| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 09:34
- Nahlásit
denyk
On mohl mít své koníčky, celých těch x let ale já když jsem si pořídila psa (samo po domluvě s ním) tak bych řekla, že na něj taky žárlil.
takovy sou nejlepsi... jeden muj kamarad, kdysi davno na stredni bych si jeste dala rict, se casem projevil jako clovek, kterej mi rikal, ze s tema vandrama a cajovnama v tydnu a vyletama vzivote nenajdu chlapa, pac nemuzu cekat, ze chlap uprednostni zenskou, ktera je furt v prdeli pred takovou, ktera mu bude denne chystat teply obedy a zehlit mu kosile... pcha. Jsou zeny, ktery to bavi, ale libi se mi jeho predstava, ze zatimco on bude hrat hry, cumet na serialy, brouzdat po netu a delat si doma servery, tak jeho zena bude stat v kuchyni pripravena 24hodin denne plnit jeho rozmazy a ze by ji pustil ven tak maximalne 2x tydne, ze se ma co tahat s kamosema kdyz ma doma manzela, kterej ceka ne veceri
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 09:40
- Nahlásit
denyk
On mohl mít své koníčky, celých těch x let ale já když jsem si
pořídila psa (samo po domluvě s ním) tak bych řekla, že na něj taky žárlil.
..tak u nás bylo přesně to samý....dokonce to vyvrcholilo tím, že jsem dostala ultimatum, buď on nebo pes.... no, šel nerad..ale šel.... chlap samozřejmě...
cernej caj
Sakra, proc me nebavi sedet o vikendu doma a sekat travnik, sazet kytky a vyvarovat ctyrchodova menu?
...no a pokud budeš mít děti ne z vlastního přesvědčení, ale proti své vůli, tak tohle bys pak nejspíš MUSELA dělat.... a navíc pokud má muž koníček, že o víkendech nebejvá doma, narozením dítěte ho nezmění....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 09:43
- Nahlásit
vlk
dokonce to vyvrcholilo tím, že jsem dostala ultimatum, buď on nebo pes
ty wogo, tak to je hustý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 09:50
- Nahlásit
vlk
že jsem dostala ultimatum, buď on nebo pes....
nekdy teda fakt hruza... a nelitujes toho zrejme, ze sis nechala psa
a navíc pokud má muž koníček, že o víkendech nebejvá doma, narozením dítěte ho nezmění....
to je me jasny, ze se nezmeni. Ja bych to treba ani necekala, ze se zmeni. ale fascinou me ty tuny zenskejch, ktery si myslej, ze se chlap zmeni... a od takovejch chlapu co zeny mysleli, ze se zmeni, ted nosi ty zkusenosti a ti mu to rozmlouvaj
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 09:58
- Nahlásit
denyk
ty wogo, tak to je hustý
ono toho bylo víc, myslím, že pes byl spíš záminka....
cernej caj
a nelitujes toho zrejme, ze sis nechala psa
nee, nikdy ani jedinkrát jsem nezalitovala.... nakonec, jak říkala naše babi, žádnej chlap na světě néni jedinej a nenahraditelnej, vždycky si můžeš akorát polepšit..... je to pravda, nynější přítul je úplně jinej... ale podruhý už bych se nevdávala....
a od takovejch chlapu co zeny mysleli, ze se zmeni, ted nosi ty zkusenosti a ti mu to rozmlouvaj
jo takoví ti přechytřelí pseudokamarádíčkové jsou nejhorší....ti hustí do chlapa takový kokotiny, že ho nakonec přesvědčí.... to byl právě bejvalej takový osel, že poslouchal hlavně kamarády....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 10:03
- Nahlásit
vlk
no ja su zvedava, co z muze vypadne... holt s chlapama je to tezky
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 10:08
- Nahlásit
cernej caj
no ja su zvedava, co z muze vypadne... holt s chlapama je to tezky
to mi vykládej..... ale jestli je to typ že na kamarádíčky hodně dá, pak bych svatbu nejspíš zrušila já sama, protože tohle bude už jen horší a horší.....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 10:11
- Nahlásit
Já teda nevím, já nikdy neměla ty vdávací ambice,
takže tomu moc nerozumím
A dětství jsem měla trochu jako Petra-já teda jezdila s "angličákama" s klukama za bytovkou...a zlobila jsem, byla jsem raubíř, 3 z chování atd
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 10:16 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
vlk
tak to zas tak ne, spis jak jsem psala, ted potkava dost znamy, ti se ptaj co novyho, on rekne co a oni mu to zacinaji vymlouvat ze se zenska zmeni, tak asi ma obavu, co kdyz se fakt zmeni
denyk
ja vdavaci ambice taky nemam. jen mi to prislo z ohledu na vychovu a pribuzny dycky jako normalni ze to jednou bude. To hrani s autickama a tak to sem mela taky stejny... furt sme si nekde hrali na kapitana picarda a tak akorat ze ja byla spis tichy zakriknuty dite, ne raubir
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 10:17
- Nahlásit
denyk
byla jsem raubíř, 3 z chování atd
jsi lepčí...já měla jen dvojku..... ale jinak hooodně podobný, navíc starší brácha, takže taky jsem vyrůstala mezi klukama....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 10:19
- Nahlásit
cernej caj
Zena doufa, ze se muz po svatbe zmeni a muz doufa, ze se zena po svatbe nezmeni
tak!!
ale je otazka, zdali lze takovou povahu dopredu vysledovat v nejakych naznacich
já právě myslím, že jo. Hodně věcí se dá odhadnout, když člověk používá mozek.
vlk
no i to nejni pravidlem, mám třeba kámošku, jejíž manžel se dítě hrozně těšil a plánoval co s ním všechno bude podnikat.... jenže jakmile se narodilo, začal na dítě žárlit, jako vše se točí kolem mrňouse a on najednou "spadl z lopatky" že začal trucovat a teda když se ta jeho věnuje jen dítěti, tak on se zařídí podle toho..
tož tímhle směrem to nebejvá až tak ojedinělý, to jest pravda, já ale měla na mysli to, že si kolikrát ženský myslej, jo von je teď do větru,ale až budou děti, tak se udadí. a pak se diví, když prt.
zena venuje jemu a ani ne treba moc prehnane a chlap najednou neni stredobodem vesmiru, tak to ztroskota..
když - ono se to myslím i trochu dá poznat, páč když je chlap opravdu chlap a do nepohody a dá se o něj opřít, tak je jasný, že tohle se nezmění, ani s příchodem starostí kolem mimina, když je to jen ejchuchů a starosti ho neberou, tak pak... a tohle všechno by si měl člověk srovnat než se rozhodne, že do toho jde.
její trotl to nějak nedokázal pochopit....lidi jsou divní
jo, přesně tak.
vždycky rád mluvil o tom
kecy se nepočítaj, počítaj se činy. Když chlap jde a sám od sebe doma uklidí, aby pak měli s ženskou čas jen pro sebe a bez starostí, Když mu přijde normální se o povinosti a starosti půlit - to se počítá
.denyk
kuju, moc hezky napsaný.
že jo? já si byla jistá, že to uvítáš.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 10:20
- Nahlásit
denyk
byla jsem raubíř, 3 z chování atd
ta si na mě počkala až na střední , ale jinak furt poznámky, furt máma ve škole, rozmlácený okna u školníkova bytu....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 10:38
- Nahlásit
my sme hazeli na gymplu pytliky s vodou z oken tridy... a kdyz tridni hrozne nalihala kdo to byl a ja se priznala, tak me rekla, ze stejne vi, ze kryju honzu - tridniho problematika, v tech 14ti tenkrat takovou moji platonickou lasku, sme spolu sedeli v lavici a hodne jezdili na kole a tak, tak to bylo prece jasny, ze ho kryju no chudak si tak asi odskakal spoustu veci, za ktery nemoh.
tak je fakt, ze pokud chlapa zajima hlavne juchuchu tak jo, ale sou asi pripady, kdy pomuze, podrzi, proste vis ze to je chlap do nepohody a pak se neco stane a de to do kytek
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 10:58
- Nahlásit
cernej caj
muzikanti - a to bohuzel taky znamena casto dost bohemskej zivot v jistym ohledu, ackoli maji doma treba deti, tak patky a soboty se hraje do rana, chlasta jak duha, zbytek vikendu se dospava a neustale se doma hadat proc ma lepsi kombo dyz zena chtela diteti koupit notebook musi byt taky dost narez. A nekteri pripiti muzikanti ojedou vsechno co ma zajem
v tomhle scénáři rodinné soužití podle mě nemůže fungovat z logiky věci, pokud ženská není splachovací puťka.
možná některé věří, že se muž po svatbě změní (a to je příčina scénáře)
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 10:58
- Nahlásit
PetraK
Když mu přijde normální se o povinosti a starosti půlit
no vidíš a i to se může postupem času změnit, my to tak s bejvalým ze začátku měli, jenže pak víc a víc dal na kamarádíčky, kteří do něho hučeli ať néni blbej, že tohle a tohle jsou ženský práce a že se neženil proto, aby uklízel ( pral, vytíral, myl nádobí)
a vono pro něj bylo tááák pohodlný dát na jejich kecy....protože najednou měl na ně ještě víc času, když se zbavil těch obtěžujících "ženskejch" prací...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 11:06
- Nahlásit
vlk
a tohle proste dopredu asi neodhadnes, co...
Vero
možná některé věří, že se muž po svatbě změní (a to je příčina scénáře)
ale myslis, ze to mu nekterej z nich rekne? oni jen rikaj, ze se zenska zmeni a ze se vseci rozvadej... ale nastesti pak nasel i nejakej pozitivni priklad. no coz. Ja to nejak extra nepotrebuju k zivotu, ale nerikam, ze na ranu to neni kdyz prijde s tim, ze si vas chce vzit a za 3 mesice najednou nevi, tak proste z principu takovy veci ma mit clovek dost rozmysleny dopredu na jistotu, protoze ono to na druhou stranu taky uplne na psychice neprida hlavne kdyz to zakonci tim ze je se mnou spokojenej, tak aby to ta svatba jako nepos****
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 11:07 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
cernej caj
Jak mi rekla kdysi kolegyne, proc mu nedam nuz na krk?
nedivím se, že když jsou takový osobnosti jak kolegyně do vztahu, tak vtztah zkrachuje, fuj už ta terminlogie
ale je taky fakt, ze ja deti moc neplanuju a proste s detma by to pak potrebovalo vic resit kompromisy
rozumní lidi, když mají děti, dozrávají a sami od sebe uzpůsobují svůj čas novým skutečnostem a těm dětem, které milují. a to ženy i muži. pokud nejsou rozumní nebo jsou to sobci, tak pak to je potíž, to jo...
hele a nemas pocit, ze by ti neco chybelo, kdyz nemas deti? nelitujes toho? protoze ja furt slysim ze vsech stran, ze bez deti to nema smysl a vlastne neznam moc lidi, krome petryK a woricka z fora, ktery je nemaj
Na to podle mě neexistuje univerzální odpověď a vždycky jde o to, proč čék ty děti neměl. A to o pravý hluboký důvod, který třeba sám nedokázal v sobě vidět. Mnohdy i¨je to podvědomě třeba proto, že jeho rodičům se rodičovství moc nepovidlo.
Nemyslím, že bez dětí život nemá smysl, ostatně děti by neměly mít za úkol dodávat dospělejm jejich smysl existence. Měly by být, protože je fajn žít s dětmi. Já v tom mít děti vidím docela další rozměr života, a hodně přirozený, přirozenou lidskou potřebu, kterou jednou pak musí člověk jednou zaplnit jinak.....Mně ty děti nechybí tady a teď, ale stejně jsem si jistá, že jednou budou a bude mi to hodně líto, že to v pravý čas z různých důvodů nešlo.
ale myslis, ze to mu nekterej z nich rekne? oni jen rikaj, ze se zenska zmeni a ze se vseci rozvadej... ale nastesti pak nasel i nejakej pozitivni priklad. no coz. Ja to nejak extra nepotrebuju k zivotu, ale nerikam, ze na ranu to neni kdyz prijde s tim, ze si vas chce vzit a za 3 mesice najednou nevi, tak proste z principu takovy veci ma mit clovek dost rozmysleny dopredu na jistotu, protoze ono to na druhou stranu taky uplne na psychice neprida hlavne kdyz to zakonci tim ze je se mnou spokojenej, tak aby to ta svatba jako nepos****
jasně, to nikdo neřekne pravdu o svým podílu.
jinak mě by to dost hluboce zranilo, taková úvaha od partnera, až tak, že bych uvažovala, jestli si fakt já chci vzít jeho
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 11:16
- Nahlásit
cernej caj
eště todle
on je problem spis v tom, ze dneska si to myslet muzu a ve 40ti najednou muze neco sepnout a pak zjistim, ze uz su moc stara
jistě, klidně i ve 45 nebo v 50. to jsou pak ty případy bab, co shánějí dárce spermatu nebo začnou bejt nešťastný.
před lety jsem o tomhle se bavila s kamarádkou a shodly jsme se na tom, že ale ani vysoká pravděpodobnost tohohle scénáře není důvod k tomu si teď jít "pořídit" dítě....
ale stejně. nenech se manipulovat ani okolím, ale podle mě ani se nenech ovlivnit těma, co si spokojeně žijí bez dětí.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 11:19
- Nahlásit
vlk
kafe
bušil se v prsa jakej bude skvělej tatík.....
tady vidím zřetelný náznak toho, že to bé průser a něco přeskočí.
prostě nezralá osoba.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 11:22
- Nahlásit
cernej caj
ale nerikam, ze na ranu to neni kdyz prijde s tim, ze si vas chce vzit a za 3 mesice najednou nevi
hm tak do toho bych nešla....
Promiň otázka na tělo, proč se vlastně chcete "brát" ?
Vero
Mnohdy i¨je to podvědomě třeba proto, že jeho rodičům se rodičovství moc nepovidlo.
ano to je přesně ono, je to u mě jeden z mnoha důvodů....
je to zvláštní, jsme se ségrou vychovávány snad stejně, ona má 3 děti a občas se mě ptá, jestli jsem si to nerozmyslela,
že je to krásný jak rostou a učí se novým věcem...
Takže asi tak, dokud ty děti nemám tak samo nevím, o "co"
přicházím...asik...ale fakt je nebudu mít jen proto abych se ujistila, že jsem je vlastně fakt nechtěla
Asi tak, u mě je to dost psychika, představuju si jak mi v břiše "něco" roste, mívám noční můry, že jsem těhotná a prostě ve snu dělám vše proto, abych to dítě neměla.
Každopádně, kdybych v sobě našla kousek svého já, které by dítě chtělo a měla fajn partnera, který by dítě chtěl, tak bych si to vyřešila regresí
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 11:24
- Nahlásit
Vero
ale stejně. nenech se manipulovat ani okolím, ale podle mě ani se nenech ovlivnit těma, co si spokojeně žijí bez dětí.
ano přesně tak.
Já to proto nikomu necpu, píšu jen svůj názor, své pocity.
A myslím že kafe by se ovlivnit nenechalo
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 11:25
- Nahlásit
ještě, vy nikdo neznáte manžely, co s láskou jezděj s dětma na kole, na lyžích a po chalupách, a dávají jim přednost? tak... asi jich většina nebude... nejspíš
jste to vzaly vomhle vědru ztěžka, uuuuuffff. snad dneska zaprší...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 11:34
- Nahlásit
cernej caj
a tohle proste dopredu asi neodhadnes, co...
no právě... to je ten průser...
denyk
Já to proto nikomu necpu, píšu jen svůj názor, své pocity.
přesně tak, já taky...každej se ve finále musí rozhodnout sám....
Vero
ještě, vy nikdo neznáte manžely, co s láskou jezděj s dětma na kole, na lyžích a po chalupách, a dávají jim přednost? tak... asi jich většina nebude... nejspí
jo, pár jich znám, ale je jich fakt děsně maličko.....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 11:34
- Nahlásit
Zdravím mlčím a zas radši odcházím
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 11:35
- Nahlásit
Vero
ještě, vy nikdo neznáte manžely, co s láskou jezděj s dětma na kole, na lyžích a po chalupách, a dávají jim přednost? tak... asi jich většina nebude
znám, Bohumile znám a víš co?
Ty jejich manželky jsou semetriky (z mého pohledu)
né kvůli tomu, co píšeš, ale prostě jich pár znám, příklad za všechny:
Moje bývalá spolužačka, otěhotněla v 17ti, svatba atd...
Manžel hrozně fajn kluk, zábavný, ona doma šéfka-prostě téměř vše je po jejím ale jemu to vyhovuje, miluje jí (ona mu dokonce i občas nasadí parohy) on o tom neví a říct mu to - to bych si koledovala o přesdržku, páč by mi nevěřil
Ale ten samej model rodiny měl on doma - takže mu to asi tak připadá normální....
Ona chodí často pařit s kámoškama, kdy se vrací cca. v 5-6ráno, a pak si o té ůjízdě" vypráví celá Prdelajz a on sedí doma a když jde ve středu na fotbal a dá si v hale s chlapama
po fučusu pivku a příjde ve 23hodin, tak je oheň na střeše
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 11:45
- Nahlásit
Vero
hele ty dneska - co slovo to perla, fakt. K tomu není co dodávat
a přiznám se, že
tohle:
jinak mě by to dost hluboce zranilo, taková úvaha od partnera, až tak, že bych uvažovala, jestli si fakt já chci vzít jeho
byla přesně moje úvaha, váhala jsem zda to napsat,
tady vidím zřetelný náznak toho, že to bé průser a něco přeskočí.
no přesně.
jako jsou určitě věci, který člověk nevychytá, ale hodně často je to podle mě o tom, že se některý věci přehlížejí, nepřikládá se jim význam.
Vero
ještě, vy nikdo neznáte manžely,
přemejšlim...... asi moc ne
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 11:49
- Nahlásit
mám dotaz...kterejma klávesama se dá napsat takový to anlický "and" ???
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 11:52
- Nahlásit
denyk
A myslím že kafe by se ovlivnit nenechalo
mas pravdu. kafe se ovlivnit nenecha. Jen ho zajimaji ty ruzny zivotni pribehy s tim, ze to jde i tak. predstavuju si, ze budu supr teta neterince ale vlastni mit fakt nemusim. Jen spis potvrzeni toho, ze to proste je taky volba nemit deti a ze toho lidi nemusi ve 40/45 litovat a nelituji. Ze proste jsou i jine cesty a jsem rada, ze znam takove lidi a muzu si s nema o tom treba pokecat.
Promiň otázka na tělo, proč se vlastně chcete "brát" ?
me to od mala prislo jako normalni vec, takovy to zpeceteni vztahu kdy proste rikas svetu s takovou tou hrdosi "tohle je moje zena" tzn zena, ktere si vazim a jsem s ni rad. Pak taky otazka kdyz se neco stane, at te pusti do nemocnice a tak a navic i otazka dedictvi a strechy nad hlavou, kdyz se neco stane.
Na druhou stranu me muz jeste nepozadal o ruku, takze jestli o tom polemizuje ted, tak lepsi, nez az by bylo pozde...
Vero
ještě, vy nikdo neznáte manžely, co s láskou jezděj s dětma na kole, na lyžích a po chalupách, a dávají jim přednost?
kdyz si vemu treba moji segru nebo moje sestrenice, tak vsichni jsou stastny rodinny typy, ktery deti dycky chteli a manzele maj pohodovy chlapi se kteryma se da vsecko. Treba moje segra nastoupila ted v 7mi mesicich netere do prace na pul uvazku a svagr hlida a pohoda.
denyk
Ty jejich manželky jsou semetriky (z mého pohledu)
ale to musely byt semetriky i pred tim, nez si je vzali, ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 11:55
- Nahlásit
vlk
levej alt + zmackni kdyz ho drzis "38" - jinak na netu lze najit jako ascii tabulka kde mas vsem podivnejm znakum prirazenej nejakej kod ktery je zobrazi, napr alt+64 je zavinac
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 12:01
- Nahlásit
PetraK
Vero
byla přesně moje úvaha, váhala jsem zda to napsat,
ale to je zas presne o tom, jak znate svy chlapi, jaky vite ze jsou a i kdyz to treba neni uplne stastna situace, tak co... jen proto, ze je mozna trochu nejistej kvuli tomu, co ted slysi od lidi a nechce proste skoncit jako oni rozvedenej s tim, ze haze na manzelku leda spinu... mozna to mel resit pred pul rokem, ale moje teta rekla borcovi asi 2 dny pred svatbou, ze ho nechce... tohle beru jako supr, ze pokud ma nejaky pochybnosti ci nevi co cekat, ze to resi ted a se mnou a ne ze si stezuje kamosovi a pak by to vybalil necekane az by bylo pozde...
|