Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2421 . 2422 . 2423 . 2424 . 2425 . 2426 . 2427 . 2428 . 2429 . 2430 . 2431 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
vlk
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 18:44
- Nahlásit

cernej caj
dyz ja si nepamatuju, pod jakym jmenem ses na rajceti..
URL

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 19:39
- Nahlásit

Janiii
fotky pěknýýý, chci taky 7 stupňůůů

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 20:19
- Nahlásit

Janiii
perfekt fotky, to je fakt uplne luxusni alpska idilka

brut
tak snad uz v poradku? davej na sebe pozor v tech hicech, i kdyz ono asi nema byt o moc lip

ja ani nevychazim z domu. dneska navsteva u nasich supr, ale ta cesta... ja nechci zitra do prace. 2 dny sem uz nespala kvuli tomu vedru, prakticky neustale me kvuli tomu pronasleduje bolehlav a zitra v praci asi luxus...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 20:21
- Nahlásit

vlk
skvely fotky aj ty kocici, hlavne sibiska sou tak desne roztomili, az me to prekvapuje

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 21:01
- Nahlásit

cernej caj
s prací mi povídej, taky zejtra musím, v noci nemůžu usnout vedrem, tak předpokládám spaní tak hodinu když budu muset ráno vstávat, v práci bez klimy a navalená práce za dva tejdny

birma
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 21:02
- Nahlásit

jdu se pochlubit s velkou radostí - Adámek právě podruhé, co ho mám, předvedl hravou poklonu fence, co se mu líbí (aby ne, když právě dohárala ), sice je to jenom taktický manévr, ale i tak velký pokrok
a pak ještě předvedl sousedovic bíglovi, že slušně vychovanej pes na zavolání (na vodítku samože) odejde, než aby páníčka vláčel přes chodbu zabít vetřelce (jen se bojim, že bígl si z toho žádný ponaučení nevzal, když jsme odcházeli, tak se právě pokoušel o sebevraždu uškrcením )
a taky nás už dvakrát chválila sousedka, jak je vychovanej, že doma neštěká, narozdíl od jinejch

Fajka
kam s Adámkem obtočení ručník vyrážíte?
placatit se k vodě

birma
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 21:05
- Nahlásit

a volal bejvalej - prej včera ujel přes 100 km na kole mám z takovej lidí fakt tiky, když já mám problém si i jenom dojít do kuchyně natočit vodu

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 21:19
- Nahlásit

birma
ty jo, Adam je machr, lepší se každým dnem
teď jak čtu tu knihu, tak je tam popis desenzibilace psa na psy, si myslím, že by to šlo aplikovat i na jiný věci třeba cyklisty , píše tam, že když s ním teda sedíš někde poblíž, tak že se tam má sedět tak cca 20 minut a máš mít fakt oooobr zásobu mlsek a ty celou dobu nepřetržitě po jedný poštět před něj na zem, jak mlsky dojdou, tak se zvednout a odejít a až když pak na stejným místě kouká jen na tebe nebo na tu zem kdy budou mlsky a ne na psy/cyklisty a tak, tak mu je dávat z ruky

bejvalej je nějakej pekelník odchovanej u kotle nebo co? já dneska nebyla schopná ani vylejzt z baráku, až teď, ale to už tam zase koušou mrchy krvežíznivý

birma
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 22:04
- Nahlásit

Maya
Adam je machr
jojo, Adámek je prostě borec
píše tam, že když s ním teda sedíš někde poblíž, tak že se tam má sedět tak cca 20 minut a máš mít fakt oooobr zásobu mlsek a ty celou dobu nepřetržitě po jedný poštět před něj na zem, jak mlsky dojdou, tak se zvednout a odejít a až když pak na stejným místě kouká jen na tebe nebo na tu zem kdy budou mlsky a ne na psy/cyklisty a tak, tak mu je dávat z ruky
na psy hrajem "podívej se na" a docela nám to funguje. Akorát teda nesmíme zrovna jít, to jsem radši ještě ani nezkoušela, páč sem střevo neschopný se zkoordinovat
tohle zní dobře, jen mám pocit, že 20 minut je strašně moc, to by si sežral krmnou dávku na tejden
a pak je u něj blbý, že nedokážu určit vzdálenost, kdy ještě nebude reagovat - jednou jsou to dva metry a jednou třeba 20 a těch kritérií je víc, než já dokážu určit a pojmout

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 22:15
- Nahlásit

birma
no to tam nějak píše nosit sebou skládací židličku a mlsku v ruce a jak se začne zajímat o objekt místo o mlsku, tak už jseš přes, vrátit se kus zpátky a zasednout na židličku, ale osobní zkušenost nemám, tak netuším, jestli to fakt tak funguje

venku je furt 26, teď jsme se byli kousek projít a psi funěli jak kdyby ušli 10 kiláků, dneska bude asi hustá noc

birma
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 22:54
- Nahlásit

Maya
jak se začne zajímat o objekt místo o mlsku, tak už jseš přes, vrátit se kus zpátky a zasednout na židličku
jakmile se dostane přes, tak už větší vzdálenost nepomáhá, točí se víc a víc a právě sezení - nehybnost, to zhoršuje.
venku je furt 26
teď jsem se nedívala, ale před pár dny tu bylo přes 25 v půl druhý v noci fakt je, že čidlo je na betonu, kterej přes noc hodně vyzařuje, ale stejně...

birma
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2013 01:05
- Nahlásit

tak to vypadá, že rozhovory na téma "pejsek papá večeři, ne paničku" u nás asi budou nějakou dobu velmi časté

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2013 07:09
- Nahlásit

birmaadamek je mchr

hlasim, ze sem uz treti noc skoro nespala. rano pri chystani snidane sem si navic rizla vodorovnepolstarek na levym ukazovacku. au, au... nemuzu psat du pogratulovat vlkovi a fifi

jo a dneska se siba vyspala do ruzova. vetsinou jen natoci hlavu a naznai cuxh, dneska ke me udelala 2 kroky a cuchla z blizka

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2013 08:33
- Nahlásit

birma
adámek je machr a ty jsi šikula, Adámek měl víc štěstí než rozumu (já vím, že to možná není úplně těžký), páč švihlej útěkář je fakt kombinace za všechny peníze

brut
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2013 11:07
- Nahlásit

Zdravím vespolek

vedro přežívám doma a nikam nevycházím... včera jsem prospala skoro půl dne a jsem tak utahaná, že se mi nechce vůbec nic dělat. Vypěstovala jsem si kvásek ( jménem "Cvalík" ) na pečení domácího chleba a díky vedru mám smůlu, protože při představě, jak pouštím troubu a peču se mi dělá blbě.... takže musím kvásek přikrmovat, aby vydržel do chladnějších dní a pak jsem ho konečně mohla použít.... Pokud vše dobře dopadne, tak žádný droždí už nepoužiju a budu vše péct z Cvalíka .. od chleba, přes buchty až po koláče... A to jsem si říkala, jak to pěstování bude těžký a ono houby, je to jen a jen o přikrmování a teple..

Jinak se mi nelíbí Brut ... asi mu to horko nesvědčí víc než dřív. Holt věk se na něm asi projevuje... Jen doufám, že to je jen vedrem a ničím jiným....

Takže dámy, nezlobte a dneska bacha ... bude blbnout tlak ( hlavobol už jede v plné míře), a až začne lejt, tak doufám, že se nám všem vyhnou kroupy...

birma
jen co prolítnu očima, tak zjiš´tuju, jaké dělá Adamita pokroky..... mooooc vás chválím, Adámkovi posílám podrbáníčko, protože si ho moc zaslouží a tobě potřesení tlapkou, páč jsi moc šikovná ... mám z vás radost

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2013 11:30
- Nahlásit

brut
mas 100% cistej kvasek bez drozdovyho zakladu? to by bylo supr, kdyby se vydaril chtela bych taky jednou doma az budu mit kuchyn vyzkouset domaci pecivo z kvasku...

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2013 13:20
- Nahlásit

koukám tady mrtvo, v práci sauna, alespoň že už mám ten větrák, teda vopravujou nám tu záchody, dámský, jako lehce jsem zpanikařila když jsem zjistila že jsou všechny zavřený, než jsem si všimla, že některý pánský jsou přejmenovaný na dámský

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2013 14:00
- Nahlásit

birma
a volal bejvalej - prej včera ujel přes 100 km na kole
tak vono prej některý strašidla komunikujou přes telefon, páč tohle nemohl přežít!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2013 14:06
- Nahlásit

Maya
a mas ten telefon novej?

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2013 14:11
- Nahlásit

cernej caj
jo, mám, alespoň mám s čím blbnout když mi vypne mozek přesměrovat hovor neumím, ale už jsem našla kontakty a přišla na to jak tam přidat toho kdo mi volá, další level bude moct si tam zadat jakýkoliv číslo, na to jsem ještě nepřišla

jinak asi už blbne víc lidí z vedra, teď jsem někde četla tohle
Jak mám v tomhle vedru něco dělat. Už chápu, proč jsou řekové s ekonomikou tak v prdeli.

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2013 14:44
- Nahlásit

Maya
Jak mám v tomhle vedru něco dělat. Už chápu, proč jsou řekové s ekonomikou tak v prdeli.

Byli jsme s dítětama na Harasově (dost k vzteku je, že větší dítě chce bejt ve vodě dlouho, malý chce za chvilku domů). Než se holky najedly, tak jsem tam uklízela tu pláž (lidi jsou fakt dobytci), paní z chat mi říkala, že to dělá každé ráno!!!, teta zase takhle uklízí s jednou paní v Rožmitále. Nějak vůbec nemůžu pochopit, jak může někdo bejt takový prase

Náš městský výbor českého svazu chovatelů zatím nemá peníze od minulého vedení, jeden z členů dostal mrtvici, dalšímu zemřel otec... Sakra jak zjistit, jestli nás někdo neproklel?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2013 16:54
- Nahlásit

Maya
Jak mám v tomhle vedru něco dělat. Už chápu, proč jsou řekové s ekonomikou tak v prdeli

kachna_
lidi sou hrozny... ja kdysi delala bronto vikend na hrade boskovice a sbirali sme odpadky kolem hradu a sla tam pani s detma na hrad se podivat a ukazovala decku "hele jak tam ti lidi sbiraji odpadky" a jeji dite, co slo par kroku pred matkou hodilo na zem papirek, ona na nej zvedni to, decko nic, tak maminka taky nic... holt asi kdyz to tam nekdo zbira...

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2013 20:04
- Nahlásit

pééééršííííííí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2013 20:14
- Nahlásit

kachna_
já chcu takyyyy.

Hele, ufiklej prst má jednu výhodu, muž meje na požádání nádobí (teda doufám, že kvůli tý řezný ráně a ne proto, že sem mu udělala zeleninovej salát s balkánem a náhražkou kraba

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2013 06:39
- Nahlásit

hlásím... večer v pokoji 27,4°C. čtvrtá prakticky bezespánková noc... ráno už "jen" 26,4...
Nespadla ani kapka, u nás na sahaře opět ůdajně i minulej týden někde pršelo, aj v brně ve čtrvtek něco spadlo a u nás na sahaře zas nic...

su úplně mrtvá, v autobuse sem vytuhla totálně, to se fakt nedá už toto... co mám dělat, ať se vyspím?

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2013 08:16
- Nahlásit

cernej caj
u nás kosa, fičí takovej studenej vítr, že mi cestou do práce byla zima, příjemná to změna
večer u nás tak půl hoďky bouřka a i celkem chvíli lilo a padaly trošku kroupy, ale nic moc, ale o pár kiláků dál prej byl docela masakr, stromy fuč, střechy fuč a hlavně elektrický vedení fuč, takže celej večer nešel proud ani u nás, vypli to asi v 7 a zapli prej v 1 v noci, takže nudááá, díky bohu za čtečku ale usínalo se dobře, tma jak v pytli, na spaní super

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2013 08:18
- Nahlásit

Maya
jo v brne rano taky brutal vitr, u nas bylo dost teplej...

tak to je dost narez, ze to odnaselo stromy a strechy chudaci lidi

ja uz padam v praci na hubu, jak se mi chce spat...

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2013 09:12
- Nahlásit

cernej caj
musíš se rychle vyspat dneska, protože od zejtřka budou zase tropy
jako vzhledem k tomu, že v baráku doma máme furt vedro a za dnešek se to asi moc nevyvětrá, tak to s dalšíma vedrama už fakt asi nepřežiju

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2013 09:18
- Nahlásit

Maya
jojo, mam v planu, ze dneska odpadnu jak prijdu dom a dam si sprchu

babicka mi vcera radila posplichat vodou z hadice kolem baraku, kolem oken a dvere, prej to dobre schladi domecek nebo ty mistnosti co potrebujes na vecer

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2013 09:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!!

TÁÁKY CHCI JÍT NA PLÁŽ JAKO HOŠÍČCI

Tak jsme si ten prodlouženej víkendík pěkně užili. Krom toho vjědra tedy, to mohlo býti mnohem menší.
Povedlo se mi pěkně Blanimíře ukázat, že SE NEMUSÍ BÁT BOUŘKY , chuděra malá zalezla na chalupě pod gauč a že se tam bude bát. Tak jsem jí propiškotovala až k tomu, že se "budeme bát" spolu a to na gauči. Kam jinak nesmí. Byla čikovná a já na ní a sebe hrdobec. Včerejší bouřku tu v Prahé už ani neřešila. Tak uvidíme, jak to bude příště.
Je to megera tvrdohlavá, když nechce, prostě nevnímá. Zvědavá jak vopice, šíleně. Takže v každým novým prostředí je hůř ovladatelná. Jak to máme se zvířatama nevíme zatím, páč jsme žádný nepotkali, ale ptááčci, jooo, ptáčci ty nás hodně zajímají.Nicméně, pokud je v blízkosti a v prostředí, kde už byla, tak jí aji z toho křoví odvolám. ale musí to být takový spešl tón - měkkej, ženskej: Blankooo, poojď tadýý. Mno Brtnik s tím bude mít potíž . Včera ráno na ní houknul, páč si otevřela dveře a pochodovala jak tank do místnosti, Ešus nevěděl ešivá to teda třeba taky nebylo na něj, tak se zatvářil, jako že nic, já sem hodnej a jak byli sprdnutý, byli jak malý děti - leželi spolu vedle sebe aneb společný nepřítel sbližuje asi je budu muset rovnou mlátit, aby se dřív skámošili .
Blanice je:

akrobatka - když jsme v pátek dofordili na chalupu, tahali jsme věci z auta od nádraží zase, takže jsem psi nechala v baráku - okna otevřený - zasíťovaný - naštěstí mě nevím proč napadlo se otočit a vrátit a ta koza zrzavá vylezla na stůl a ze stolu do okna , tak jsem hezky rychle to okno zas zavřela

je taky megera chytrá, vychytralá - ví, že nesmí na gauč, tak prostě předstírá, že jí gauč vůbec nezajímá /ale páč nejsem blbá, dala jsem tam radši psí deku / a počká si na hluboký spánek, pak si tam vyleze a ještě navrch ukradne!! polštář , aby pěkně měla hlavičku na polštářku

a taky už je 100% masožroutka a asi i díky tomu,, jí trochu ten pupík splasknul, taky tolik tím pádem nelemtá, už pije jen jako normální pes, a nebobkuje jako zběsilá.

Když chce umí být velmi, velmi poslušná a vnímavá, když nechce, peče na všechno

FOTKY NEMÁM, páč jsem kretána blbá a nevzala jsem foťák

Janiii

tjooo, super dofča, to se nedivím, že jste si to užívali, se nechtělo ani dom, co?

Fajka

ašla sem něco pro chudínka Ešínka

jéééžiš to je bomba!!! kde se to dá sehnati?

<< 1 ... 2421 . 2422 . 2423 . 2424 . 2425 . 2426 . 2427 . 2428 . 2429 . 2430 . 2431 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání