Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2430 . 2431 . 2432 . 2433 . 2434 . 2435 . 2436 . 2437 . 2438 . 2439 . 2440 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 08:51
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!!

KRÁSNÉ RŮŽOVÉ RÁNO :

(Brůtka tu nejni, tak nebude nadávat na obludy )

Hlásání ze zrzavých pelechůch aneb jak se Koláče uštvala jak srna, neb:

po příchodu domů jsme šli všichni ven. na louku za barák. oba čoklidi na volno, oba hodní. Pak jsme šli domů, hošíček si dal voraz a kostéčku a já vzala Blandíru do civilizace za mámou. Šli jsme na volno, ledvinka narvaná točeňákem dělala svoje , lehce střídám točeňák s pohlazením, aby se tak na to jídlo neupínala (což je tuším ale dost marný , u mámy jsem odložila Blandíru, ať si hezky na sebe holky zvykaj a mastila jsem pro hošíčka. Cestou domů jsem se otočila a viděla u mámy otevřený okno. Udělalo se mi špatně, při vzpomínce na chalupu. Značně jsem zrychlila a pak si řekla, že je to blbost. Naštěstí, naštěsí máma má v hlavě mozek a napadlo jí to stejný a okno zavřela. Tak jsme si mohli v klidu s Hošikusem cournout sídlákem. Cestou zpátky už jsme šli hásky fšicí (Blandíra pěkně na volno, páč že jo ta ledvinka.... no a pak jsme úplně fšicí aji s mámou vyrazili na otočku na chalupu. Brtnik tam musel vymlátit beton dřív, než zvrdne. Takže jsme ještě našlapali slušný dvě cesty na chalupu a zpátky a užili si odpoledne na zahradě. A tetkon jsme všichni ale mrtví, nejvíc já, páč jsem fčéra toho našlapala jak profišlapka . Ráno, když jsem fstala, myslela jsem, že ani cvičit nebudu, ale nakonec jsem se přeprala a šlo to. Ráno mě Blanimíra nasrala, páč nepozorovaně (jak to ta svině dělá?? ) zbufetila nějakou kost , tak šla pěkně na vodítko místo, aby si cupala na volno. A pak už byla hodná. I jsme si za barákem "pocvičili" 2x hromadné Sedim a čekám. A pak jsme utíkali, kdo bude první na podestě , tak jí tentokrát ani nenapadlo jít jaksi jinam. Dobré to bylo, dobré. Jen jsem hrozně mrtvá.

a bude zasejc hicung.

Fajka

tyjo bych asi přežila i toho pštrosa

sim tě, dyk ty bys to stejně ani neviděla

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 08:53
- Nahlásit

Fajka
prodat koupit nějakou roubenku v lesích a ze zbytku penez vystačím do sta let bez práce

a co na to Džoní??

.já musim k soudu

was ist den looos? Kvůli tátovi?

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 09:44
- Nahlásit

PetraK
neměla si náhodou včera dovolenou nebo tak něco?
ale koukám ste si to pěkně užili

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 09:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya

měla jsem dovolenou, měla. Půl den. Původní plán byl, že hezký půjdu v poklidu s jedním psem do polí a pak půjdu s druhým psem do polí. No museli jsme jet na ten beton. Tak jsme zvolila tuhle kratší variantu a spojila to s tím, že jsme se s Blankou cestou hezky trošku učily zastavovat u chodníků, na což vona dost prdí. A chtěla jsem vědět, jak se bude chovat u mámy. Takže jsem to využila takhle zase a to původní si dáme jindy. Dneska taky střihnu civilizaci, půjdu s oběma, Blandíru odložím u mámy, půjdu s Ešusem a pak se pro ní vrátíme. Jestli teda máma nebude polomrtvá po včerejším výšlapu na chalupu

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 12:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeej Fajfkooooooooooooooooooo, tvůj kámoš háze piruetky na Semilsku to je tutáč von!!

http://www.novinky.cz/krimi/309316-obnazeny-muz-na -semilsku-udela-piruetu-a-zmizi-desi-vyhradne-zeny .html

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 12:34
- Nahlásit

PetraK
Fajka ho viděla?
teď sem to četla, při představě tý piruetky jsem si říkala, že to slově děsí v titulku asi nebude to pravý

vlk
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 13:27
- Nahlásit

UFFF jsem doma , Macocha jest velmi působivá, v jeskyni bylo úúúúúžasnejch 9 stupínků, prostě paráda v tem hycu....neustále mi tam ale kapalo na hlavu, asi mi tam vyroste krápník....no viděla jsem Macochu, už můžu v klidu humřít....

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 13:33
- Nahlásit

vlk
9 stupňů bych brala
v Macoše jsem nebyla, jen kdysi v Koněpruskejch, ale to už si vůbec nepamatuju a pak v jedný jeskyni v Turecku pro astmatiky prej, už před vstupem nám říkali, že je tam extrémní vlkhost vzduchu či co a že zdravej člověk tam vydrží jen max čtvrt hoďky a komu se začne dělat blbě, tak rychle ven, že jen astmatik tam vydrží neomezeně dlouho a teda nevím jak ti astmatici, ale já vydržela 10 minut a pak už byla docela strkanice u vchodu

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 13:43
- Nahlásit

Maya
Fajka ho viděla?

tutáč!! tutáč je to ten z treku co se tam k ní přidal , taky měl kšíltofku ale teď ešče přidal piruetky.

vlk

Macocha jest velmi působivá

viď?

ale kapalo na hlavu,
vidiš, můžeš směle říkat,že ti kape na karbid

vlk
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 13:45
- Nahlásit

Maya
tak já byla jako dítě v jeskyni v Javoříčku akorát... Macocha je fákt super, ještě jsou okolo čtyři další jeskyně, ale tam jsme už nebyli, možná zase za rok...v Turecku jsem nebyla vůbec, natož tak v jeskyní, astmatik nejsu, tak bych tam asi dlouho nevydžela myslím....

vlk
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 13:47
- Nahlásit

PetraK
vidiš, můžeš směle říkat,že ti kape na karbid
to už mi kape dávno, na to jsem nemusela chodit do jeskyně....

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 14:16
- Nahlásit

vlk
to už mi kape dávno
víme, my víme. Ale ty co nevěděi ešče, tak těm můžeš rovnou dát i odůvodnění, víš?

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 14:23
- Nahlásit

PetraK
je to ten z treku co se tam k ní přidal , taky měl kšíltofku
jako že měl taky JENOM kšiltofku???

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 14:30
- Nahlásit

vlk
a si predstav, ze ja v punkevnich (macocha pro prazaky nikdy nebyla... ale v tech vokolo jo aspon

vlk
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 14:34
- Nahlásit

cernej caj
a si predstav, ze ja v punkevnich (macocha pro prazaky nikdy nebyla... ale v tech vokolo jo aspon
můžeš se pokochat, šoupla jsem na rajčo fotky.... my jsme zas nestihli ty okolo... snad příští rok....ale namíchli mě...slibovali netopejry a v jeskyni nebyl ani netopejří chlup....

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 14:38
- Nahlásit

Maya

taky JENOM kšiltofku?

jaja taky enem tu kšiltofku, natuty to byl von

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 14:43
- Nahlásit

PetraK
jaja taky enem tu kšiltofku, natuty to byl von
ty bláááho, tak teď nevím, jestli mám Fajce gratulovat a nebo jí politovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 14:50
- Nahlásit

Maya
estli mám Fajce gratulova

vidíš a vona si ho na tom treku nevodvedla do cíle, alébrž na něj zavolala poliše

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 14:52
- Nahlásit

vlk
oni tam maj vrapniky nebo jak se jmenujou hlavne, ne? tesne po zimne vetsinou byvaj, ale zas sou mozna jen schovany ze nejsou videt?

ja macochu planuju uz dlouho, ale my chcem prave na podzim/jaro ze bude venku stejny teplo jak vevnitr at nemusime tahat v baglu bundy.

supr fotky, krapniky sou hezky. Na byci skale zadny nejsou - omlatili je a odvezli do lednice

vlk
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 15:02
- Nahlásit

cernej caj
oni tam maj vrapniky nebo jak se jmenujou hlavne, ne?
šiš to nevím, to mi nějak uniklo, v netopejrech se nějak nevyznám...

na podzim/jaro ze bude venku stejny teplo jak vevnitr at nemusime tahat v baglu bundy.
mně hřeje sádlíčko takže jsem trasu absolvovala v triku s krátkým rukávem a pohodička....

supr fotky, krapniky sou hezky.
a ve skutečnosti jsou ještě krásnější, fakt to na mě udělalo dojem....dokonce jsem přežila i cestu pěšky dolů a pak zpátky nahoru, neb lanovka je nekřesťansky předražená.....

brut
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 15:53
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Teda milé dámy... intenzivní rehabka a brzké vstávání mě totálně odrovnávají. Do toho jsem dneska byla na ko na ortopedii a ruka žádný zázrak. Prý máme do zimy co dělat a snad bych mohla na vánoce normáně rukou hýbat...

Můžu do bazénu, ale nesmím plavat, spíš jen do vířivky a pak do protiproudu, kde budu jen stát a snažit se hrudníkem tlačit proti proudu. A taky smím sem tam něco zkusit vyrobit, ale jen po kouskách a ne moc složitý. Taky nesmím vůbec uklízet a ruku přetěžovat... No a nakonec jdu na vyšetření krční páteře, páč to vypadá na větší uskřípnutí míchy než bylo před operací.. A aby toho nebylo málo, tak jdu na magnetickou rezonanci jater (opět) a na gastroskopii, páč se doktorovi pro změnu nelíbí žaludek a jícen

Jinak odmítám dočítat, nicméně:

vlk
Macocha je krásná a v tomhle počasí velmi příjemná

PetraK
Bláňa Táňa je dokonalá psí dáma a evidentně nemá v mozku piliny, ale spojovací kabílky, kor, když tak pěkně postupuje v učení Ovšem zároveň je to kravěna, kvůli které budu muset pucovat monitor Ešálek je šikulkááá, ale to my víme, že je to zrzavohubý miláček a komediant

cernej caj
bacha u cvičení, ať se nepřetáhneš a nezhuntuješ si zápěstí ...

Fajka
teda paníííí, vás si poslat pro smrt, tak čék ani neumře Koukejte se ozvat, ať doladíme termína, začínám mít nějako plno v diáři .... cíííí jet za vámi a udělat si s vaší osobou hezký odpočinkový den

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 15:56
- Nahlásit

Rumštáááájn
Hele, mám dotaz, rybník, s písečnou pláží tak 10 m širokou (jediný místo, kde se dá pohodlnš vlézt do vody), 10-15 koupajících se, i děti. zákaz koupání žádnej. Je podle vás prohřešek, vzít tam psa na vodítku nebo u nohy se zchladit?

brut
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 16:01
- Nahlásit

Maya
jsem chtěla podotknout k těm kozenkám, co mají být na volno a ne v nějaké prsence.... výzkum ukázal, že i pár hodin denně bez podprsenky dokáže zvýšit elasticitu kůže a pak se kozenky nevytahují tolik a nemusí se rolovat do prsenek

Takže vzhůru do domácího cvičení a zvyšování elasticity kůže na kozenkách !!!!!!

PetraK
ty obludy z Obludária a ještě ouhyly v růžové ( ale co bych chtěla... svůj růžový ke svůmu růžovému, že Ešusko s růžovýma tepláčkama ... asi ti budeme muset sehnat nějaký růžový kožíšek, aby jsi se mohla promenádovat třá v práci nebo na koncíku, jako ten šašek na tý tvý fotce ) bych někam zavřela....áááááááá už víííím, k Ivetce Bartošový na uzavřený oddělení

brut
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 16:04
- Nahlásit

kachna_
není, klidně bych je tam vzala zchladit.... tady v okolí to lidi dělají taky. Ale šla bych na kraj, aby bylo vidět, že nebudoe pes skákat do vody uprostřed hloučku dětí (čistě pro svůj klid, prootže člověk pak nemusí poslouchat blbý řeči )

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 16:14
- Nahlásit

brut
pekla jsem housky ve formičkách, Lucka teda tvrdila, že je to žába, ale jinak super

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 16:15
- Nahlásit

brut

jé brůtka!! ahooj

. Prý máme do zimy co dělat a snad bych mohla na vánoce normáně rukou hýbat.
hergot!! No jo, ale to bys taky nesměla mejt furt to nádobí a šmejdit, že jo

Taky nesmím vůbec uklízet

vidiš to!!
Ovšem zároveň je to kravěna
to souhlasim, to jí taky řikám furt

Ešálek je šikulkááá, a

je, je šikovnej, taky mu to furt říkám. Enem by se mohl ešče víc odrazit a bylo by gůt.

ty obludy z Obludária

to nejni obluda, to je Tilda! Tvůj oblíbenec přeci

a magnetickou rezonanci jater (opět) a na gastroskopii,

dífče to mě mrzí tohle.

hele a kdy jdeš?

brut
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 16:53
- Nahlásit

kachna_
v jakých formičkách? Lucinka bude asi mít umělecký vkus a cit na tvar Jo a chceš trochu kvásku na domácí chlebíky ( a nejen na ně ) ? Že bych ti ho přivezla, až zase pojedeme za vámi

PetraK
to o tom uklízení říká ta pravá

to nejni obluda, to je Tilda! Tvůj oblíbenec přeci
můůůůůůůůůůůůůůůůj? Brekekééééééééééééééééééééééééééééééééééé, nééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé.. ..... žůžovýho nechám tobě

až v září, říjnu jsem si to nechala napsat, do konce srpna toho mám i tak dost, tak abych to nepřehnala a pak se někde nesložila podobně, jako skoro v úterý v Motole
Já ti cinknu a domluvíme se i s datama, aby jsi si to mohla poznamenat a mohly jsme čarovat s kafíčkem či obídkem

je, je šikovnej, taky mu to furt říkám. Enem by se mohl ešče víc odrazit a bylo by gůt.

tys vážně střelená .... oba jsi šikulové a už se těším, až poznám Madam Blaniííííí Od září budu mít míň rehabek a tak bych mohla konečně přijet na tu procházku po práci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 17:58
- Nahlásit

aaa plodila sem na mobilu 10min prispevek a zmizel... Tak ve zkratce

Brut
Lity lity ze narocna rehabka se neodrazi v ruce, ale aspon nemusis uklizet

Vlk
Vrapnik je velkej jak svestka, tak ho v pritmi snadno prehlidnes. Ja znam vrapnika jen diky jeskynim prave

Kachma_
Vem koupat klidne (naproti na plazicku se ti nechce, co tam byva min lidi asi kvuli tomu ze jim se tam taky nechce

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 18:21
- Nahlásit

sakra to to utíká, dneska jela Lůca poprvé sama... do hospody
brut
v jakých formičkách?
v medvídcích

brut
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 19:07
- Nahlásit

kachna_
áááá, z Lůci bude dovažečka píva

V medvídcích? Tak to se pak museli nějak zdeformovat, když je Lucinka považovala za žáby nebo maminka neměla tak šikovné ruce jako by měla Lucinka, kdyby je dělala sama

po pravdě řečeno jsem přemýšlela, proč mi píšeš, že jsi pekla housky ve formičkách a ty medvídci mi vůbec nenapadly

<< 1 ... 2430 . 2431 . 2432 . 2433 . 2434 . 2435 . 2436 . 2437 . 2438 . 2439 . 2440 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání