| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:23
- Nahlásit
Achjo, já za to holky nemužu, že vás nestíhám no...
Navíc jsem teď zjistila, že možná ten třeťák fakt kvuli prckovi nedodělám, neb jsme kdysi v laboratořích podepisovali seznámení s bezpečností (a podepisujem to každej rok) a tuším, že když jsem těhotna, tak tam nemam co dělat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:33
- Nahlásit
Janiii
takže holt funkce matky trpící samomluvou
chudák malý Veverče!! Jak pak pozná kdy maminka mluví k sobě a kdy k němu???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
joo, čímžto vyzývám Ešusovou aby nám pro jistotu zopakovala datum divadla???
TODLE DĚLÁM, ŽE NEVIDIM!!!!!
.............. kalendář hovoří jasně- 25. února 2009
Eimy
tak tam nemam co děla
jako by to jindy bylo jinak - hele já tady v práci taky nemám co dělat a sem tu
ale ne, tak to doděláš později, ne?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:49
- Nahlásit
cožeeeeeeeeeeeeee??? ses asi taky pos*ala f kině jako garfieldová
ale jo pani, já jsem pro každou špatnost
a protože těhotenství neni špatnost, nemůžu pro něj bejt vlastně že jo
ale třáá jednou!!! se budu chtít pomstít tomuhle světu, a přivedu na svět svého potomka aby si to užívaly i další generace
|
alias
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 13:43
- Nahlásit
zdáááár
jééé veverková je těěěhuleeeee - no potěš koště ) tak ať ti je celou dobu jen dobře a až to vyleze tak aŤ tě to nezlobí jak to naše škvrně
a nebo radši aŤ zlobí - aspoň je prčaaaa
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 13:55 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
alias
ahooooj, pani Špekínová!!!!!
to je taky dost, huš jsme se báli, že sem ani netrefíte!!
jak se máte???? co prďola, a co hafiska??
veverková je těěěhuleeeee - no potěš koště
neni nad upřímnost
jo a jináč všem sděluju, že končim s bylinkovejma čajema mad: zlatej průduškovej koberec včera, dneska jsem ho nalila do peřin huš nevim, co bych léčila
takže místo válení se v duchnách jsem musela svlíknout povlečení a šoupnout ho do pračky
ale teď mětak napadá, mohla jsem to nechat zaschnout a používat to jako aromaterapii před usnutím - že bych si jako fetla peřiny
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 13:56
- Nahlásit
alias
jééééé čůs!! Konečně seš taky tady! CO nový fotky nějaký? Co dělá Ondrouch a šmejďoši zrzatí!!!
U nás novinka- pořizuju postroj, jestli dorazí do odjezdu na hory, budou Jizerky jedna velká náhorní plošina, páč to tam srovnám na běžkách se zemí
Janiii
a přivedu na svět svého potomka aby si to užívaly i další generace
aha,takže vzhledem k tvé funkci to bude taková velká kultůrní událost
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:00 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
PetraK
budou Jizerky jedna velká náhorní plošina, páč to tam srovnám na běžkách se zemí
pani hlavně se nepohybujte v okolí Liberce, abyste se náhodou nepřipletla do Mistrovství světa!!!!!!!
budu denně sledovat sportovní i jiné zpravodajství, kdy se objeví nový národní reprezentant v běhu na lyžích
ad: další citát co mě napadl: strýc ohobloval dva statné duby, aby vyrobil lyže, zapřáhl dvoukolák s jídlem ...."
no celá Ešusová na horách
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:06
- Nahlásit
Janiii
pani hlavně se nepohybujte v okolí Liberce, abyste se náhodou nepřipletla do Mistrovství světa!!!!!!!
ty vado!! První psí spřežení, který vyhrálo štafetu mužů!!
ad: další citát co mě napadl: strýc ohobloval dva statné duby, aby vyrobil lyže, zapřáhl dvoukolák s jídlem ...."
no celá Ešusová na horách
se nám nějak ulevilo!!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:08
- Nahlásit
První psí spřežení, který vyhrálo štafetu mužů!!
pokud ty vyhraješ štafetu mužů, tak já klidně otěhotnim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:23
- Nahlásit
Janiii
pokud ty vyhraješ štafetu mužů, tak já klidně otěhotnim
tak už vysaď pilule vůbec nevíš co v nás dříme
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:23 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
už slyším ten přímý přenos: "ano ano, vážení diváci i vy posluchači, kteří nemůžete v tuto dobu sedět u televizních obrazovek a posloucháte náš přímý přenos pouze prostřednictvím stanice Radiožurnál ... každým okamžikem očekáváme, že se v nejbližší zatáčce objeví skupina závodníků, budeme doufat, že v čele uvidíme našeho Bauera .... ale co to vidím .... vpravo, kousek od stopy se rozhrnuje smrčí .... že by změna trasy??? ... do stopy vjíždí poněkud osobitým stylem neznámý závodník ... zřejmě to bude cizinec, soudíme podle zvláštního soutěžního dresu, který má rozhodně od aerodynamických tvarů daleko ... že by v zahraničí věděli něco co my ne a vyvíjeli nové vzduch rozrážející oděvy??? .... ale to už si všímám, že za jezdcem se táhne jakési lano ... ano ano, dostává se blíže a tak můžeme na vlastní oči a vy milí posluchači na vlastní uši slyšet, je to opravdu lano, bohužel nevidíme druhý konec ... ano ano, už se ve křoví cosi objevuje ... cosi zrzavého .... tak to tu vážení diváci ještě nebylo!!! inovace psího spřežení!!!! pes se veze na saních, tažen svým psovodem na jakýchsi prastarých běžkách, nebo je to snad nový model, vyvíjený společně s extravagantním sportovním dresem??? pokusíme se zjistit víc a spojíme se s vámi za okamžik!"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:32
- Nahlásit
Janiii
spojíme se s vámi za okamžik!"
tak vy, osobo!! vy už se nespojíte nikdá s nikym, páč jste už tetkon mrtvá D
ale se tady tlemim na celej barák. Máš roupy, co? Rýmička polevila, v mozku se udělalo místo na krávoviny
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:41
- Nahlásit
néé, nemam roupy, rýmička se mě drží jakoby věděla, žejí jinde tak dobe nebude jako u mě ale nedovedu si představit, jak jinak bys mohla se psím spřežením vyhrát štěfetu mužů leda bys táhla ešusa ty nóóóó
ale uznej, představa je to pěkná
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:44
- Nahlásit
PetraK
ještě bys mohla zkusit skoky na lyžích - to prosím bez Ešusa
ale to už mi do představy zapadají scény z S tebou mě baví svět - nainštalovali bysme ti k dopadu nějakou echtovní kadiboudu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 15:05
- Nahlásit
Janiii
leda bys táhla ešusa ty nóóóó
jako chceš říct, že jedinej chlap ve spřežení sem jako já, jo??
A rozmysli si dobře, mařenko, co vodpovíš!!
nějakou echtovní kadiboudu
tak leda by tam byl nějakej dochtor mdlého rozumu, trvale pod dohledem statného ošetřovatele
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 15:36
- Nahlásit
A rozmysli si dobře, mařenko, co vodpovíš!
mlčim pani, mlčim ....a myslim si svý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 15:37
- Nahlásit
Janiii
a myslim si svý
tak to sem f klidu, páč myšlení je to poslední co u vás hrozí
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 15:43
- Nahlásit
alias
no jo, už se to tak nějak povedlo, i když je to teprv začátek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 15:45
- Nahlásit
Eimy
i když je to teprv začátek
takže Klapzubova jedenáctka?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 16:09
- Nahlásit
Dobré odpoledne vespolek
nějak nestíhám .... chorej mužskej je horší než deset psů .... to je něco šílenýho, pořád něco potřebuje, chce se bavit.... už aby byl zase v práci
Navíc to tu máme jako průchoďák .... furt nějaká návštěva, takže neustále vyvářím hromady jídla, peču jak o závod a uklízím ....
Koukám, že tu máte veselo .... kdo bude rodit po Eimy ? Myslím, že něco vykřikovala už před měsícem PetraK, kdo bude další?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 16:16
- Nahlásit
brut
Myslím, že něco vykřikovala už před měsícem PetraK,
tak to prrrrrrrrrrr, todle na mě nehodíš!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 18:40
- Nahlásit
teď jsem pustila televizi a tam řikali, že za dovolenou s Fisherem dvě děti zdarma tyjo, na žádnou dovolenou nikam nejedu ještě aby si z dovolený přivezl děti zdarma D
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 20:10
- Nahlásit
PetraK
tak to prrrrrrrrrrr, todle na mě nehodíš!!
ste si to přece domlouvaly se StaHi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 08:38
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek!
Janiii
že za dovolenou s Fisherem dvě děti zdarma
u nás je na to dokonce blilbórd - DĚTI ZDARMA, tak dycky radši honem zrychlim když jdu kolem
brut
ste si to přece domlouvaly se StaHi
no ale f tom sem taky nevinně - to spáchala Gerda celý.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 09:54
- Nahlásit
Dobré ránko
PetraK
no ale f tom sem taky nevinně - to spáchala Gerda celý.
Gerda nic nespáchala, jen se zeptala a vy dvě jste se toho hnedka chytly .... tak se těšíme na další rozšíření cz-mimísek
Jinak přeji hezký den .... opět tu máme mlhu, zimu a lezavo.
Navíc Brut začal kulhat na přední tlapu a kníká, když mu jí otírám ... ovšem nic viditelného tam nemá. Nařídila jsem dvoudenní klid ( stejně tu asi zítra nebudu) a uvidíme, co dál... v nejhorším ho kamarádka ( bude děsně ráda) odveze do Práglu na veterinu. Můžu já mít trochu klidu?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 10:34
- Nahlásit
brut
vy dvě jste se toho hnedka chytly
odmítám chytit dítě kapénkovou nákazou!!
Navíc Brut začal kulhat
žádný malý říznutí? žádnej trn z šípku?? Taky mohl narazit do něčeho, když s Alu řádili. A nebo jako u nás? Hošíček se zatvářil ztrápeně a ukazoval noženku. Nikde nic. Tak jsem usoudila, že jsme to asi přehnali s klouzáním na ledě, páč jsem ho učila klouzat se. Dali jsme ten klid a bylo. Pak to přešlo a rozříznul si zas ten polštářek.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 10:45
- Nahlásit
PetraK
odmítám chytit dítě kapénkovou nákazou!!
néééé, ty ho chytíš normální cestou ... to by bylo vůči Brtníkovi nespravedlivý
Právě, že nikde nic nemá .... sem mu tu packu prohlížela i lupou. Ale on lítá jak blázen, všude vleze, skáče a blbne neustále, takže to klíďo může mít naražený o nějaký šutr nebo něco podobnýho ..... jen mně to štve, páč jsem je chtěla dneska vzít vykoupat do Berounky, už to oba potřebují jak sůl.
Holt Alušku jen otřu vlhkým hadrem a bude to muset stačit.... jestli zítra pojedeme do Brna, tak ať tam holka nedělá ostudu
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 10:58
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/clanek/160652-zemrela-dana-v avrova-leontynka-z-filmu-at-ziji-duchove.html
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 11:03
- Nahlásit
Dines
právě jsem to slyšela v telce
|