| Autor |
Zpráva |
Dines
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 11:25
- Nahlásit
wami
Ahojík, fááákt se moc omlouvám a mrzí mě to, a balík pošlu hned po práci a ty dvě stovky už jsou minimálně na cestě ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 11:39
- Nahlásit
Fajka
Douchová jedna
dyk nemá brejle??
wami
mno, to tak jako mělo ňák i vyjít, no...
neni nad upřímnost ,........... ale esi seš hluchá hodně, tak bych tě zas nadruhou stranu naoplátku mohla docela dobře pomlouvat! : D
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 12:03
- Nahlásit
Dines
fááákt se moc omlouvám
nemáš zač, šak jsem ti to takhle sama nabídla... třá udám jinde...
a penízky už mám
PetraK
neni nad upřímnost
co na srdci, to na jazyku... (asi tam brzo budu mít smrt, co? )
tak bych tě zas nadruhou stranu naoplátku mohla docela dobře pomlouvat!
tak já se jako votočím a nebudu semka koukat... tka začni...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 12:05 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
wami
Ale ty brašny jsou fakt super - jen to fakt ani zaboha nejde utáhnout na tak malej objem
Když zaskočíš na ICQ, pošlu ti fotku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 12:24
- Nahlásit
wami
asi tam brzo budu mít smrt, co?
běž to zkontrolovat do zrcadla ,překvápkoooo
... tka začni...
tak mi ale pomož, páč já to neumim , tudle jsme jeli služebně s naším řidičem a von prohlásil, že je se mnou nuda, že se vode mě nic nedoví. že se těšil na drby a prt.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 12:42
- Nahlásit
wami
no... to říkáš ty...
a co mi jinýho zbývá... přece nebudu prozrazovat na veřejným fóru, že mlátím psy půjčeným mobilem
Cinknu večír.... probrala jsem doma příští víkend i ten březnový
PetraK
ale esi seš hluchá hodně, tak bych tě zas nadruhou stranu naoplátku mohla docela dobře pomlouvat!
sem zvědavá, co vymyslíš
Jinak milé dámy mám stále ještě bolehlav ..... ale zřejmě od zad, takže jsem naprosto nepoužitelná. Naštěstí jsou všicí doma a tak synek bude vařit oběd, holka má na starosti Bruta a chlapisko Alušku. Úklid, pečení atd. musím odložit na pozdější hodiny... jdu opět hajinkat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 13:21
- Nahlásit
brut
sem zvědavá, co vymyslíš
no mohla bych se začít vozit na tom tejrání psů pohybem, odtamtud bych se mohla odrazit. Páč jako nezlobte se na mě, nechat se tahat na kole takovým malilinkatým pejskem jako je Meluzínka, to chce fakt teda jako otrlou povahu
. jdu opět hajinkat
tak ať to hlavně zaspíš. Na domácnost se můžeš vykašlat. Možná je to taky od změny toho počasí??
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 13:37
- Nahlásit
brý popolůdne, nevim co dřív tak jen zdravim a přeju všem pěknej víkend!
my jedem zítra na otočku k mamině a v neděli budu makat doma na tom, co jsem za týden v práci nestihla
jak řikala Ešusová, už aby byl duben
páááá lidičky i psíci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 13:40
- Nahlásit
Janiii
vidělas jak utekl leden? V únoru to začlo nabírat na rychlosti, takže březen frnkne jako prt. V pindělí už bude druhýho, takže to bude za pár
Měj se a ALE VODPOČÍVEJ TAKY!
čůs trolejbus
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 15:18
- Nahlásit
PetraK
tak ať to hlavně zaspíš
sem přespalá, bolí mně z toho celej čék a žádná hlavo změna .... jestli to nebude tím, že jsem pitomá, to se prý takhle projevuje
Jinak dítko uvařilo, uklidilo to nejhorší a ještě venku blblo s chlupatcema... druhý "odtáhlo" do práce ... jo a mladej ještě bude péct dobrůtku ke kafíčku a na snídani
Janiii
vydrrrrž, ještě pár dní a máš klíííídek.
Hlavně si udělej taky trochu času na sebe a Berniíí, ať přijdeš na jiné myšlenky a odpočineš si
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 20:27
- Nahlásit
brut
hele Brtnik je tak jeden z těch co ho dneska bolí hlava a to že dost. Takže si fakt myslím, že to bude počasím a ne zádama a tím pádem Tě to brzo opustí.
Ale esli to je u tebe od pitomosti, tak.......................
jo a mladej ještě bude péct dobrůtku ke kafíčku a na snídanijo a mladej ještě bude péct dobrůtku ke kafíčku a na snídani
.......poprvý lituju, že jsem se nenamnožila
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 21:09
- Nahlásit
hlásím se do klubu bolehlavů, takže jsem se navečeřela a těšim se do pelíšku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 21:13
- Nahlásit
Janiii
hlásím se do klubu bolehlavů,
je to jasný, bude změna počasí.
Tak žencký do postele a spát. A ešče mě napadá? Pily ste pořádně???
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 21:21
- Nahlásit
PetraK
vím prt o tom problému tady, ale já kupříkladu vnímám slova řešitelný a neřešitelný takhle:
že nevyřešitelný, je prostě že se s tím definitivně nedá hnout. Už nikdy- třeba rakovina v posledním stádiu je pro mě nevyřešitelný problém. Ale Ešusova rozříznutá noha byl neřešitelný problém pro mě na tom poli, kdežto pro chirurga na sále to byl problém řešitelný.
ALE NENÍ TO VE SVÝ PODSTATĚ TADY V ŽUMPĚ JEDNO??? A NEBO ASPOŇ NEMŮŽE TO BEJT JEDNO???
prosim.... pane, pani, prosim. jo? odpovím Ti tady , jednak tam jsem Renatě slíbila , že já už ani slovo o tom a jednak tam nemám nejmenší chuť už na cokoli reagovat :-/.
To je právě ten problém, že podle mě to v podstatě jedno je, neb ani jedno nemá řešení , ten Tvůj výklad je chybný, ale stejně špatně to vysvětlovala i Neessi ( viz. odpověď z Ústavu pro jazyk česky : neřešitelný - nelze řešit natož vyřešit, nevyřešitelný - lze se se pokusit řešit, ale nelze vyřešit ), ostatně Ešusovu nohu jsi vyřešila tím, že jsi ho odvezla k vetovi . Celé mě to fakt mrzí, neměla jsem v úmyslu Neessi nějak vytáčet a skutečně nechápu její reakce , nakonec vytrhne jednu větu z kontextu a ......škoda dalších slov , viděla jsme ji původně jinde než zjevně je . A je mi to líto, a je mi líto i to, že krom kachny a argoska si asi ostatní myslí též , že jsem schválně prudila, že argosek a já jsme dělali z neessi debila, že jsme byli arogantní ....protože, kdyby si to nemysleli, tak by to napsali. Tož tak, raději neříkej, že to je jedno
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 21:25
- Nahlásit
ešče mě napadá? Pily ste pořádně???
no jéééje ale opravdu, ca 2 litry vody a nějakej ten čaj ...
Tak žencký do postele a spát
pani to vás ale straaaašně ráda poslechnu
mějte se všichni krásně, přeju pěknou sobotu, páč se tu ukážu buď zítra večer nebo spíš až v neděli dopolůdne, než začnu makat
brou noc!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 21:35
- Nahlásit
mac1
hele já tam fakt nebyla, tak prt vím. Někde je v tý gramatice uzlik.
To je právě ten problém, že podle mě to v podstatě jedno je, neb ani jedno nemá řešení
No ale to právě - teda z mýho pohledu - neni. Neni to jedno. Tu rakovinu hnusnou nevyřešim ani já, ani dochtor, ani deset dochtorů. Nikdo a nikde a nikdy Tzn. věc je nevyřešitelná. Ale tu Ešuovu nohu přesunutím z místa, kde to je neřešitelný pro mě, do místa, kde sou dochtoři rázem pořeším. Takže tahle věc nevyřešitelnou není.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 21:36
- Nahlásit
Janiii
než začnu makat
tak se hásky vyspěte
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 21:42
- Nahlásit
Janiii
brou noc
šmarjá já sem tendle tejden jak zmlácená, o víkendu výcvikáš, ve středu dífadlo, zítra botanická a na neděli už plánujou tenis boco já se snad nakonec začnu těšit na pondělí do práce že si konečně votpočinu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 21:46
- Nahlásit
Fajka
já se snad nakonec začnu těšit na pondělí do práce že si konečně votpočinu
Zítra botanická v Liberci??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 21:47
- Nahlásit
PetraK
jj Líberec už vidím jak se tam proplejtáme mezi těma davama nadšenejch díváků lačnejch lyžování skoků a jinech podobností
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 21:57
- Nahlásit
Fajka
mezi těma davama nadšenejch díváků
třeba budou fšicí u tratí? Ačkoliv, my už s Ešusem vodjeli, tak už to asi nikoho tetkon zajímat nebude
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 22:24
- Nahlásit
PetraK
tak můj bolehlav je opravdu od zad... už se nemůžu ani ohnout ... asi jsem včéra na tom poli udělala nějakej blbej pohyb, kterej se přes noc rozležel. Spát nemůžu... chrněla jsem přes den ( blbec).... takže se na noc nadopuju tramalem a snad do rána vše odpluje. Zítra přijede švagr s rodinkou, tak abych se tu neplazila jak zkroucená žížala
Jinak synek s mužským naložili hermelínek, mladej upekl bebečkovou buchtu, pustil myčku a vyvenčil čokloidy. Zítra dostane velikou odměnu.... udělám mu spešl talíř jednohubek
Ale esli to je u tebe od pitomosti, tak.......................
není pomoci, co? Sem si to už dávno myslela
Janiii
chce to klid, ticho a pak procházku s Bernií
V neděli se budeme těšit
Fajka
už vidím jak se tam proplejtáme mezi těma davama nadšenejch díváků lačnejch lyžování skoků a jinech podobností
pozor !!!! dneska se tam málem ušlapali, blázni
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 22:27
- Nahlásit
mac1
odnaučila jsem se zapojovat do zbytečných debat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 22:35
- Nahlásit
PetraK
Ačkoliv, my už s Ešusem vodjeli, tak už to asi nikoho tetkon zajímat nebude
a pak kdo je tady trupka paní
brut
mladej upekl bebečkovou buchtu
to určo nebé moc složitý že jo?
hod nám sem receptík prosím až budeš mít chvilku a přestane bolehlav a bolezad
Přeju at je brzo líp !
pozor !!!! dneska se tam málem ušlapali, blázni
no prááávě a do toho mumraje voni chcou .. blázni
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 22:52
- Nahlásit
Fajka
receptík je fakt jednoduchej, tak ho napíšu hned:
Těsto:
3 vejce ( žloutky, bílky ušlehat zvlášť)
18 dkg cukru krupice
18 dkg polohrubé mouky
1/2 prášku do pečiva
4 lžíce studené vody
Vše utřít, nalít na vysypaný a vymazaný plech, upéct do růžova... těsta není moc, tak se nelekejte, musí se "rozlít" po plechu, peče se velmi krátce
Na upečené teplé těsto se nalije horký krém:
Necelý 1l mléka ( odlívám cca 2dcl) a 2 vanilkový pudinky ... uvařit pudink, do něj vmíchat 15dkg másla ( hery.....)
Na krém poskládat BeBe sušenky, polít čokoládou:
10dkg másla
25dkg moučkového cukru
3 lžíce kakaa
3 lžíce vody
Vše zahřát, rozpustit, promíchat a rozetřít na sušenky
Lze podávat po vychladnutí, ale jsou lepší rozležené do druhého dne
Na celou buchtu od vymazání plechu až po čokoládu se spotřebuje 1 máslo (hera...), dělím ho odhadem, nevážím, mouku a cukr odměřuju buď od oka nebo odměrkou....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 22:53
- Nahlásit
Ještě jsem zapomněla napsat, že si vše připravím ( navážím)předem, abych pak neměla hoňku.... a peču na cca 170°C
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 21:16
- Nahlásit
Dobrý večír dámy
mám za sebou dost hektický den, tak se jdu svalit do pelíšku.... přiznám se, že se moc těším
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 21:23
- Nahlásit
dobrý večer
brut
zrovna jdu psát to samé užili jsme si návštěvu u mamči, podrbali jsme Sandynku, Bonečku i Apí a jdu do pelechu, Berni už tam taky je - teda ve svým a já jdu taky do svýho
brou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 21:25
- Nahlásit
BREJ VEČÍR ŽENCKÝ!!!!
NEŽ VODEJTETE MUSÍM SE VÁM S NĚČÍM SVĚŘIT!! VÍTE S KÝM JSEM SE DNESKA OBJÍMALA???
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 21:47
- Nahlásit
PetraK
ne, ale určitě to bude buď čokl nebo zase čokl.... nic jinýho by vás takhle nerozhodilo
|