Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2421 . 2422 . 2423 . 2424 . 2425 . 2426 . 2427 . 2428 . 2429 . 2430 . 2431 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2013 20:28 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
nadávat na avg?
já mám avast, takže se tě kdyžtak zastanu
černýmu kafeti taky přeju všechno nej a tady máš jeden dárkovej klimatizovanej zákon http://www.rozhlas.cz/zpravy/politika/_zprava/nast aveni-klimatizace-na-pracovisti-osetruje-zakon-pri -praci-vsede-musi-byt-245-stupne--1238657

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2013 21:27
- Nahlásit

maya
Dik. Nadavat je zakazano

Kachna_
Taky diky, i za zakon

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2013 21:38
- Nahlásit

kachna_
to je vtipnej zákon, a když nemáme klimatizaci, tak klidně můžeme mít 30 a je to v pořádku

brut
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2013 21:45
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Žiju, ale jen taktak ..... moje pařátka prochází bolestivým cvičením a zároveň mi vedra totálně odrovnávají tělo... Minulý týden jsem cvičila každý den, tenhle mám jeden den volno... Jsem zvědavá, co mi zítra rehabilitační doktorka řekne... Nemám pak chuť vůbec na nic, tak se omlouvám, že se tu neobjevuju....

Doufám, že tu nezlobíte a nepřiděláváte madam Černá ruka alias Ešuska práci

Jinak jsme v neděli byli na skvělé návštěvě u Kachny a musím říct, že jsem byla ráda, že je všechny zase po dlouhé době vidím. Káčulka baštila rybíz a krásně si otrhávala kuličku po kuličce... kdyby jste viděly, jak blažený měla výraz Luciášek hrozně vyrostla.. měla skvělé hlášky a taky nám ukazovala, jak lítá na houpačce a dělá na ní vrtulník
Po dlouhé době jsem si krásně odpočinula a nabrala energii

brut
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2013 21:49
- Nahlásit

Kafíčko

všechno nejlepší k svátku

kachna
kde je přepravní řád o tom, že když jedeš se dvěma malýma dětma do šesti let, tak za jedno musíš platit?

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2013 22:29
- Nahlásit

brut
kde je přepravní řád o tom, že když jedeš se dvěma malýma dětma do šesti let, tak za jedno musíš platit?
http://www.csad-sc.cz/index.php?free=65

Nám se to taky líbilo, moc. Lucka se v pondělí ptala, kdy zas teta Jana přijede

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2013 06:45
- Nahlásit

brut
Supr, ze trenujes kazdy den a jak to de? Dobre se rozhybava?
Jojo, u kachny je dycky dobre. Akorat me se lucka ptala po ranu, proc tam jeste sme ale ja su cizi element, to je jasny ale jinak byli deti fakt supr

Maya
V bejvalym kanclu sme taky mivali pres 30uz od kvetna. Proskleny peklo a nesli otvirat okna. Holt ve vsech kanclech byli 2 pruduchy klimy a 2lidi na 40m2. U nas na 2 pruduchy a 40m2 bylo 30lidi a cca 80jedoucich pc. Zlata klima, kde se muzes prioblict, kdyz mas radsi teplo

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2013 07:30
- Nahlásit

Mórgen,
pršíííí jupíííí, aspoň porostou houbičky a nebudu závidět Vlkovi
Jj kulajda je nejlepší z čerstvých, krásně pak křupou mezi zubama. U nás nerostou, byla jsem včera v lese ale našla jen pár masáků suchých.

Fifi
To je dobra svine, tu jsem presne mela taky!
fakt? No mně zas tak zle moc není, anebo spíš jse se za ten rok a půl naučila žít s bolavým břichem

PetraK
kujů za odkaz na fotečky té dámy zrzavé....je moc milá asympatická holčinka

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2013 07:32
- Nahlásit

brut
moje pařátka prochází bolestivým cvičením a zároveň mi vedra totálně odrovnávají tělo..
ajaj holka, drž se, ta vedra navíc dávají tělu opravdu zabrat, navíc když je nemocinkavé

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2013 07:50
- Nahlásit

Pár photos
"Sněžná" kaplička Svaté Trojice z r. 1709 za ní 250let stará lípa

cestou "Pod Kopec"

výhled na Labe z Bastei

pohled na druhou stranu na "Lilienstein"

Nejstarší turistická atrakce Saského Švýcarska - Bastei

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2013 08:06
- Nahlásit

denyk
bastei je bozi, tam chcuuuu

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2013 08:08
- Nahlásit

cernej caj
okej, dá se tam jet vlakózem a pak přívozem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2013 08:54
- Nahlásit

denyk
od vas? a pes friendly nebo not friendly?

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2013 09:02
- Nahlásit

cernej caj
od nás vlakózem a pak přívozem, péf na přívoz určo může,
jde o to jen jestli máš mezinárodní řidičák pro psa

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2013 09:06
- Nahlásit

denyk
jojo, mame mezinarodni ridicak tak supr

akorat nakonec netusim, jak to bude vychazet? tobe by se libilo zari? nebo pak rijen? v zari to bude dost divocina, sou tam 2 dogtreky, zvazuju zda aspon jeden, nebo nic (a pokud jeden jo, tak pokud prekecam birmu na novohradky posledni termin v zari), takze za me zari je realny asi leda kolem toho vikendu 14.9 ale to valis k tomu mooori vlastne asi ??

tak pak rijen ci listopad? pokud nebude hrad zavren? (hlavne kvuli rozlozeni dovolenkovych dnu)

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2013 09:22
- Nahlásit

cernej caj
Tak já měla jet v září do Chorvatska, ale padlo to, říjen
by byl taky ještě gut a Bastei je most a né hrad, tam je "otevřeno" pořád, je to zadáčo...teda platí se na takové ty skalní chodníčky kolem, ale příjdou mi úpá zbytečný a navíc
jsou úzký a podlaha z takových těch "žbrdlin" takže nic pro mě . Já bych čoklíse nebrala, je tam hafo lidí....doma mu bude líp, ale svýho si klíďo vem.
Já nic nemám ani na ten říjen, ani třeba v srpnu...ale říjen zdá se mi gút, páč podzim je tam nádhernej

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2013 09:24
- Nahlásit

Virtuální prohlídka Bastei (a už tam ani nemusíš )

http://www.skalnimesta.cz/virtualni-prohlidky/sask e-svycarsko-bastei.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2013 09:25
- Nahlásit

denyk
jak to, ze to padlo?

tak rijen by se mi libil asi taky no ja bych coklise taky spis radsi nebrala, nicmene zas abych ho brala k tobe a tam byl zavrenej v cizim byte a mozna nadelal nejakou paseku, to by zas bylo mozna lepsi uuuplne bez coklise

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2013 09:32
- Nahlásit

cernej caj
Jak chceš, čoklíse bysme tvýho mohli dát kuchyň-chodba,
tam není co zničit, Bukís tam byl jako štěně, všude lišty a lino na zemi . Zavřeli dvéře a můj blb by mohl být v obýváku,
je tam zvyklej nic neudělá.

Ale tak nějak měla jsem jet se svojí láskou-neláskou starou,
Ale nedá se to, musela jsem to ukončit...on by mě furt vychovával a na to už jsem jako trošičken stará

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2013 09:34
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!!!

Večír byla krásná buřina, konečně je o trošánek lépěji k žiti

Včera mě ty hovada po příchodu domů skorem zabili a navrch byli oba mokří, páč je vzal Brtnik vyplovati. Blanimíra prej taky trochek plovala, ale jak má blbý ty zadní noženky, tak jí to prej moc nešlo, plovala prej na Ešátorovi a ten byl hrozně steklej, že se ho TO dotýká . Mrzí mě, že jsem u toho teda nebyla, mohla to být dobrá komédie . Už si jí několikrát - ale pochopitelně že zdálky, aby si nezadal očichal. Večer jí zcela neomaleně vyháněl, když jsem se s ním mazlila, tož jsem mu zlehýnka, aby se nerozplynula ,, třepla jednu lehce přes ten nakrčenej čumák a mazlení ukončila, Páč mazlit se bude, když bude ticho. Dnes ráno jí poprvý při venčení přepsal a hlídal si jí, když jsem jí pustila se družit s Čertíkem. A vypadá to, že to s tím bobkováním je o něco lepší, nevím jak když s ní byl Brtnik, ale mně ani včera ani dneska při bobkování nemručela, šlo to hladce. Masíčko prej dobrý .

A mám dotaz!! Nemá náhodou bejt dvanáctiletej pes starej a podle toho se chovat??? Co? Včera při večerním venčení mě ta kravěna dvakrát málem zabila, nejdřív doma, botníkem a pak když vyběhla z podesty a vzala mě s sebou!!!!!!!!!! řekla jsem jí nelítostně, že je kráva. Bylo jí to jedno

JOOO A POZORTE DĚCKA , druhý díl zérijálu s názvem ANEKTACE PELECHŮ, ANEB, FŠECKO JE TU MOJE je tu!!!! Ségra ráno hlásila, že ten sobec zrzavej praštěnej už to vyřešil, našla ho a prej i vyfotila, abych jí to věřila , jak si vzal ten oválnej pelíšek s mantinelama, ten jeho oblíbenej a dal si ho na ten velkej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestli já jsem to s tím rozvíjením psího myšlení kapek nepřepískla???

ráno jsme si dali mazlírnu hromadnou.

denyk

...je moc milá asympatická holčinka

je . a tak je to potrhlo, kravěna a hlava dubová

to jsou krásný, kraásný fotky, závist největší. fakt.

brut

jé vona tu byla BRŮTKA!! a já jí neviděla.

moje pařátka prochází bolestivým cvičením a zároveň mi vedra totálně odrovnávají tělo...

to mě mrzí Brůti!! Pořád sí říkám, že ti cinknu, ale vůbec nestíhám, v práci jsem sama, a doma je všechno totál vzhůru nohama

Jinak jsme v neděli byli na skvělé návštěvě u Kachny

jé no to je supr zpráva. Luciáš s Kačkou jsou dokonalý děti. Je s nima moc prima a vždycky zábava - i když věřím, že jejich máteř kachna to jako zábavu úplně ne vždycky vnímá

vlk
rostoooooouMaya

To je mi tak tady v civilizaci platný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2013 09:39
- Nahlásit

denyk
tak ja uvidim, urcite bysme tam i bez psa kdybych ja nemela mohli pekne prochodit nejaky zajimavy mista, ze jo?

melas to ukoncit az po mori ale chapu, obcas je to asi lepsi reseni

PetraK
chcem tu fotku to mas za to, ze mas mysliciho psa co sis vychovavala, ted ti to vraci a dost komickym zpusobem teda

no nevim, kolika se dozivaj ohari, ale ne vzdycky musi byt starej pes fakt linej, pomalej a v definici slova starej... ani u lidi to tak dycky byt nemusi

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2013 09:40
- Nahlásit

PetraK
plovala prej na Ešátorovi a ten byl hrozně steklej, že se ho TO dotýká
čéče, to je haskíííí já tu mám normálně slzy f očích, když to čtu.... a to mě jen tak něco nerozhodí.

večerním venčení mě ta kravěna dvakrát málem zabila, nejdřív doma, botníkem a pak když vyběhla z podesty a vzala mě s sebou!!!!!!!!!! řekla jsem jí nelítostně, že je kráva. Bylo jí to jedno
fakt krásný...Ešusová ty určo půjdeš do nebe, i f těch černejch hadrech

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2013 09:43
- Nahlásit

cernej caj
mohli pekne prochodit nejaky zajimavy mista
jasně, já myslím, že je na co koukat

melas to ukoncit az po mori
né nešlo to (už jsme se 2x rozešli-on se mnou teda a teď já nakonec...a naposled
a navíc je tu navíc v okolí jeden moc milý, hodný chlapec

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2013 09:44
- Nahlásit

cernej caj

co sis vychovavala, ted ti to vraci a dost komickym zpusobem teda

no jo já vim, ale když mě fascinuje, jakých myšlenkových výkonů jsou zvířata schopná, mají slušnej potenciál. Jen tomu lidi nevěří.

ale ne vzdycky musi byt starej pes fakt linej, pomalej a v definici

však já vím ono to je chlubení se a radost z toho, že je taková vitální, sice mi to v tu chvíli nepřišlo, když jsem jen tak tak, že držkou neryla v zemi (ale trochu moje chyba, fakt nejsem vodítkovací a navíc tohle byla flexina, na volno, takže ona radostně vylítla a pak to se mnou škublo, tyhle věci neznám, Murphy i Ešus nevodítkový a když už, tak na vodítku normální chůze, ne takovýhle brikule. nepočítala jsem s tím. Musím se to naučit, a nebo možná naučím spíš dřív jí chodit navolno

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2013 09:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

denyk
Ešusová ty určo půjdeš do nebe, i f těch černejch hadrech

že bych byla jako Uriáš v Anděl páně??

Hm to by šlo

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2013 09:50
- Nahlásit

denyk

a navíc je tu navíc v okolí jeden moc milý, hodný chlapec

áááá pozooor, pozooor, uzavíráme sázky milé dámy na to, kdo to dá dřív dohromady, ešivá Ešus s Blanimírou a nebo Enyky denyky s milým, hodným chlapcem.

dáme soutěž

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2013 09:58
- Nahlásit

PetraK
že bych byla jako Uriáš v Anděl páně??
ty jseš fakt dementos voeeee jak tě to dycky napadne

dáme soutěž
okej moje výhra bude onen chlapec
Mě milujééé no a já cudná, zdrženlivá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2013 10:02
- Nahlásit

denyk
a navíc je tu navíc v okolí jeden moc milý, hodný chlapec tak to jo

birma
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2013 10:04
- Nahlásit

drásalky drásavý, mám z vás radost ze všech Ešus s Blanicí jsou úúúúžasný

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2013 10:10
- Nahlásit

denyk

jak tě to dycky napadne
páč bych si tam přišla stejně nepatřičná jako milej Uriášek

Mě milujééé no a já cudná, zdrženliv
gůd strategie jen ho tahej za fusku chvíli, to jim vůůbec neuškodí
naopak.

birma
Ešus s Blanicí jsou úúúúžasný

ty jo nevim, nevim. Von anektuje pelechy a nesnáší jí, vona mě zabíjí.....

<< 1 ... 2421 . 2422 . 2423 . 2424 . 2425 . 2426 . 2427 . 2428 . 2429 . 2430 . 2431 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání