát tak, že si pelíšek narve vždycky ke dveřím ložnice. A teď ,páč si vybral ten vzdálenější, ho tam přes Blančinej nemohl dostat, tak si šel ze zoufalství lehnout k těm dveřím na zem , když jsem vyšla z kópelky, musela jsem se smát. Tak jsem mu tam ten jeho pelíšek přestěhovala a byl spokojenej. Jen já se nemohla dostat přes čokle do ložnice
snazilo se za nama prorvat do baraku, tak sem si s nim pohrala,
no ale to je šikovná prtka!!
zacina byt pekne vlezly
a proto se od dnešního dne zove Ftěrka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 09:48
- Nahlásit
cernej caj
Ftěrka je super jméno, to mu nech
ty ho nepouštíš do baráku? já kočky jo když jsem doma
PetraK
a eště Ešus neobjevil, že se na Blanici daj hodit průsery?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 09:53
- Nahlásit
Maya
Ftěrka
jistě, když už tu máme Buldozéra and Comp., že?
Ešus neobjevil,
ne. von je celkem gentleman v některejch ohledech totiž. , nesmí jít o
paničku
páníčka
vítání
pelíšky
a trošku žrádlo.
ale žrádlo už pochopil, že se řešit nebude, pelíšky si opanuje diplomaticky, bez náznaku nasranosti, tam na to jde rafinovaně, že se mu nedá nic vytknout. vítání už taky zjistil, že když bude hučákovat, tak se vítání neděje. No a u nás taky zjistil, že o nic nepřijde. Tak už nemá skorem co na práci.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 10:17
- Nahlásit
Maya
tak ja ho chcu nechat ted zavreny ve verande, dokud nebude odcerveny - protoze na verande je kontrolovany pohyb psu. Jediny po cem touzim je mit od zacerveny kocky posranej barak... tak az bude odcerveny, bude moct jit i po dome a zacit seznamovani s psiskama
PetraK
Ftěrka to je ale dost strasny meno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 10:29
- Nahlásit
cernej caj
to je ale dost strasny meno
No co, co, co?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 10:47
- Nahlásit
cernej caj
myslíš, že žigul bylo lepší?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 10:48
- Nahlásit
Maya
no zcela jiste bylo
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 11:07 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
cernej caj
a jaka byla dovca?
úúúúžasnááááááá, nepopsateně! šoupnu nějaký fota, až je proberu... prostě krása a krása a nádhera, jediný, co mi chybělo, byl můj pejsánek.
A chci ještěěěě, v Brně je HNUSNĚ.
u nas konecne prselo, poprve po 3 tydnech. teda bourka byla, blesky litali, vichr ficel a slejvak byl rychlej, vydatnej. Nastesti bez krup a podobnych srandicek.
tady taky a vychajda po bouřce byla moc příjemná, bohužel dlouho to nevydrželo asi cípnu.
ale výstižný!!!
PetraK
Jak se dařilo?
DOKONALE, dokonale a nejdokonaleji. a Wolinský národní park je jedno z nejnádhernějších míst, co znám.
a ovšem nadchla mě i krajina okolo Řípa a Milešovky, neznala jsem, a někdy se musíme vrátit, je to okouzlující...
a tak, no. fůra fůra zážitků.
no jo Blanimíra už se ubytovala. Je šikovná (když chce
a esšálek kapku žárlí na jedináčkovství, ešivá dobře chápu?
mno, jedno musím konstatovat, nejvíc radosti z našeho návratu projevoval popelář a v noci se samým blahem a vtíráním, lísáním, předením a tulením uvedl do naprostýho transu, emoce mu odkapávaly i ušima, a následně přecvakl a pěkně mě pokousal a poškrábal a celý si to dvakrát zopákl, než upustil páru a usnul. dneska už naštěstí je zas konsolidovanej
buldozérek se měl v péči mojí máti náramně dobře. místo mýho štíhlobokýho psíka mě uvítal jakejsi válec a to měla máti přesně stanovený, kolik krmit... přibral teda "jen" 3-4 kila... todleto fakt strašně nesnáším. ach jo. poněkud mi to pokazilo moje úžasné dojmy po návratu, chci se dycky pokochat pohledem na svým hezkým pejskovi a eh... kdybych byla nevidomá, tak po hmatu ho nepoznám normálka. nechápu, jak to někdo zvládne za dva tejdny.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 11:10
- Nahlásit
Vero
tys byla na Řípu a ani ses nestavila, jo?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 11:16
- Nahlásit
kachna_
já se kaju nebyl čas vůbec vůbec, večer už jsme zas potřebovali bejt v Tisé. pšíště někdy se tam fakt chci vrátit, poutavá krajina.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 11:19
- Nahlásit
Vero
no a to řípa je jenom trapnej kopec, to Kokořínsko je mnohem krasavější
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 11:22
- Nahlásit
kachna_
jo vona byla na Řípě a nestavila se ani u nás
Wolinský národní park
fotky? hm?
a esšálek kapku žárlí na jedináčkovství,
ano tak trochek krapítek a malinko aneb jeho život je jedna velká tragédie
okolo Řípa a Milešovky,
jsi fakt nebyla daleko od nás
a v noci se samým blahem a vtíráním, lísáním, předením a tulením uvedl do naprostýho transu, emoce mu odkapávaly i ušima,
a pak že kočky nemilujou svoje lidi
mýho štíhlobokýho psíka mě uvítal jakejsi válec
ejch . No ale my k tomu asi se bojim směřujeme taky... jak teď víc odměňuju - musím to vychytat.
|