| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:36
- Nahlásit
PetraK
a může to hned bejt až přespříští pindělí?
no nevim teda ... leda snad teda jenom kvůli rodině Ešusový to ještě tejden vydržím ..... ale dá to práci
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:37
- Nahlásit
Gerda
Brý den, máte tu svýho vejcucáře, nebo eště nejste organizovaný? Je tu někdo schopen podat komplexní rychlou informaci, co řešíte?
dávám ti bod a hlas.. nominuju tě na vejcucáře!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:41
- Nahlásit
Fajka
To nejde, sem právě chtěla vědět, co řešíte, jak to mám vycucnout, dyš vůbec nevim, co je témou diskuse ))) A vůbec, měli byste si tu zavést aspoň společný svačiny. Bez jídla to nemá na foře cenu! Kde je ešusová! Tomu se řiká zanedbaná fora, podávám první stížnost na nedostatek jídla.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:42
- Nahlásit
Fajka
cau pani, vy ste byli v Prazeeee? sme mohli jit na O
PetraK
čůs pani, sem si uvědomila- vy bydlíte nebo děláte na tom smícháči?
ani jedno, pani .. ja tam kazdej den dvakrat krizuju z busu na meeetro .. a prave rano vzdy pekne do skupinky echt houmlesu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:42 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Gerda
To nejde, sem právě chtěla vědět, co řešíte, jak to mám vycucnout, dyš vůbec nevim, co je témou diskuse
tak to nemůžu sloužit páč já sem vedle jak ta jedle a už pěkně dlouho Leda snad Janii ta se zrovínka doma nudí
Jídlo beru jakýkoliv
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:43
- Nahlásit
Roxana
cau pani, vy ste byli v Prazeeee? sme mohli jit na O
ahojky... no nemoohli... těžká nestíííhačkaaaa a ještě ta viroza ble fuj.. eee... někdy příííště
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:44
- Nahlásit
Gerda
To nejde, sem právě chtěla vědět, co řešíte, jak to mám vycucnout, dyš vůbec nevim, co je témou diskuse )))
cece, to bude chtit nejakej brejnstorming, u davitkovy je to zumpa, tak nevim, co jako tady dat za lejbl .. ?
A vůbec, měli byste si tu zavést aspoň společný svačiny
ovsem tohle je fakt mysleeenka hodna nejhlavnejsiho vejcucare!! teda vejcucarky
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:45
- Nahlásit
Fajka
ahojky... no nemoohli... těžká nestíííhačkaaaa a ještě ta viroza ble fuj.. eee... někdy příííště
ah tak to je smula ... no hlavne aby ti bylo dobre!!! Ale brisni krize tu fakt radi, kam se podivas, zalezi, jak mas voplechovanej vnitrek, asi
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:47
- Nahlásit
Roxana
jak mas voplechovanej vnitrek, asi
já poslední dobou zjištuju že nemám voplechovanýho nic .... asi se oplechuju celá a nebo si pořídím pořádnej skafandr a mezi lidi už jen s dýchacím přístrojem a bombou...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:48
- Nahlásit
Tak tady sem si dovolila z naší zahrádky malou svačinku na čtvrteční vodpoledne a prosimvás, pozor na ty hrnky, je to po babičce, jo?:
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:49
- Nahlásit
Gerda
To sou palačinky? nebo co je to za kremrole?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:53
- Nahlásit
Fajka
asi se oplechuju celá
vau, to budes pak fakt vopravdu zelezna lejdy
a nebo si pořídím pořádnej skafandr a mezi lidi už jen s dýchacím přístrojem a bombou...
esli ty nejsi moc cistotna, vis, ze ses proste pro ty bacily veeelika lahudka??
Gerda
Tak tady sem si dovolila z naší zahrádky malou svačinku na čtvrteční vodpoledne a prosimvás, pozor na ty hrnky, je to po babičce, jo?:
no tak dobrota genyjalni, zrovna nakej cukr potrebuju , nejlip rovnou do zily
na porculan dam bacha ale prosimte co to plave v tom caji??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:56
- Nahlásit
Fajka
leda snad teda jenom kvůli rodině Ešusový to ještě tejden vydržím
uf, já věděla, že se na Vás můžu spolehnout. a co ten břišní tyf? Jak to vypadá? je to přenosný? Možná by si to vzala Gerda
Gerda
juhů pani! vejcucáře nemáme zatim, ale sme tady řešili ouchyly, takže ste tu ve správnej čas
Roxana
ja tam kazdej den dvakrat krizuju z busu na meeetro
aha,t ak to jako že nic, Páč já dělám U Zvonu. Ne že bych byla zvoník vod matky boží Davídkojc, ale vystupuju na zastáfce co se menuje U Zvonu
Gerda
To je krása, po obídku!!!!
nechci rejpat - ale zapomněla ste to naplnit! Nebo..... že vy ste to vyjedla?????
Fajka
máte hlat? Tak to je dobrý, týfus ustupuje! Budete žít!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:00
- Nahlásit
Fajka
Ježiš neni to jedno? Prostě se to tak ňák sneslo, vzniklo, slatký to je, neboj, koukej jíst a vem si ubrousek, už tě vidim, jak zas drobíš na sedačku!!!!
Roxana
ale prosimte co to plave v tom caji??
Jo to je ta šlehačka, co měla bejt na palačinkách, no. To rozmícháš, neboj.
PetraK
sme tady řešili ouchyly, takže ste tu ve správnej čas
Okamžitě vraťte palačinku!!!!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:01
- Nahlásit
PetraK
máte hlat? Tak to je dobrý, týfus ustupuje! Budete žít!
jj už je to na ústupu ale dyby Gerda chtěla tak pošlu ve vobálce páč přenosný je to natuty... jak jinak bych k tomu přišla že
Roxana
esli ty nejsi moc cistotna, vis, ze ses proste pro ty bacily veeelika lahudka?? moc čistotná ? s čoklem 24 hodin v bytě???? To de?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:04 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Gerda
Ježiš neni to jedno?
není, já estli si mám naštelovat hubu na sladký nebo slaný!
Prostě se to tak ňák sneslo, vzniklo, slatký to je
aaaaaaaa tak to potom jo... du na to ... chybí tu bryndák
Dyžtak by to chtělo ještě zvolit uklízečku páč nadrobím stopro, sem expert
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:05
- Nahlásit
Fifi
on je to s tetou běh na hodně dlouhou trať ... jen doufám, že se mi zadaří a bude spokojená jak ona tak nějaký straší psík, který by se u ní měl přímo královsky
Kočky jí totiž vždycky pláchnou a buď je něco zajede nebo je roztrhá v nějaké zahradě pes
PetraK
ona má naprosto ouchvatnej výraz!!
až po hlídání synkova dýchání...
a taky moc šikovná teda byla
ale on je chytrej a volí cestu nejmenšího odporu
pro to sis ho brala, že je chytrej , páč co s blbem, ž ejo?
babča uměla nahodit výraz modelky, super tejranýho psa a i naprosto nepříčetný bestie, jen nechápu, kam chodila na vyučování, páč v tom našem prdelákově žádné kurzy mimiky nemáme
Jsem si mužskýho ještě nebrala ... jen se k němu s dvouma harantíma, jednou babčou a spoustou krámů nastěhovala, přesvědčila ho, že dělá dobrý skutek, že lepší uklízečku, kuchařku, cukrářku atd. nikdy neměl a stále doufala, že bude spokojenej ..... no, musím říct, že po těch deseti letech po mně vystěhování nechtěl ani jednou, tak snad ty přesvědčovací metody zabraly
Fajka
hlavně, že je líp.... na bolehlav je dobrý studený obklad, zatažený závěsy a klid... nejlépe spinkání s Fajkýškem po boku
Taky se už těším na teplo ... pořádná zima by mně nevadila, ale tohle hnusný bláto a počasí mi vadí ...děsně
Roxana
dělají zázraky a hlavně během chviličky... už aby měl hotový i to druhý oko, pak budu spokojená úplně ( a hlavně se budu těšit, až opět nastoupí do práce)
Gerda
tady vejcucář nefunguje, holt musíš přečíst všechno
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:06
- Nahlásit
Fajka
Ten tyfus si nechte pani, já na to mám celer a acidomlíko + hrušku. A jak sem dnes zjistila, dělá to eště knekenbrot, už si ho nikdy nedám k snídani! A jak pak vy ste přišla k týfusu? Kamarádky chlapík si ho přivezl z Pakistánu, na bulofce měli vánoce, úplně si ho hejčkali, že už dlouho nic takovýho neměli.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:08
- Nahlásit
brut
na bolehlav je dobrý studený obklad
Ale ne mokrej. Dej si suchej ručník do mrazáku.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:08
- Nahlásit
Fajka
ale dyby Gerda chtěla tak pošlu ve vobálce
tak původně myslim, že v obálce chtěla Gerda ten půlmegáč, takže by asi byla překvapená, že na ní z vobálky kouká týfus, ale pak by myslim měla radost, páč by měla dva v jednom - pobyt na lůžku (někdy teda i mimo ) a dyjétu
Gerda
Okamžitě vraťte palačinku!!!!!!
jakou? Tady žádná nebyla??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:11
- Nahlásit
Fajka
není, já estli si mám naštelovat hubu na sladký nebo slaný!
připomíná mi to moje oblibovaný štramberský uši, takže si hubu našteluj na šlehačku, jahody a kakau
brut
no, musím říct, že po těch deseti letech po mně vystěhování nechtěl ani jednou, tak snad ty přesvědčovací metody zabraly
možná byste mohla dělat vyjednávače někde na blízkým výchdoě
páč v tom našem prdelákově žádné kurzy mimiky nemáme
asi dálkovýn študyjum nějaký
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:11
- Nahlásit
Gerda
sladký na odpoledne? To by chtělo spíš nějaké ovoce a zeleninu
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:12 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Fajka
moc čistotná ? s čoklem 24 hodin v bytě???? To de?
no ja taky nevim, ale asi by to pri nejvetsi vuli nejak slo?? tak me uz nic jinyho nenapada ..
Gerda
slehacka v caji?? ja bych si to zchroupla raci jen tak jo
PetraK
aha,t ak to jako že nic, Páč já dělám U Zvonu. Ne že bych byla zvoník vod matky boží Davídkojc, ale vystupuju na zastáfce co se menuje U Zvonu
to je u andela, ne? sem tam pecena varena, tak bysme mohly nekdy treba rychle zakafovat ?
brut
už aby měl hotový i to druhý oko, pak budu spokojená úplně ( a hlavně se budu těšit, až opět nastoupí do práce)
jooo, tak to chapu, muzicek doma je celkem narocny na nervy co
OT - sem si vzpomnela, kde to byl tata - v LEXUM, nebo jak se to vola ..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Gerda
BACHA, BACHA
brut - To by chtělo spíš nějaké ovoce a zeleninu Brůtová shání někoho na odpolední nákup!! řikala že musí harantí dneska poslat pro trochen tý zeleniny a ovoce. trochen je prej tak deset kilčo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:15
- Nahlásit
PetraK
možná byste mohla dělat vyjednávače někde na blízkým výchdoě
nebo prodávat své těžce vymyšlené metódy
asi dálkovýn študyjum nějaký
to by odpovídalo, v Práglu byla minimálně jednou měsíčně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:15
- Nahlásit
PetraK
vy ste to snědla!!!!!!!!! Šecko! Fšem! Hrůůůza. To je poprvé, co byl někdo rychlejší v jezení.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:16
- Nahlásit
Roxana
to je u andela, ne
no dvě stanice nad andělem směr k nám dom na Řípu. teda na řepy. zakafovat na chvilku bych asi mohla, jen to musím vědít předem. často tady někoho máme, tak pak lítám kolem a dokola.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:18
- Nahlásit
PetraK
Brůtová shání někoho na odpolední nákup!! řikala že musí harantí dneska poslat pro trochen tý zeleniny a ovoce. trochen je prej tak deset kilčo
právě dorazila domů holka, tak vyhrála první cenu v nákupu ... už má "lepší" náladu
Roxana
muzicek doba je celkem narocny na nervy co
no právě, teď bude doma cca 3 neděle ... se asi zblázním ... naštěstí je v té době dívadlo, tak snad si tam dobiju baterky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:18
- Nahlásit
Gerda
vy ste to snědla!!!!!!!!! Šecko! Fšem! Hrůůůza. To je poprvé, co byl někdo rychlejší v jezení.
to vono ale samo! Já za to nemůžu, včera jsem se nacpala těch řízkůch co je nechtěl bezdomáč, dyš sem mu je nabídla. Mám tetkon z toho roztáhnutej žaludek a tak se tam hodně vejde. Jen asi budu cestou potřebovat pemprzy, páč tolik čaje, co sem vypila, to bude chtít ven.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:19
- Nahlásit
PetraK
až pojedu do Práglu, tak dám taky vědít... s téměř železnou pravidelností se stavuju na Smícháči nakoupit
|