| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 13:09
- Nahlásit
Fifi
no ty vado, to je lukcus! Voni pořádaj pro čokly i taneční kroužky!!! takže příští kolo Stárdénc má jasný vítěze
To je ovšem fakt čurina tahle fotka!!!
jak to celý proběhlo?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 13:16
- Nahlásit
PetraK
jak to celý proběhlo?
Myslis Stardeééns?
To se zamiloval na cvicaku do Betynky, delal na ni ty smesne pohyby a cukrovali se. Doma prvni vecir sexualne obtezoval mladou rtw, takze mu po hodine dala do drzky a byl klid.
Chodici hormon, klapani tlamy pri cmuchani "vanilkovy zmrzliny" ze snehu, slintani, nepritomnej vyraz atd.. proste zlaty cuby.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 13:20
- Nahlásit
PetraK
nic si z toho nedělej, do mě už dneska Roxana
cpala celer a Tabasco : D
že by nový druh diety
hošíčci měli v ruce proutky........... , takže s nima proti Ešusovi šli , on uskočil a blafnul a dál si jich nevšímal, ale....... vim já, co si z toho vezme?? Nechci aby měl z dětí strach
bych je oba sprdla na tři doby ... jinak si myslím, že to na něj mít vliv nebude
Fifi
krásná taneční fotka ..... perdelátko je pořádný kus "chlapáka"
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 13:21
- Nahlásit
Fifi
Chodici hormon, klapani tlamy pri cmuchani "vanilkovy zmrzliny" ze snehu, slintani, nepritomnej vyraz atd.. proste zlaty cuby.
to znáááááám a sem z toho říčná, kor, když se zapíchne a klape hubou, slintá a čumí tak puk
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 13:30
- Nahlásit
Fifi
Myslis Stardeééns?
podle toho těsnýho kontaktu to tipuju na nějakej z latinskoemerickejch tanců.
Chodici hormon, klapani tlamy pri cmuchani "vanilkovy zmrzliny" ze snehu, slintani, nepritomnej vyraz atd..
TYS TAM MĚLA EŠUSA????????????????????
Ofšem ty rotvajleří xichty jsou naprosto, naprosto bezchybný. To jako nemůže varovat jenom dementa. Vostatní pochopěj, že to asi nebude pozvánka do postele Tak aspoň, že vím, že nemám doma jedinýho dementa pod sluncem. Ešusa nejvíc rajcuje-úchyláka jednoho- když mu baba hrozí vyjmutím střev, plic a srdce za živa
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 13:34
- Nahlásit
brut
bych je oba sprdla na tři doby
o to se postaral dědeček, já ještě dodala, že když to příště nebude hodnej pes, nebudou mít hlavičku.
že to na něj mít vliv nebude
no doufám, on už takhle takový ty rozjívený děti - nenene, vyhnout se jim obloukem, když u nás byla kamarádka se svištěm, který je z domova zvyklý dost drasticky citýrovat jejich RTW, tak se snažil držet se z jeho dosahu, což bohužel chlapeček nebral v potaz, maminka taky, ne, takže jsem pak byla kapek ostřejší , bylo vidět, že to tomu psovi není pochopitelně příjemný, takže mu uhýbal co to šlo, zatímco jeho sestřičku menší tu si oblíbil moc,ač byla o hodně menší.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:06
- Nahlásit
Zdravím všecky vespolek dělám KUK a zase odcházím...... doufám že né do věčných lovišť..... i když
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:07
- Nahlásit
Fajka
dělám KUK
panebože!! VONO JE TO NAKAŽLIVÝ!!!!!!!
Hele a je vám pani jasný, že jakmile Eimydlo začlo dělat kuk..... tak............. bylo těhotný??? Tak bacha, aby to nemělo spojitost nějakou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:08
- Nahlásit
PetraK
Eimydlo začlo dělat kuk..... tak............. bylo těhotný??? Tak bacha, aby to nemělo spojitost nějakou
tsss provokatéére
To nehro...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:22
- Nahlásit
PetraK
to se postaral dědeček,
tak alespoň, že dědeček byl rozumnej
no doufám, on už takhle takový ty rozjívený děti - nenene, vyhnout se jim obloukem
myslím, že to bude v pohodě, i ten pes pozná, jestli byl někdo sprdnutej nebo ne .....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
To nehro...
a tak co víš, dneska už sou různý bacily! Tak abys to nechytla kapénkovou nákazou
brut
jestli byl někdo sprdnutej nebo ne
tím si u svýho inteligenta nejsem moc jistá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:31
- Nahlásit
PetraK
a tak co víš, dneska už sou různý bacily! Tak abys to nechytla kapénkovou nákazou
Co já.... ale ty ? na to jsou ti ty tvoje rukavice a dlouhý rukávy v MHáDéééé prt platný to bé chtít ještě nějakej respirátor
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:34
- Nahlásit
Fajka
MHáDéééé prt platný to bé chtít ještě nějakej respirátor
............... a kam si ho mám dát?? Já jen tak pro jistotu, abych se nespletla
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:35
- Nahlásit
PetraK
a kam si ho mám dát?? Já jen tak pro jistotu, abych se nespletla
no je toto normální???????? Na čuňu paní .. nebo vy dejcháte něčím jiným????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:40
- Nahlásit
Fajka
no je toto normální???????? Na čuňu paní .. nebo vy dejcháte něčím jiným????
ale tak jako né, to já jen abych nedopadla jako Davídojc. Vona dostala kanistrterapeuticou dečku a nějak to popletla a navlíkla si to místo bombarďáků. Tož sem se chtěla ujistit, že když se jedná o zábranu protivá početí, že se to taky nenavlíká dólu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:49
- Nahlásit
PetraK
šmarjá šmarjá.. já už mlčím... nebo rači mizím abych se fakt nenakazila vším možným i nemožným aj přes tedlecten introoooonet
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:57
- Nahlásit
PetraK
tím si u svýho inteligenta nejsem moc jistá
buď
PetraK
Fajka
teda koukám, že se tu už probírá nákaza početí přes MHD.... za chvíli budete zralý na Nobelofku, stejně jak ten vědec s těma žmolkama v pupíku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:04
- Nahlásit
brut
za chvíli budete zralý na Nobelofku
já nic já nic to PetraKááááááááááá
nákaza početí přes MHD
ale jako téma do nějaký diplomovky či vědecké studie by to nebylo špatný
|
Eimy
Člen |
- Nahlásit
PetraK
KUKU KUKU
brut
ahojky, je mi fajn, jen má mfurt strach, aby bylo prtě v pořádku, příští týden ve středu jdu na kontrolu, tak se těším a zároveň bojím takový smíšený pocity... Každopádně doufám, že to bude OK a budu sem moct hodit fotku prcka
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Fajka
hele pani fšimnite si, že:
teda koukám, že se tu už probírá nákaza početí přes MHD
brutová to dotáhla ešče dál! Hodlá šířít děti skrzevá MHD!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:05
- Nahlásit
Eimy
Každopádně doufám, že to bude OK
čůs Kukačka! Co by to nebylo OK? Neplaš a di si ešče jednou kuknout, to tě uklidní
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:14
- Nahlásit
PetraK
brut
no děfčatá, to by chtělo dát hned patentovat a založit firmu ésérro páč za todle by vám některý dětíchtivý utrhaly ruce
já zatím teda nee
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:22
- Nahlásit
Fajka
Jako že bychom jeli podle tý reklamy od Fišera - DĚTI ZDARMA s.r.o.?? To ne to je blbost, na tom bychom nic netrhly (krom těch rukou teda). To chce jinej název. Jdu s počtou, tak budu cestou dumat!
Esli uvidíte že se kouří z Prahé, tak to je moje zavařená hlava
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:23
- Nahlásit
Eimy
nestresuj se... mrně je v pořádku a ty si užívej klidu a pohody
Fajka
já nic já nic to PetraKááááááááááá
tsss, a kdo začal s MHDéčkem?
PetraK
to vy a ne jáááá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:25
- Nahlásit
Fajka
no děfčatá, to by chtělo dát hned patentovat a založit firmu ésérro páč za todle by vám některý dětíchtivý utrhaly ruce
mám pocit, že někdo má spíš zálusk na mnou hlavu
PetraK
Esli uvidíte že se kouří z Prahé, tak to je moje zavařená hlava
hlavně se nezapomeňte pak zchladit, jinak budete mít za krkem hasiče
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:34 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
brut
tsss, a kdo začal s MHDéčkem
jak toooo dětma to začalo Brut dětma !!!!!! a s těma začala vyhrožovat Ešusová !!!!!!
PetraK
Esli uvidíte že se kouří z Prahé, tak to je moje zavařená hlava nojo hulí jak fabrika a svaluje to na hlavu.. to známe ....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:36
- Nahlásit
Fajka
jak toooo dětma to začalo Brut dětma a s těma začala vyhrožovat Ešusová !!!!!!
jejda, to je ale mišmaš
Takže to začalo mýma dětma, šlo to přes Ešusovou a končí to u tebe? ... teda za chvíli tu budeme mít několik forem 2 v 1
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:37
- Nahlásit
brut
končí to u tebe néééééééééééé u mě néééééééééé
To Eimy je 2v1 !!!!!!!!!!!!!!!!
Jak dybych tu nebyla!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:48
- Nahlásit
Fajka
brut
jak toooo dětma to začalo Brut dětma !!!!!! a s těma začala vyhrožovat Ešusová !!!!!!
co to na mě házíte?? Já ani Brutový děti ešče neznám, abych s nima mohla někomu vyhrožovat
To Eimy je 2v1 !!!!!!!!!!!!!!!!
tak vona už Eijmydlo neni kukačka? Vona je kafíčko???
ale měla bejt radič 3v1, to je se smetánkou to líp chutná
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:50
- Nahlásit
PetraK
co to na mě házíte
paní nejste vy drobátko sklerotická? sem přišla udlěla jen KUK a vy už jste mě vyhrožovala že sem jak Eimy 2v1 a že je to nakažlivý! tak kdo teda začal? KDO????
ale měla bejt radič 3v1, to je se smetánkou to líp chutná
jj 3v1 to já můžu ale jenom kaffe jinak NE!
|