| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 09:01
- Nahlásit
PetraK
hnusně to křuplo a
a lila mi krev z frňákovníku jak o závod. Nejvtipnější bylo, že se mi tohle stalo ráno mezi svátkama, kdy holka ještě spala. Sem jí šla vzbudit s tím, že mi crčí krev z nosu ( ona ten pohled nesnáší), tak ať se zvedne, dojde namočit ručník, abych si ho plácla na kebuli a podala mi plenku, ať nekapu po baráku. No a ono se jí udělalo zle .... sice se o mně postarala, ale celou dobu sem trnula hrůzou, že se složí a já jí budu muset křísit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 09:24
- Nahlásit
brut
a pes nevytře podlahy, neuvaří, neupeče ....
nech toho, nebo budu mít výčitky, že jsem nepočala
a lila mi krev z frňákovníku jak o závod
to mě právě kupodivu vůbec ne!! A to jinak stačí blbě kouknout a už krvuju. To mi taky bylo divný, sem si řikala, že se mi určitě zlomila nějak přepážka a přepažila to , a tetkon mi ani kref neteče
složí a já jí budu muset křísit
a jak bys jí křísila, tak bys jí celou zakurvácela a pak by přijela sanitka, mysleli by si,ž e došlo k vraždě........... a tebe by zavřeli!!! Ale zas by sis vodpočinula!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 09:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
je nádherná a ty máš krásný, překvapený výraz
no jo, aby taky ne! Potkat v řepích vlka navolno, to vono člověka kapek zaskočí. Páč já jsem původně viděla přesně tohle:
to si fakt myslíš, že máš halušky!! Páč tam nic neni a přitom je tam vlk!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 09:34
- Nahlásit
PetraK
nech toho, nebo budu mít výčitky, že jsem nepočala
já výčitky nemám... každej v rodině si musí něco odpracovat... takže hadí se staraj o výše zmíněné + ještě o další drobnosti .... když už je mám, tak musím využít levnou pracovní sílu ( i když slovo levnou asi moc nesedí neb mladej že*e jak mlejnice )
to mě právě kupodivu vůbec ne!
buď ráda, já seděla půl dne s plenou pod frňákem a chytala crčení
a jak bys jí křísila, tak bys jí celou zakurvácela a pak by přijela sanitka, mysleli by si,ž e došlo k vraždě........... a tebe by zavřeli!!! Ale zas by sis vodpočinula!
bych na ní chrstla studenou vodu a pak jí nechala vytírat
Jinak kamarád doktor se dobře bavil, když mně viděl.... sem měla mordofialovej monokl nejen přes frňák, ale vylitej až do půlky očí
Páč já jsem původně viděla přesně tohle:
dobrá fotka.... holka je tam tak pěkně schovaná, že by se čék i lekl
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 09:41
- Nahlásit
brut
já výčitky nemám...
no ty neeee, nemusíš! Tys právě počala!! Já myslela, že si budu vyčítat právě tu skutečnost, že kdybych bývala byla počala, mohla jsem teď mít někoho k ruce při úklidu
buď ráda, já seděla půl dne s plenou pod frňákem a chytala crčení
tohle mi nepřipomínej, moc dobře to znám , jednou na bramborách, mí scala kref z obou nosních dírek a vypadalo to,že to už nikdá nezastvíme
bych na ní chrstla studenou vodu a pak jí nechala vytírat
Tyrane! Seš Tyranosaurus Rex!
holka je tam tak pěkně schovaná, že by se čék i lekl
no spíš nevěří vlastním bulvám. Byla fakt neviditelná.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 09:45
- Nahlásit
brý ráno všem, pro mě neni vůbec dobrý, já huš chci pryč - v noci nespim, pořád přemejšlim, co jsem měla udělat a neudělala, a za co dostanu vynadáno že neni hotový budu mít normálně ještě žaludeční vředy je mi jasný, že těch 10 věcí který jsou hotový, bude nezajímavých ale prů**r budou ty 3 věci který jsem nestihla
tak nádech výdech, a jdu pokračovat ... večer jdu dívadlovat, tak asi až zítra zítra
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 09:46
- Nahlásit
PetraK
no ty neeee, nemusíš!
ještě stále můžeš .... zase až tak moc ti není a na starý kolena budeš mít někoho, kdo bude uklízet, rát, žehlit, vařit, péct za tebe
tohle mi nepřipomínej, moc dobře to znám
já do tý doby moc ne... sice mi občas krev tekla, ale ne moc dlouho a ne hodně
Tyrane! Seš Tyranosaurus Rex!
nene, sem jen realista, přece se nebudu ještě ohýbat, když stačí ledová voda ( a že nám tu z kohoutku teče ledofka )
Pravda je, že na tý fotce musíš důkladně zkoumat každý kousek, aby jsi jí viděla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 09:46
- Nahlásit
Janiii
je mi jasný, že těch 10 věcí který jsou hotový, bude nezajímavých ale prů**r budou ty 3 věci který jsem nestihla
Klid Janíku!!! Kašli na ní, představ si jí ráno v koupelně s čírem na hlavě, povislejma......... bombarďákama.......... a gezichtem jako zmačkaný noviny! Pak se dif, že je protivná!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 09:48
- Nahlásit
Janiii
klíííííd, ještě pár dní vydrž, ale už teď můžeš šéfovou poslat slušně někam, pokud se jí nelíbí tvoje práce, tak ať si jí udělá sama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 09:51
- Nahlásit
brut
ještě stále můžeš
no to ne, to bych tomu nevinnýmu stvoření nemohla udělat, aby se to narodilo dvěma důchodcům
Tohle udělala jedna známá, tak nějak právě plánovaně, v podstatě jen proto, že aby jednou neumřela sama. To mi přijde málo na to, pořídit si dítě . To člověk musí chtít, musí mít tu potřebu.
já do tý doby moc ne...
no já zas právě hodně dobře - páč ta modrá zdegenerovaná kref se tagle projevuje v naší rodině. Ségra to má taky. Ale pak na starší kolena se to upravilo. ale přesně poznám kdy budu nemocná- to mi teče a kdy končím s nemocí, to teče taky .
když stačí ledová voda
Tyranosaurus Rex Sadistus, to seš!!
Pravda je, že na tý fotce musíš důkladně zkoumat každý kousek, aby jsi jí viděla
no a teď si to představ v reálu. To si fakt myslíš, že seš magor, protože nevíš, jestli jsi to viděla a nebo ne. Rozum říká, že jsi NEMOHLA VIDĚT VLKA a voči se hádaj, že jo!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 10:10
- Nahlásit
PetraK
no to ne, to bych tomu nevinnýmu stvoření nemohla udělat, aby se to narodilo dvěma důchodcům
pchchchch, zase tak starý nejste
v podstatě jen proto, že aby jednou neumřela sama. To mi přijde málo na to, pořídit si dítě . To člověk musí chtít, musí mít tu potřebu
ti nevím, když vidím okolo sebe ty lidi, co žádné děti nemají ( myslím ty staroušky), jak jsou tak nějak na jednu stranu klidný, protože vědí, že jednou zůstanou sami ( kor, když druhá půlka odejde dřív) a na druhou stranu se chytají každičké byť jen sebemenší naděje, že se u nich někdo zastaví, i když je to třeba vzdálený příbuzný.... tak jsem hrozně rozpolcená
Já si život bez dětí představit nedokázala a ani nedokážu.... sice se vztekám, mám pocit, že jsem neudělala pro jejich vývoj všechno, co bych měla ( trošku bláznivej komplex), ale na druhou stranu ten pocit, že jsou bych nevyměnila
Tyranosaurus Rex Sadistus, to seš!!
by s tebou souhlasila
Rozum říká, že jsi NEMOHLA VIDĚT VLKA a voči se hádaj, že jo!
bych měla pocit, že jsem cvok
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 11:39
- Nahlásit
brut
pchchchch, zase tak starý nejste
no to bych se hádala a pak - Hele Brtnik starej nerudnej skorodědek a já hysterická skorobába s obavama, že dítě nedožije švestek /páč starý matky takovýdle bejvaj - to by to potomek fakt chytnul
Já si život bez dětí představit nedokázala a ani nedokážu[/i]
však taky jo! Dyk je to přirozený. To můj přístup je nenormální
[i]by s tebou souhlasila
ani se jí nedivím
bych měla pocit, že jsem cvok
to já taky, ale to je u mě setrvalej staf
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 11:46
- Nahlásit
brut
PetraK
Ad děti versus rodiče jo.. někde jsem četla zajímavý přirovnání že spíš je schopná se jedna matka postarat o pět dětí než pět dětí vo jednu starou nemohoucí matku něco na tom bude.... já sem ve stádiu vyčkávání jestli mě něco jako mateřství popadne nebo nepopadne.. zatím nepopadlo už na to čekám víc jak deset let
Ale jedna známá mě zrovna dneska ráno povídala že si to aspon tu péči a drezůru vyzkouším na Fajušce a dítě už nechám normálně žít
Jinak dobré ráno všem, vrátli jsme se od právníka páč náš největší dlužník se dostal do konkurzu a bylo nám řečeno že z půl milionu se vrací tak kolem 2,50 Kááááčéééé slvy dvě padesát
Asi mě trefí šlak važení přátelé
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 11:52
- Nahlásit
PetraK
no to bych se hádala
pchchc ... zapomínáš, že sem vás oba viděla, viď? ... nedělej z vás skorodědka a skorobábu
dítě nedožije švestek /páč starý matky takovýdle bejvaj - to by to potomek fakt chytnul
ale prd, to jsou hysterky a to ty nejsi
však taky jo! Dyk je to přirozený. To můj přístup je nenormální
ti nevím, začínám mít pocit, že ten můj přístup je nenormální a tvůj začíná být naprosto v normálu ....
ani se jí nedivím
má bejt ráda, že jsem tak hodná, přející a milující .... sem taky na ní mohla chtít pustit Bruta nebo Svini
to já taky, ale to je u mě setrvalej staf
u mně taky, si z toho nic nedělej
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 11:55
- Nahlásit
Fajka
vrátli jsme se od právníka páč náš největší dlužník se dostal do konkurzu a bylo nám řečeno že z půl milionu se vrací tak kolem 2,50 Kááááčéééé slvy dvě padesát
cožééééééééééé?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 12:11 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
brut
no taky nechápu.. ale první na řadě jsou snad prej ti co podali návrh na konkurz pak nějaký další v řadě a my až jako na konec a pokud firma dlužníka neoplývá nějakým mega majetkem tak to vychází zhruba že se z půl mega vrací tak 2,5 Kč
Jako já už nemám slov... co se poslední dobou v tomhle státě děje čék maká jak šroub sám na sebe stará se, platí daně nikde žádný dluhy nedělá a pak má takovouhle vochranu vod státu!!!!
Já se do týdle doby vůbec nehodim! cí někam pryč vocať a hned... nejkratší vzdálenost beru mars !
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 12:26
- Nahlásit
Fajka
Fajušce a dítě už nechám normálně žít
ale tak vono se to zas tak moc neliší, místo čůrání ven, budeš učit čůrání na nočník, místo psích táborů se budou zařizovat ty dětský, místo zkoušky ZOP budou přijímačky na stření............ a tak : D
že z půl milionu se vrací tak kolem 2,50 Kááááčéééé
panebože!!!!!! Co na tohle můžu říct??? A co budete dělat??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 12:30
- Nahlásit
brut
zapomínáš, že sem vás oba viděla, viď
sis ale zapomněla vočistit brejle
le prd, to jsou hysterky a to ty nejsi
ale zasejc sem hrozně steklá brzo bych ho zabila : D
ne, nemyslím fakt, že bych byla vhodnej rodič. Vhodná teta jo, ale rodič ne.
ti nevím, začínám mít pocit, že ten můj přístup je nenormální
to ne, to ne, to ne. Vo todle se budu hádat do krve- a uš tu dneska tekla
má bejt ráda, že jsem tak hodná, přející a milující .... sem taky na ní mohla chtít pustit Bruta nebo Svini
dyš nad tim tak přemejšlim.......... asi tu předchozí svojí větu odvolám
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 12:36
- Nahlásit
Fajka
první na řadě je správce konkurzní podstaty
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 12:40
- Nahlásit
Fajka
čék maká jak šroub sám na sebe stará se, platí daně nikde žádný dluhy nedělá a pak má takovouhle vochranu vod státu!!!!
pani já si právě říkala, že jste vodvahové, v týhle době podnikat.
mac1
fakt???
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 12:43
- Nahlásit
mac1
no asi jo já všem těm právnickejm kecům nerozuměla mě položilo dokolen to konečný číslo
PetraK
vona nějak nepomůže když se pudu utopit nebo se budu stresovat nebo vyšilovat... ale chut do práce a podnikání mě to teda komplet vzalo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 12:45
- Nahlásit
PetraK
pani já si právě říkala, že jste vodvahové, v týhle době podnikat.
estli my spíš nejsme debilové
nejleší bej na podpoře nic nedělat a vo nic se nesnažit ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 12:52
- Nahlásit
Fajka
estli my spíš nejsme debilové
ne to rozhodně nejste, jen to budete mít v týhle době a hlavně v týhle zemi hrozně těžký Brtnik vždycky říká, že je rád, že už nepodniká. Vono stačí, jak Ti hází klacky pod nohy sám stát. A když pak přijdou takovýhle šmejdi, tak se nedivím , že
chut do práce a podnikání mě to teda komplet vzalo
pani - je mi to líto, dovedu si představit, jak vám oběma teď asi je . Nemíříte nach Praha někdy? že bychom dali kafe nebo tak něco?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 15:02
- Nahlásit
Ahojte zencky,
tak jak bylo na prectaveni?? Sem na vas docela myslela, jak se asi popadate ze bricho v branickym divadle
Ja se mela na horach moc dobre .. nejak se mi vratila moje predpejskarska minulost, a tak si asi nekdy budu muset odskocit na nejakej VHT vystup .. co vy, taky vas popadne touha delat obcas neco, co jste delavali jsouce jeste bez kamose se ctyrma tlapkama??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 15:10
- Nahlásit
Roxana
Neumrzli, neztratili se, vrcholu dosahli? Ahojda!
co vy, taky vas popadne touha delat obcas neco, co jste delavali jsouce jeste bez kamose se ctyrma tlapkama??
No me ne, bo jsem s coklama od detstvi. Ani nevim, co jsem predpejskarsky delala, asi jsem trhala moucham kridylka, sbirala zizaly a chodila s dedou na ryby. A vidis, poklid u rybareni, to bych si dala tuuze rada, veget u vody a tak..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 15:18 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Roxana
co vy, taky vas popadne touha delat obcas neco, co jste delavali jsouce jeste bez kamose se ctyrma tlapkama??
člověče asi ani moc ne - protože já jsem celou dobu právě chtěla jen a jen toho čokla. Já bych spíš uvítala víc těch čoklů
Tak sis to užila? To je dobře" tak to má byt. U nás to taky proběhlo k plný spokojenosti myslím - zeptej se Gerdy
Fifi
A vidis, poklid u rybareni, to bych si dala tuuze rada, veget u vody a tak
to chcem prubnout teď po delší době, donutila jsem Brtnika, aby si obnovil rybářskej lístek - já ho teda nikdá neměla, ale uvažuju o tom, jenže tady je potíž- mě baví chytání na řece se třpytkou líčit na štičku, jeho baví sedět u tý klidný hladiny, takže to by se asi nedalo dát dohromady. Ale i tak mě baví rybařit s ním. S Ešusem jsme ještě nezkoušeli, myslím, že to bude zajímací rybaření
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 15:22
- Nahlásit
Fifi
joo pani už to vypadá, že jsme na dobrý cestě s tím odbouráním ÍPO pohledu trénujeme to teď po prolítání v polích, kdy jde čokl s hlavou únavou spuštěnou a vypadá to nadějně už koukne jen tak kontrolně, tak jak si to představuju. Někdy sice ešče toho kraba venčim, ale doufám, že to brzo upadne v zapomnění páč to se mi fakt nelíbí a nechtěla jsem to.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 15:22
- Nahlásit
Tato zprava je na nobelovku!! Boha jeho, chci byt taky vyzkumny pracovnik!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 15:25
- Nahlásit
PetraK
Maryje taky chtěla f sobotu rybařit - na rybníčku na cibulce plula kachnička a jelikoš to byl malej rybníček, mařena myslela, že si tu kachničku chytí. A jak se natahovala hlavou nad vodu a zkoušela, jak daleko je kachnička, řekla sem jí - Maryje, já tě do tý vody zkopnu, potopíš se a budeš muset plavat! A pokud chceš, podržim tě chvíli pod hladinou!!!!! - Nechala teda kachničku kachničkou a šla se dívat na Malého Waldu, jak se hnojí v bahně ))
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 15:27
- Nahlásit
Fifi
ahojik
Neumrzli, neztratili se, vrcholu dosahli?
nedosahli, neztratili se a jen malem umrzli
ale bylo to fakt supr, boli me celej organismus
A vidis, poklid u rybareni, to bych si dala tuuze rada, veget u vody a tak..
no, tak sem to myslela
PetraK
člověče asi ani moc ne - protože já jsem celou dobu právě chtěla jen a jen toho čokla. Já bych spíš uvítala víc těch čoklů
Jj, to ja taky a uz nikdy nechci nez psa bejt a taky chci dalsiho .. spis jsem to myslela jako odskocit si treba dvakrat trikrat za rok nekam za necim, co clovek delal driv moc rad a se psem to spis nejde nez jde (treba ta VHT si fakt neumim predstavit - cek se nabali vsemoznejma GTX membranama jako mumie, muze pouzivat ruzny macky apod., ale to pro psa fakt neni) .. nevim, jestli to vysvetluju srozumitelne, jak to myslim
|