| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:39
- Nahlásit
Roxana
PetraK
taky bych jela na hory .... pitomci by se pořádně vyřádili ve sněhu a já si užívala klídku, jenže nějak nám to v posledních letech nevychází ... hezky si to tam užijte, pořádně foťte, ať my z nížin máme alespoň pastvu pro oči
Roxana
tak bohužel víc neporadím ..... my FM nebereme, Brut měl po nich srajdu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:40
- Nahlásit
Roxana
ti poslu vrcholovej mesidz
Ach ta moje fantazie..... Tak si to uzijte a neztratte na snehu Arisku, belobu bilou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:43
- Nahlásit
Roxana
vezmi esatora a prijedte nekdy za nama do podkovicek na ctyrku k vltave a lesikum a loukam
Podkovičky jako Hodkovičky?? To až v létě, až bude dlouhatánskej den, páč víkendy jezdíme nach Apalucha, takže zbývá jedině všední den. A protože to je na dojezd od nás moc dlouho, tak až bude hodně dlouho vidět, ju?
budu teda mrkat k vobzoru
a to myslim ani nemusíš, až se prostě bude řítit sněhová vánice a budou z ní čouhat běžky, tak to jsme my
uhuuu, cickovna holka!!
To jo, obě jsou šikovný, Eny je neskutečnej pracant, nic neodflákne, co vím, tak jedno hledání odchodila s dost rozříznutou tlapou, Evča to zjistila až po skončení. nedala na sobě nic znát. Obdivuju obě dvě.
u nas je taky jeden stribrnak - kastrovanej, prej moc behal
zabít, zabít, zabít. Majitele.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:45
- Nahlásit
brut
taky bych jela na hory .... pitomci by se pořádně vyřádili ve sněhu a já si užívala klídku, jenže nějak nám to v posledních letech nevychází
vono to prijde, neboj
hezky si to tam užijte, pořádně foťte, ať my z nížin máme alespoň pastvu pro oči
budem plnit svedomite
my FM nebereme, Brut měl po nich srajdu
jj, diky i tak .. arish prave ma ty borufkace rada
Fifi
Ach ta moje fantazie
Tak si to uzijte a neztratte na snehu Arisku, belobu bilou
cece, to mas pravdu, jsou z ni aspon videt ty ksiry
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:47
- Nahlásit
Fifi
Roxana
ti poslu vrcholovej mesidz
Ach ta moje fantazie.....
to mi připomnělo: Funěla jsem nahoru na Praděd a volal mi kamarád, co chtěl něco přeložit, ptal se mě co tak funim, tak jsem mu řekla, páč už jsme byli skorem nahoře, že se blížim k vrcholu, což byla pravda, no. Ozval se hroznej řef a pak ticho, páč se tlemil až spolknul telefon! odteď to mám furt na talíři, je to blp.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:50
- Nahlásit
Holkýý, piraňa začala štěkat na povel
Sem jí dala několika denní pauzu a vyplatilo se
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:50
- Nahlásit
PetraK
Podkovičky jako Hodkovičky??
jasny
To až v létě, až bude dlouhatánskej den, páč víkendy jezdíme nach Apalucha, takže zbývá jedině všední den. A protože to je na dojezd od nás moc dlouho, tak až bude hodně dlouho vidět, ju?
no normalne jasny, ale my se za par tejdnu chystame za zenichem, tak nevim, jak to klapne .. viiiiiis
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:51
- Nahlásit
PetraK
Funěla jsem nahoru na Praděd a volal mi kamarád, co chtěl něco přeložit, ptal se mě co tak funim, tak jsem mu řekla, páč už jsme byli skorem nahoře, že se blížim k vrcholu, což byla pravda, no. Ozval se hroznej řef a pak ticho, páč se tlemil až spolknul telefon! odteď to mám furt na talíři, je to blp.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:53
- Nahlásit
brut
Holkýý, piraňa začala štěkat na povel
Gratulaceee! Ze by vliv tyto fory?? Kdo ma nestekaciho psa, hlaste seee! U nas rano potvrzeno, ze stekanatek steka!
PetraK
co chtěl něco přeložit, ptal se mě co tak funim, tak jsem mu řekla, páč už jsme byli skorem nahoře, že se blížim k vrcholu,
Se tesim na ten mesidz od Roxika.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:53
- Nahlásit
Roxana
vono to prijde, neboj
já tam nijak nespěchám, stejně nesmím lyžovat, takže by to bylo jen o těch procházkách a blbnutí s psékama. Ale byla by to změna proti stálému blátu
budem plnit svedomite
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:55
- Nahlásit
Fifi
Gratulaceee! Ze by vliv tyto fory??
zřejmě jo ... jestli bude nadále takhle pozitivní, tak s tý potfory přece jen něco bude ( jen by mohla bafat hlubším hlasem jako Brut, to její pískání děsně rezonuje v uších )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:55
- Nahlásit
brut
Sem jí dala několika denní pauzu a vyplatilo se
gratulíre, gratulíre- to je fakt, že pauza kolikrát zapracuje ani člověk neví jak. Asi jim to musí párkrát projít z hlavy do paty u zadní pravý a zpátky
Roxana
no normalne jasny, ale my se za par tejdnu chystame za zenichem, tak nevim, jak to klapne ..
jasnifka, uvidí se jak se situace vyvine
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:57
- Nahlásit
Fifi
Se tesim na ten mesidz od Roxika
dosahli jsme vrcholu??
po petrinym vzoru teda
brut
gratulejsn alu je sikulda!
takže by to bylo jen o těch procházkách a blbnutí s psékama. Ale byla by to změna proti stálému blátu
prave a co muze bejt peknejsiho nez spolecna uzivacka na haldach snehu ??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:00
- Nahlásit
Roxana
dosahli jsme vrcholu??
po petrinym vzoru teda
Na to bacha, mit vrchol s pradedem, nejni to trestny?
ale my se za par tejdnu chystame za zenichem, tak nevim, jak to klapne ..
Klapy klap, klapne!!
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:04 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Fifi
Na to bacha, mit vrchol s pradedem, nejni to trestny
to se zeptej Petry
my pudem na lisci horu
Klapy klap, klapne
tak vsem caukyyyyyyyyyyy, ja padam
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:04
- Nahlásit
Roxana
pááá a užijte si to!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:06
- Nahlásit
PetraK
taky mám dojem, že pauza udělá divy.... než se jim to v hlavičce rozleží, než jim dojde, že je to vlastně docela sranda, tak to chvilku trvá
Roxana
děkujeme
Já chtěla letos jet blbnout do chaty, ale i tam bylo málo sněhu, takže by jsme si to správné blbnutí nevychutnali
Jé, budete zkoušet mimísky? Tak držím palce, ať se zadaří
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:07
- Nahlásit
PetraK
a s vámi se pani projistotu už taky loučim, páč pak zatroubíte a odfrčíte, jak vás znám
takže všem s předstihem přeju krásný víkend a jistému šťastlivci i parádní dovolenou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:07
- Nahlásit
Roxana
dobře dojeďte tam i zpět a užijte si to!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:10
- Nahlásit
Roxana
co muze bejt peknejsiho nez spolecna uzivacka na haldach snehu
moje řeč!! Ale však ona se Brut dočká, vydrž Prťka , vydrž!
Holky já si uvědomila jak jsem si ale těma běžkama zkomplikovala situaci!! Páč už takhle budu mít schízu, jestli jít sjezdovat, nebo jít s Brtnikem a Zrzavohubcem na prochajdu. A do toho si ještě blpka namontuju běžky. Se musim evidentně natřetit, abych to stihla všechno
Roxana
Fifi
Na to bacha, mit vrchol s pradedem, nejni to trestny
to se zeptej Petry
POD PRADĚDEM!! POD!!
tak vsem caukyyyyyyyyyyy, ja padam
tak si to užij! A hlavně si užij ten vrchol!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:15
- Nahlásit
PetraK
POD PRADĚDEM!! POD!!
No tim spis.
A taky si uzijte snizek a lyze a az se natretite, tak se zase vratte do puvodniho stavu, jinak by zrzavohubce mohlo trefit, nevedel by, komu nosit hracky a misku, to by byla schiza.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:17
- Nahlásit
PetraK
já se těším, až zapřáhnu chlapovi Bruta s Aluškou, až půjde na běžky
V sobotu v Brně jsem koupila Alušce konečně kšíry a bude se učit tahat. Musí to zvládnout do tý doby, než bude mužskej zdravej, protože opět začneme jezdit na kole a budou oba tahat. Taky to vypadá na pořízení kolobky, aby mladej mohl na střídačku jezdit s oběma ... sem na ní zvědavá.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:17
- Nahlásit
Janiii
předstihem přeju krásný víkend a jistému šťastlivci i parádní dovolenou
dííík., ale chvilinku tu ještě vopruzovat budu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:22
- Nahlásit
PetraK
to je dobře, ale víš jak - na chvilililililinku si zdřímnu a ty fuč
lidi, přežrala jsem se to krupicovou kaší ale byla vynikajííícííííííí s bobrůvkama mňam!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:24
- Nahlásit
Fifi
, jinak by zrzavohubce mohlo trefit, nevedel by, komu nosit hracky a misku, to by byla schiza.
ty jo já si myslím, že by konečně byl šťastnej- páč mít mě třikrát, stíháme třikrát vic bejkáren a nemusel by se nudit, když meju nádobí a vařím. Páč ne vždycky dokážu mejt nádobí a mít na kotníku nasazenej přetahovací kroužek a při mytí se ještě přetahovat
Jo Fifi- hele na to jeho bočení - dneska ráno (pak mám chodit do práce včas!!! ) jsem to prubla doma podél stěn, to by mohlo pomoci třebas, mě tak napadá.
brut
já se těším, až zapřáhnu chlapovi Bruta s Aluškou, až půjde na běžky
promiň , že se směju, ale představila jsem si, jak by tohle proběhlo a neprošlo u nás Brtnik nelyžník, neběžkař, nekolař.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:31
- Nahlásit
PetraK
jsem to prubla doma podél stěn, to by mohlo pomoci třebas, mě tak napadá.
To by mohlo, ale shanej stenu na louce.. Leda by sis vyrobila nakou lehkou, prenosnou, skladaci..
A kdyz na nej necucis, tak si te stejne snazi "nadbihat"? Kdyz to nechces resit jinou korekci, zkus s nim nakou dobu chodit dokolecka, proti smeru hodinovejch rucicek, ne rovne primym smerem. Bud se prerazite, nebo mu to docvakne a nebude delat kraba. Ja bych si cubu usmernila jen mirnym cukem na couracce.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:34
- Nahlásit
PetraK
promiň , že se směju, ale představila jsem si, jak by tohle proběhlo a neprošlo u nás
Brtník je na tom podobně jak já ... jen s tím rozdílem, že já na lyže nesmím a kolo mám sice ráda, ale ne už ty kopce ... mužskej koluje i běžkuje, tak holt vyfasoval Černýho Petra
Janiii
přežrala jsem se to krupicovou kaší ale byla vynikajííícííííííí s bobrůvkama mňam!
děti jí taky milujou a maj jí 3x do měsíce k večeři ... nejraději se skořicí a vanilkou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
na chvilililililinku si zdřímnu a ty fuč
jo tydle pětiminutovky znám jako dítě od mámy. Vždycky řekla, až bude velká ručička tady a malá tady, tak mě vzbuď. tak jsem přeštelovala ručičky a šla jí vzbudit hned!
Fifi
To by mohlo, ale shanej stenu na louce..
no právě, si myslim, že jak budem zas v prostoru, bude mi to k prdíku.
No i když nekoukám, to se právě snaží 6x víc, abych se na něj podívala a moch si zasloužit tu vodměnu. Něco jsem pochopitelně udělala blbě, páč jinejm to fungá. Kolečko děláme taky, ale možná nejsem dostatečně vytrvalá, moc to urychluju. Jsme voba hrozně zbrklí - jo pes i pán jednou jsou
Ja bych si cubu usmernila jen mirnym cukem na couracce.
no jo, ale to už se právě posunu jinam, já právě chci, aby na to přišel sám. Ale na to zas nemám mozkovou kapacitu evidentně já . Ale jo vono to půjde, a když ne, tak budu venčit kraba a chodit se psem jako příložník
brut
tak holt vyfasoval Černýho Petra
takže budou běhat tři? Brut, Alu a černej Péťa?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:38
- Nahlásit
Fifi
Aluška to dělá, i když na ní nečučím... taky se chová jak krab
Chození v kruhu proti směru hodinových ručiček mně nenapadlo, vyzkouším hned při venčení
Brut pro změnu chodí se sklopenýma ušima, staženým ocasem a tváří se jak děsně tejranej pes .... hlavně když se přibližuje někdo cizí ... a to mu mimo občasnýho cuknutí, když se moc hnal dopředu, nikdo nic nedělal
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:40
- Nahlásit
PetraK
takže budou běhat tři? Brut, Alu a černej Péťa?
paní, jestli vy nejste blpka, tak nevím....sem se právě poprskala čajem a způsobila děsnou radost plesnivcům, páč mně můžou beztrestně omýt
|