| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2013 17:54
- Nahlásit
cernej caj
a je to fakt poznat?
záleží na každým jedinci kamarádka k tomu hodně upravila jídelníček, na což já jsem líná ale i tak mi zmizely 3cm všude a cítila jsem se moc dobře.
ja mam ted za sebou druhej den a su mrtva
bude hůř
já cvičila nejdřív s 0,5 litrovýma petkama, nechtěla jsem kupovat činky, pak jsem si vzala 1,5 litrový, ale ty se mi blbě držely s mýma šlachama na levý ruce. tak pak přišly na řadu činky. nadávala jsem jí každej den, ale ten pocit po odcvičení stál za to
osobně se mi nejvíc líbil 2.level (asi na rozdíl od spousty jiných lidí), s 3. jsem měla problém, protože tam bylo dost cviků, který mi nedělaly prostě moc dobře. ale k 2. jsem se i vrátila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2013 19:02
- Nahlásit
Janiii
ja mam cepy od traktoru, ty maj 3.8kg, tak sem zjistila, ze ten "motylek" na zadech na prsa zvladnu, ale jinak teda nee... tak mam ted 1.8kg cinky na vse a na toho motylka si nechavam ty cepy od traktoru... prej fitness cinky
tak su zvedava, fakt me vsecko desne boli, su rada, ze stiham tempo a cvicim fakt celou dobu, ale teda provedeni su rada, ze se nekdy i mirne nadzvednu, dat si loket ke koleni jako fakt nejde
ja ti teda reknu, jak se mi libi 2, ale az za tyden, nemam odvahu na to koukat hned
ps: sly ty cm i z prsou? jestli jo, okamzite koncim
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2013 19:13
- Nahlásit
cernej caj
ps: jako první
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2013 19:16 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Janiii
neeee to je jediny, co mam na sobe rada (pac je lepsi mit prdel a prsa, nez jen prdel, i kdyz mensi )
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2013 19:42
- Nahlásit
Janiii cernej caj
podle čeho cvičíte ??? dejte typa...pár cenťáků v pase a přes prdel by se mi šiklo ztratit....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2013 19:45
- Nahlásit
PetraK
Bláno dolů a masti!
sodoma komora
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2013 19:51
- Nahlásit
vlk
pár cenťáků v pase a přes prdel by se mi šiklo ztratit
to mě taky, a přes prsa tak 30 cm
ale za tuhle cenu??? nejsem cvok, to není hubnutí, to je týrání
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2013 19:52
- Nahlásit
cernej caj
g 3%? nebo i vic
Cir dostává 4, Milča taky
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2013 19:54
- Nahlásit
Maya
a přes prsa tak 30 cm
tak až budeš ztrácet přes prsa, tak někde blízko mě, ráda bych byla poctivý nálezce...
ale za tuhle cenu?
zatim nevím za jakou cenu ???
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2013 19:57
- Nahlásit
vlk
video nějaký stránku dvě zpátky, mě stačil ten popis, činky, 20 minut, bolest svalů a vůbec samý nechutný věci
tak až budeš ztrácet přes prsa, tak někde blízko mě, ráda bych byla poctivý nálezce...
dala bych i zdarma, jooo kdyby to šlo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2013 20:03
- Nahlásit
vlk
tady...prej 10dni lvl 1, pak 10dni lvl2 a pak 10dni lvl3 a bude z tebe prej jinej clovek...
ale kdyz ja nechcu nahrazovat ty tezko vydobyty drahy podprdy zas novejma tak nevim, jestli se mi to chce teda drazdit
to bud mozna rada
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2013 20:10
- Nahlásit
Maya
dala bych i zdarma, jooo kdyby to šlo
tož škoda že to nejde.....
cernej caj
videjko zkouknu zítra večer, jsme na návštěvě, tady je jen tablet a videja tu nejdou....
ale kdyz ja nechcu nahrazovat ty tezko vydobyty drahy podprdy zas novejma
tak si kozénky podložíš srolovanejma ponožkama...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2013 20:50
- Nahlásit
vlk
tak si kozénky podložíš srolovanejma ponožkama... si mi pripomela, jak tuhle rikal kamarad neco o zenskej s povislejma prsama... tak mu rikam, v cem je problem? srolujes a des, ne? tak to je asi podobnej princip
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2013 20:58
- Nahlásit
cernej caj
si mi pripomela, jak tuhle rikal kamarad neco o zenskej s povislejma prsama...
..no jo kokršpanělí ouška se tomu myslím říká...u nás to maj chlapi taky různě pojmenovaný... třá o jedný kolegyni říkají, že má svatý prsa.... tak říkám, šiš co to je ??? a voni že prej když sundá potprdu, tak kazdej chlap jen sepne ruce a zařve panebóže !!!!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2013 21:51
- Nahlásit
cernej caj
vlk
jo gravitace je holt svińa
jednou jsem četla nějakej článek, kde vykoumali, že ženský co choděj bez podprdy maj míň povislý prsa než ty s podprdou, tak nevím, jeslti jako chtěli nalákat velkoobjemový hrudníky na veřejný předvádění bez nebo co
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2013 06:11
- Nahlásit
vlk
a voni že prej když sundá potprdu, tak kazdej chlap jen sepne ruce a zařve panebóže !!!!!
Maya
dyz ja bych chtela mit co rolovat... to je asi lepsi nez pak chodit bez podprdy...
jestli to neni tim, ze vetsina zen co chodi bez podprdy ju k nicemu nepotrebujou a nemaj jim co povisnout... pak to je logicky, pak ty s podprdou, co by ju sundali, tak muzou hned s tim rolovanim, ze jo...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2013 07:52
- Nahlásit
Maya
chtěli nalákat velkoobjemový hrudníky
no ale mně to taky přišlo, že ty prsa se chovaj slušnějc, když jsem po narození holek chodila bez podprdy, než s ní.
Možná klasika ochabnou nepoužívaný svaly, který se jinak trénujou, když ty prsa přecijen aspoň trochu musej držet.
Nic to ale nemění na tom, že velký prsa bez podprsenky jsou ošklivý a budí dojem zpustlosti (sama jedny takový mám )
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2013 07:53
- Nahlásit
Mórgen středeční
mám zasejc absenci, ale o víkendu jsem málem cípla,
takže mě to snáď aspoň trochen omluvuje...
V pondělí přijela pardubická návštěvička s vykastrovaným 14ti letým čiperným pudlíkoj, tak byl Bukíš na noc u kámošky aby
nebyl problém. Ale stejně jsme s nima byli odpo venku, Bukís
měl teda klec na čumci, aby dědečka nezakousl .
Mám celý nohy modřinovatý, páč do mě furt s tou klecí žďuchal,
abych mu jí sundala
Á koukám, že Blanice je šikovná, to je fajn a ty historky, jsem se tu tlemila nahlas
A jste šikulky, že cvičíte,
Bolej mě hodně klouby, už vím jak se cejtí člověk s artrózou, je to teda síla docela . Mě snad bolí i ťukec do klábosnice.
Ale zasejc jsem ráda, že nožní klouby fungují
A byli jsme fčéra na očkování i s kámoškou labradorkou, šli oba dokupy na pigárec do ordinace, Bukís se klepal a schovával za mnou a když bylo po všem, vetka dala kokína....mno chtěla dát, ale já í varovala, že ho jako naštvali že on od nich žádné kokíno chtít nebude a měla jsem pravdu. Odvrátil hlavu a tvářil se uraženě....labradorka natáhla krk a mlask
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2013 08:03 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Jo mimochodem, kdybyste si někdo něco pojišťoval něco u Český pojišťovny, tak skoro dva měsíce po povodni stále "probíhá šetření škody" (i když lze teda požádat o zálohu). Zadali jsme staré číslo smlouvy, na to nás vůbec nikdo neupozornil, přestože o tom věděli. A ještě nám bez upozornění přečíslovali pojistnou škodu. Děsná pojišťovna, děsná
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2013 08:05
- Nahlásit
cernej caj
ze vetsina zen co chodi bez podprdy ju k nicemu nepotrebujou
no možný to je, nedovedu si představit kde by na ten výzkum sehnaly ženský s velkejma, které by léta chodily bez podprdy
kachna_
velký prsa bez podprsenky jsou ošklivý a budí dojem zpustlosti
svatá pravda
denyk
a měla jsem pravdu. Odvrátil hlavu a tvářil se uraženě....
aby ne, když tam do chudinky bodali a tak, taky bych byla uražená
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2013 08:10
- Nahlásit
Maya
velkejma, které by léta chodily bez podprdy
v Africe
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2013 08:24
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek!
kozi kozi..tak asi takhle to je zase téma kdybych mohla tak přenechám i to málo co mám, beztak jsou s tím jen starosti
denyk
velkejma, které by léta chodily bez podprdy
v Africe
a že tam maj pěkně šlechtěný kokršpanělý ušiska
taky se u vás tak vochladilo? tu je 16 stupňů že už z toho začáním kejchat...počasí jak v blázinci fakt už
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2013 08:39 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Fajka
kolik je stupňů toť nefím, ....už se na to nemohly ani baterky dívat (do venkovního čidla) ale já konečně ožívám, když je chladněji
[i]jak v blázinci fakt už [i]
mno
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2013 08:44
- Nahlásit
denyk
ale já konečně ožívám, když je chladněji
jo to já taky ale s nudlí u nosu
mno
kravěnoooo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2013 08:48
- Nahlásit
cernej caj
mám pocit že jsi chtěla abych dala echo až bude zase ten Jizerskohorskej trek ...tak už je možno se hlásit.
My jdem s kámoškou tu delší trasu.
Takže pokud chceš trošku blíž poznat jizerky tak máš šanci Ubytko je přímo v místě startu treku.
http://www.blog.dogsandfun.com/poradame/jizerskoho rsky-dogtrekking-2482013/
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2013 08:55
- Nahlásit
Fajka
jsem na to mrkla a tohle mě dostalo
Dogtrekking bez psa (podmínkou účasti je alespoň plyšový pes)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2013 09:07 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
denyk
Dogtrekking bez psa (podmínkou účasti je alespoň plyšový pes)
noo náhodou tudle kategorii jsem jednou taky jednou dala když ještě jelito nebylo Fája nemohla tak aby kámoška nešla sama jsem šla s plyšákem a foťákem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2013 09:16
- Nahlásit
kachna_
a neni to tim, ze maj toho ted hrozne moc? ja su u cesky taky a kdyz mi burina shodila ten komin, tak sem mela snad do mesice na uctu aj prachy
Fajka
dik, mrknu na to
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2013 09:17
- Nahlásit
Fajka
tak ten termin su pryc tak treba pristi rok... jizerky by me dost lakali i na nejakou delsi dovcu, nez jen na vikend. Ale ta kategorie s plysovym psem je supr
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2013 09:23
- Nahlásit
cernej caj
tak ten termin su pryc tak treba pristi rok... jizerky by me dost lakali i na nejakou delsi dovcu, nez jen na vikend.
no tak pak ještě můžu nabídnout jizerskou bludnou psici v říjnu 17-20.10
http://www.krkonosskatlapka.dogtrekking.info/Novin ky.html
Ale ta kategorie s plysovym psem je supr
jj celej trek a organizace tam je dycky supr! naprosto pohodová milá a příjemná akce včetně organizátorů
|