| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:41
- Nahlásit
brut
( sice mi ho bylo trochu v tom babinci líto, ale evidentně mu to nedělalo potíže
Jako promiň, proč líto? Dyk s tou kabelkou celkem slušně zapadnul!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:43
- Nahlásit
hele holkýý, mě už to čtve! Mě se některý příspěvky vokazujou až zpětně!!
jakko třeba ten od Janiii, kde chváli Brut tu dobrůtku- (to já si jí ještě schovala).
Já ten příspěvek viděla až teď
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:44
- Nahlásit
Janiii
ale mam pocit že jsme nasadily laťku hodně vysoko
ti věříme, že něco úžasnýho zase objevíš .... jen tak mimochodem, ani mi nevadily sedačky, jak moc jsem se bavila
PetraK
ty jo nevim, ešivá by synovci souhlasili, když jsem jim tehdá na horách stanovila vojenskej režim a stanný právo!!
myslím, že jsi jim to podala tak pěkně, že i tenhle způsob se jim líbil ...... mladá tě dneska popisovala synkovi, prý by takovou tetu brala všema deseti ( rozevlátá, uchechtaná, plná nápadů a kráááásně praštěná, navíc víc než ochotná.... to je její popis )
Jinak dcérka hlásila, že tohle byla zvláštní, veselá, super společnost ( občas se mnou chodí do hospody, tak srovnávala) a že vůbec netušila, kolik lidí ( zajímavých) se dá potkat na netu ...... všechny zdraví a příště půjde zase
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:47
- Nahlásit
PetraK
taky se mi zobrazují zpětně.... sem si už zvykla, že odpovím na příspěvek, který byl jako poslední a pak dodatečně odpovídám na ty vložený dřív.... taky mi to štve
to já si jí ještě schovala).
aby ti neztvrdla.... nevím, jak dlouho vydrží vláčná, páč u nás se hned slupnou ... nejdýl vydržely od rána do večera a to jsem je musela schovat
PetraK
Dyk s tou kabelkou celkem slušně zapadnul!
to je pravda pravdoucí.... mu i slušela
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:49
- Nahlásit
Jako promiň, proč líto? Dyk s tou kabelkou celkem slušně zapadnul!
a to kdybych ho nechala tak s ní jde běhat klidně před divadlo - šašek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 10:01
- Nahlásit
brut
prý by takovou tetu brala všema deseti
vůbec neví do čeho by šla
Hele lidi, všimli jste si jak byl Dvořák spokojenej? Von si vždycky užívá, když někoho "sejme". Fakt jsem se supr bavila.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 10:03
- Nahlásit
brut
rána do večera a to jsem je musela schovat
no kdybych je schovala já, tak to víme stoprocentně, jak budou chutnat po půl roce, páč bych do rána zapomněla, kam jsem je dala
taky se mi zobrazují zpětně....
aha, takže nejsem blbá úplně, ale jen částečně, to mi dost vodlehlo
mu i slušela
a taky se s ní dost nerad loučil, když jí musel vracet
Janiii
tak s ní jde běhat klidně před divadlo - šašek
mělas ho nechat, možná bychom pak fakt něco vybrali, když už ty sis pojistila ty gatě sichrhajckou, abys nebyla dole bez.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 10:06
- Nahlásit
PetraK
Hele lidi, všimli jste si jak byl Dvořák spokojenej? Von si vždycky užívá, když někoho "sejme". Fakt jsem se supr bavila.
když jsi čekala o přestávce ve frontě na záchod, tak jsem to vyprávěla Fajkýšový - byli jsme ještě na "Spaste duše, revizor!" a tam odrovnal Dvořák jednu kolegyni herečku tak, že musela odejít z jeviště, vrátila se asi za dvě minuty, on tam jen stál! a koukal tim svym kukučem, ona se na něj podívala vyprskla znova a zas odešla!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 10:08
- Nahlásit
Janiii
"Spaste duše, revizor!" a tam odrovnal Dvořák jednu kolegyni herečku tak, že musela odejít z jeviště, vrátila se asi za dvě minuty, on tam jen stál! a koukal tim svym kukučem, ona se na něj podívala vyprskla znova a zas odešla!!!
to naprosto chápu, já bych s tímdle příšerákem hrát nemohla, páč bych byla furt někde mimo jeviště a navrch bych musela nosit pemprzy. To by měla Davídkojc kšeft!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 10:34
- Nahlásit
Děfčata nachytaly ste mě pěkně, ale i kdyby vás volalo 6 najednou, mám tu mnoho telefonů k dispozici, mohla bych vás všechny propojit na konferenc kól ))) Jak ste si to užili? Za trest si všechny teď hned uděláte 20 kliků, dřepů a sklapovaček!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 10:36
- Nahlásit
PetraK
myslím, že nejen my, ale oni i ty herci kolikrát mailčko vypadli z role.... a chcechtali se, koukali po sobě a kouleli očima
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 10:38
- Nahlásit
Gerda
byla jsi super a dostaneš diplom s čekuládkou.... příště ti dáme vědět včas, aby jsi mohla jít s náma, bylo to bezva.... nejen představení, které se nám všem moc líbilo, ale i pokecání u kafíčka a cestou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 10:40
- Nahlásit
Holky my jdem dneska s Luckou Kratochvílojc na přednášku o čínské medicíně do kulturáku na Vltavskou. Je to od šesti, budou se řešit chřipky a nachlazení a takový zimní věcičky. Kdybyste některá chtěla a měla čas, sraz máme v 17.45 nahoře ve vestibulu na Vltavské.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 10:42
- Nahlásit
Gerda
dneska nemůžu .... až bude zase chlap v práci, tak to můžu jezdit kdykoli kamkoli, ale co ho mám doma, tak bude problém
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 10:43
- Nahlásit
Gerda
já nemůžu, ale můžu dělat koordinátorku jeslti chceš ...
nééé, kecám, ani to bych nemohla jdu sportovat - buď squash nebo bowling a pak pracovat z domova
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 10:44
- Nahlásit
Gerda
Za trest si všechny teď hned uděláte 20 kliků, dřepů a sklapovaček
si měla snad purgaci, ne????
Užili jsme si to moc, i s tím předpředstavením. Měla jsem teda bejt odolnější a vydržet, mohli jsme bejt důležitý jako Evropská únyje, dyš bychom měli kólkonferenc!!
Je to od šesti, budou se řešit chřipky a nachlazení a takový zimní věcičky.
todle bych bejvala potřebovala dříf, tetkon už je pozdě. Něco vo mě usiluje ......... a chlap to teda neni . tak doufám, že budu morálně pevná a silná a odolám tomu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 10:46
- Nahlásit
brut
ale co ho mám doma, tak bude problém
to rozhodně, dyš se nudí! nudící se chlap je problém dycky!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 10:48
- Nahlásit
Janiii
Fajka
holky posílala jsem smutnou sovu
letím zas pryč.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 10:53 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
týýýjo ženský já tu chvilku nejsem a vy jedete jak namydlenej blesk že nestíhám ani číst natož psááát
PetraK
Taky mám drobátko strach když du někde sama kor v Prahé ale bylo to fakt kousíček takže dobrý... škoda že do dífadla nesměj ty čokly páč s Fajuš já se nebooojim, já se nebooojim
brut
No ono to k nám tu hodku a čtvrt dá +plus ještě moje pátrání jak se dostat z metra na tu správnou stranu ale né malou ani velkou na tu kde stálo auto
pak ještě pátrání jak se procedit krz tu závoru a pák už to bylo pijánko, krásná cesta, žádný auta rádio na plný kule
Do ochutnávky se teprvá pustím, páč dávám kafé až teď ...
Jo a čekulátku... no až zas něco vyfasuju tak pošlu nebo dovalím na coursing !
JInak fakt všem moc díky ! Byl to naprosto nezapomenutelnej večer! Dvořák odbourával jednoho herce za druhým až se i voni tlemili na celý kolo, fakt špica!!
No a Gerdičkááááááá, Gerdičkáááá nám to vodpustí a příště pude s nááááma!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 10:54
- Nahlásit
Janiii
Jo díky za toho mailíka odpovím večír, já už něco zaslechla od Dany... ale zatím nemám v plánu znic, páč v tu dobu se snad bude dělat ta střecha Leda že by jsme se na vás přijeli třeba na den mrknout a zacvičákovati si jeden den, pokavad by to bylo možný???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 11:00
- Nahlásit
A na čem ste teda byly, ať to nemusim hledat? Vypadá to na pěknou srandu! Nechystáte se vyhledat nějaký představení s Pavlem Liškou? To bych šla moc ráda!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 11:06
- Nahlásit
Gerda
A na čem ste teda byly, ať to nemusim hledat?
Čochtan vypravuje - Představení na motivy hry V+W "Divotvorný hrnec" - upravil Josef Dvořák
Nechystáte se vyhledat nějaký představení s Pavlem Liškou? To bych šla moc ráda!
vyhledej a půjdem
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 11:12
- Nahlásit
Brý dopoledne...
Pomalu mi začíná připadá, že sem ani pořádně nepatřim, pač jsem dááááleko, asi se pujdu přestěhovat jinam
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 11:13
- Nahlásit
Fajka
já jsem právě počítala třičtvrtě hoďky na Prahu + hoďku na cestu k vám a přičetla jsem si pár minutek navíc, kdyby jsi náhodou bloudila na Čerňáku .... ale jak říkám, když se blížil vypočítaný čas, tak jsem začala být lehce nervozní .... sem taky plašan, jak PetraK
PetraK
holky posílala jsem smutnou sovu
jakou smutnou sovu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 11:14
- Nahlásit
Eimy
to víš, že sem patříš, jen musíš přijet za náma do Práglu.... nebo čekat, až se zase někdo dostane k vám do Bérna
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 11:15
- Nahlásit
brut
No jo, jenže to musim s tou cestou do práglu pohnout, s prckem to pak pujde už jen hooodně těžko...
A teď zas nebude moc peněz Páč plánujem jet na nákupy do Polska za 3 tejdny
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 11:21
- Nahlásit
brut
jakou smutnou sovu
neděs se!
psala jsem holkám o jedný cvičící akcičce a Ešusová psala že to asi neklapne, proto smutná sova
Eimy
no jooo, pani, furt jen kukáte, a pak se divíte že jste mimo hrnec - nebo mísu?
počkej za pár měsíců, to budeš mít doma takový divadlo ...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 11:22
- Nahlásit
Janiii
No jooo, ale kdo má stíhat něco jinýho než jen kukat, když tu den není a pak má číst 150 stránek?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 11:24
- Nahlásit
Navrhuju Miladu - neuvěřitelná prdel, Liška tam fakt zpívá a fakt zpívá strašně, potom taky teda Platonov je darebák, to sem eště neviděla. Taky kouknu, kde dávaj ňákýho Duška, měl svělý přectavení v Arše - se Zbrožkem )))
http://www.nazabradli.cz/
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 11:31
- Nahlásit
Eimy
Páč plánujem jet na nákupy do Polska za 3 tejdny
Tak doufám, že se stavíte
|