| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:27
- Nahlásit
brut
já v tom moc rozdíl nevidím
no já jo, páč když jde kolem fešná a seksi psí baba, tak udržet Ešusovu pozornost kapek námahy stojí. Ne vždy, ale když ho to vezme- jako naposled u Waldy, tak to pak stojí za to. Musím si sedět sama na sobě, abych z něj neudělala 4 malý šmejdy a pak se diví nejen Walda, ale především já, jak se to chovám,páč mi snaha ukočírovat vzteka blokuje celý já
Janiii
že se rodinka Ešusovic raduje ze snížku
no to já vždycky A ty koukej pořádně válet šunky v peří a odpočívat. Moc času na kurýrování huž nemáš
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:28
- Nahlásit
mishi
koukej, co jsem našla
http://bydleni.idnes.cz/co-byste-meli-vedet-o-drev ostavbach-duh-/rodinne_domy.asp?c=A090211_125545_r odinne_domy_rez
Janiii
mrkvičku s jablíčkem? To já moc ráda
Jsem zvědavá, které dítko dneska vyhraje svým nejdřívějším příchodem domů velký nákup... zeleniny a ovoce
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:31
- Nahlásit
PetraK
Tak fešné baby Brut taky rád... a bohužel se mu zatmění mozku stává dost často. Ovšem druhý extrém je Aluška, která má tendenci naskakovat ( myslím tím na záda ne provozovat sexuální rituály) na psy.To je taky chuťovka
Pak nevíš, jestli roztrhneš jednoho nebo oba a při představě hodně malých, bláznivých australáků tě jímá hrůza
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:37
- Nahlásit
brut
které dítko dneska vyhraje svým nejdřívějším příchodem domů velký nákup... zeleniny a ovoce
tak včera jsem tuhle cenu vyhrála já! cestou z práce jsem nakoupila na odšťavování a vlekla se jak tejden před vejplatou pak, páč to bylo těžký.
a bohužel se mu zatmění mozku stává dost často
no hele ale to já si pak připadám jako největší debil, protože to co on předvádí, když potká TU PRAVOU - to se nedá popsat. Minule to byla kolie, zcela mimo jeho vkus, páč nejvíc ho berou bloncky retrívří, ale byl celej říčnej. Představ si psa, kterej vůbec nic neumí, ani jeden jedinej povel, čtyři roky je zavřenej někde na samotě u lesa a do týhle doby neviděl psa. Tak přesně takhle se ten pitomec choval. Žádnej jinej pes z ní nebyl tak vyvalenej jako on, voči vyšpulený jak letec při přetížení samou snahou se zalíbit, odháněl všechny okolo a nereagoval ani v nejmenším. Kdybych byla kynológ elektrikář a poslala do něj nějakej ten proud, tak myslím, že by-jak je jinak hysterka- nevnímnul ani stupeň na maximum. Tak jsem z toho byla doslova a do písmene mimo. nebyla jsem schopná nějak na situaci nějak konstruktivně zareagovati
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:54
- Nahlásit
PetraK
tak včera jsem tuhle cenu vyhrála já!
to u mně nehrozí, nesmím nosit víc jak dvě kila .... takže když přijdou robátka domů, tak se naobědvaj, dostanou zákusek a pomažou do krámu ( se mnou samozřejmě)
Oba vědí, že když řeknu trošku zeleninky a ovoce, tak se jedná tak o deset kilo a jsou z toho děsně odvázaní
U Bruta probíhá zatmění trošičku jinak ..... omývání uší, láskyplné žďuchání do krku, okusování pysků a zároveň snaha naskočit a užít si. Naneštěstí taky nevnímá a vypadá, jak naproso hluchej dement Jako dovršení všeho je šíleně vzteklá piraňa, páč nechápe, co na tý "čůze chlupatý" ten její miláček vůbec vidí
Je fajn, když jsem s nima sama a mám krotit vzteklinu a odvolávat hluchýho .... nás jednou někdo natočit, tak vyhraje první cenu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:59
- Nahlásit
brut
mrkvičku s jablíčkem? To já moc ráda
jojo, přesně tak. vytáhla jsem totiž robota, abych udělala strouhanku ze všech těch rohlíků a housek, co jsme zas nasušili, tak když už bordel, tak pořádnej
k obědu hodim rybu do trouby nebo zdravě na pánev na tuk oškrábnu dvě brambory a hotovo
ad zatmění u psích mozků - nooooo comment
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:04
- Nahlásit
Janiii
já ještě oběd neřeším.... nevím, kdo se nakonec doma objeví a kdo ne, tak abych zase nenavařila jak pro závodku a nejedla to sama
Navíc musím vymyslet něco dietního, když včera bylo maso
Dvě brambory? To mám tak na kouknutí... u nás se vaří ve velkém, takže cca 6-7kg na oběd praskne
zatmění u psích mozků - nooooo comment
že by taky ... to potěší, když v tom není člověk sám
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:20
- Nahlásit
šla jsem pro to filé do mrazáku a píšou na něm "nerozmrazovat"
docela mě to překvapilo, ryby nerozmrazuju, to jako néé, ale klasický filé (kostky) jsem vždycky nechala rozmrznout a až pak jsem ho obalila
no to jsem na to zvědavá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:24
- Nahlásit
Janiii
já file kostky nechávám jen povolit a pak rychle obalím a hned smažím
Ale je pravda, že raději kupuju ryby ( jako kusy ryb) než file kostky, protože nikdy nevím, co do nich nacpali a mladej by mně je nejedl, kdyby tam byly kosti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:24
- Nahlásit
brut
U Bruta probíhá zatmění trošičku jinak ..... omývání uší, láskyplné žďuchání do krku, okusování pysků a zároveň snaha naskočit a užít si.
počkat počkat, todle máme naprosto stejný, takže žádnej rozdíl. přes uši dostane každou - jen teda svou matičku neukecal, tam to bylo hodně, hodně zvláštní. Ona hárala, ale na rozdíl od jiných fen, kdy si klidně Ešus nechá vyrvat srdce za živa, jen aby si mohl užít, tak tady stačilo, že se Babetka podívala, 3x udělala žraloka a Ešus předváděl, že tam žádná hárafka není. V klidu jsme si pili kávičku, oba čokli v jedný místnosti!!! Asi si ještě hošíček pamatoval, jak s ním maminka dokázala zamést, když byl malej neposlušnej štucel. Bylo to fakt hodně zvláštní.
když Tě tak čtu, jak to probíhá ve zdvojení- tak mě možná až tak nemusí mrzet, že toho čokla mám jen jednoho
Janiii
ad zatmění u psích mozků - nooooo comment
sim Tě máš co povídat - copak je Berni éro-otomanka?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:28
- Nahlásit
PetraK
když Tě tak čtu, jak to probíhá ve zdvojení- tak mě možná až tak nemusí mrzet, že toho čokla mám jen jednoho
v těhle chvilkách si říkám taky, že jeden čokl by mi stačil
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:34
- Nahlásit
copak je Berni éro-otomanka?
byste ji musely vidět, když jsme u maminy, tak ji to kolikrát čapne a snaží se osouložit chudáčka Sendynku - vleze ji na hrb - ovšem zboku a Sendynka s výrazem "pojďte ji ze mě někdo sundat" drží
takže nejen erotomanka, ale ona je lesba
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:36
- Nahlásit
brut
no já kdybych- tak by to asi musel bejt pesan submisivnější a asi pesan, jako samec. Fenku nekastrovanou určo ne, páč to by si jí hlídal natuty a s kastrovanou to nevím, myslím, že by si jí hlídal taky. Takže možná ten pes a určo submisivní, nechtěla bych, aby mi hošíčka masakroval. no jestli to má někdy bejt, tak ona už to Centrální distribuce nějak pořeší a přistaví mi něco do cesty
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:37
- Nahlásit
Janiii
naši známí měli jezefčíka... fenečku a ta s oblibou odchytila nějakou venkovní kočku a začala jí ojíždět. Ku podivu všechny kočky držely a čekaly, až feňulka skončí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:42
- Nahlásit
PetraK
já si taky plánovala, jak si pořídím fenečku - štěňátečko, vypiplám si jí. Nakonec mi Denynka seslala piraňu a jsem za ní ráda, i když není od toho maličkého chlupatého klubíčka.
Ze začátku vypadala jako submisivní, ale postupem času se z ní stal neskutečný rabiát a drak v jednom. U ní jsem tomu ovšem ráda, vypadá, že konečně zapomíná na všechny nesnáze a i když se u ní stále projevují různé strachy, tak v daleko menší míře a hlavně je jich čím dál míň
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:43
- Nahlásit
Janiii
vleze ji na hrb
třeba jí tam Sendynka poslala? Se to tak dělá, ne když Tě někdo otravuje
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:46
- Nahlásit
brut
Ku podivu všechny kočky držely a čekaly, až feňulka skončí
bože tomu se řiká svatá trpělivost!! No jsou fakt naprosto ouchylný ty čokli!
hlavně je jich čím dál míň
to zní víc než gutově
Nakonec mi Denynka seslala piraňu a jsem za ní ráda
jo to Centrální Distribuce umí, takhle poslat ve spolupráci s tím, kdo zrovinka odešel něco neočekávanýho . Vím jak jsi byla smutná, jak to vypadalo, že žádný štěndo nebude, páč druhá půle nechtěla... no sice štěndo nebylo, aleeeee..... je Alu si to prosadila
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 13:04
- Nahlásit
PetraK
bože tomu se řiká svatá trpělivost!!
viď, kdybych neviděla několikrát na vlastní oči, tak neuvěřím
to zní víc než gutově
taky z toho mám radost a stále jí dopřávám trochu víc klidu a netlačím na ní, čekám, až se úplně dá do pořádku a bude bez větších reakcí ( třeba smeták jí do dneška vyvádí z míry nebo prudké nečekané pohyby ... ve stylu ohnutí, máchnutí rukou atd.). Ale fakt dělá pokroky den ode dne
Vím jak jsi byla smutná, jak to vypadalo, že žádný štěndo nebude, páč druhá půle nechtěla... no sice štěndo nebylo, aleeeee..... je Alu si to prosadila
Denynka stále chybí, takového psa už nikdy mít nebudu... uměla totiž číst moje myšlenky. Ale Aluška je v mnoha směrech podobná, dokonce i některé zlozvyky má jako Denča a tak si říkám, že mi jí poslala, abych se moc netrápila. Chlap byl proti dalšímu psu celou dobu, ale asi "vyměkl", když viděl, jak se mi stýská. Alušku vlastně dozařídil on
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 13:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
třeba smeták jí do dneška vyvádí z míry nebo prudké nečekané pohyby ... ve stylu ohnutí, máchnutí rukou atd.).
hele ať mi ale nikdo neříká, že tohle je jen výsledek z toho, že jí šikanovala smečka. to se mi nezdá. Proč by pak řešila smeták a spol, ne?
Denynka stále chybí, takového psa už nikdy mít nebudu...
věřím. Není myslím, nic co by takovouhle díru zalátalo. Já si tuhle uvědomila, že takhle to mám s Ešusem, teda ne že by ten negramot uměl číst a natož myšlenky , ale tak nějak nevím, jak to popsat. S Murphym mi tohle mojí vinou a díky tomu, že jsem neměla tolik info jako je dneska , uteklo. A že by to bývalo bylo! On mě sice hned "prodal" jak prvně viděl Brtnika, ale když mi bylo smutno, byl tu vždycky pro mě. Tohle mě vždycky mrzí, že už nemůžu vrátit.
Chlap byl proti dalšímu psu celou dobu, ale asi "vyměkl", když viděl, jak se mi stýská. Alušku vlastně dozařídil on
heh, u nás to bylo stejně- jen to trvalo kapek dýl
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 13:39
- Nahlásit
PetraK
hele ať mi ale nikdo neříká, že tohle je jen výsledek z toho, že jí šikanovala smečka. to se mi nezdá. Proč by pak řešila smeták a spol, ne?
no, ono je toho trošku víc, tohle jsou jen ty největší průšvihy ... myslím, že nebyla jen smečkou trápená, ale dostala párkrát i od chovatele.
Já jí za celou dobu chytla jednou za kůži na krku a to ve chvíli, kdy po mně vyjela s úmyslem kousnout ( sem ještě nevěděla, že se bojí smetáku) a to jsem jí jen přidržela a říkala něco v tom smyslu, ať neblbne. A jednou jsem jí plácla lehce po čenichu, když se mi snažila ze stolu sebrat oběd.
Jiank na ní platí obyčejné hudrání ... v tu chvíli má sklopený ušiska a snaží se vtisknout do podlahy a utéct
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 13:41
- Nahlásit
teda žencký vy dneska jedete!!! člověk než se naobědvá tak vy tu sepíšete paměti
a kdepak máme pani Žíhanou? vedle jsem se dočetla, že nepracuje, to jí musí bejt teda pěkně nedobře
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 13:46
- Nahlásit
PetraK
heh, u nás to bylo stejně- jen to trvalo kapek dýl
kdyby nebylo Alušky a jejích potíží, tak by to taky trvalo dýl .... ale já mu o ní říkala už v dubnu, když jsem byla na výstavě v Práglu a tak když se holka nabízela, tak bylo z jeho strany jasno. ... povídal, že bych stejně neustále o ní mluvila a tak to bylo rozhodnutí rozumu
Denynka právě do poslední chvíle lpěla na mně.... zachránila jsem jí od utopení, pomohla jsem jí se postavit a znovu chodit, když ochrnula na zadní, vozila jsem jí všude sebou ( kde jen to šlo), spávala v chatě u mně... jen sem pomyslela, že půjdu balit, aby jsme mohli odjet třeba k tátovi, tak šla vyndavat batoh z komory. A to nemluvím o období, kdy mi bylo nejhůř a ona se pokaždý postavila před manžela a vrčela na něj i když věděla, že jí bude chtít ublížit.... naštěstí měl pokaždý dost rozumu a na ní nesáhl, jinak by měl asi po ruce, ale stejně, ta její vděčnost šla až za hrob
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 13:56
- Nahlásit
brut
že bych stejně neustále o ní mluvila a tak to bylo rozhodnutí rozumu
no jasně, chtěl si zachránit rozum, páč jinak bys mu vymluvila díru do hlavy
No se mnou už pak ke konci nebylo fakt k vydržení- byla jsem bez přehánění bez psa nešťastná, to asi člověk, kterýho čokli neberou nemůže pochopit . Brtnik furt nechtěl, pak se ho podařilo přeprat a já se mohla naprosto zbláznit. A už mi to zvostalo zbláznila jsem se radostí dokonale
A to nemluvím o období, kdy mi bylo nejhůř a ona se pokaždý postavila před manžela a vrčela na něj i když věděla, že jí bude chtít ublížit.... naštěstí měl pokaždý dost rozumu a na ní nesáhl,
kde se v těch psech vezme ta šílená odvaha, viď? Hezky se to o Deny četlo. Jestli to nebolí? -máš fotku?
.... zachránila jsem jí od utopení, pomohla jsem jí se postavit a znovu chodit, když ochrnula na zadní, vozila jsem jí všude sebou
jo tyhle vazby přetrhne jen jediná věc. Pořád tvrdím, že čokli jsou úžasný stvoření.
Janiii
člověk než se naobědvá tak vy tu sepíšete paměti
aspirujem na tituly Božka Němců a Saša Dumasů pro rok 2009
Chůdě Fajka- esli má v břiše revoluci jak na Kubě, tak jí musí bejt hrozně.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 14:18
- Nahlásit
PetraK
díru do hlavy bych mu určitě vymluvila, ale on je chytrej a volí cestu nejmenšího odporu
Vidí, že jsem šťastná a má z toho radost, jen mně prosil, abych už žádného psa nezachraňovala neb by nerad měl v baráku útulek
kde se v těch psech vezme ta šílená odvaha, viď? Hezky se to o Deny četlo. Jestli to nebolí? -máš fotku?
ona byla vždycky nebojácná a dávala to všem najevo .... tolik zajímavých zážitků s ní bylo .. od honění zloděje až po hlídání synkova dýchání... jo, stále bolí její odchod, ale už to není tak hrozný, trošku pomáhá Aluška a každodenní starosti. Jen ta fotka zůstává na svém místě... dala jsem jí do poličky ke svým a mužskýho rodičům, kam správně patří
Tady je moje babča
http://www.cz-pes.cz/obrazek-6716-q-Denyna
Pořád tvrdím, že čokli jsou úžasný stvoření.
taky si nedovedu představit, že bych měla být bez nich .... přemlouvám svojí 76letou tetu, aby si k sobě vzala, alespoň nějakého starého psíka na dožití... zatím vyhrává její strach z toh, že se jí něco stane a pejsek by zůstal sám.... ale nevzdávám to, protože bez zvířat není šťastná
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 14:51
- Nahlásit
caute vsici
brut
tak super!!! Fakt je az zazrak, co se dneska vsechno umi a jak behem par tednu muze stoupnout kvalita zivota poradne nahoru
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:04
- Nahlásit
brut
zatím vyhrává její strach z toh, že se jí něco stane a pejsek by zůstal sám.... ale nevzdávám to, protože bez zvířat není šťastná
Staci kdyztak rict, vim o malinkatych starsich fenkach, ktery by podobny utulny domov ocenily!!
PetraK
štěkat na povel jsme učili ještě bez klikru zato s vydatnou pomocí česneku
a kůru od pomeranče nebo citronu jsi zkoušela? na to se rozčiluje snad každej čoklik, Murphy řval jak prorvaný Slapy
Problem je ten, ze jak cesnek tak kuru z citrusu je ta mala popelnice schopna sezrat, bez zavahani.
OOOOOVSEM! - ode dneska se blyska na lepsi casy, napodobovaci metoud zacina zabirat. Prece nenecha maminu sezrat vsechny ty dobry uvareny mnamky, ze jo.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:28
- Nahlásit
Janiii
a kdepak máme pani Žíhanou? vedle jsem se dočetla, že nepracuje, to jí musí bejt teda pěkně nedobře
ted sem se vrátila z Prahy... krom bolehlavu už lepčí
Hlášení pro PetruK... okraj Prahy slunečno bez sněhu... Mladá Boleslav slunečno mírný sněhový poprašek, Turnov mraky 5 cm sněhu... Hodkovice zataženo 10 cm sněhu.... V Jablonci vánice jako kráva cca 20 cm sněhu...
Chcu jaro a hned!!!! a vůbec vás nestíhám číst páč musím pracovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:31
- Nahlásit
brut
Tady je moje babča
ona má naprosto ouchvatnej výraz!!
až po hlídání synkova dýchání...
a taky moc šikovná teda byla
ale on je chytrej a volí cestu nejmenšího odporu
pro to sis ho brala, že je chytrej , páč co s blbem, ž ejo?
zatím vyhrává její strach z toh, že se jí něco stane
hm u mojí mámy podobně, nezlomila jsem ji ani na depozitování koček
Roxana
caute vsici
čůs pani, sem si uvědomila- vy bydlíte nebo děláte na tom smícháči?
Fifi
Problem je ten, ze jak cesnek tak kuru z citrusu je ta mala popelnice schopna sezrat, bez zavahani.
no česnek u nás nejdřív neee, takže to na něj šlo, teď už ho dlabe taky, takže to už by asi nefungovalo, ale ta kůra jo, páč jak ono to stříká tu šťávu, tak prej to jednoh nas*ere do bezvědomí
Prece nenecha maminu sezrat vsechny ty dobry uvareny mnamky, ze jo
nojo, já bych mohla napodobovací metodu aplikovat jedině tak, že budu řvát já. Ale to von už je zase zvyklej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:33
- Nahlásit
Fajka
V Jablonci vánice jako kráva cca 20 cm sněhu...
JUCHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ A JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!! Jdu vyzvednout ten postroj, doufám,ž e ho tam fakt mají, jinak
... krom bolehlavu už lepčí
takže břišní týfus zažehnán? To je dobře.
a hned!!!!
a může to hned bejt až přespříští pindělí?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:35
- Nahlásit
Brý den, máte tu svýho vejcucáře, nebo eště nejste organizovaný? Je tu někdo schopen podat komplexní rychlou informaci, co řešíte?
|