| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:59
- Nahlásit
PetraK
Gerda
no a máme jádro pudla!! Fajka furt s Fajkýškou na cvičební tábory. Dyby jí místo toho nalakovala nechty, má to jednoduší, nebude se tak trmáce
tý vadooo a todle mě řikáte až dneska Joooo ???!!!
Tak já dyž jedu tím autem dneska vám ji beru na převýchovu jupíííííííííííí!!!
mishi
Von je zvyklej a hroznej kliďas
Gastoňák nebo šéf???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 14:07
- Nahlásit
Fajka
tý vadooo a todle mě řikáte až dneska Joooo ???!!!
Pani, nepříde vám trochu nevychovaný poslouchat cizí šepoty?????? Na převýchovu jí nevozte, přivezte jí rači na ňákou prochásku.
PetraK
Škoda, že musíme šeptat
Dyť nás šmíruje!!!! Prouhatá, Fajfka jedna.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 14:08
- Nahlásit
mishi
Myslíš, že ho na klikr odnaučim nevyjíždět na psy?
to nevím, ptala jsem se Ebony, jestli bych mohla klikr využít v těch našich strachovejch reakcí z ostatních psů, rozmluvila mi to. já bych tohle řešila přes ovladatelnost, že prostě dotáhneš povel ke mně, k noze, že on se bude soustředit třeba při k noze! na Tebe a nebude čumět kde co lítá a kde by mohl zmordit jakýho psa. Možná , ale to fakt nevím, by se dalo klikat za situace, kdy si psa nevšimne. My máme z dob ještě předklikacích povel Žádnej pes! kdy si -pokud si ho pochopitelně ten druhej pes taky nevšímá - Ešus nemá toho psa taky všímat. Ale víš co, já nejsem vůbec nějakej odborník.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 14:09
- Nahlásit
Fajka
tý vadooo a todle mě řikáte až dneska Joooo
jak to, že posloucháš co si vostatní šeptaj za tvýma zádama?
Tak já dyž jedu tím autem dneska vám ji beru na převýchovu
ešče hárááááá??? To bude mít Ešusek panečku radost!! A Brtnik jakej bude radostnej!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 14:10
- Nahlásit
Gerda
Dyť nás šmíruje!!!! Prouhatá, Fajfka jedna.
No!Zrovinka sem jí to taky napsala a koukám, že už ste jí vynadala!! Esi nedáme spíš na převýchovu jí!! A nebo jí rovnou zavřem mezi ploty. Třeba u Mishi, tam měli dneska pěkně rušno u plotů, jak psala, tak jí to naučí. Fajku jednu!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 14:15 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
Gerda
jak to, že posloucháš co si vostatní šeptaj za tvýma zádama
jááák poslouchááám??? tyd to tu čtu černý na bílým!!!
No už nehárá ale má to období že ječí na všecky páč jí nikdo včas nepřišel udělat ty štěňátka
OK Fajka jednou zase přiveze prouhatou Fajfku na nějaký chromadný prochajdo venčení nach Praaag....
PetraK
mishi
já bych tohle řešila přes ovladatelnost, že prostě dotáhneš povel ke mně, k noze, že on se bude soustředit třeba při k noze! na Tebe a nebude čumět kde co lítá a kde by mohl zmordit jakýho psa jo přesně tohle nám bylo řečený ted na tý víkendovce !
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 14:20
- Nahlásit
Fajka
tyd to tu čtu černý na bílým!!!
ale my sme psaly šeptem!! Víme?
páč jí nikdo včas nepřišle udlat ty štěňátka
vyřiď jí, že jeden by se rozhodně našel :
Fajka
mishi
přesně tohle nám bylo řečený ted na tý víkendovce !
no, ovšem docílit toho je fuška . Ale na tohle je klikr právě bych řekla dobrej. Jakmile je naklikáte a ten pes to bude moc moc chtít. Začněte cvičit to "watch!", nebo koukej! nebo dívej! je fuk, jak to nazvete, ale prostě aby se naučil čokli na vás dívat. Ne na ruku s klikrem ne na ruku s piškotem, ale na vás, do gezichtu. Takže začnete tak, že kliknete čoklovi pokaždý, když se na vás podívá. To je příjemnej cvik, to je taky zadáčo, to ho bude bavčit , neříkáte nic, jen klikáte, když se podívá, povel se dává až nakonec.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 14:24 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
ale my sme psaly šeptem!! Víme?
to nebylo poznat ! šeptem by to písmo muselo bejt nečí nebo slabší nebo šedý nebo pruhovaý
no, ovšem docílit toho je fuška
jo já se o to snažím už dlouho ale tak nějak mě vlil ten výcvikáč energii do žil a naplnil optimismem že když se chce tak to půjde! ale musíme na tom makat...
Uvidím ten klikr mám zatím do zásoby ... nejdřív zkusím finty z výcvikáče
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 14:36
- Nahlásit
Fajka
nebo pruhovaý
tady má už někdo pruhovanej i mozek
nejdřív zkusím finty z výcvikáče
tak dneska poreferuješ doufám?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 14:41
- Nahlásit
PetraK
tady má už někdo pruhovanej i mozek
jakste to uhádla paní?
PetraK
tak dneska poreferuješ doufám?
nooo zkusím too chceš mě dělat trenážééér místo pruhovaný Fajfky?
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 14:44
- Nahlásit
PetraK
šak ať Fajuša dorazí, aspoň to bude za tim plotem hezky vypadat - jedna flekatá, druhá proužkatá a třetí hnědej.
Tak já to zkusim, uvidíme, cvo mi na to řekne,. Já už si zvykla, že to tak má, holt psy mít rád asi nebude.
6encký, nevíte náhodou o nějaký hezký restauraci tady na Jablonecku a Liberecku? Můj muž slaví třicátiny a chtěli jsme původně s jeho a mýma rodičema do Dětenic, ale to nestihnem, tak jsme chtěli aspoň do Mexikánský tady v JBC (prej tam běhaj ještěrky bo co), ale maj plno. A já neci, aby to zklouzlo k obyčejný večeři, jsem chtěla, aby to bylo něco extra...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 14:47
- Nahlásit
Fajka
jakste to uhádla paní?
sem totiž vjedma!
chceš mě dělat trenážééér místo pruhovaný Fajfky?
ty jo druhá Davídkojc!! Gerdoooo vidíš to??
mishi
Tak já to zkusim, uvidíme, cvo mi na to řekne
určo se aspoň nebudete nudit.
Holky letím pryč a asi už se nebudu stíhat vracet, takže........ SEJDEME SE U STÁNKU A POSLÉZE MEZI PLOTY!!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 14:49
- Nahlásit
Fajka
hele pani nechceš se sbalit a vyrazit? ?
šéééfováááá odfrčela, nechala mi tu tunu práce, takže budu makat i doma o víkendu
ale dneska v půl pátý balim a jedu za vááámááááááá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 14:53
- Nahlásit
mishi
jůůů restauračka to nevím.... ale popřemejšlím třá ten můj pruhovanej mozek něco napadne ...
PetraK
Janiii
no jo no jo však už taky letím ... tak za deset minutek vyrážím ... tak pááááááá páááááá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 15:19
- Nahlásit
PetraK
ty jo druhá Davídkojc!!
Pozor! Jesi je jako davítková, potom tě Fajfka 100% pokouše, jako mě Nána. Nenech si to líbit pani, ty prouhatý sou děsně nebespečnýýýýýýýý
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 18:10
- Nahlásit
Až se vy čůzy vrátíte z dívadla, bude strašlivej céres!!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 08:43
- Nahlásit
Dobréé rááánoooooo
Gerda
prošla si testem, si ten úpa NEJ NEJ NEJ koordinátor !!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:09
- Nahlásit
brýýý ráááánooooooo
děkuju všem za super společnost
musíme to zase brzy zopakovat!!!!
Gerda
byla jsi skvělá, leželi jsme mrtví smíchy na stole ale fakt, takovou obětavost jsem nečekala!!!!!
máš u nás odměnu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:10
- Nahlásit
FUJTABL VE SPOLEK!
Přeju fšem krásné pokuldůrní ráno a Gerdě děkuji za její profesionální přístup koordinátora celosvětového formátu
Enem mě mrzí, že sem nevydržela a prozradila to tak brzo původně se měly zapojit i ostatní, abys měla kapek živější večír, ale přišlo mi vás pani líto, tak jsem to vzdala zatr brzo .
Ale uznejte, že nápad to byl dobrej!! sem se řehnila ešče f posteli, když jsem si to vybavila.
Fajka
dík za průběžný zprávy z přesunu. Jsem v tomhle ohledu kapek schízoidní /páč nejen že jsem měla trošku nepříjemnej incident já, ale mou kamarádku kdysi přepadli natvrdo, takže má-li se baba pohybovat noční Prahou sama, jsem toho názoru, že je lépe mít to kapek zmonitorovaný /
BYLO TO SUPER, CO ŘÍKÁTE? Jen času hrozně málo na pokec
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:12 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
máš u nás odměnu
musíme ale vybrat něco spešl, myslim, že bílá čekulátka, která zapadá do bílý dijéty by to mohla pospravovat
Joo a jen tak pro informaci- nejen, že kdyby mě někdo přepadnul, tak Brtnik se to dozví možná až s jarem, až se probere ze zimního spánku, ale!! Von nedal chudákovi Ešuskovi nažrat!! A to to měl nachystanýýý! budiž mu omluvou, že je skolen křípkou a usnul už v šest hodin.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:14
- Nahlásit
bílá čekulátka, která zapadá do bílý dijéty by to mohla pospravovat
hele ty bílá čekulátko, co s tou čekuládou porád máš? na chodníku ji nabízíš cizímu chlapovi ... v divadle si ji sypeš do kabelky ... a pak ji nabízíš pomalu pani šatnářce - že by z vděku, že na tebe nezbyla teplákovka?
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:17
- Nahlásit
bré ranko všici! Tak jaký to včera bylo? A o jakym prozrazení tu mluvíte?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:20 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
mishi
o jakym prozrazení tu mluvíte?
pani Gerda se tu pasovala do role koordinátorky našeho setkání a že když bude problém, tak jí máme zavolat a ona to bude řídit z práce.
sešly jsme se s holkama v pohodě, a z hospody jí Brut poslala smsku, že je na nádraží a nikde nikdo ... a vzápětí jí psala Ešusová, že nikoho nepotkala že už je u divadla a že pomóóóóóc. no a Gerda byla žena činu a jako správná koordinátorka zavolala Brut, kde je, a pak volala zároveň z druhýho telefonu Ešusový, kde je vona a chtěla nás nahnat jak stádo dohromady - no obětavá holka
v plánu bylo, že smsku budu psát gerdě i já a pani Fajkýšová, ale Petra to už nevydržela protože jsme byly vysmátý a Gerdě to prozradila, že už jsme všichni po kupě na kafíčku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:21
- Nahlásit
Janiii
na chodníku ji nabízíš cizímu chlapovi ...
mám asi ňákou uliční úchylku nebo co. Před časem jsem během rozhovoru vrazila do kandelábru, omluvila se mu a řekla mu dobrej večír! Kluk co šel se mnou upadnul, dvě hodiny se válel smíchem po zemi a já nechápala proč. A taky mi bylo divný, že když jsem se otočila, abych se podívala do koho jsem to vrazila, tak na ulici vůbec, ale vůbec nikdo nebyl!
Jo a k tej čekulátce - když jsem si dneska přendavala ráno věci do svýho vaku co nosím do práce, tak se jí na mě ešče pár kousků z tý kabelky vysypalo
a pak ji nabízíš pomalu pani šatnářce - že by z vděku, že na tebe nezbyla teplákovka?
divíš se? Zima ešče nekončí, takže kožich se hodí dycky!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:22
- Nahlásit
mishi
bylo to moooooooooooooooooc úža a hrozná čurina! I na Gerdu se dostalo!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:27
- Nahlásit
právě jsem se zakousla do tý bašty co nám přivezla brut a uděluji jí tímto přes internet řád zlaté vařečky!!!! je to vynikajíííícííííííííííííí
huš mám za sebou jednání s jednim Němcem, takhle po ránu hned myslet co říct, no brrrrr
a teď se jdu ponořit do práce
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:29
- Nahlásit
Dobré ránko milé dámy
Včerejší večer byl tak optimistický, že jsem se pitomec nechala dítkem ukecat na vyzvednutí oblečení z práce. Domů jsem se díky tomu dostala až po půl jedný a venčení v severáku nebylo nic moc.
Ovšem posezení v hospůdce, dívadlo a milá společnost vše vyvážilo. Díky, díky moc.... už se těším na repete
Gerda
Gerdičko, byla jsi super koordinátor, máš u nás velikou odměnu a příště určitě půjdeš s námi .....
Fajka
jsem ráda, že jsi dorazila bez potíží, sem počítala, kdy dorazíš cca domů a už jsem začínala být lehce nervozní... kdyby jsi nedala ještě deset minut vědět, tak bych volala
Janiii
vybrala jsi tak úžasný představení, že holka dneska objednává lístky na březen pro sebe a další kamarádky
Jinak máš moc příjemnou skorotchýni a milého mužského ( sice mi ho bylo trochu v tom babinci líto, ale evidentně mu to nedělalo potíže )
PetraK
Sem doma vyprávěla jak, jsme volali Gerdičce a mužskej prohlásil, že jsme pěkný jedule .... ovšem, jako vtip mu to přišlo vynikající
Jinak holka hlásila, že jsi správně praštěná a že taková teta je k nezaplacení
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
jsem ráda, že jsi dorazila bez potíží, sem počítala, kdy dorazíš cca domů a už jsem začínala být lehce nervozní... kdyby jsi nedala ještě deset minut vědět, tak bych volala
já ležela v posteli, a říkala jsem si, že už by se měla ozvat. Klaplo to na minutu, fakt přesně v ten moment dorazila SMSka.
a mužskej prohlásil, že jsme pěkný jedule
a to ešče neví šecko!!
Jinak holka hlásila, že jsi správně praštěná a že taková teta je k nezaplacení
ty jo nevim, ešivá by synovci souhlasili, když jsem jim tehdá na horách stanovila vojenskej režim a stanný právo!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:36
- Nahlásit
já jsem moc moc ráda že se vám to všem tak líbilo, ale mam pocit že jsme nasadily laťku hodně vysoko
ale zkusim zase něco objevit
vybrala jsi tak úžasný představení, že holka dneska objednává lístky na březen pro sebe a další kamarádky
tak to jsem fakt ráda!! a že zdravím
Jinak máš moc příjemnou skorotchýni a milého mužského ( sice mi ho bylo trochu v tom babinci líto, ale evidentně mu to nedělalo potíže )
na skorotchýni si nemůžu vůbec stěžovat a Míra je na babinec fakt zvyklej
Fajka PetraK
pošlu vám email
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:37
- Nahlásit
Já jsem pytlík s čekuládkama od Fajky schovala do šuplíčku, aby mi je synek nevyzobal ( dostane vždycky jednu za odměnu ).... mladá po cestě vlakem škemrala a slupla ještě čtyři, prý jsou tak dobroučký, že musím zjistit, odkud jsou a chce je mít neustále doma, aby prý měla silné, obalené nervíky, až zase po ní budu něco chtít
mishi
jj, Gerdička byla super... na jednom uchu měla pevnou, ze který volala mně, na druhém mobil, kde byla Petra.... fakt super koordinátorka ..... dostane diplom a čekuládku
Janiii
uděluji jí tímto přes internet řád zlaté vařečky!!!! je to vynikajíííícííííííííííííí
děkujiiii, stydlivý smajlík tu není, tak si ho představ ... příště přivezu něco jiného a ve větším množství, aby měl i Míra se skorotchýní
|