| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 14:20
- Nahlásit
birma
naaadhera kde presne ste byli?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 14:21
- Nahlásit
cernej caj
aha tak mozna co mame zaviratelnej barel na granule, rozmrazovat v tom
no a máš to , vidíš.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 14:23
- Nahlásit
PetraK
Adamita je děsná kachna
to je navíc, když je ve vodě, tak je jedna z mála chvil, kdy mám volný ruce na foťák
cernej caj
ve Dvoře Králové
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 14:34
- Nahlásit
birma
pěkný fotky, Adam je vidět jak si to užíval
cernej caj
ta krvava voda ti ale zustava v tom pytliku? nebo ho rozvazes?
trochu vyteče, asi tím uzlem, proto to dávám do mísy, pak pytlík roztrhnu, maso vyklopím do mísy k tomu do mísy a pak to všechno kydnu venku psům na trávník
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 14:37
- Nahlásit
jsem se právě králofsky pobavila. Volala jsem naši agenturu, přes kterou zajišťuju lety. A ten kluk,s kterým spolupracuju tam nebyl, zvedl toho jeho fajn kolega a říkal mi, že tamten je dneska jen na emailu, tak jestli spolu něco máme.... pravila jsem vážným tichým vyladěným hlasem: "Ešče ne, ale můžem to zkusit změnit!" bylo to jako když dopadne bomba tlemím se tu ešče tetkon
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 14:39
- Nahlásit
PetraK
"Ešče ne, ale můžem to zkusit změnit!" bylo to jako když dopadne bomba
nemožnáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 14:47
- Nahlásit
birma
nemožnááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
dobrý ne? slušnej zásek,, že jo
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 15:17
- Nahlásit
cernej caj
aha tak mozna co mame zaviratelnej barel na granule, rozmrazovat v tom
jo, ideál vyjdeš vstříc mužíkovi - za předpokladu, že zápach v lednici je pravý důvod jeho odporu - a koza zůstane úpa celá.
birma
supééér tábor a krásný psisko.
su uvařené.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 15:17
- Nahlásit
PetraK
Ešče ne, ale můžem to zkusit změnit!
šišmarja chudák kolega, aby si to nevyložil, že se má konečně pohnout k akci!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 15:28
- Nahlásit
Vero
koza zůstane úpa celá
kozi, kozi, kozi, jak by řekl Argošek
Vero
kolega, aby si to nevyložil, že se má konečně pohnout k akci!
no co, bylo by veselo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 15:32
- Nahlásit
zase kozi???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 15:47
- Nahlásit
Maya
kozi neni nikdy dost
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 18:41
- Nahlásit
PetraK
no co, bylo by veselo
ty se teda nezdáš, pod plachetkou osobo!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2013 06:44
- Nahlásit
ja chci spaaaaat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2013 08:15
- Nahlásit
cernej caj
já chci spáááát a pak do bazénu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2013 08:21
- Nahlásit
jedno tematické foto
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2013 08:32
- Nahlásit
Maya
to bych sla taky aj na koupacku, ale muz asi bude dlouho v praci...
krasa. me by hrozne lakala aljaska, podivat se tam...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2013 08:47
- Nahlásit
Fajka
dogtrek v jizerkachuz ma web... musim sehnat ochotnou dusi co by do toho sla se mnou
Birmoooooooo!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2013 09:03
- Nahlásit
cernej caj
Tak jsem díky tomu tvýmu počítači rozchodila wifinu na modemu , takže oba počítače fungují bez kabelu. Super, myslim, že mám šanci přežít dva týdny s neteří, což by s jedním počítačem asi bylo utrpení
Jen teda jsem zjistila, že název wifiny je dosti ošemetná věc. Byla jsem kreativní a až při připojování jsem zjistila, že sousedi mají taky wifinu. Ta jejich se jmenuje VOIP. Ta moje se jmenuje vopelichanejptakopysk. Myslím, že k záměně při připojování asi nedojde
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2013 09:22
- Nahlásit
kachna_
vopelichanejptakopysk
ještě mě napadlo, jesli jsi na heslu k wifi neměla WPA2 šifrování, to ta moje wifi neumí, jen WEP či WPA, tak jestli tam ta chyba nemohla být proto.
Jinak ses sikovna kachna, žes to celé rozchodila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2013 09:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!!
jeden ochlazovací hošíčkovskej obrásek, páč topit myslim netřeba
Tak blbej nápad myslim dlouho mít nebudu, jako včera. Vzala jsem oba čoklidy a pro Blanimíru šťopku- tedy dvouštopku, aby měal větší akčí rádius. A šli jsme k rybníčku. Potud dobrý.Cestou jsme zase potkali slepičky, na vodítku hadimrška Blanimíra pěkně poslechla a nehnala se za nima, byla uchválena. Když jsme došli k rybníčku, už ze mě kapek teklo a smutně jsem hleděla na čoklidy, jak se rochněj ve vodě. Blanimíra udělala asi 2x 4 tempa. Ešus klacíkoval. Od rybníka voba kreténi vyrazili sprintem, já ještě taky měla energii, tak jsem pojala ten blbej nápad jít ještě do pole. v poli jsme o ní rychle přešla, zatímco ty dva hovádi si to užívali. Ešus mi pěkně pomohl, ukázal mi bažantika (Blanimíra jak nemá ten vocas, tak poznám zatím kulový - hlavně ve vysoký trávě, nechci nikdy psa bez vocasu už). Takže jsem se mohla připravit, až Blanimíra zareaguje. S bažantikama to bude pochopitelně o něco složitější, než se slepičkama . Domů jsem dorazila uvařená. Psi spokojený. Na louce za barákem na nás čekal Brtnik se Starým, kterýžto tam venčil cérku na pískovišti. Kouknu kolem, louka prázdná, Ešusovi jsem dala volno, Blanimíře odepla vodítko a pustila je za nima. A ........ hezky nečekaně se k nám řítil urostlej pit s vocasem do nebes. Uďálo se mi kapek hůř, než mi bylo. Ešusa jsem zastavila a zaklela ho, ať se ani nepohne. Blanimíra se na mě vyprdla na tu kletby nepomáhaj ešče. A šla to vočíhnout. Pes vocas nesundal, ani když zjistil, že je to fena a mi se přitížilo. Ani se nehnul, Blanimíra se otočila a šla konečně ke mně, psovi jsem houkla ať padá (páč páníček nic, pochopitelně). A šli jsme. Já zvracet do křoví , čokli pádili za Brtníkem. Nic moc pocit teda. Ale Hošikus byl vzorovej, dostal moc pochválení a já se šla okamžite teleportovat do vany a pak jsme šli fšicí na pívo. To jsem potřebovala moc. A Blanimíra nadává Ajšadlu. Viděly se prvně holky, tak doufám, že to nějak půjde, až se poseznáměj víc. Musíme fungovat pospolu. A dneska tu moc nebudu, mám vzácnou náfštěvu až do zítra.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2013 09:27
- Nahlásit
cernej caj
jo, Aljaška musí bejt pěkná a ono vůbec celý Skalistý hory
kachna_
super heslo, jak dlouho si ho budeš pamatovat?
taky budu potřebovat předělat modem na wifinu po baráku až budu mít novou telku, ale já si teda radši pozvu odborníky, ono stejně asi budou muset ten modem vyměnit za ten s anténkou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2013 09:30
- Nahlásit
Maya
jojo, to urcite. treba v lete to musi byt supr...
PetraK
tak supr, ze blanimira sla za tebou a uzij si navstevu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2013 09:32
- Nahlásit
kachna_
Ta moje se jmenuje vopelichanejptakopysk
kachna co má heslo vopelichanejptakopysk
Maya
jak dlouho si ho budeš pamatovat?
co pamatovat, ale jak rychle ho změní, páč ono je to hodně dlouhý na psaní
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2013 09:33
- Nahlásit
cernej caj
ze blanimira sla za tebou
no supr to není, nešla hned, jako jindy, prosadila si svou, bába jedna zadřená , to ne dóbře. blbý bylo, že tam opravdu bylo pusto, prázdno, jinak bych jí neodepla, čokl se tam vysublimoval.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2013 09:35
- Nahlásit
PetraK
tak ona to psat uz asi nemusi, to uz si nadetekuje vetsinou tu sit samo ta wifina
na druhou stranu, nejsilnejsi hesla jsou prave na styl vopelichanejptakopysksezralnasikacencesalamapakusn ulnachodbe pac to si pamatujes a nemusis nikde psat poznamky jak to bylo a navic to neodola zadnym slovnikovym pokusum o prolomeni a zaroven je to dost douhly na to, aby si s tim ani dneska neporadili pri lamani hesla superpocitace
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2013 09:40
- Nahlásit
cernej caj
tak ona to psat uz asi nemusi, to uz si nadetekuje vetsinou tu sit samo ta wifina
a táák - tož to jo.
navic to neodola zadnym slovnikovym pokusum o prolomeni a
to jo, tohle neprolomí ani ledoborec
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2013 10:04
- Nahlásit
cernej caj
jako že si takovýhle heslo pamatuješ? já bych za pár let už nevěděla jestli šlo o ptakopyska a nebo klokana
já si teda hesla píšu, průser bude až ty papírky poztrácím
PetraK
náhodou Blanimíra je super, že nakonec přišla, to vůbec neva že ne hned, to dopilujete i když chápu, že zrovna v týhle situaci si chytla z toho nerva
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2013 10:12
- Nahlásit
Maya
no prave psat je bezpecnostni chyba to si muze kdokoli precist a nejlip heslo nalepeny na monitoru, ne?
tak prave pokud to heslo pouzivas casto, tak to si pamatujes a zrovna na wifine to heslo pres spravu routeru snadno zmenis nebo zrusis, pokud teda nezapomenes heslo k routeru
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2013 10:35
- Nahlásit
cernej caj
no já si myslím že heslo k wifině pak už nepoužíváš?? i když teda já nevím, zatím to doma nemám
heslo na monitoru mám občas v práci, ale ne svoje, to má zase kolegyně, doma mám papírky v šuplíku, tam jsou v bezpečí, kdo by si to tam čet??
|