| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 10:36
- Nahlásit
vy drásalky! Než vtanu a vyvenčim a něco málo udělám, tak tady toto
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 10:48
- Nahlásit
kachna_
tak aspon si mela jednu cestu zadarmo teda;)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 11:22
- Nahlásit
kachna_
že řidič měl pravdu a za jedno dítě jsem měla platit, našla jsem jejich přepravní neřád
Dobrý den,
poloviční jízdné se platí pro děti ve věku 6-15 let
jak to?? copak je Luciášovi šest?? proč jsi měla platit?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 11:30
- Nahlásit
PetraK
jo vlastne to je druha vec, to mi nedoslo, ze mozna neni ani dost vekove, ale ono to tak leti...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 11:32
- Nahlásit
PetraK
jak to?? copak je Luciášovi šest
ani když se to sečte s Kačkou dohromady tak nemají šest, né ???
přece děti do šesti let jezdí zdarma ??? Aspoň u nás jo...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 11:36 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
protože při dvou dětech jedno platí, byť jsou obě mladší šesti let (nebo jinak, dospělá jízdenka ti umožňuje vzít s sebou jedno dítě mladší šesti let zdarma). Jen to paní sekretářka ředitele, která mi odpovídala, asi neví , což mě pobavilo docela.
teda tady u nás to tak platí, jak jsem si i našla v přepr. řádu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 11:45
- Nahlásit
řešim, jestli je dobrý nápad, den dva před koncem nějakého termínu rozeslat mailem upozornění.
Třeba teď je konečný termín objednání krožků pro holuby, za měsíc uzávěrka na velkou výstavu a schůze?
Je to příjemný nebo otravný?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 11:58
- Nahlásit
kachna_
nevim jak ostatní, ale já jsem docela HOMIMO, takže mi připomenutí něčeho co není dobrý prošvihnout přijde docela fajn....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 12:00
- Nahlásit
kachna_
za me - prijemny, pac ja zasadne vsecko vypoustim z hlavy a koho to nezajima to proste smaze, ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 12:02
- Nahlásit
kachna_
protože při dvou dětech jedno platí, byť jsou obě mladší šesti let (nebo jinak, dospělá jízdenka ti umožňuje vzít s sebou jedno dítě mladší šesti let zdarma).
aha, to je mi novinka
pro ně příjemný, pro tebe časem otravný
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 12:07
- Nahlásit
kachna_
pro mě příjemný páč všecko řešim na poslední chvíli na všecko zapomenu takže za mě jo-o
Ted sem venku mladšímu parchantíkoj vymývala a napouštěla basének čistou studenou vodou, málem sem u toho humříla, tam je hic velebnosti, že já tam na to slunko skorem nemůžu nebo ze mě taky bé exfajfka...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 12:10
- Nahlásit
PetraK
návštěva to okomentovala, že podle ohozu to vidí na ty Depešáky . Takhle já se umím předvést. A když jsem se zeptala, jestli ještě někdo si dá vodu, tak mi řekli, že radši snad ani ne nevím proč jako????
asi neměli chuť se koupat v minerálce hnet po ránu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 12:14
- Nahlásit
kachna_
příjemný i kdybys to rozeslala 3x v průběhu posledních tří dnů. Jsem dement a většinou si na všechny přihlášky a tak vzpomenu den po termínu a kdybych náhodou už přihlášená byla, tak si řeknu, jak je to děsně fajn, takovej servis pro zájemce a smažu to
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 12:23
- Nahlásit
birma
jo a uz mam skoro zaplacenej kralovec (poslala sem fakturu na uctarnu), takze te tam budem s ferinkou pruditi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 12:24
- Nahlásit
Fajka
že já tam na to slunko skorem nemůžu
to mi říkej, cesta včera na koncert byla vražedná, ještě štěstí, že jsme fakt byli vpředu, tam sluníčko nesvítilo, ale musím fakt říct, že po tý dovče nohy protestovaly silně teda. I Brtnik toho měl plný brejle, páč von navíc zase ještě na chalupě vzpíral s tou stotunovou sbíječkou. heh počkejte, až vám vokážu náš současnej luxus v kópelce. A to to fakt teď luxus je, páč mě čeká to blbý období bez hajzlu
asi neměli chuť se koupat v minerálce hnet po rán
no hlavně, že se pobavili ještě navíc tady s tím náměstkem se do sebe furt navážíme, jak má jeden příležitost tomu druhýmu dloubnout do žeber a smát se mu, neváhá se toho chopit, tak to budu mít na talíři dlouho tuhle vydařeninu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 12:25
- Nahlásit
cernej caj
skoro zaplacenej kralovec
sem četla korálovec říkala jsem si co budeš dělat s hadem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 12:37
- Nahlásit
cernej caj
takze te tam budem s ferinkou pruditi
moc se na vás s Adámkem těšíme
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 12:58
- Nahlásit
PetraK
chceš půjčit náš přenosnej chemickej záchodek? Jako nefunguje úplně jak má, ale lepší než kostřavou víš kam.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 13:02
- Nahlásit
birma
tak mi z uctarny vratili doklad, kterej mi nekdo uz rano na uctarne schvalil
mam pocit, ze toho pana ze me slehne a nikdy me tam nepusti
PetraK
hada bysme chteli do kanclu jako mazlicka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 13:18
- Nahlásit
Rrumstajn,
to je hic!
Jen prolitavam a zdravim.
denyk
krve mi zjistili střevní bakterii yersinia enterocolitica...
To je dobra svine, tu jsem presne mela taky! A blbe mi bylo teda fest, taky trvalo, nez na to prisli! Atb zaberou, huf, konecne se toho zbavis!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 13:24
- Nahlásit
cernej caj
kdopak to má dneska svátek, no?
fčecko nej!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 13:29
- Nahlásit
PetraK
dik
me rano prekvapila kolegyne na ICQ pranim, coz me znejistelo ale pohledem do kalendare sem zjistila, ze mimo neni ona ale ja tak sem ji rekla, ze je prvni a ona z toho mela radost jak male dite, coz sem nepochopila (ale ona je jedna z tech, ktera preje na fb kazdemu, komu naskoci narozeniny, cimzpadem to trochu beru jako snahu o zacleneni do zivota matky s rocnim ditetem zijici v satelitu, pac to musi byt na palici)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 13:39
- Nahlásit
kachna_
chceš půjčit náš přenosnej chemickej záchodek?
díky jsi hodná, to nějak překlepem, půjde o jeden víkend. Tak si budu hrát na skauta no
jo A MÁM TEN PHYTOVET. Mám si to nechat tu v práci a nebo to třeba vzít domů, kdyby pro tebe bylo lepší to vyzvedávat odpolko??
je jedno kdy to vyzvedneš a za jak dlouho, prostě jak se ti to bude hodit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 13:40
- Nahlásit
cernej caj
coz me znejistelo ale pohledem do kalendare sem zjistila, ze mimo neni ona ale ja
jehehéé, to znám, znám. vždycky jsem překvapená
(ale ona je jedna z tech, ktera preje na fb kazdemu, komu naskoci narozeniny, cimzpadem to trochu beru jako snahu o zacleneni do zivota matky s rocnim ditetem zijici v satelitu, pac to musi byt na palici)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 13:45
- Nahlásit
PetraK
jehehéé, to znám, znám
to me moooc tesi, nekdy me totiz znervoznuji ti dospeli lidi, ktery se uz 14 dni predem trepou, ze neco dostanou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 14:05
- Nahlásit
cernej caj
ti dospeli lidi, k
tak jakoooo, nee, že bych se netěšila na dárečky, když by mohly nějaký přijít, ž ejo, to zas jo, v tom jsem jak malý dítěto . ale netvrám si na nic a navíc, zpravidla fakt nevím, že přijít mají. Jen u Vánoc to nezapomenu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 14:12
- Nahlásit
PetraK
tak ale u vanoc by bylo asi divny, kdyby clovek nejak zapomel, ze jsou
dneska mame firemni grilovacku... mnam manm. mezitim si zajdu s kamoskou na koktejl ci poharek... hm, to bude zitra divoko
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 18:38
- Nahlásit
rostoooooou !!!!!!! bé aspoň na kulajdu a pár řízečků.....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 20:20 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
rumštajn nebo depeš mod nebo jak
jest zde dovoleno nadávat na avg?
radši přeju cernej caj všechno nejlepší k svátku!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 20:26
- Nahlásit
koupila jsem si tuhle knížku a docela hezky je to napsaný
|