Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
mishi
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:14
- Nahlásit

brut
Koukám, že kolem sebe máš furt nějaký pacoše, o který se musíš starat. Jako to ti nezávidim...

PetraK
Dík, včera jsem nakoupila v lékárně snad všecko a dneska se zánět přesunul do zubu, takže jdu ráno k zubařce. Prosila jsem a prosila, až mě vzala mamčina zubařka, páč k tomu mýmu už nejdu. Je to hroznej ignorant.

Eimy
Promiň, já vim, že ani zvracet nemusíš. Tak hlavně aby bylo všecko OK, páč kámošce to nevyšlo, na 9. týdnu nemělo mímo furt srdíčko, tak muselo pryč. Včera byla v nemocnici, ale drží se dobře holka... Holt vedeme zkaženej život, počítám, že mě to taky nemine, páč jsem kuřák. Nepiju, ale cigárku neodolám. I když teda nechápu, jsou žencký, co hulej jak fabriky a dětí maj jak šlupek a ani je třá nechtěj.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:21
- Nahlásit

brut
madam by měla mít pubertu za sebou ... bude jí devatenáct

hele jestli jí neměla předtím jako vůbec nebo pomálu, proč by ji nemohla mít v devatenácti? Ségřinej nejstarší- vždy branej za nejhodnějšího se do puberty dostal VE DVACETI!!! když už s tím nikdo nepočítal a byl fakt jako na ránu- nepřeháním. V té době bydlel nějakou dobu u nás a skončilo to málem vraždou. V tomhle věku je to echt debilní stav, mnohem horší než když to maj normálně. Tož je mi Tě líto děfčico. Ale věř, že se zas do normálu vrátí. hele jako s čoklama- některej dřív některej pozdějš, však ty to ale víš, páč jsi zkušená máteř kynoložka .
Mno, na házení udělaám nějakej rychlej a jednoduchej

tak nedělej dort, udělej báboftku- takovou tu co hodíš do robota , uděláš bzzzzzzzzzzzzm fkydneš do formy a dáš upéct. Rychlovka. A kdyby bylo nejhůř pleskneš jí na makovici rovnou to neupečený těsto - to by možná bylo i horší

.... honem si sedne přede mně, zbožně na mně kouká a mlátí radostně ocáskem do země..... tím končíme ¨

no jo, zkouší to, zkouší, jestli něco nevytáhne zadara

hraje, hraje

ty jo, že ho to vezme ještě takhle v dospělosti! to by mě nenapadlo teda. No jo, nejsou to stroje, jsou to živí tvorové.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:22
- Nahlásit

mishi
jááááááááááu, žuby bolavý nebrat! Bojim, bojim!! takže držím palce, pěsti, fšechno co jde, ať to máš brzo za sebou a nebolí to!!!!!!! Huf, je mi tě líto

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:24
- Nahlásit

mishi
páč kámošce to nevyšlo, na 9. týdnu nemělo mímo furt srdíčko, tak muselo pryč. Včera byla v nemocnici, ale drží se dobře holka...

tohle musí bejt hrozná, hrozná věc. Mojí kamarádce se to stalo taky. 2x. Ale dobraly jsme se debatou potom k tomu, že když to tak příroda chtěla, tak tam ten důvod bude, takhle lepší, než kdyby se prcek narodil a měl nějakou hodně závažnou vadu. To by bralo člověka stokrát tolik. Tak ať se drží kamarádka.

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:27
- Nahlásit

teda vy jste toho sesmolily, než já jsem upekla "trochu" palačinek - z litru a půl
PetraK
když se bavíme taky jednou o psech a cvičení poraďte mi, jak mám berni vtlouct do hlavy, aby nosila v tlamě všechno možný?
hračky nosí v pohodě, ale kdybych jí chtěla dát do tlamy např. noviny aby mi je přinesla, tak tu hubu na to prostě neotevře ... zkoušela jsem to přes klasický "drrrrrrž" ale to tu drrržku snad ještě víc semkne než normálně - ale bohužel pro mě, naprázdno

brut
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:40
- Nahlásit

mishi
já asi marody přitahuju ..... ale za týden mi "opraví" chlapa, takže se zvýší počet nemarodících

PetraK
kdyby jsi viděla, jak mi sejří to její rádoby chytrý plácání ..... věty typu "Vždyť už sem dospělá" nebo "Ty pořád něco máš, nech mně být, sem dospělá" apod. mně vytáčí do vejvrtky. Nějak nemůže pochopit, že dospělost automaticky nenaskočí osmnáctilejetma narozeninama, že se o ní musí zasloužit .... stala se z ní sobecká, urážlivá a zlá holka a já marně přemýšlím, kde soudruzi udělali chybu .
Naposledy mně "pobavila" když začala vyhrožovat, že si pořídí mimino.... přiznám se, že moje reakce asi nebyla nejskvělejší, ale začala jsem se pochechtávat, pak jsem madam oznámila, že si může pořídit třeba mateřskou školku, že je mi to fučík, páč já je živit nebudu a ona se bude muset hodně pochlapit, aby si vydělala, alespoň na suchej chleba...

no jo, zkouší to, zkouší, jestli něco nevytáhne zadara
ještě nepochopila, že nevytáhne a tak jsme ve stádiu "čekám"

ty jo, že ho to vezme ještě takhle v dospělosti! to by mě nenapadlo teda. No jo, nejsou to stroje, jsou to živí tvorové.
taky nechápu, i když oni jsou trošku "opožděnější" a tak má asi hošánek nějaký pubertální dozvuky .... navíc si myslím, že ho ten drápek ještě trošku pobolívá, hlavně ve chvíli, kdy je zbrklej a tak prostě jen prudí víc než normálně

Ale přiznám se, že občas jsou 4 puberťáci na mně moc

mishi
zub honem zaléčit než bude pozdě a vleze zánět do dásní a do nervu, to je pak na mlácení hlavou o zeď

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 19:56
- Nahlásit

Janiii
poraďte mi, jak mám berni vtlouct do hlavy, aby nosila v tlamě všechno možný

pani já nevim, jak jsme to udělali, vůbec si to nepamatuju a štve mě to, protože pak jednou nebudu vědět, jak to učit jinýho psa a že Ešus umí vzít a přinést třeba klíče, to úplně v poho a nebo skleněnou lahev, ale to jen na určitým povrchu a pod dozorem. Ale my všechno učili jako krávovinu největší a - smějte se mi- stylem Tak hošíčku ukaž jestli tohle svedeš? Podáš mi to??? V podstatě jsme začínali otázkou . Ono kdyby to byl jinej pes, tak to bude o něčem naprosto jiným, ale on mi přes to, že v tý jeho šílený pubertě jsem nasekala chyby jako kráva, hrozně důvěřuje. Opravdu tak hrozně moc, že mě to až zaráží. Jak je hysterka, tak když měl tu pořezanou nohu, tak jsme ho drželi a doktorka se v ní bez umrtvení mohla probírat. Nebo jsem ho naučila, že třeba sežere, prášky, nebo vitamin C, kterej naprosto nesnáší a tak máme spolu takovou hru- já mu dám céčko, on si ho vezme a zhnuseně flusne na zem. V ten moment ze sebe musím udělat naivní a dobrotivou selku, dát si ruku v bok, ukazováčkem druhé ruky rádoby laškovně zavyhrožovat a s patřičným "ksichtem se "pohoršit " :" Tak hošíčkuuu?? Kdo to bude papat???" Smějte se mi nebo ne, hošíček si vzdychne a tu piluli sežere. Někdy to pro efekt "natahuje" a dá druhý kolo. Ale hlavně se u toho oba bavíme. Co nás baví to nám jde. No takže bych to vzala s těma novinama jako bojovku...... "hele Míro co to mááám, to je náádhera," ukázat noviny Mírovi a neukázat Berni. Máme vzácnost a tajemství. A jak se o ty noviny začne zajímat, tak si je mezi sebou podávejte, házejte, aby je chtěla taky. Moc aby je chtěla, pak je může čirou náááhodou chytit, můžete jí honit a už máš za co chválit. A klidně bych se "nestyděla" optat se
Berni-podáš mi tooo? My máme přines, to se musí, přes to nejede vlak a pak "podej mi to jo?" což je povel hrací. Tak ten bych používala tady, aby sis na tom nemusela trvat.

brut
kdyby jsi viděla, jak mi sejří to její rádoby chytrý plácání ..... věty typu "Vždyť už sem dospělá" nebo "Ty pořád něco máš, nech mně být, sem dospělá" apod. mně vytáčí do vejvrtky. Nějak nemůže pochopit, že dospělost automaticky nenaskočí osmnáctilejetma narozeninama, že se o ní musí zasloužit

Brut hele, já myslím, že se probere, Honza se taky probral. A že to bylo hůůstý, to jako že jo!! Asi čim později tím hůř?

. stala se z ní sobecká, urážlivá a zlá holka a já marně přemýšlím, kde soudruzi udělali chybu .

nemyslím si, že soudruzi udělali chybu, myslím, že to je období. Prostě jí připadá, že se musí prosadit. Až ji osud majzne přes kušnu, tak si sedne na zadek a bude zas na zemi.

a tak jsme ve stádiu "čekám"

jsem zvědavá, jak dlouho jí to bude držet, prtku diblíkatou praštěnou

taky nechápu, i když oni jsou trošku "opožděnější" a tak má asi hošánek nějaký pubertální dozvuky

Víš co- jsou to živý bytosti jako my, tak co se divíme , člověk má tendence všechno napasovat do tabulek a ono to nejde , tak má prostě vlny a pak u nich bude asi velká míra samostatnosti, takže proč by si nechali od lidí foukat do polívčičky, žeáno

Ale přiznám se, že občas jsou 4 puberťáci na mně moc

seš taky kandidátka na titul Svatá Anežka Za Živa

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 20:24
- Nahlásit

PetraK
díky za velepopis
tak nějak to zkouším, dělat z toho prču, třeba dneska s dopisem co přišel z banky - koukej co to mááám, jůůůů to je bezvaaaaaa - dělám šaška, a berni k tomu čuchne "hmm, papír mámo, a co jako?" a vlezla na křeslo

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 21:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Janiii

hele tak počkej na ten klikr, s ním to půjde líp. Ono je to taky tím, že Ešus je hodně "dohubybrací" a hodně používá tlapky, což obojí jedeme od úplného malička, aby byl šikovnější, obratnější, musel používat hlavu když něco chce. Ale myslím, že s klikrem to půjde, uvidíš. A nebo to stejným principem můžeš začít zkoušet už teď - pochválit odměnit, jakmile projeví zájem, jakmile k tomu strčí šňupák a takhle chvilku a pak ji nechat domyslet co musí udělat víc - tzn. pro pochvalu nebude stačit to že k tomu strčí šňupák, ale že se toho dotkne, pak zase bude muset udělat víc, bude hodně moc chtít a tak začne dělat všechno možný, co jí napadne a prostě to do tý kušny vezme a máš jí na lopatě . Jestli to teda vysvětluju dobře Ale počkala bych na ten klikr, vezmu ho s sebou a jestli se uvidíš s Fajkou, budeš moci začít hned o víkendu naklikávat a naklikávat a naklikávat. Přemejšlej zatím o tom co budeš mít jako klikací echt odměnu

brut
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 10:23
- Nahlásit

Dobré, hnusné ráno

Mně se tak nechtělo vstávat, ale musela jsem jít vyvenčit ty moje přitroubla

PetraK
díky za ujištění, že v tom nejsem sama... že i jinde se "dospělák" zbláznil a dostal se z toho
Říkají, že opožděná puberta je nejhorší, páč moc možností k redukci nemáš S tím majznutím po kušně souhlasím, jen se bojím, aby jí kušňu nerozbil zase až moc

jsem zvědavá, jak dlouho jí to bude držet, prtku diblíkatou praštěnou
já taky, protože tohle je pomalu k zbláznění..... ale smíchy, ona má tak zbožňující výraz, že vypadá jak dementík

Brutík včera dostal velikou pochvalu .... vzala jsem klikr a zkoušela s ním blbnout ( musím opatrně, protože pokaždý skončím napasovaná na zemi a nemůžu se pak zvednout ) . Cvakla jsem ve chvíli, kdy se nahrbil jak kočka, dostal sušené masíčko. Za chvíli stejnou pozici udělal znovu, opět odměna a pak se už hrbil rovnou sám
Zkouším s ním hlavně cviky, které zná, protože klikr používáme jen okrajově a není na něj moc zvyklej.... tak mi včera udělal radost, pacholek

Janiii
u nás se noviny nenosej ... asi smrděj tiskařskou černí ( mimochodem, je jedovatá, tak je Bernií do tlamky nedávej), ale ALu když má dobrej den, tak zvedne a přinese klíče. Brut to umí taky, ale jsme ve fázi, kdy je to pod jeho úroveň, takže žádné podávání předmětů ( mimo hraček a hadrů) neděláme.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 10:46
- Nahlásit

Fůůůůůůůůjtabl ve spolek a přej kráááásný sněhový ráno

brut

ají, že opožděná puberta je nejhorší, páč moc možností k redukci nemáš

jo nemáš v podstatě vůbec, vůbec žádnou! hele já bych je mydlila v takovým případku hlava nehlava,až by se jim rozsvítilo ,ale to nejde, no.

jen se bojím, aby jí kušňu nerozbil zase až moc

tohle neovlivníš, to už je její boj, ty jsi jí mohla dát jako dítěti to nejlepší cos mohla, výchovu, zázemí, podněty a co si z toho do života uvaří za políftku, to už je jen na ní. Já vím, že se to lehce říká, máma to cítí jinak.Ale napsat jsem Ti to musela i když Ti to nepomůže.

..... ale smíchy, ona má tak zbožňující výraz, že vypadá jak dementík

znám to je vždycky přemáháního!! Nesmím se smát, páč on pak začne jančit a mám ho na hlavě

. Za chvíli stejnou pozici udělal znovu, opět odměna a pak se už hrbil rovnou sám

tohle na tom miluju nejvíc, že se jim roztočí ta kolesovna v mozkovně a oni začnou používat šedou můru kostkovou neboli šedou kůru mozkovou , hrozně mě to baví, baví, baví.
U nás je v kurzu i nářadí:

brut
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:12
- Nahlásit

PetraK
já jsem trošku divná máma, chci po nich od malička věci, které žádné běžné dítě nikdy plnit nemuselo .... fakt se o mně staraj už dobrých 7let a více méně bez větších keců.
ale to nic nemění na tom, že se o ně bojím a svým věčným hudrováním jsem je naučila, že se musí hlásit a musí plnit to, na čem jsme se domluvili.
Trošku se to ve mně pere, na jednu stranu jim dávám maximální volnost, kterou můžu a na druhé po nich chci, aby nesli víc starostí než je běžné.
Si tak říkám, jestli jsem tohle nějak nezpůsobila já ..... ale zase na druhou stranu vím, že ona se "potatila" a je v ní kus sobce stejně jako v mém bývalém .... mladej je jinej, takovej přímější a míň zlej a sobeckej. Asi mám moc času na přemýšlení ... od příštího pátku budu mít zase doma mužskýho. To bude veselo

to je vždycky přemáháního!! Nesmím se smát, páč on pak začne jančit a mám ho na hlavě
přesně tak...celá piraňa .... a při jančení má naprosté zatmění, takže pořádně štípe

Mám z Bruta radost, nikdy mně nenapadlo, že i on bude na klikr reagovat tak dobře.... uvidíme, co zase vymyslí a jak se bude chovat při složitějších věcech.
U nás je v kurzu všechno, co lze vzít do tlamy, ale ne když jim to řeknu já

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 12:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut
Si tak říkám, jestli jsem tohle nějak nezpůsobila já .....

prt. Dej jí čas. A jestli vylezou tatínkovy geny na povrch úplně, tak co s tím naděláš- jsou věci, který "nezlomíš", nepřevychováš, kdyby ses na hlavu stavěla. Prostě- je to tam. ale nikdy to nebude znamenat, že Tě nemá ráda. Jen na svět kouká kapek jinak - což věřím, že může být pro toho druhýho namahavý-trochek vím o čem mluvím .

Asi mám moc času na přemýšlení
di péct chleba, tohle stejně nepořešíš. Možná - jestli to jde, povol ty otěže úplně, prostě se "jakoby" přestaň zajímat, naprosto a úplně. Možná jí to bude kapek divný a zapne mozkovnu. ???? je to ale jen nápad.Třeba blbej, já nevychovala ani toho čokla, natož dítě

Mám z Bruta radost, nikdy mně nenapadlo, že i on bude na klikr reagovat tak dobře....

jojo, člověk nestačí valit bulvy, jak je tohle bavčí. Ešus předevčírem oslňoval na psí louce. Hlavně teda mě, šla jsem tam s tím, že to zkusím, dáme to jen chviličku, ale psi, nepsi, museli jsme "táčovat" , asi zatmění ňáký. Jen kdyby přišla Natálka, to by byla jiná!! , to bychom "dotáčovali" než bych se stačila nadechnout. Kombinace těch dvou je děsivá

brut
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 12:30
- Nahlásit

PetraK
bych ti přála vidět, jak to u nás momentálně vypadá .... Šípkové království hadr
Aluška se rozvaluje na rozložené sedačce, nožky má vykloubený a chrápe až se hory zelenaj .... Brut pro změnu leží na teplý dlažbě v kuchyni a spokojeně si brumlá pod fousky a Sviňa si ustlalamně pod nohama

Chlebík bude, je plánovaný na odpoledne, taky buchtu upeču, jen se nemůžu rozhodnout kterou
Asi máš pravdu, geny nezměním a nezbývá mi než doufat, že je v ní dobrý základ, který se někdy projeví. Úplnou volnost dostane ve chvíli, kdy odmaturuje, pak už bude mít alespoň to minimum splněné a zbytek bude jen a jen na ní

Brut vidí klikr a už kouká, kde mám ty dobrůtky, které za splnění úkolu dostává ... jen nedodržuju radu s "jednohubkou velikosti drobečku" , páč ten můj pitomec to ani necítí a myslí si, že nic nedostal, krájím sušené masíčko na cca 1cm proužky

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 12:53
- Nahlásit

brut
Aluška se rozvaluje na rozložené sedačce, nožky má vykloubený a chrápe až se hory zelenaj

- takhle chrápe Ešusíno, ještě mu vždycky povolej pysky, takže mu koukaj žuby žahnutý naholu a vypadá jak vesmírná příšera , chrápe tak, že mě to kolikrát vzbudí

Asi máš pravdu, geny nezměním a nezbývá mi než doufat, že je v ní dobrý základ, který se někdy projeví.

projeví, sice namíchanej s těma genama, ale projeví.
Úplnou volnost dostane ve chvíli, kdy odmaturuje,

no jo, tohle je jasný. Musí to být těžký bejt rodič. Když je to malý, bojíš se o to, když je to velký bojíš se taky... klid nemáš nikdy. A věřím že ani v tom hrobě pak ne. je to nezrušitelný a přesdoživotně

Taky nedávám pidikousky - páč vono taky, ty prsty člověk někdy potřebuje. I tak mě v tom svým svatým nadšení občas vezme . Ešus jak je rozptylátor, tak na něm vidíš prostě, jak to buďto chce udělat honem a honem a HONEEEM a může se přeskočit, takže třeba prodlužování doby sezení je něco , páč jak hned nekliknu, tak si myslí, že se musí opravit, takže poposedne, zas poposedne, kouká co já na to, poposedne, zadek mu lítá jak poklice na hrnci a vypadá jak taková ta žába na klíček co ale skáče pozpátku no a nebo, když je v okolí něco co ho hrozně zajímá tak je vidět jak v něm bojuje ta touha jít TÁÁM! a nebo poslechnout? a když poslechnout tak HONEM, abych moch jít TÁÁM!

brut
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 13:46
- Nahlásit

PetraK
právě dochrápali .... se tu pitomci okusujou a shazují vše okolo sebe

Ešus jak je rozptylátor, tak na něm vidíš prostě, jak to buďto chce udělat honem a honem a HONEEEM a může se přeskočit, takže třeba prodlužování doby sezení je něco , páč jak hned nekliknu, tak si myslí, že se musí opravit, takže poposedne, zas poposedne, kouká co já na to, poposedne, zadek mu lítá jak poklice na hrnci a vypadá jak taková ta žába na klíček co ale skáče pozpátku no a nebo, když je v okolí něco co ho hrozně zajímá tak je vidět jak v něm bojuje ta touha jít TÁÁM! a nebo poslechnout? a když poslechnout tak HONEM, abych moch jít TÁÁM!
to znááááááám a mocinky dobře..... nejlpeší je, že pak následuje celá sestava cviků než jim dojde, že chci ten jeden určitý

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 13:53
- Nahlásit

brut
nejlpeší je, že pak následuje celá sestava cviků než jim dojde, že chci ten jeden určitý

ano. Já tomu říkám sestava Čáslavská!
sou to volové!
když třeba děláme vybírání hraček podle názvu, tak první kolo je naprosto skvělý. Co řeknu to přinese. Jakmile ho ale odměním, tak vidina odměny další mu zatemní mozek, letí k rozestavěným hračkám a popadne cokoliv, letí zpátky, vidí podle mýho ksichtu, že to neni vono, tak s tím buď flákne na zem, nebo s tím letí zpátky, tam to pustí, popadne něco dalšího, letí ke mně, podle ksichtu zjistí, že to není ono, letí zpátky, popadne tu samou věc, letí tam, zpátky............ no aspoň se vyběhá

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 14:16
- Nahlásit

brý popolůdne,
dopolůdne jsem trávila po čekárnách a ordinacích, tak jsem se sem dokodrcala až teď
pani doktorová mi řikala, že nemoc je na ústupu, ale ať nespěchám do práce a jsem doma celý příští týden tak jsem jí řekla že děkuju za radu, ale že do práce musim že by mě tam přetrhli ... tak jdu v pondělí ale do pondělí budu ještě v teple a budu se doléčovat kromě soboty, to má mírova mamča ty padesátiny - ale to zas budu v teple, tak to snad bude v pohodě

brut
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 14:42
- Nahlásit

PetraK
když třeba děláme vybírání hraček podle názvu, tak první kolo je naprosto skvělý. Co řeknu to přinese. Jakmile ho ale odměním, tak vidina odměny další mu zatemní mozek,
to znáááám až moc dobře... ještě jsem nepřišla na nejvhodnější dobu při odměňování

Já tomu říkám sestava Čáslavská
synek to nazval trošku jinak

Janiii
hlavně se opravdu hlídej, ať z toho spěchání do práce nemáš nějaký následky ...a buď v teploučku

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 15:00
- Nahlásit

Janiii
... tak jdu v pondělí ale do pondělí budu ještě v teple a budu se doléčovat

brut
ještě jsem nepřišla na nejvhodnější dobu při odměňování

s těmadla pakama to člověk neodhalí nikdá!
synek to nazval trošku jinak

a jakpak???

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 15:08
- Nahlásit

PetraK
pani neházejte po mě vokem, já za to nemůžu - už takhle se "těšim" na ten hukot kterej bude v pondělí - šéfová na mě nadává jak může .... ale to se přepočítala - možná zapomněla, že mám smlouvu do konce března, pak se mi má převést na dobu neurčitou, takže jí taky možná zamávám a ať se tam vzteká sama nad sebou, když neumí vycházet s lidma nějakou práci v praze bych snad sehnala

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 15:11
- Nahlásit

Janiii
nějakou práci v praze bych snad sehnala

hurááá, já huž myslela, že to vidíš jako doživotně . Škoda, že přijíždíš z druhýho konce Prahé, sousedka říkala, že hledají dvě schopný holky za dost schopnej peníz, ale to je na Praze 5

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 15:17
- Nahlásit

Škoda, že přijíždíš z druhýho konce Prahé, sousedka říkala, že hledají dvě schopný holky za dost schopnej peníz, ale to je na Praze 5
co by to bylo za práci a kde na Praze 5? písni mi mailík kdyžtak
a kdybys takhle o něčem slyšela, tak na mě mysli, s touhle čůzou to fakt nevidim na dlouho - a je to její chyba

Eimy
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 15:22
- Nahlásit

zdravíííím

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 15:26
- Nahlásit

Eimy
zdravíííím

Ty vado! Kukačka a zdraví!! už bych to neměla hulit

Janiii
zatím o tom nic moc nevím, ale můžu za ní zajít a pozeptat se, chceš?

Eimy
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 15:59
- Nahlásit

PetraK
hele pani nechte si toho jo? Spíš já vyvěsím prááápor, že mi reagujete na něco jinýho než na kukání

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 16:00
- Nahlásit

Eimy
Spíš já vyvěsím prááápor

máme státní svátek ňákej,, jo,?

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 16:01
- Nahlásit

PetraK
pozeptat se můžeš, ono pokud by to bylo třá na smíchově, tak by se to ještě dalo - mam se štrachat do holešovic nebo na smíchov, ono by to asi nebylo o nic moc horší ...
Eimy
zdaaar budoucí matko pluku

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 16:04
- Nahlásit

PetraK
Nazdar pani!

Eimy
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 16:04
- Nahlásit

PetraK
No jasný Svátek všímavosti PetryK

Janiii
čaaaau pani

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání