Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2430 . 2431 . 2432 . 2433 . 2434 . 2435 . 2436 . 2437 . 2438 . 2439 . 2440 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 11:36
- Nahlásit

PetraK
my k tomu asi se bojim směřujeme taky
Cir to asi plánuje taky, v sobotu si dal přídavek - 8 meruňkovejch koláčů

cernej caj
Člen
- Nahlásit

Vero
no tak to je supr, to se na fota tesim

místo mýho štíhlobokýho psíka mě uvítal jakejsi válec a to měla máti přesně stanovený, kolik krmit... přibral teda "jen" 3-4 kila
to je narez, a to bylo kolik? 14 dni? jakto, ze tvoje mati vykrmi cokla o 4kila a ja uz mesic mam zvednuty davky a furt se mi jako nezda, ze by sli nahoru... asi jak dozerou maso, nasadim zas granule, tam by to snad melo jit snaz...

PetraK
a neni praha od ripu uz dost daleko? nebo tam nekde mate tu chatu?

kachna_
Člen
- Nahlásit

jooo a 3/4 šišky chleba

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 11:37
- Nahlásit

kachna_
tak musite ho vic krmit, to je jasny, chudaka pohublyho

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 11:52
- Nahlásit

kachna_
okořínsko je mnohem krasavější
věřím, nahlížela jsem do dáli ještě pak z jedné vyhlídky a je to tam malebný.

PetraK
fotky? hm?
něco vám sem lupnu, musím se tím probrat napřed.

jsi fakt nebyla daleko od nás
ty ses přestěhovala z Prahé?? nebo tam máte tu vaši chalupu?
on fakt nebyl čas, ráno z Brna a večer už německá hranice. No a mužíka by teprvá nenadchlo, že místo šplhání na Házmburk chci někoho navštěvovat. to musím někdy naplánovat dipolomaticky.

a pak že kočky nemilujou svoje lidi
ono asi jak která, a pak taky některá miluje, ale projevuje emoce jen rezervovaně a čék si to pak může vykládat jako lhostejnost.

ale my k tomu asi se bojim směřujeme taky... jak teď víc odměňuju
kdo tloustne? nebo vobá? aspoň to má u vás smysluplnej důvod ale. a né aby se pejsánek dobře měl.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 11:53
- Nahlásit

kachna_.
.
8 meruňkovejch koláčů

Cirát s ničim nedělá ciráty se s tim nemaže

jooo a 3/4 šišky chleba

se nesměji vůbec, ne nesměji se páč kdybych se smála, je mi jasný, že Blanidíra natuty vyvede něco takovýhodle taky je to nedožera a prasnice

cernej caj

a neni praha od ripu uz dost daleko?
praha je od řípu ne moc daleko, ale chalupa je mnohem blížejc právě. Když byl Ešátor psí mimino, první dovča byla na chalupě, aby nikde nic nezničil , vyráželi jsme na výlety tam.

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 11:56
- Nahlásit

cernej caj
to je narez, a to bylo kolik? 14 dni? jakto, ze tvoje mati vykrmi cokla o 4kila a ja uz mesic mam zvednuty davky a furt se mi jako nezda, ze by sli nahoru... asi jak dozerou maso, nasadim zas granule, tam by to snad melo jit snaz...

15 dní. no, asi je moje máti fakt dobrej exprt. sama to nepobírám, jak to to může někomu povést za tak krátký čas. kdyby o kilo, neřeknu. a to mi tvrdí, že se snažila, aby mu nebylo ve vědrech těžko, dávat jakože "málo". no asi kecá jak kecal.
říkal mužík, že by k ní měl taky na dva tejdny na prázdniny, že by třá taky zvládla ho vykrmit
si myslím, že to zvládla nezdravejma věcma, že to nemá z masa, ale z rohlíků a obávám se i ze sladkýho. pokud jsi rozumně a zdravě zvedla dávky, tak to musí trvat dýl. můžeš zkusit přidat trochu na přílohách.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 11:57
- Nahlásit

Vero
nebo tam máte tu vaši chalupu?

bé je správně

on fakt nebyl čas,

hele - jasný. Zaprvní jsi to nevědíla a za druhý- je to dovolená, člověk jí nechce trávit tím, že bude objíždět návštěvy

No a mužíka by teprvá nenadchlo, že místo šplhání na Házmburk chci někoho navštěvovat.
víím, taky to tak máme. kamkoliv jedu, vždycky bych někoho mohla přepadnout, ale........ to bychom toho moc neviděli

ale projevuje emoce jen rezervovaně a čék si to pak může vykládat jako lhostejnost.

hmm, to je pravda

kdo tloustne?

Ešus - mi tak připadá. Páč se to snažím vybalancovat, odměňovat oba.(za výkon) Musím to vošéfovat. Navíc jsem si neuvědomila, že jak je to vjědro, tak není tak velká aktivita, musím brzdit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 11:58
- Nahlásit

Vero
.
říkal mužík, že by k ní měl taky na dva tejdny na prázdniny, že by třá taky zvládla ho vykrmi

tohle umí moje máma taky. Vykrmí cokoliv v krátké době

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 12:00
- Nahlásit

cernej caj
ještě si říkám, může to být genetický prostě. retrívři mají asi k přibírání sklon fšici. nevím, u nás s přibíráním dodnes jsme neměli problém. ale nebyl buldozér nikdy u máti dýl jak týden a to asi bylo tak to kilečko, kilečko a půl, který se ztratilo docela ještě oku a pak to s náma vyběhal.

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 12:02
- Nahlásit

PetraK
ohle umí moje máma taky. Vykrmí cokoliv v krátké době
tak já dám mužíkovi vybrat, ke komu pé na prázdniny

Ešus - mi tak připadá. Páč se to snažím vybalancovat, odměňovat oba.(za výkon) Musím to vošéfovat. Navíc jsem si neuvědomila, že jak je to vjědro, tak není tak velká aktivita, musím brzdit.
hm, hm...
já teď zas budu potřebovat víc pamlskovat, páč máti samozřejmě taky nepřidává na poslušnosti, ale jak mám teďkon pamlskovat, dyž máme zhubnout taky to musím promyslet.

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 12:05
- Nahlásit

cernej caj
hele, tak dej Timíčka na 14 dní Veromamince a máš to, ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 12:05
- Nahlásit

Vero

jak mám teďkon pamlskovat, dyž máme zhubnout
blbě. Já vezmu mrkev, s Ešátorem je to dobrý, komplikuje mi to jen Blanimíra, ta mrkvu nejí, tak to musím nějak promíchat a Ešusovi oddělit.... vopruz to bude.

ak já dám mužíkovi vybrat, ke komu pé na prázdniny

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 12:08
- Nahlásit

PetraK
blbě. Já vezmu mrkev,
mrkev, jo? tak to by se buldozér hodně snažil, abych mu něco takovýho nestrkala

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 12:09
- Nahlásit

kachna_hele, tak dej Timíčka na 14 dní Veromamince a máš to, ne
dobrej nápad ještě pak béš sem psát, jak ho zhubnout

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 12:10
- Nahlásit

kachna_
dej Timíčka na 14 dní Veromamince a máš to, ne?

Vero
tak co, bere tvoje maminka jeste prihlasky na vykrmovaci tabor?

je fakt, ze prilohy nedavam vubec... (kvuli vareni), akorat mam tu br kasi od barona, ze staci jen zalit vodou z rychlovarky... a muz navic porad nadava, ze se krmi masem a trva na prechodu na granule... vypada to blbe, asi se zkrmi davka co je v mrazaku a bude...

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 12:24
- Nahlásit

cernej caj
muz navic porad nadava,
no eště se doma dohadovat kvůli krmení, to bych asi taky přešla na granule
http://www.rumburak.cz/omega-paw-lunchbox-dog-86l- [id-H457772].htm

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 12:30 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
je fakt, ze prilohy nedavam vubec..
kdybys dávala, podle mě se to projeví na přírůstu váhy a budeš spokojená.
a taky nějaký tuk/olej.

a muz navic porad nadava, ze se krmi masem a trva na prechodu na granule...
jeho to pořád nepřešlo? a nemůže dávku, co dává on, dávat v granulích, a tu, co dáváš ty, maso?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 12:30
- Nahlásit

kachna_
to je supr, ja mela neco podobneho, plastovou nadobku s vickem a 2ma miskama, ktery se nasadili jakoze zespod a z vrchu na ty misky, do misek se zasadilo ucho a bylo to dobre prenosny.

u nas je to s tim masem furt boj. Argument, ze je to levnejsi a ze to pripravuju ja, on maximalne sunda misky ze stolu/vynda z lednice, a presto mu to vadi, ze od toho masa smrdi cela lednice

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 12:32
- Nahlásit

cernej caj
a presto mu to vadi, ze od toho masa smrdi cela lednice
aha... já teda ale myslím, že od toho v lednici nesmrdí, že to bé možná psychický. nepořešila by to psí lednice? nebo rozmrazit a hned zkrmit, nedávat do lednice.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 12:41
- Nahlásit

cernej caj
e od toho masa smrdi cela lednice

ale však když to máš v kyblíku s víčkem , tak nic nesmrdí, právě.

Já vždycky vyndám jen část toho co budu dávat, nechám to přes noc rozmrznout, ráno nandám, dám do kybliku s víčkem a dám do lednice, nesmrdí fakt nic.

ad to přibrání - jo přílohy by pomohly - nemusíš ani vařit, můžeš dávat třeba spařený vločky. ale ono uvaření rejže je hned, uvaříš si jí víc, dáš část do lednice, část na mrazák.

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 12:41
- Nahlásit

cernej caj
já když dávám maso, tak ho do lednice vůbec nedávám, normálka ho večer vyndám na rozmrznutí a nechám ho někde v míse, ve špajzu nebo v kuchyni a druhej den večer to psi dostanou a nikdy se to nezkazilo nebo tak něco
jinak holt ti budou psi žrát granule, ono je to nezabije, i když jo je mi jasný, žes jim chtěla dopřát masíčko

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 12:52
- Nahlásit

no ja zadny misky s vickem nemam, nam se nejak vicka furt ztracet
ale je pravda, ze ja rozmrazuju v lednici (protoze jinak nemam moc kde, muzu to strcit tak do vany nebo do skrine nebo do lednice a psi lednice je drahej spaz jak porizovaci, tak provozni... tak to trochu citit je, ale podle me to neni tak hrozny. Blby asi spis je, ze muz byl dycky proti krmeni masem, takze posledne to taky bylo tak 3 mesice ale pak mel to stesti ze prisla zima a prestal fungovat mrazak

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 13:05
- Nahlásit

cernej caj
tak to trochu citit je, ale podle me to neni tak hrozny.
ale to chce jen to víčko. a když není, tak i zabalit celou krabičku do sáčku funguje.
pokud mužovi fakt vadí to smrdění samotný a ne že z podstaty je proti masu a pak se v tom utvrzuje.

protoze jinak nemam moc kde, muzu to strcit tak do vany nebo do skrine nebo do lednice
jak to, dyť máš baráček, ne? jde jen o to zavřít to do nějaké nádoby, kýblu atd....?

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 13:15
- Nahlásit

cernej caj
taky můžeš jak já, před mrazením to narvu do mikrotenovejch sáčků, koupím si ty největší a dělám na tom uzel, se mi nechce vytahovat tu slepovačku nebo jak se tomu nadává, tak to můžeš do pytlíku hodit úplně stejně před rozmražováním, pak to rozmrazuju už rovnou v tom pytlíku volně ložený v míse, do který teče ta krvavá voda, celej den to tak je a nesmrdí nic

birma
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 13:24
- Nahlásit

jsem doma!
cípám vedrem, nedočítám, stahuju fotky

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 13:26
- Nahlásit

birma

héééééééééééééj huž doma?? jak bylo?

birma
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 14:05
- Nahlásit

PetraK
jak bylo?
takhle!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 14:10
- Nahlásit

Vero
no obcas kdyz nestihnu nachystat, tak ma granule, ale obecne asi neni vhodny to stridat rano grancle, vecer maso a navic to maso mu vadi i jednou denne, tudiz jestli 1 nebo 2 uz aspon neresi
tak ty prilohy zkusim davat vic

otazka zni, zdali to, ze je lednicka trosku citit (ale jako fakt malo) neni jen jeho jedinej padnej argument

jde jen o to zavřít to do nějaké nádoby, kýblu atd..
aha tak mozna co mame zaviratelnej barel na granule, rozmrazovat v tom? to me nenapadlo

birma
a jak ses mela? jo uz vidim, du na to

Maya
ta krvava voda ti ale zustava v tom pytliku? nebo ho rozvazes?

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 14:19
- Nahlásit

birma

takhle!
kachna_ promine, ale Adamita je děsná kachna

<< 1 ... 2430 . 2431 . 2432 . 2433 . 2434 . 2435 . 2436 . 2437 . 2438 . 2439 . 2440 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání