| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:19
- Nahlásit
Gerda
Ten tyfus si nechte pani, já na to mám celer a acidomlíko + hrušku. A jak sem dnes zjistila, dělá to eště knekenbrot, už si ho nikdy nedám k snídani! A jak pak vy ste přišla k týfusu?
fuj mlíko a hruška to mám tyfus je při tý představě
Já k tyfu příšla na výstavě... když kamarádka (dnes už BÝVALÁ!!!) nechala svojí čubu aby mě volízala po xichtě a jen do mě důkladně vomyla tak mě s úsměvem na rtech oznámí že čuba má děsnou srajdu .... no prostě není nad DOBRÉ kamarádky
šak ale pomsta bude sladkáááááááááá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:20
- Nahlásit
brut
To by chtělo spíš nějaké ovoce a zeleninu
Jen si dejte, ale příště už si to ponesete sama, jo?
Roxana
slehacka v caji??
Malej přehmat, no, tady máte jinej čaj:
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:21
- Nahlásit
brut
to by odpovídalo, v Práglu byla minimálně jednou měsíčně
no a máme to. Určo chodila na kurzy nějaký a doplňovala si zdělání§
Ešus taky chodil do kurzů, ale sem mu to zrušila, páč sem zjistila, že chodí za kurzy, takže třeba tejranýho psa umí jen napůl:
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:22
- Nahlásit
brut
až pojedu do Práglu, tak dám taky vědít
jasnifka! To je dobrej nápad - jo a mám tipa na hodně tenisákůch- v Tesku na Smícháči mají 6 nebo 9 teď nevim, za 76,- káčé- testla jsem je na Zrzavohubci a docela držej.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:23
- Nahlásit
Fajka
no prostě není nad DOBRÉ kamarádky
to jako fakt?? Je normální??? Přemejšlí zadelí???
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:25
- Nahlásit
PetraK
no právě, teď bude doma cca 3 neděle ... se asi zblázním ... naštěstí je v té době dívadlo, tak snad si tam dobiju baterky
to jo, to teda budes potrebovat jako sul
PetraK
no dvě stanice nad andělem směr k nám dom na Řípu
sem myslela, ze bydlis na sesce?
tak az pojede brut nakupovat na smichac, tak zakafujem fsecky
Fajka
Já k tyfu příšla na výstavě... když kamarádka (dnes už BÝVALÁ!!!) nechala svojí čubu aby mě volízala po xichtě a jen do mě důkladně vomyla tak mě s úsměvem na rtech oznámí že čuba má děsnou srajdu .... no prostě není nad DOBRÉ kamarádky
ckej, to jako vaaazne
Gerda
ooo, dekujiiii, fantasia
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:28
- Nahlásit
PetraK
Roxana
No jasně... budiž jí ale odpuštěno, že byla nervní jak prase zelená jak kiwi a nevěděla co činí ... příště dostane za vodměnu pusu vod Fajkýše
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:28
- Nahlásit
Roxana
to jo, to teda budes potrebovat jako sul
já ne to brůůůt! . ale dobít si je taky můžu
sem myslela, ze bydlis na sesce?
no bať , však Řepy jsou šestka a taky konec Prahé.
tak az pojede brut nakupovat na smichac, tak zakafujem fsecky
jsem PRO!
Jooo JANIII fčéra jsem byla za sousedkou, nikdo neotevřel a Natálka taky ani neblafla, takže nebyli doma. pak už mě zcela zaměstnal ten nákyp a odšťavňování.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:30
- Nahlásit
Fajka
příště dostane za vodměnu pusu vod Fajkýše
to bude drahá odplata- plastika gezichtu je dneska celkem cenově náročná věc hele - ale nevím, jestli Tě to napadlo-tak se teď s Fajkýšem moc nekamaraď, ať to nechytí ona zas od tebe
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:31
- Nahlásit
PetraK
hele - ale nevím, jestli Tě to napadlo-tak se teď s Fajkýšem moc nekamaraď, ať to nechytí ona zas od tebe
jj vím snažím se ikdyž někdy to je těžký
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:31
- Nahlásit
Fajka
no prostě není nad DOBRÉ kamarádky
Hele třeba je rejnmen jako já, mě by to totiž taky nenapadlo, že to chytneš od psa.....asi to neudělla schválně. Ale můžeš jí dát projímadlo do kafe, ňáký hodně silný, ať si to taky užije
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:33
- Nahlásit
Gerda
mě by to totiž taky nenapadlo, že to chytneš od psa.....asi to neudělla schválně.
jo jo já vím .... že to nebylo naschvál ale poškárlit jí musím dyž já tu trpím tři dny ...
Ale můžeš jí dát projímadlo do kafe, ňáký hodně silný, ať si to taky užije ee Fajkýšova pušinka bude stačit
|
Roxana
Člen |
- Nahlásit
PetraK
já ne to brůůůt! .
ja vim, sem se uklikla
jsem PRO!
tak domluvino
však Řepy jsou šestka a taky konec Prahé.
?? pro me sou seska teda dejvice ?? ty krasavy vily tam a tak ..
a ne sidlak v repich .. to nejni petka?? asi ne
Fajka
No jasně... budiž jí ale odpuštěno, že byla nervní jak prase zelená jak kiwi a nevěděla co činí ... příště dostane za vodměnu pusu vod Fajkýše
chudik, to ji fakt nezavidim, ale branit ji teda nepudu
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Fajka
jj vím snažím se ikdyž někdy to je těžký
no jo, a ty výčitky
du dom a srovna poštu se zemí!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:37
- Nahlásit
Roxana
chudik, to ji fakt nezavidim, ale branit ji teda nepudu
konečně začínáme mít ten správnej respekt
PetraK
no jo, a ty výčitky jj zrovna je děsně mazlivá a kouká jak dyž jí nikdo nemá rád a nepomazlí prostě tejraná čuba
Brut
jak listuju zpátky tak koukám že operace dopadla dobře pacient má opět jen roupy to je dobře
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:43
- Nahlásit
tyjo, člověks e ponoří do četby a vy tady zatim na mě takhle!!!
Gerda
pani vítej v klubu a výcucář je naprd, páč se tu řeší každou chvíli uplně něco jinýho - když nevíš, vo čem je řeč, nahoď svý téma a je to
Fajka
ajooooj, sousedko, mě bys hnala do postele a sama v práci
PetraK
že nebyla sousedka doma, nevadí - já tam stejnak mušim vydržet do konce března, to mi skončí smlouva ...
jen se obávám, že nevydoluju ani půlden dovolený, abych si odběhla třeba v březnu na nějakej pohovor, takže asi budu muset hledat novej džob až pak, v dubnu páč až šéfový oznámim, že smlouvu prodloužit nechci, tak to teprv vypukne to pravý peklo vidim, jak se vozí po kolegyni, co končí teď v únoru ...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:45
- Nahlásit
Fajka
ee Fajkýšova pušinka bude stačit
Fajkýš je nemocná, nebo kouše? ))) Je to ta akita, viď?
Janiii
No ale řeklo se, že vy ste vejcucář.....dyš se furt jenom nudíte.... )))
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:47
- Nahlásit
Gerda
No ale řeklo se, že vy ste vejcucář.....dyš se furt jenom nudíte....
pani kolik vám je, že jste taková najivní a věříte všemu, co vám kdo řekne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:49
- Nahlásit
Janiii
pani kolik vám je, že jste taková najivní a věříte všemu, co vám kdo řekne?
Můdr řiká, že sem eště moc mladá, mamka řiká, že nechápe, jak někdo může bejt tak blbej jak já. Tak nevim, no.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:52
- Nahlásit
Gerda
takže tak akorát sem k nám
a vůbec, já chci taky kafovat, ale za mnou do těch pitomejch Holešovic nepřijede nikdo co?
ale třeba se od jara přiblížim někam k vašim řadám takže mi koukejte sehnat někdo nějaký pěkný útulný místečko
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:53
- Nahlásit
Janiii
ajooooj, sousedko, mě bys hnala do postele a sama v práci ajoj, si to klidně prohodím, pojd za mě makat a já se budu válet doma .. hlavně dyž mě rozchodíš to učetnictví
Gerda
Fajkýš je nemocná, nebo kouše? ))) Je to ta akita, viď?
Nemocná SNAD není ... momentálně asi akorát hárá... kouše pořád a všechny a je to ta pruhovaná akita
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 18:07
- Nahlásit
PetraK
tejranýho psa umí jen napůl
Ešůůůs je super tejranej pes... to je nádhernej ksichtík
Vida, co se člověk nedopátrá po roce, ona naše babča chodila potajmu do vzdělávacích kurzů ... možná brala i kurzy obran, páč byla super obranář
PetraK
Roxana
Nebojte, hned jak bude to moje mužské bebí zdrávo, tak se chystám po doktorech... takže budu v Práglu minimálně jednou týdně... to by bylo, aby nevyšel alespoň jeden obídek nebo kafíčko ( teda čajík)
Fajka
fůůj, co to máš za kamarádku? Není náhodou trochu pitomá? .... jinak tohle je hláška 4letého synka mé kamarádky
Operace dopadla výborně, pacient je už konečně v práci a já se duševně připravuju na těžké tři neděle, co bude doma po operaci druhého oka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 18:09
- Nahlásit
Janiii
pitomejch Holešovic
nemám problém, jezdím vlakem na Hlavák, takže do Holešovic to mám kousek
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 18:11
- Nahlásit
Gerda
Fajkýška je přenádherná akitka ... fakt krasavice, která nemá ráda, když jí cizí psice leze do nakoupených dobrůtek , ale jinak miloučká
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 18:24
- Nahlásit
Fajka
kouše pořád a všechny
To bys jí mohla dát davítkový, vona chce psa, co kouše lidi )))
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 18:43
- Nahlásit
PetraK
no česnek u nás nejdřív neee, takže to na něj šlo, teď už ho dlabe taky, takže to už by asi nefungovalo, ale ta kůra jo, páč jak ono to stříká tu šťávu, tak prej to jednoh nas*ere do bezvědomí
Netreba bylo cesneku, netreba bylo citrusove stavy, netreba bylo drastickych metod a ten klikr jsem jeste nestihla poridit. Hlasim, ze to do terierskyho mozecku doteklo a stekame na povel!! V co jsem odpoledne doufala, se ted potvrdilo, proste AHAAAA!!! , todle si po mne chtela, proc to nereknes rovnou. A to jsem si myslela, ze jsem pro fenu citelna.
brut
on je to s tetou běh na hodně dlouhou trať ... jen doufám, že se mi zadaří a bude spokojená jak ona tak nějaký straší psík, který by se u ní měl přímo královsky
Chapu, a verim, ze se co nejdriv pro nejakyho psika rozhodne. Mirny neustaly nenapadny tlak, a treba kdyz ji pak podsoupnes foto starsi psice, povoli a roztaje a bude to.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 18:46
- Nahlásit
Fifi
jedinej problém je v tom, že jsem od ní přes celou republiku ... a jak je stará, tak se prostě bojí riskovat
Hlasim, ze to do terierskyho mozecku doteklo a stekame na povel!!
hurááááá
AHAAAA!!! , todle si po mne chtela, proc to nereknes rovnou. A to jsem si myslela, ze jsem pro fenu citelna.
čitelná seš, ale ne vždycky, jak je vidět , ale perdelka je šikovná
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 18:58
- Nahlásit
brut
čitelná seš, ale ne vždycky, jak je vidět
Njn, jdu na ni jinak a taky se ucim, da to fusku. Sice je pakarna se chlubit, ze v roce umi cokl konecne delat hafhaf, ale mi to dneska velmi potesilo.
Ale ten jeji upreny pohled eye to eye.. a jen vidis, jak ji to srotuje, tohle takhle? NE? tak takhle? taky ne? tak co teda?
Narozdil od Amyny, ta v ty hlave ma obcas dost duto. Viz videa, co jsem dneska davala zde na rtw.Kremyl a pneu 1 a jodlovani u pnojmatiky 2 .
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 19:16
- Nahlásit
Fifi
z toho si nic nedělej, Auška taky neumí štěkat na povel... ale pomalu se blížíme, jenže právě má "zbožňovací" období a tak místo učení předpisově sedí, vzorně na mně kouká ( oční kontakt jak vyšitej) a mlátí ocasem do země. Takhle blbka vydrží třeba půl hodiny a vůbec s ní nic nehne
Narozdil od Amyny
videa jsou super
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 20:36
- Nahlásit
brut
fůůj, co to máš za kamarádku? Není náhodou trochu pitomá? néééé jen mladicky nerozvážná, ale odpuštěno, však to nebylo naschvál
... fakt krasavice, která nemá ráda, když jí cizí psice leze do nakoupených dobrůtek ooo děkujeme za pochvaly no jo, dyž ona jí panička slibuje ucho za výkon v kruhu pak jí to 2 hodiny trvá a pak to ještě vypadá že se bude muset s někým dělit to už musela dát najevo svůj nesouhlas
Gerda
To bys jí mohla dát davítkový, vona chce psa, co kouše lidi si geniálnííí !!!!! si už 3 roky lámu hlavu co s tou potvorou kdyby se mě něco stalo a ono je to tak jednoduchý! napíšu závěť a vodkážu jí Davídkoví !!! Super! akorát nevím co bude dělat s Nyný páč Fajkýš nejen že kouše do lidí ale nepohrdne ani psem a fenou obzvlášť
PetraK
Furt sněží
|