| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 10:32
- Nahlásit
Janiii
jééé tak super
A s tím přespáním ti teda dám ještě vědět, dohodnu se doma .... hurááá se těším, že taky jednou vyrazím za kultůrou
Dvořáka - Čochtan vypravuje
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 10:42
- Nahlásit
Janiii, Fajka
tyyy jo,dika!
ani nevite, jak me to mrzi, zvlast kdyz mam to branicky divadlo 5minut autem
tak snad teda nekdy priste no ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 10:53
- Nahlásit
Roxana
Ale jooo se stanee, v poho, akorát sem teda brala Páju jako záložáka a jemu se nece, takže malý komplikejšn ale Janii to zachránila
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 11:20
- Nahlásit
Janii to zachránila
je to výhoda mít kultůůůrní skorotchýni
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 11:40
- Nahlásit
Fajka
fotek je teda opravdu požehnaně, koukám, že tam byl i howík, jakej byl? určo super vid? hlavně, že jste si to užili !!! sněhu koukam taky mraky , to byla teda jako výcviková akcička?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 12:09
- Nahlásit
FUJTABL VE SPOLEK
Tak jsem konečně tady!!!! Jsem to prolítla, Bóže ženský, co to tu s tim dívadlem vyvádíte? Dyk je přece naprosto jasný, od samýho počátku, že se JDE VE STŘEDU!! 25.!!!! ÚNORA!!!, takže nevim, jak můžete tak zmatkovat???
Jen nevim teda F KOLIK HODIN??? A JAK A KDE BUDE SRAZ???
Doufám,že nelehnu, páč- BRTNIK SI PŘIVEZL Z HOR KŘIPKU a je cíplej a doma a produkuje bacily
Dneska ráno jsem zaspala, takže jsem se k počítadlu dostala až tetkon a na chvilku. Takže jsem to jen prolítla:
Fajka
tý jo pani, jak se vám podařilo vyfotit Astičku? já jí mám pouze a jenom 3x zeshora Jinak prdík, pak už taky umříl foťák.
Jinak se ještě jednou omlouvám, že to bylo takový zmatečný hrozně, ale jsem nevědíla vůbec co dřív. Jestli mluvit na paní z útulku, nebo na vás - já sem ten tip co neumí dvě věci najednou,takže třeba nemůžu jít a žvejkat zároveň . A hlavně teda Pável klepající se jako drahej pes před sámoškou, to mě moc nedovolovalo rozvíjet konverzaci na delší dobu a představa, že vás táhnu na tu prochajdu s čoklikama, to bylo dost nereálný. Takže jsem pak seděla v autě, když jsme odjížděli a říkala si, že jsem naprostej nespolečenskej dement, páč se mi to nepodařilo skloubit dohromady, abychom prohodili víc než těch pár slov , tak jsem na sebe načtvatá, páč jste jeli tam, otočili se a za pět minut jeli zpátky. tak jediný co mě hřeje, že aspoň Pavel třeba nepořídil díky tomu zápal plic
Jinak holky- útulek Dášenka je děsná bomba a paní Kubištová je úžasná!! My jsme vzali 2x2 hafany na vychajdu s Ešusem a pak ještě jsem chvilku s paní Kubištovou mluvila, je fakt moc prima. Myslím, že čoklidi, který se tam dostanou, to mají jako výhru v osudu. Ale to co mi vyprávěla, co lidi dokážou, tak
Dovča byla boží a jestli chcete zkouknout fotky tak číhnite:
http://zrzavec.rajce.idnes.cz/Bedrichov_2-2009/
jsou tam i ty TAHACÍÍÍ! A taky mám jedno rádobyvídejo, ale to nevím, jak to přetranportit k vám. Fajka říkala, ať jí to zkusím poslat, tak až se mi podaří doma zprovoznit, abych se dostala na emila co mám na Seznamu, tak to pošlu.
A jinak je něco novýho?? zatím nestíhám studovat.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 12:30
- Nahlásit
PetraK
supr ze jsi tu
no ty divadelni zmatky jdou tenkonc na muj vrub
tahaci fota supeeer a jak se vam bezkovalo???
Sem nedavno videla, jak se s lyzema a psem vyporadala krehka divka s dobrmanim torpedem - nazula prezkace a sjezdovy lyze a uz to svistilo po poli
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 12:35
- Nahlásit
Roxana
a jak se vam bezkovalo???
člověče tak půl napůl. Začátky super, paráda, hned v sobotu večer jsem to šla zkoušet a i když tam byla háraftka, tak to šlo perfektně, ale jakmile se k nám pak přidal Brtnik, mělo to místama takový komplikačky, že jsem na jednom výletě, čoklovi vynadala do zmetků a hajter zrzavejch, kterejm jsem dobrá jen k tomu, abych mu servírovala večeři , urazila jsem se na něj a nemluvila s ním . Líp nám to jde, když ty lyže nemám. Říkala jsem si, že se musím na tom svým dotazovým fóru vyzeptat co a jak dál. Možná jsem na něco přišla, ale nevím.
nazula prezkace a sjezdovy lyze
fakt jo? Možná by nám to šlo líp na těch sjezdech : D
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 12:59
- Nahlásit
PetraK
no ahoooooj,
sim tě píšu to viz. výš, divadlo je od 19:00, sraz bych viděla třeba v 18:30 před divadlem? no vevnitř těěěžko, když mam všechny lístky nasyslený u sebe žejo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 13:21
- Nahlásit
Janiii
těěěžko, když mam všechny lístky nasyslený u sebe žejo
ale tak já myslím, že jsme schopný se tam probojovat i bez. Bez lítsků teda, kdybychom byly bez, jako bez, tak jsme vevnitř natošup
Tož jo, takže v půl sedmý před dívadlem! Se těšííím. Doufám, že odolám Brtnikově křipce
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:02
- Nahlásit
tak já myslím, že jsme schopný se tam probojovat i bez. Bez lítsků teda
třeba ještě budeš mít šanci, páč já jdu rovnou z práce, takže jeslti zůstanou lístky doma ...
a nemoc máš prostě zakázanou
jináč jsem ráda že se ti v Dášence líbilo je to tam super taková milá příjemná domácí atmosféra co?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:20
- Nahlásit
Roxana
PetraK
tý jo, tak to bych brala, to je celkem bez práce a urbrzdit to jde taky asi líp akorát nevím, co pak do kopce
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:54
- Nahlásit
PetraK
člověče tak půl napůl. Začátky super, paráda, hned v sobotu večer jsem to šla zkoušet a i když tam byla háraftka, tak to šlo perfektně, ale jakmile se k nám pak přidal Brtnik, mělo to místama takový komplikačky, že jsem na jednom výletě, čoklovi vynadala do zmetků a hajter zrzavejch, kterejm jsem dobrá jen k tomu, abych mu servírovala večeři , urazila jsem se na něj a nemluvila s ním . Líp nám to jde, když ty lyže nemám. Říkala jsem si, že se musím na tom svým dotazovým fóru vyzeptat co a jak dál. Možná jsem na něco přišla, ale nevím.
ale prosim te a o co slo??
ankaras
urbrzdit to jde taky asi líp akorát nevím, co pak do kopce
no hlavne za chvili ten pesak fakt taha jazyk na veste
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 15:35
- Nahlásit
ankaras
akorát nevím, co pak do kopce
no to bych viděla právě jako zásadní problémek
Janiii
takže jeslti zůstanou lístky doma
nestraš!! Kdybych šla bez, nechali by vyklidit i nejbližší okolí v okruhu 30km
Vezmu ten klikr, jo? Doufám, že ho nenechám doma, sem sklerotík
ková milá příjemná domácí atmosféra co?
přesně, fakt. hafani spokojený a z procházky se těšili DOMŮ! Bavily jsme se s paní o Astičce, ona říkala, že chce, když už půjde Astička do nového domova, aby to bylo někde blízko, aby si ji mohla zkontrolovat . Fakt se mi to tam moc líbilo. už zas začínám sbírku - mám balíček krmení, v týdnu přiveze Honza nějaký věci po Nelince, plus sousedka mi dala ručník, takže už to zase jede , Fajka bude chudák
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 15:40
- Nahlásit
Roxana
ale prosim te a o co slo??
no jak je tam Brtnik, tak prostě kraví, chvíli táhne a pak předstírá, že je naprostej debil a vůbec neví co se po něm chce, takže se začne motat, zamotávat, řadí se k levý noze, kouká jako když jsem ho minimálně zmlátila hůlkama (ale po nějaký době už jsem chuť měla ) no prostě katastróf, katastróf. Když jdeme bez lyží, tak to je mnohem lepší. Je možný, že ten rytmus lyží mu nesedí, nebo něco dělám blbě. A taky- táhne, ale rychlost tam není. tak jsem posléze vymyslela fintu fň- poslala jsem Brtnika dopředu I S TENISÁKEM!! a počkala až zmizí z dohledu. Hecovala jsem Ešusa, pak jsem to pro větší napětí "odpočítala" a týýý vole to byl fofr!! Jenže to jsem už neměla ty lýže, byla jsem bez nich a málem umřela, páč běhat ve sněhu mi teda moc nejde, to mi šlo už o život. na těch lyžích je to prostě horší než bez nich, to táhne celkem dobře. Něco dělám špatně.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 15:49
- Nahlásit
PetraK
Cau pani.
tak prostě kraví, chvíli táhne a pak předstírá, že je naprostej debil a vůbec neví co se po něm chce, takže se začne motat, zamotávat, řadí se k levý noze, kouká jako když jsem ho minimálně zmlátila hůlkama
Nema z tech bezek hruzu? ze by mu jako mohly prislapnout pacicku? a kdyz vyslete Brtnika na bezkach pred sebe, tak taky nema tendenci zabrat a dohnat? A dle fotek mi prijde, ze mas dost kratkou tahaci snuru, ze ma spicky lyzi hned za zadeli, to by znervoznilo kazdyho, kor kdyz se to uci. Zkus priste pripnout jeste jedno voditko nejaky, at ma psicek vic prostoru.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 16:18 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
priste pripnout jeste jedno voditko nejaky, at ma psicek vic prostoru
dík tohle prubnu myslím, že z běžek strach nemá, aspoň co tak můžu soudit. První den tahal super, druhej den tahal super, to jsme šli jen spolu, večer a kupodivu ho moc nerozhodila ani háraftka, kterou jsme potkali, zareagoval na čekej, sednul si, nechal se odepnout a šel dělat cukrbliky /pochopitelně po schválení z druhý strany , páč už bylo téměř doháráno/, když mu dáma prodírkovala kožich, šli jsme zase tahat a doobrý, dobrý. Ale jak šel s náma Brtnik, tak chtěl podle mě radši spíš dělat kraviny, lovit tenisák v závějích a podobně. když jsme šli společně všichni a já nevzala lyže bylo to dobrý, myslím spíš, že mi nejde ten pohyb na těch lyžích, taky je to určitě větší námaha. Ovšem, když Brtnik zmizí za zatáčkou S JEHO TENISÁKEM, to je panečku motivace, to by utáhnul i mrtvou krávu - a že do ní nemám teda daleko
Ono v podstatě- stejně budeme mít víc příležitostí tahat bez běžek než s nima. letos už určitě ne , takže natrénujem bez běžek, jestli zprovozním kolo, tak zkusíme kolo a za rok se uvidí Jsem optimista
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 16:31
- Nahlásit
Ahoooooooooj všici! Tak jsem zase tu, ale koukám, že jste stejnak měli všici prázdniny. Jsem tu Dášeňku nějak prošvihla, to mě mrzí... Ale mám to skorem za rohem, tajk se tam můžu stavit jindy, zvlášť když jezdíme kolem do Tanvaldu...A jakej byl úspěch v Dášeňce? Už jsem sehnala jednoho novýho páníčka pro pejska, ale až od dubna. Jen teda on je takovej zaseklej, měl pejska z útulku, nějakýho křížence a chce zase toho stejnýho (to jako nevim, jak ho chce najít). A pak taky na jednu kočičku v dubnu, kámoška má už jedno kotě, který někde odchytili u silnice a chtěla by ještě jedno, z útulku. Tak uvidíme, už jsem je docela dost naočkovala.
PetraK
Máš můj obdiv, já teda radši chodim po svejch než po klouzavejch, takže Gaston si běžky neužije. A jak se vám líbilo tooooooooolik sněhu?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 16:36
- Nahlásit
mishi
Ahoooj, prosím tě máš u mě od pí Ešuskový ten klikřík.
tak jak ti ho mám předati ti ti ti ?
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 16:41
- Nahlásit
Fajka
Juhůůůů, to je super! Jsem se ptala zase o víkendu ve zverimexu a zas nevěděli, o čem mluvim.
Kde pracuješ? Nebo míváš občas cestu do centra?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 16:44
- Nahlásit
mishi
No problémo, pracuju asi 3 minuty šnečí chůzí od radnice
A odskočit si pro mě není problém
Ty jsi v tý pobočce naproti Solitéru?
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 16:48
- Nahlásit
Fajka
Tak přesně v tý dělám. Hele, proč si celou dobu myslim, že děláš někde na okraji Jablonce? Se stav i s Fajkýšem, já sem pejsky pouštim běžně a ráda. Šéf už si zvykl na oslintaný gatě.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 16:52
- Nahlásit
mishi
Hele, proč si celou dobu myslim, že děláš někde na okraji Jablonce to nevím možná sem psala že dělám na Podhorský a lidi znaj ten konec vzadu a nevědí že začíná u Eurocentra - bejvalýho výstaviště.
Ok až budu mít Fáju v práci tak se na tebe příjdem juknout v rámci socializace ..pěkně spořádaně s košíčkem
No a budeš zítra od kdy do kdy? že bych ti ho tam zahodila, a na koho se mám ptát? na mishi?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 16:55
- Nahlásit
Vy si myslíte, že ste něco víc, dyš společně chodíte místo do hospody do dívadla?!! ))) Nazdar ešusáři! Jak se máte při pondělku?
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 16:59
- Nahlásit
Fajka
Zítra tu jsem od 8:30 do 16:30, jen přes poledne máme zavřeno,. A ptát se nemusíš, my tu jsme jen dva, já a šéf.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 17:07
- Nahlásit
mishi
A ptát se nemusíš, my tu jsme jen dva, já a šéf.
tak to tě asi od šéfa rozpoznám že jo
OK stavím se
Gerda
Vy si myslíte, že ste něco víc, dyš společně chodíte místo do hospody do dívadla
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 17:28 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
PetraK
A brtnik byl taky lyzovaci nebo nelyzovaci?? Jestli lyzovaci, tak at jde priste vepredu, a urco posvistite
Jestli nelyzovaci, tak to chapu - bezkar s chodcem fakt moc stejny tempo nenajde a pes ma cas na kraviny kolem ..
A taky- táhne, ale rychlost tam není
aha, tak me o zadnou rychlost nejde .. ja jen chci, aby me cuba sla pekne vepredu, s napnutym voditkem, a necumela po vejrech a sama zabirala, treba jen trochu a tahla me kupredu, zadnej masirung to nemusi bejt .. takze s nasazenim nejakyho echt sportovniho tempa asi neporadim
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 19:00
- Nahlásit
Gerda
týjo, místo abys nám tolik kultůůry záviděla, mohla jsi jít s námi, odpadla tady paní Roxana ale huš s sebou beru tchýni tak máš smůlu pani - a že jsi přišla o veeeeelikej zážitek, nejen kulturní, to ti je snad jasný
lidíííí, dneska mi zas hnula žlučí šéfová, já jsem tááák ráda že prchám - už za měsíc - teda skoro !!! utiká to
potřebovala dneska někoho seřvat, a hádejte kdo to odnesl ale má smůlu, vysvětlila jsem jí že to fakt nebyla moje chyba a že jsem dělala co se dalo
jdu sepisovat životopis
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 20:07
- Nahlásit
mishi
A jak se vám líbilo tooooooooolik sněhu?
MOC MOC líbilo!! Páč tři roky prt a tetkon jsem si to užívala. A dokonce i odhazovala jako Fajka. Je teda fakt, že jsme odházeli celý parkoviště a....... ráno to zas bylo zapadanýýý Fajka musela škytat, ani jsem jí to v tý rychlosti neřekla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 20:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Gerda
Nazdar ešusáři! Jak se máte při pondělku?
Dobře se máme, páč máme dneska zcela privátní oslavu. A to privátní tak, že slavím sama!! Brtnik lehnul, takže si dal se mnou enem symbolicky politou sklínku žampuňskýho a já..... mám.......... tím .......pádem ..............CELOU FLAŠU PRO SEBÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!! a to jsem si dala závazek soc.prc., že se ze mě stane abstinent
Vy si myslíte, že ste něco víc, dyš společně chodíte místo do hospody do dívadla
a ešče navrch tam díky Janiii půjdem BEZ!
|