| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 10:35
- Nahlásit
ankaras
já vím, mužskej tam byl včéra a hlásil, že jsme se kvůli sněhu měli stěhovat k vám .... sem byla ráda, že tu žádný nemáme a on přijde s takovou ptákovinou ( zřejmě ho přivolal, protože stále padá a nevypadá to na brzký konec)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 10:37
- Nahlásit
Fajka
padá, hodně a hlavně se dělá taková ta bílá mlha... jeďte opatrně
O úklidu u vás jsem včéra slyšela nějaké zprávy v rádiu a vůbec nebyly pozitivní
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 10:39
- Nahlásit
brut
O úklidu u vás jsem včéra slyšela nějaké zprávy v rádiu a vůbec nebyly pozitivní
noooooo já cí aspon jednu pozitivní zpráávu dneskááááá bo to už je fakt jedna kalamita na druhou
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 10:41
- Nahlásit
Fajka
Jani, dobře dojeďte !!! držim palce a pořádně si to užijte
brut
tak to viděl jo? no, fakt, nechápu to, lidi mi to moc nevěří, že v holoubkově je a jinde pak minimum asi jsme nějaký zakletý
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 10:53
- Nahlásit
Fajka
pozitivní zprávu nevím .... tak snad jen, že víkend určitě vyjde a pořádně si odpočinete
ankaras
ono něco podobného je na Rakovnicku ... místama není téměř nic a kousek dál by člověk zapadl
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 11:00
- Nahlásit
brut
kdyby to alespoň přestalo padat , ale ono ne, máme před barákem dalo by se říct horu sněhu, kam to hrnou autem a všichni lopatama v ní jenom vytlačený světla od mamky auta, protože to nikdy neodhadne v Berouně máme kamarádu, teda teď už bydlí s přítelem v Plzni, dělala tam v solárku
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 12:22
- Nahlásit
Fajka
Já pro tebe jednu pozitivní mám. Jednou přestane, fakt! Já už studovala, co pro mě znamená vyhlášená kalamita, ale do práce prej musim tak jako tak.
ankaras
Nám to hrnou všechno před branku, abysme se nedostali z baráku. Ale na to se prej nemám vymlouvat, takže jsem zas ráno naklusala do Jablonce do práce. A je to z bláta do louže. Už i v tramvajáích mi normálně mrznou nohy.
Se omluvuju všem, že jsem tu tak dlouho nebyla, momentálně jsem se pohádala s nějakym pánem z čezu a řešíme to. Potřebujem přeložit sloup, páč jinak ho budu mít v obýváku. A oni po nás chtěj 45 táců, i když tam nemaj věcný břemeno. Pán byl drsnej, tak jsem byla taky, ale pak jsem se stejně rozeřvala jak káča, že jsou ke mě všici nespravedlivý. Jak já můžu dělat v bance?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 12:33
- Nahlásit
teda vy jste pilný
Fajka
granule nejsou výhodný, jen jsme je tam zapomněli
proto Berni teď baští Purinu, ale chcem se vrátit k Bestchoice který je u tatínka
mizim pracovat, písnu večer
tak nikdo nezapadejte, dostaňte se v pořádku tam kam potřebujete!!!! a pěkný víkend, s kým se večer minu!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 12:34
- Nahlásit
mishi
jj, kalamita u vás, neuklizené ulice, chodníky .... hlavně, že máte MS ....ani nevíš, jak jsem ráda, že bydlím tak daleko
ankaras
u nás už nesněží a krásně snížek taje .... za chvíli tu budeme mít jen bláto
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 12:37
- Nahlásit
mishi
u nás taky když protahujou silnici, tak jedou kolem nás a nahrnou nám to všechno před plot a my to pak jako idioti odhazujeme, zalezeme a on zase a ani nestihneme vyběhnout ho seřvat podle mě nám to dělá schválně, protože ostatním v ulici to krásně srovná, aby to nepřekáželo
brut
fakt jo????? chci taky, tady sněží od rána
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 12:43
- Nahlásit
ankaras
už přes půl hodiny nespadla ani vločka
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 22:47
- Nahlásit
Zdravím tady Dneska jsme s manžou celej den flákali na jeden web složení různejch výrobků Je to na palici
Jinak včera jsme byli nakupovat a mně se povedlo najít párky, ve kterej nejní ani jedno šeredný Ečko, takže jsem si dneska dala do nosu (jinak se párkům vyhýbám kvuli těm sajratovskejm dochucovadlům a tak...)
A když tady budete hodní, tak se s váma podělím o svoje naprosto "úžasný" sny
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2009 11:01
- Nahlásit
Dobré ránko vespolek nebo spíš dobré skoro poledne
Mužíček je po operaci, včerejší odpoledne, večer i noc prohnípal, teď je na kontrole a dostal za úkol nakoupit, aby se nenudil a taky něco dělal.
Já jsem se pustila do pekařského experimentu v pekárně a jsem moc zvědavá, jestli jsem nebo nejsem šikovná
Jinak u nás opět ráno bylo nasněžíno, takže jsem cvičně uklidila chodník a stále drobně padá... vidím to na ještě jednu "šichtu" Dle předpovědi si musím na teplejší počasí počkat ještě týden, už aby to bylo
Eimy
Dneska jsme s manžou celej den flákali na jeden web složení různejch výrobků
jaký výrobky na jakej web? Sem zvědavá ( možná by jste mi mohli ušetřit hledání kvalitních výrobků )
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2009 11:44 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
brut
pošlu ti to do mailu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2009 16:15
- Nahlásit
Eimy
díky
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 20:47
- Nahlásit
brý večír, tak jak se mají Ešusovi a co Fajkýškovi, jaký měli víkend??
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 21:30
- Nahlásit
Caute vsiciii
Jak se mame??
Janiii
Tak co prace? No, pokud faktis koncis, tak uz to muze bejt jen lepsi, tak budu drzet palce
brut
ty budes ted potrebovat hoooodne trpelivosti vid, co se budes starat o domaciho pana co si umim predstavit - muj pritel ted dostonava, lidicky, mel i teplotu!
Fajka, PetraK
Tak co, jaky byly hory a viiikend??
All
Tak v utery f divadle jo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 23:47
- Nahlásit
Roxana
Tak v utery f divadle jo
není náhodou dívadlo ve středu 25.? Nebo jsem si to blbě napsala do blbeníčku?
Hodně trpělivosti, tunu sladkostí ( během dneška jsem pekla 2x skořičníčky, včera jednou a na zítra je chce taky) a hlavně obavy, aby si něco neudělal, páč mu vlastně nic není a může všechno
Navíc mi padl synek... má šílený kašel a vysoké horečky .... zítra s ním musím k doktorce, vypadá to na nějaký zánět průdušek
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 00:01
- Nahlásit
brut
není náhodou dívadlo ve středu 25.?
ty brdo ty mas pravdu ja se asi inspirovala PetrouK jak si tuhle spletla nedeli s uterkem a napsala si to na utery jenomze my ve ST odpo odjizdime na hory, to uz mame rezervly taky nejakou dobu, a az do Tatier
Co budu delat sakryyyys?????
Janiii, ty si rikala, ze by sel tvuj pritel???'
Pani Fajkysova, co s tim prespanim???? Ja sem faktis idiot
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 00:21
- Nahlásit
Roxana
ty brdo ty mas pravdu ja se asi inspirovala PetrouK jak si tuhle spletla nedeli s uterkem a napsala si to na utery jenomze my ve ST odpo odjizdime na hory, to uz mame rezervly taky nejakou dobu, a az do Tatier
vydrž, ještě je možnost, že jsem si blbě napsala datum já
Jinak neporadím, mladej je nemocnej a chlapa do divadla nedostanu ani heverem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 07:19
- Nahlásit
Bré ráno,
Týýý vadoooo... tak dle Ešusový bych byla v dívadle před měsíce, dle Roxany v úterý a dle brut ve středu může mě někdo fundovaně říct KDY se de do divadla??????????
Janiii??????
Roxana
S přespáním a lístkem si nedělej starosti, přítel od Janiii jde tak jako tak... a v záloze je Pája takže tím se řeší i to přespání páč pojedem autem
tady fotky z naší náááááročnééé víkendovky
http://fajka.rajce.idnes.cz/Desna_20.2.2009/#album
ale bacha jsou jich mraky
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 07:59
- Nahlásit
Fajka
ahoj Jani ! tak jste si to užili? bylo to pěkný? jdu hned mrknout na fotečky
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 09:45
- Nahlásit
Lidíííí, co vy tu blázníte
dííívadlo je opravdu ve středu 25.2. - ikdyž jste mě tak zmátli že se dneska pro jistotu podivám na lístky
takže Roxík nemůže??? Jani pojede s tebou teda Pája? nebo mám někoho shánět??
a přespat můžete u nás klidně oba, kdyby se vám nechtělo v noci domu, případně pokud bys jela jen ty, tak přepat můžeš určo taky ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 09:49
- Nahlásit
Janiii
Lidíííí, co vy tu blázníte
já vyjímečně néééééé
Máš to v mailíku tak na to jukni díky a dej mi vědít ju ...
ankaras
ahoj Jani ! tak jste si to užili? bylo to pěkný
byla to bomba ale fakt náročný jak pro hafany tak pro lidi.... bylo to znát že maj všici dost páč všichni zalezli do postelí už v osum večer
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 09:57
- Nahlásit
Fajka
odpověď
a na fotečky kouknu večer teď nestíhám
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 10:02
- Nahlásit
Janiii
máš to zpátky.. díky
Já taky nestíhám a těžce
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 10:06
- Nahlásit
Cau vespolek!
Ja jsem fakt nemozna A to jsem se jeste vcera chlubila pritelovi, jak to mam pekne organizacne zmaknuty, v ut vecer do divadla a pak ve st do tater ... chjooo
Fajka
tak fakt neni to prespani problem?? Pojedete s Pajoo oba?
Janiii
Kdyby bylo potreba, penize za listek samo uhradim, kdyby to melo propadnout!
Moc se vomlouvam
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 10:17 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
Roxana
někoho na jeden lístek seženem, to snad bude v poho, a Janííí může kdyžtak přespat u nás, když Pája nepojede. ono to nějak dopadne.
a je vám jasný, jakou z toho bude mít Ešusová radost, že není jediná kdo to zblbnul??
jo a dívala jsem se na program divadla na netu, tak jdeme opravdu ve středu 25.2. od 19:00
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 10:23
- Nahlásit
Janiii
Kontrolní otázka... na co že to vlastně deme????
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 10:30
- Nahlásit
tak lístek jsem udala, půjde s námi Mírova mamča takže Roxík si nemusí dělat starosti - snad to vyjde příště!!
a jdeme na Dvořáka - Čochtan vypravuje
|