Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2430 . 2431 . 2432 . 2433 . 2434 . 2435 . 2436 . 2437 . 2438 . 2439 . 2440 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 12:58
- Nahlásit

brut
na bordel se umrit neda, jinak bych byla pod drnem aspon dva roky ale je fakt, ze se uz zlepsuju, jak se pomalu rekonstuuje

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 13:39
- Nahlásit

brut
který je ještě jajžtakž přijatelný je právě ten pitevní,

ale jdi ty drndo, dyk je to takovej roztomilej brouček

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 13:50
- Nahlásit

PetraK
no fuj ten vobleček
já mám radši tohle

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 13:53
- Nahlásit

PetraK
dyk je to takovej roztomilej brouček
..mně spíš připadá divnej....

Jsme byli dneska na očkování a potkala jsem tam staršího pána se ...teda dost staršího se dvěma náááádhernejma ovčounama....měl je teda parádně vycvičený, psi po poslechli na pouhé syknutí, nebo lehké hvízdnutí skrz zuby a na různá gesta a bylo vidět že nejsou jen tak vycepovaní, ale že pána milují... všechno dělali tak nadšeně a natěšeně, radost koukat....ale z čeho mi spadla čelist, ten starší měl 15 let a ten mladší 13...ale jak vypadali.... já bych jim hádala tak maximálně 4 možná 5 let.... ale na vlastní oči jsem viděla očkováky s daty narození a dlouhé sloupce očkování....měli nádhernou srst, figuru, krásný stojatý ušiska a úžasně bílý zuby... jsem se tedy ptala pána čím krmí a vyrazil mi dech... normoš jídlem, co jedí s manželkou... prostě se uvaří víc a dá se i psům. Akorát maso že prej má domácí, chová prasata, drůbež, králíky kozy a ovečky a co se zrovínka migne, to všichní žerou....a prej když mají třá koprovku s bramborem a vajíčkem, tak se dá psům taky.... že prej takový svinstvo jako granule by jim nikdy nedal....

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 13:55
- Nahlásit

Maya

no tak dobře, tak bez voblečku

tohle
kdo to je?

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 13:58
- Nahlásit

a já todle...

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 14:00
- Nahlásit

PetraK
no tak dobře, tak bez voblečku
kristova noho...to je děsný....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 14:00
- Nahlásit

vlk
no tak to klobouk dolu teda pred panem a jeho psama.

dneska budu mit kote. vo mesic driv, ale ze je cesta kolem naseho... narusilo me to dost vyrazne vsecky plany na dnesek i za ten mesic (kdy jsem potrebovala, aby me muz vyzved autem kousek od mista uchovavani kocky), takze ted budu mit dost slozity reseni dopravy navic a pro kocku nic nachystano...

kocici granule budou moc tvrdy asi? mam kotecich malinko jenz veletrhu...

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 14:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

vlk

divnej
jooo, divnej von je, to bez debaty to je na něm to skvělý

Jsme byli dneska na očkování a potkala jsem tam staršího pána se ...teda dost staršího se dvěma náááádhernejma ovčounama....

hmmmm, to se hezky čte

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 14:02
- Nahlásit

chcete krev??? http://www.youtube.com/watch?v=aHpDPuh8A2Q

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 14:02
- Nahlásit

vlk

kristova noho...to je děsný...

kristova asi nebude

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 14:03
- Nahlásit

cernej caj

kocici granule budou moc tvrdy asi

namočit?

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 14:11
- Nahlásit

cernej caj
dneska budu mit kote.
naše vzácný modrý kotě, si postavilo hlavu, kočičího žrádla se ani nedotkne, zásadně chodí na Vetamix se zeleninou do misky k Maruš.....

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 14:14
- Nahlásit

PetraK
ježíšikriste!! a ty boty k tomu
hned jsem si vzpomněla na toho Fajky ouchyla, jen kšiltovka chybí, to ještě nedoladil

kdo to je?
zpěvák kapely, co by se ti asi nelíbila

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 14:15
- Nahlásit

cernej caj
no fujky, bez přihlášení to video neukážou, jinak kotě zvládneš, zase mít ho za tepla je lepší

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 14:20
- Nahlásit

Maya

ježíšikriste!! a ty boty k tomu

viď? ty jsou!

, to ještě nedoladil

ale piruetky umí pěkný

zpěvák kapely, co by se ti asi nelíbila

to nesnám, musím prozkoumat.

no fujky, bez přihlášení to video neukážou

já se tam nedostanu vůbec tu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 14:31
- Nahlásit

Gudbáj Leniny a krásnej víkend. Jedu za těma zrzavejma pošahancema

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 14:32
- Nahlásit

Maya
aha to sem si nevsimla (je tam dost nasili ale hezky udelanyho

vlk
tak je jasny, ze maso lepsi. proc u kocky taky nekrmis masem?

ja byla u zigula zvykla, ze chodil jak chtel, tak granule se nekazi, tak si mohl dat kdykoli)

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 14:36
- Nahlásit

cernej caj
já nemám účeet na guglu
jak je to kotě starý? podle mě mu můžeš dávat klidně dospělácký granule

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 14:38
- Nahlásit

cernej caj
ja byla u zigula zvykla, ze chodil jak chtel
tak sme to taky měli zařízený do tý doby, než se objevil Pišta a skončil v kleci na vysokým stolečku kde bejvali misky a než se Kim naučil si misky sundavat z nižšího stolečku, pak už to bylo definitivní, ale stejně v létě jak je barák furt votevřenej, tak tipuju že psi sežerou těch kočíčch tak minimálně půlku

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 14:40
- Nahlásit

tak jsem nahrála mraky fotek z dovolené na tomáto - kdybyste chtěl někdo pocestovat u PC ale je toho nějak moc, ikdyž jsem to rozdělila po jednotlivých dnech, tzn. výletech
uufff

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 14:52
- Nahlásit

Maya
zigul umrel zacatkem cervna a den potom akorat prinesla kocka ukazat kote, takze v ty dobe bylo maly, ale nevim jak. ted jsou to 2 mesice co ho ukazala + teda tak tyden az dva na kote?

my mame misku zavrenou ve verande, kudy psy chodi jen pod dozorem. sami se tam nedostanou a jen tama prochazi ven a dovnitr, a mame tam kus stary linky takze se to da dobre hlidat

Janiii
supr, doma ocihnu

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 15:14
- Nahlásit

cernej caj
tak takový kotě si myslím, že ti dospělácký granule rozkouše v pohodě

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 15:22
- Nahlásit

cernej caj
tak je jasny, ze maso lepsi. proc u kocky taky nekrmis masem?
no ona má taky v mističce granule pořád ale jak se večer krměj psi, tak už stojí v řadě a čeká na maso.... takže večer dostane taky kousek masa aby jí to nebylo líto...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 18:59
- Nahlásit

houstone, mame problem!

muz vyzvedl kotatko pred 18h, ve verande nachystany domecek, misky, zachod... z verandy kolem komina nekde ve3.5m je mala dira, ale k ni vede jen hladka stena zdi a komina... KDE JE KOTE?????

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 19:27
- Nahlásit

znám odpoved. Kote je za mrazakem. v nejmensi dire, ktera za linkou je a nehyba se. cumela sem do ty diry snad 5minut a ono se pohlo, tak vim, ze to nebyl spadenej papir

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 19:53
- Nahlásit

Janiii
foto maniaci ste, dala sem prvi dve casti a fakt teda naaadherny fotky, to teda bych jela hned tam. Co snih? jaky to bylo chodit po snehu hned vedle travy zelene?

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 21:10
- Nahlásit

cernej caj
houstone, mame problem!

My taky, Michal měl koupit dvě okurky, že udělám k večeři okurkovej salát. Dá se udělat cuketovej salát???

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 21:14
- Nahlásit

cernej caj
kotě nech za mrazákem, však ono vyleze až bude mít hlad a nebo se mu bude chtít na záchod, některejm to holt dýl trvá než se odvážej do prostoru, hlavně se ho nesnažte vyšťourat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 21:46
- Nahlásit

kachna_
Dá se udělat cuketovej salát??? si rikal, ze ho pochvalis za ty velky okurky? ale muzes udelat cuketu obalovanou osmahnutou, mnam

Maya
jasny, snazila sem se ho vylakat trochu hlasem, ale aspon sem mu tam prestehovala misky, chvilu stala a mluvila na nej, po 5ti minutach vylezlo, ochutnalo granulku a stahlo se zpatky. tam sem tam dala krabici, kdyz tama budou chodit psy, at tam ani nemuzou kdyby meli roupy a doufam,ze kote casem vyleze samo

<< 1 ... 2430 . 2431 . 2432 . 2433 . 2434 . 2435 . 2436 . 2437 . 2438 . 2439 . 2440 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání