Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2430 . 2431 . 2432 . 2433 . 2434 . 2435 . 2436 . 2437 . 2438 . 2439 . 2440 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2013 09:31
- Nahlásit

Fajka
tak bludnou psici uvidim, rijen by sice sel, tak prozkoumam web, vlaky a tak. je to tam narez kopcovitej hodne obecne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2013 09:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!!

Gůtn mórgen majne lýbe!
vypadá to, že Opodeldok a krutoobinutí nasratýho kolena trošku funguje a koleno se uklidňuje i přes včerejší maratonek.
Mám spoustu zážitkůch.
Včera jsem konečně měla čas vyrazit na dlouhou prochajzku do polích.
V ohradě pro koně jsem vypustila Blanici a šli jsme se učit přivolání bez vodítka. Bez rušivejch élementů a ve známým prostředí dobrý. Tak jsme si to chvíli užily a pak jsem jí radši přicvakla. Neměla jsem ešče nerf . A večír jsem byla ráda, že jí na tý flexině mám. Páč drapla ježoura , ale hnedle ho vydala a tak jsme pak u něj (ježour promine, ale bylo to v zájmu záchrany života jeho dalších kamarádů) trénovaly, že ježouři prostě ne-e-ne-e. Jooo a taky slepičky jsme včera potkaly, hmmm to byl taky velikej zájem, velikej, tak jsme si to taky trénovali. Měli jsme toho včera na pořadu dne hodně. A dneska, dneska ráno jsme šli skorem celou dobu bez vodítka. U silnice jsem si jí vzala, páč jí ešče nevěřim. Když jsme šli dom, tak jak jindy mastí dom, tak dneska prej ne-e, a mastila na druhou stranu, ale nakonec poslechla. Tak mám z toho včerejška a dneška radost velikou. Jsou to pidi krůčky, jsou, ale mi to stačí.
No a já pak taky byla šikovná,páč jsem sedla do auta, udělala obří nákup, zajela z mámou s jejím nákupem. Taky pidi krůčky . A pak jsem byla Džoný Brasco a porcovala jsem pajšl. Oba Štófíci mi u toho svorně asistovali a jaksi nebyli schopni pochopit, že z tohodle, fakt nic nekápne dřív, než to přemrazím .

a dneska mám jen půůůlkuuu a pak jdu domůůů a juchéé!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2013 09:40
- Nahlásit

Fajka

Fujtajbl ve spolek!

ty neumíš slušně pozdravi??? co?

kachna_

sodoma komora

a v jejím případě i sádlo máslo

a s tou sodomou komorou - nejsi až tak daleko od pravdy. Páč zatímco mám psa, který vůbec nemá tendence na mě naskakovat, ač je to úchyl převelikej, tak tahle stračena to zkouší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2013 09:47
- Nahlásit

PetraK
ale je super, ze si tak rychle zvyka i na novej rezim, na vychovu a tak

zavidim tu pulku

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2013 09:49
- Nahlásit

cernej caj
Fajka
tak bludnou psici uvidim, rijen by sice sel, tak prozkoumam web, vlaky a tak. je to tam narez kopcovitej hodne obecne

já bych jí chtěla letos taky vyzkoušet, ještě jsem na ní nikdy nebyla takže co se týká organizace tak nevím co a jak..
jinak jizerky jsou v pohodě..občas nějakej kopeček

PetraK
já pak taky byla šikovná,páč jsem sedla do auta, udělala obří nákup, zajela z mámou s jejím nákupem. Taky pidi krůčky
dyby ti někdo klikal bylo by to rychlejší

šiškovní Bláňadlo !

já včera ten bolehlav rozchodila naprosto pohodovou prochajdou jen s jelitem... bylo to krok sun krok žádnej štréz ani spěch a hluboce dýchat... přišla jsem dom a hlava nebolela

ty neumíš slušně pozdravi??? co
promiň mělo bejt

Fujtajbl jelita ve spolek !

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2013 09:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

tak rychle zvyka i na novej rezim, na vychovu a tak

jo je šikovná, fakt. Pravda, když nechce, tak nechce a musím se hodně snažit, ale je opravdu moc a moc šikovná a když "cvičím" s oběma, je děsná šprtka. Dneska ráno jsme si se Štófíkem střihli jen tak blbinky právě a ona že by taky něco, něco něco... tak jsem jí pamlskem navedla mezi nohy, že taky jako půjde "Krz", jako Štófi, tak byla celá uvrtěná, že taky, taky udělala něco

zavidim tu pulku
levou nebo pravou?

Fajka
dyby ti někdo klikal bylo by to rychlejš

řeknu Brtnikoj , ale radši snad, ne já si vystačim s tou rychlostí co mám - 40 v hodině a smrt v očích

šiškovní Bláňadlo !

viď?? je moc šikovná. Včera jsme potkávali pejskůch hodně. Si čuchne a pak ječí na některý a s některejma ticho a chce kontakt. Tak dneska vezmu košík a když nějakou potkáme , tak se huvidí.

přišla jsem dom a hlava nebolela

to je gůůt, to je very gůt.

Fujtajbl jelita ve spolek !

ale jeď, jeď si okamžitě vypláchnout tu kušnu mejdlem a pozdraf znovu a pořádně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2013 10:01
- Nahlásit

Fajka
no ja uvidim. pro me je blby, ze se nekde vlacet 6h vlakem, 3dny se naprosto nevyspat a pak se zase nekde vlacet 6h vlakem a naprosto mrtva a nevyspana do prace je docela narez, tak uvidime.

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2013 10:24
- Nahlásit

PetraK
tahle stračena to zkouší
není nad zhnusený pohled

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2013 10:40
- Nahlásit

kachna_

hele pani, nevim esli si to v tom burdelu tady viděl, máš u mě kyblík Phytovetu. Je pro tebe lepší odběr tu u mě v práci - přes den a nebo třeba by se ti víc hodilo abych to vzala domů a vyzvedla bys sis to ty , nebo třeba Michal někdy večer?

Dej vědít.

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2013 10:47
- Nahlásit

PetraK
a Blanice se teda jako už definitivně jmenuje Blanice?
se učí teda poměrně rychle na to, že už to je postarší psice

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2013 10:48 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

PetraK
já to nějak promyslim, ono jak teď jsou vedra hnusný, tak je to prostě blbý a moje skvělé plány nějak nevycházejí podle mých představ, omlouvám se.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2013 10:48
- Nahlásit

PetraK
tak to je fakt supr, vybralas moooc dobre asi i ohledne pohave stranky, ze je celkem bystra a chce se ucit, kdyz teda je vhodna chvile

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2013 11:25
- Nahlásit

kachna_

v klidu, vůbec o nic nejde, můžu to mít tady a nebo to vzít domů, kdyby se vám ČASEM /úplně jedno kdy, fakt/ spíš hodilo to vyzvednout u nás. Neštrézuj se, až to vyjde, vyjde.

Maya

a Blanice se teda jako už definitivně jmenuje Blanice?

taky Blanimíra, Blandíra, Nána pitomá a nebo Štófíci tak poďte. Asi nemá cenu v jejím věku měnit jméno, jsem ráda, že na něj reaguje, tak možná časem samo ze situace to vyplyne, že se to změní.

rychle na to, že už to je postarší psice

to fakt jo, hodně věcí i okoukává. Co zkouší je teda moje důslednost, to jako zkouší bravurně

cernej caj
vybralas moooc dobre asi i ohledne pohave stranky, ze je celkem bystra a chce se uci

oni jsou vižlíci prostě takoví, rádi se zavděčá pánovi, baví je něco dělat.

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2013 11:26
- Nahlásit

na mallu mají zlevněný bazénky pro psy
http://www.mall.cz/piskoviste/big-big-piskoviste-m usle-modre?utm_source=Novinky.cz&utm_medium=placht a

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2013 11:28
- Nahlásit

sebrali nam pc

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2013 11:39
- Nahlásit

cernej caj
tak to můžete jít tak na dvouhodinový oběd ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2013 11:40
- Nahlásit

cernej caj
sebrali nam pc

vidiš a můžeš taky domů

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2013 11:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

tak to je konečná tohleto!!! Otevřela jsem okno a protože se rádo zavírá.......... ehm........... řekla jsem mu........... zůstaň pomoooooooooooooooooooooooooct!! To je šílený

když jsem si to uvědomila, co jsem řekla, došlo mi, že jsem blázen

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2013 11:55
- Nahlásit

kez by. Za pul hodky meeting a pak to snad bude uz zas nachystany. Nuda... Nemam ani knizku

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2013 12:20
- Nahlásit

PetraK
zůstaň
jsem blázen
to bys byla až ve chvíli, kdybys mu ještě klikla zato, že zůstalo

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2013 12:24
- Nahlásit

cernej caj
Nuda... Nemam ani knizku
to znááám a nezávidím, můžete s kolegama hrát piškvorky a nebo lodě, jestli teda ho odnesli ještě někomu jinému

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2013 14:12
- Nahlásit

Maya
my tu mame kulecnik a fotbalek, ale vsecko obsazeny... no uz mame masiny zpatky, tak hura do prace

vlk
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 07:00
- Nahlásit

Růůůmštajn po ránu...
buďte tu fšici hodní, já se odjíždím kochat na Macochu....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 07:12
- Nahlásit

vlk
jeee, ty jedes tu k nam tak se kochej a pekny vylet preju

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 07:37
- Nahlásit

Fajka
tak tu bludnou psici bych asi vyzkousela... dovolenou jeste mam, musim ukecat birmu
sama tam nepojedu ani vomylem

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 07:37
- Nahlásit

Fujtajbl rumštajn ve spolek až na věky ámen !
tyjo bych asi přežila i toho pštrosa

http://www.novinky.cz/bydleni/jak-bydli-vip/309207 -milovnik-letani-john-travolta-bydli-v-dome-svych- snu.html

vlk
buďte tu fšici hodní, já se odjíždím kochat na Macochu
jů se máš! si tu užij hezky! ..já musim k soudu

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 07:41
- Nahlásit

cernej caj
tak tu bludnou psici bych asi vyzkousela... dovolenou jeste mam, musim ukecat birmu
sama tam nepojedu ani vomylem

no super ! tak se tam někde určitě potkáme

musim ukecat birmu
musíš jí vysvětlit že maj jedinečnou šanci dotrénovat nepapání cyklistůch..bo na určitých cestách pokud budou hezky to tam vopčas vypadá jak na cyklistickým václaváku

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 08:15
- Nahlásit

rumštaajn
jsem v noci nějak nemohla spát, teď bych nejradší zalezla do peřin
vlk
hezkou dovču, taky bych jí brala, teda bez tý Macochy
Fajka
ty jo, takovej domek se zaparkovanejma letadlama bych nechtěla s pštrosem ani bez

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 08:29
- Nahlásit

Maya
takovej domek se zaparkovanejma letadlama bych nechtěla s pštrosem ani bez
já joo víš jakou to má cenu??
prodat koupit nějakou roubenku v lesích a ze zbytku penez vystačím do sta let bez práce !

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 08:39
- Nahlásit

Fajka
tak to potes, tak at to mas aspon rychle za sebou

no pravda, leda tak prodat jinak je to hruza, to bys nestihla po praci ani uklidit

no uvidime. Ja proste nerada jezdim sama, ale videla sem par fotek z trasovani a fakt krasa

<< 1 ... 2430 . 2431 . 2432 . 2433 . 2434 . 2435 . 2436 . 2437 . 2438 . 2439 . 2440 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání