| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2013 13:03
- Nahlásit
kachna_
ten je supr, neni to z olsiakova souboru ve zdarskejch vrchach?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2013 13:05
- Nahlásit
cernej caj
jj
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2013 13:08
- Nahlásit
kachna_
panna Marie porodila Krista na takovym pratreku
blbáááááááááááááááááááááááááááááááá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2013 13:22 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
a psi si tak potupně zvykají.
hlavně Ešus teda..jak výstižnééé
Rumštajn sem zapoměla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2013 13:47
- Nahlásit
kachna_
to me teda taky dost pobavilo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2013 13:54
- Nahlásit
kachna_
Hamroň
nepřepsala ses? nemenuje se spíš podle toho jak vypadá Hemroň?
cernej caj
, samy stary rasple tady
na jaaa, žádnej dífčí penzijounát
ekdy lituju, ze mam v kanclu dalsich 6 lidi
mně stačí že jsou na chodbě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2013 13:57 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
birma
kachna_
blbáááááááááááááááááááááááááááááááá
souhlasím je fakt blbá jsem si šňupla kafe
Fajka
hlavně Ešus teda..jak výstižnééé
cyniku.
Brtnik má pravdu - v nouzi poznáš přítele, přítelkyni sotva
já jsem fakt zvědavá jak to bude všechno stohovat
Rumštajn sem zapoměla
si hlavně zapomněla na slušný vychování, si dost drzá totiž!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2013 14:59
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Tak mám za sebou další rehabku a jsem orvaná jak třešňa ve větru.. Do toho jsem měla dneska ko u rehabilitační doktorky, která se rozhodla, že vyzkouší akupunkturu na ty moje nejbolestivější místa... No a co se stalo? Krapítečko jsem se poroučela k zemi, takže mi jehličky rychle vyndala, položila mě na lehátko a obskakovala jako bych byla někde v Alkrónu ... Prý netušila, že mi to až tak může odrovnat. Je ohledně jehliček dobrá, zjišťovala jsem si to, jinak bych do sebe nenechala nic píchnout, ale bohužel ne na moje rozbolavělý tělo...
kachna_
musím říct, že jsem z přepravního řádu víc jak překvapená Přijde mi to postavený na hlavu, ale co člověk nadělá? NIc, bohužel....
Jéé, to mám radost, že se Lucíšek ptala Vyřiď jí, že přijedeme brzo a že se na ní těším
cernej caj
cvičení je náročný, ale už jsem tak nějak zvykla na ten rozpis... teď mám pár dní volno, abych v těch vedrech nikam nemusela a pak zase hurááá na pokračování...
Dobře se nerozhýbává, mám tak trochu problém ze ztuhlostí kloubů a z křečovitých svalů. Dost to bolí a tak se musí pomaličku... holt to vypadá na dost dlouhý období...
Lucinka je šikovná a její hlášky jsou stejně trefné, jak maminčiny... asi jí je kachna předala v mlíku nebo v něčem podobném
denyk
děkuji za přáníčko .... snažím se, moc se snažím, páč chci v srpnu už mít pařátek v lepším stavu než teď
PetraK
jaká bouřka? Tady spadlo pár kapek a jinak vůbec nic
Já ti cinknu, neboj Ale mám z akce Bláňa velikou radost a těším se, až babču ( věkem) uvidím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2013 17:28
- Nahlásit
brut
Tak mozna jehlicky postupne pomalinku? Moje mamka si nechava pravidelne od kamaradky a je moc spokojena.
Tak drzim palce, at je to dlouhy obdobi aspon co nejkratsi
Jojo, lucka to asi dostavala rovnou s mlickem tu prupravu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2013 21:29
- Nahlásit
rumštajn vy drásalky, kdo to má dočítat
koukám Ešátor furt uraženej, ten má teda výdrž
dostala sem tričko z Mallorky s ještěrkou heč
to je jejich nějaký národní zvíře nebo co, je na všem a to já můžu plazíky s nožičkama
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2013 22:46
- Nahlásit
Maya
rumštajn vy drásalky, kdo to má dočítat
čtěš mě myšlenky strašní písařky tady...fakt a to se tu stíhá míhat Bruut jen vopčas ... kdyby tu byla častějš tak už vás nestihnu snad nikdá
brut
která se rozhodla, že vyzkouší akupunkturu na ty moje nejbolestivější místa... No a co se stalo? Krapítečko jsem se poroučela k zemi
šmááánkote nemáš ještě votřes mozku??? bych se u tebe nedivila už ničemu
Dobře se nerozhýbává, mám tak trochu problém ze ztuhlostí kloubů a z křečovitých svalů. Dost to bolí a tak se musí pomaličku... holt to vypadá na dost dlouhý období...
to je blbééé
snad to nějak půjde...MUSÍ!!! koukej se brzo vykurýrovat, doděláváme poslední zakázku a jakmile odejde tak už budu netrpělivě vyhlížet kdy dorazííš
Potřebuju radu vod výživových poradcůch PLEASE..
co dáváte psékům dyž potřebujete aby nabral (já vím že to bývá spíš navopak) ale dneska sem tak nějak s hrůzou zjistila že jelitu trčí kosti víc než obvykle a jak sem ho vyčesávala jak se mě zdálo že todle už je moc von to všecko vylítá
Pamlskama nešetřím, když odměnuju piskotama dostane Fája sotva čtvrtku on zbytek, dávám mu i rohlíky jenže on ho třá celej den povaluje a sní ho až večer takže hlad asi nemá, páč to by ho jinak zblajznul si myslím.. dávám třeba i kuřecí skelety a kůži a tuk co ořežu s Fajfčinýho dávám všecko jemu ale nemůžu zas moc bo se mě po tom velebnosti dycky posere
Čím mu mám přilepšit aby přibral? Jednak teda chci pořídit nějaký energetičtější granule , nějakej ten rohlík, tučnější maso, piškoty ...???
ještě že má ty chlupy, jináč by mě už nařkli z tejrání hladem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2013 22:56 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
birma
právě jsem si všimla, že Adamovi narůstá zimní srst je to jedinej takovej dement, nebo vám taky zlatíčka nasrsťujou??
ja ja pruhatice bláznivá už si taky chystá novej kožuch kravěna
denyk
Nemysli si o sebe, že si škaredá. Mysli na to, že si krásna opica...!
konečně jsem přišla na to, kdo jsem
no a ted mám kafe f klávesnici
PetraK
páč je majetek ve hře, ale že si vymyslí tenhle způsob šikany a takhle to dotáhne do dokonalosti, to mě fakt nenapadlo.
klííít to jsou je hééérecky etýdy..hééérečka je to
von to polkne ale muší přece dělat drobátko ciráty aby ses nenudila
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2013 22:59
- Nahlásit
Fajka
co dáváte psékům dyž potřebujete aby nabral
já dávám (když si teda vzpomenu) hrstičku psích škvarků, ale ten nežravej nablb je stejně furt hubenej (dokonce mi zas kilo schodil)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2013 23:01
- Nahlásit
birma
hrstičku psích škvarků
to je coooo? to neznááám to se kupujéé?
(dokonce mi zas kilo schodil)
já právě mám pocit že jelito shodilo i víc bo je fakt jak žebřiňák
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2013 23:03
- Nahlásit
Fajka
ja ja pruhatice bláznivá už si taky chystá novej kožuch kravěna
jsem ráda, že nejsem jediná, kdo má dementa
to je coooo? to neznááám to se kupujéé?
to je jak lidský škvarky, akorát v jiný kvalitě, koupila jsem ve zveráči. Úplně výživově dobře to asi neni, protože se tim hodně zvedá procento tuku ve stravě, ale když dementek nechce moc jíst, tak mi nic jinýho nezbejvá...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2013 23:07
- Nahlásit
birma
jsem ráda, že nejsem jediná, kdo má dementa
já mám prosím dva
je jak lidský škvarky, akorát v jiný kvalitě, koupila jsem ve zveráči. Úplně výživově dobře to asi neni, protože se tim hodně zvedá procento tuku ve stravě,
aha, tak po tom zkusím kouknout a vyzkoušim jen musím s tím tučným vopatrně bo když je to moc, tak má průjem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2013 23:16
- Nahlásit
Fajka
po čem mi teda fakt mega masivně ztloustli psi snad za tejden byl Kronch Active, měla jsem jen pytel na doporučení na rychlý spravení srsti, co měl zničenou po Acaně a tohle byl teda pro mě dost nežádoucí vedlejší efekt, jako složení nic moc, ale jeden pytel psa nezabije
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2013 23:21
- Nahlásit
Maya
byl Kronch Active
Kronch ..nejni to ten s rybama? ... dyž von lybyčky necé
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2013 23:36
- Nahlásit
Fajka
jo, s rybama, tak jestli nechce rybičky, tak to smolík
taky teď něco hledám pro bráchy Zeuse aby přibral, má Taste a je fakt jak z koncetráku, tak něco s víc % tuku a bílkovin a nebo nějakou aktivku, ale je to fakt bída, všude jen na redukci hmotnosti, nakonec jsem našla s hodně % bílkovin a tuku jen Power of Nature a nebo z těch lepších snad jediní aktivku mají Arden Grange, jinak je to v tomto směru prašť jako uhoď
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2013 23:41
- Nahlásit
Maya
rybama, tak jestli nechce rybičky, tak to smolík
no nece přitom jináč sfutruje všecko ..
s hodně % bílkovin a tuku jen Power of Nature a nebo z těch lepších snad jediní aktivku mají Arden Grange, jinak je to v tomto směru prašť jako uhoď
je dík mrknu na ně
Brácha má borderu že jo jestli si dobře pamatuju?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2013 00:32
- Nahlásit
Fajka
Brácha má borderu že jo jestli si dobře pamatuju?
jj, borderu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2013 06:29
- Nahlásit
Mórgen
ešče se dá dýchat, za pár hodin vodpadávám
Fajka
vítej f klubu nežrafců...
Okopčím ti "nabušenější" grancle, které mi poradil Miloš
z i-fauny
Našláplejší (tuk 17-19%)
ACANA Wild Prairie
ACANA Ranchlands
ACANA Pacifica Dog
Barking head puppy days
Barking heads Little Big Foot
Barking heads Tender Loving Care
Canidae pure elements (pokud jsou vůbec v České republice)
Canine Caviar Grain Free Puppy Dinner
Dog Lovers Gold
EARTHBORN HOLISTIC COASTAL CATCH
Pronature holistic puppy
FirstMate Pacific Ocean Fish Puppy
N&D GRAIN FREE DOG ADULT BOAR+APPLE (nejistota kolem konzervace, ale do střídání to zase tak nevadí)
N&D GRAIN FREE DOG ADULT CHICKEN+POMEGRANATE (nejistota kolem konzervace, ale do střídání to zase tak nevadí)
N&D GRAIN FREE DOG ADULT FISH+ORANGE 12kg (nejistota kolem konzervace, ale do střídání to zase tak nevadí)
N&D GRAIN FREE DOG ADULT LAMB+BLUEBERRY (nejistota kolem konzervace, ale do střídání to zase tak nevadí)
Orijen adult
ORIJEN 6 FISH DOG
ORIJEN REGIONAL RED
PLATINUM PUPPY CHICKEN (tuk 16%, ale má větší obsah vody, sušině je to postačující)
PLATINUM ADULT CHICKEN (tuk 16%, ale má větší obsah vody, sušině je to postačující)
Power Of Nature Dog Country Chicken
Taste of the Wild High Prairie
Taste of the Wild Wetlands
Taste of the Wild High Prairie Puppy
Wolfsblut Green Valley
Wolfsblut Wild Pacific
Essential Superior Living (neznám konzervaci, krmivo je nové, zatím u mě spíše v pozorování)
NUTRAM Turkey, Chicken & Duck GRAIN FREE (nejsem si úplně jist konzervací - málo informací)
Superenergetické (tuk 20% a více)
Pronature holistic duck & orange
ACANA Sport and Agility
Canidae pure sea (pokud jsou vůbec v České republice)
EARTHBORN HOLISTIC® PUPPY VANTAGE™
EARTHBORN HOLISTIC® PRIMITIVE NATURAL™ DOG FOOD
Orijen puppy
ZiwiPeak ZVĚŘINA
ZiwiPeak JEHNĚČÍ MASO
ZiwiPeak ZVĚŘINA & RYBA
Essential Beginning (neznám konzervaci, krmivo je nové, zatím u mě spíše v pozorování)
Essential Stamina (neznám konzervaci, krmivo je nové, zatím u mě spíše v pozorování)
NUTRAM Salmon & Trout GRAIN FREE (nejsem si úplně jist konzervací - málo informací)
To jsou všechny možnosti na které jsemk si vzpomněl (je to celkem dost tak i tak....Miloš
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2013 06:38
- Nahlásit
brut
Krapítečko jsem se poroučela k zemi
ajaj holka, s tebou se ani akupunkturistka nenudí...
ja pruhatice bláznivá už si taky chystá novej kožuch kravěna
hm, to asik bude tuhá zima, abych si taky nechala kužich narůst
Těším se na další vyprávění o trojpelechu
A zase puchejř už vod božího rána....ach jo, nemít ty antibio, tak zítra vlezu do rybníku a vylezu až v pondělí do práce
Voškubala jsem u firmy levanduli-odkvetlou-(se má stříhat ne :smirk tak prubnu olejíček levandulovej....
Krásně mi to tu v kancelárii voní , dnes tu ani nebudu žrát sekanou, abych to tím smradem nepřebila
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2013 06:49
- Nahlásit
Há tahle fotečka mě dnes dostala...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2013 07:14
- Nahlásit
Maya
tak to je supr, ze si dostala tricko z mallorky
Fajka
ještě že má ty chlupy, jináč by mě už nařkli z tejrání hladem
mam u tima dost podobnej pocit... ja bych klidne pridavala granule, ci krmila vydatnejsi, nebo hodne tvarohy a takovy tucnejsi veci k tomu. Jinak se me zda, ze jak z koncentraku vypada hlavne po TOTW
tima budu muset prevazit, jestli zvyseni porce ma trochu efekt akorat neivm, jestli sem ti tu stezovala, ze vazi 16 nebo 17 (on teda jak z koncentraku je furt, ale tak aspon tech 19kg by mit asi mohl...)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2013 07:21
- Nahlásit
Brýýýý jááátro
Maya
jj, borderu no jo, tak to kucí prostě vylítaj asi jak jsou aktivní...
denyk
Okopčím ti "nabušenější" grancle, které mi poradil Miloš
díík, aspoň vim z čeho můžu vybírat jen tu acanu už jsme měli ale ta mu neseděla, tak po ní průjmoval , tak zkusim něco jinýho
vítej f klubu nežrafců...
no to právě néé von žere všecko ale všecko stihne vylítat no
jak je hyperaktifka... včera jsem mu dala misku granclí odpoledne a večerní sem myslela že nesfutruje ale ráno tam nebylo nic, tak mu zatím aspoň zvýším dávky.
nějak ho nechápu přes zimu mě druhou porci nežral a ted v těch vedrech jo.... no pako.
mě ještě napadlo essi by mohl pes mít tasemnici?
Voškubala jsem u firmy levanduli-odkvetlou-(se má stříhat ne by měla bejt pochvala od šífa že se staráš o gááárden
Há tahle fotečka mě dnes dostala
miminooooo
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2013 07:38
- Nahlásit
Njn tričko s ještěrkou-taky cíííí
Fajka
jj Miloš často píše, že Acana a Orijen každému nesednou,
že mají jinou technologii výroby než ostatní grancláři.
a s těma rohlíkama to má taky nastejno, celý den nic a pak ho zfutruje, někdy až za pár dní..a o buvlí kůži nemluvím, s tím si půl roku hraje a pak jí zežere.
od šífa že se staráš o gááárden
mno, ještě jsem neskončila, je jí hodně a on si toho ani nefšimne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2013 08:12
- Nahlásit
Fajka
tka jako tasemnici by mit asi mohl, ale to by musel zrat fakt hodne a byt fakt hodne asi hubenej si myslim... otazka zni, zda v tech vedrech nespalujou vic protoze se vic chladi? nebo nezmenilas ted znacku?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2013 08:16
- Nahlásit
Krásné sluníčkové ráno přeji....
Fajka
Někdo tu kdysi psal, že na spravení psa jsou dobrý rohlíky s máslem....Známá tak trochu spravila Ríčbejka, kterej taky vypadal, jak kulturista z Dachau....
včera jsme bylo v ZOO a tam jsem potkala známýho co dělá ošetřovatele a krmiče pandám červeným...jsem si je mohla pohladit, jsou to překvapivě milý zvířata....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2013 08:25
- Nahlásit
vlk
pandám červeným
jééé moje nejoblíbenější zvíředlo . Viděla jsem je párkrát v Ústí nad Labem, dokonce asi 2x zdrhli, držtičky
Pohladit si pandí kožíšek musí být skvělé
|