Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 11:27
- Nahlásit

Fajka
No jasně, jen s náma poďte, davítková bude natšená! Stejnak sem amerikánskou akitu eště nigdy neviděla. Vona je asi vo dost vjěčí než ta normální, že jo?

brut
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 11:32
- Nahlásit

jablunka
Gerda
sem právě dočetla, že březen má na Stahi founa .... mám jí zavolat a číslo zjistit?

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 11:32
- Nahlásit

Gerda
Stejnak sem amerikánskou akitu
Tak to ani neuvidíte!!!!!!
páč já mám japonečku malou milou

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 11:45
- Nahlásit

brut
Foun už mám, napsala sem jí zprávu, dyby jako třá byla někde, kde se nehodí mluvit, aby mohla jen odepsat.

Fajka
já mám japonečku malou milou
Aha! Tak jak to, že je prouhatá?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 11:52
- Nahlásit

Fajka
co a po všech dupat... chudák Gerda

tak zase ale, co by neuďála pro půlmega, ne?

Janiii
takže se na tebe Petro těšíme

pevně, velmi pevně doufám, že Fajka vezme Fajkýšku s sebou a nebude mít ten koš, pak si to s Tebou vyřídim!!"!

Fajka
vyrážím už v jednu !!!

to sem měla vědět, vyrazila bych už včera! Tak proto já to měla tak v předstihu na ten leden!! Já měla předtuchu!! to je jasný!!

Gerda
přeperu klidně i tu vaší prouhatou Fajfku!

ty jo tak to bude lepčí než zápasy v bahně!! To možná vyberem i víc než půlmega potom!!

f příbjěhu vůbec neprší

u nás v předsíni ve tři ráno taky zrovna nelilo. Dyby to někdo natočil, jde se celej balet ND zahrabat! Jen to teda byla taková baletní alternativa trošku šmrcnutá operou : D

brut
jablunka
Gerda

doufám, že se podaří StaHijovou nějak sehnat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 11:55
- Nahlásit

Gerda

vona tagle zpruhatěla z paničky!! nám se zase odrídžoval z paničky Ešus. Páč prej je to rížbejk bez řídže . Ale bejk von zase je, to je fakt

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 11:55
- Nahlásit

PetraK
Zatím neodepisuje....dám jí eště chvilku a pak už budu volat

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 11:59
- Nahlásit

Gerda
Hele,taxme neměli halušky,fakt na ní ten foun má.
Taky věřím,že to nejni nic vážnýho,třá jen ,že je bez interfernetu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:03
- Nahlásit

jablunka
že to nejni nic vážnýho,třá jen ,že je bez interfernetu.
no ty voe,to je ale jako vážný dost!!!!!!!!! to se nezlop,teda!

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:05
- Nahlásit

Gerda

Prouhatá je poněvadž japonci nemůžou za Američanama zaostávat a tak už montujou i prouhatý
A páč náš páníček musí mít dycky něco extra tak máme tu prouhatou

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:07
- Nahlásit

jablunka
Hele,taxme neměli halušky

to je taky vaše jediný štěstí, páč dybyste měli HALUŠKY, který já miluju a nepodělili se, tak.........

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:09
- Nahlásit

Gerda

Fajka
Prouhatá je poněvadž japonci nemůžou za Američanama zaostávat

vymejšlí si normálně, vymejšlí. To je tak, někdo se z někoho vosypává a někdo z někoho pruhatí!

Fajka to je za to 1+1 vodítko

mishi
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:14
- Nahlásit

Hoj všici, koukali jste včera na Genus? Já vim, že ne, páč jste skoro všici pražský, ale do Dášeňky někdo hodil v krabici štěnda brazilský fily. Jsou kouzelnýýýýýýýýý.

Jo a nechcete někdo třá takhle u těch fornetů čekat v pátek nebo v sobotu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

mishi
ale do Dášeňky někdo hodil v krabici štěnda brazilský fily.

coooooooooooooo???? , hlavně, že tam je nápis, ať pesany neházejí přes plot, že je to pro ně nebezpečný! páč když je tam hoděj a nikdo o nich neví, těžko půjde v noci ven. Ach jo. šmejdi jsou lidi šmejdi šmejdský. Jdu číhnout na stránky.

čekat v pátek nebo v sobotu?

tý jo my jsme prýýč

mishi
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:20
- Nahlásit

PetraK
No, ono to možná nebylo přes noc, bylo to ve večerních zprávách. Jedno štěndo hnedle udali. A jsou fakt krásný, kdybych mohla, tak si ho hnedle vezmu, ale jsem se zařekla, že až do baráku a spíš nějakýho těžko udatelnýho (jakože staršího, ne nezvladatelnýho .

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:23
- Nahlásit

mishi
PetraK
to je za to 1+1 vodítko
jéééé panííí vy čtete i tagle zpětně .....

vymejšlí si normálně, vymejšlí. To je tak, někdo se z někoho vosypává a někdo z někoho pruhatí
jak to to bych musela bejt přeci pruhovaná já !!! ikdyž vlastně.. jo takleeeeee že vona prouhatí že mě jooooo??????
Tak ale to sem fpr. páč vona nejenom že ze mě prouhatí ale už ze mě i zešedivjela

Tož to už je na diagnozu MEZI PLOTY

mishi
Já vim, že ne, páč jste skoro všici pražský, ale do Dášeňky někdo hodil v krabici štěnda brazilský fily. Jsou kouzelnýýýýýýýýý.
to sem neviděla verběš je to ty lidi

Si u sebe??? du na počtu a vemu ti ten klikr konečně

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:32
- Nahlásit

mishi

už jsem na to koukala! Našli je tam hned den potom co jsme tam byli a s paní Kubištovou se bavily o tom, jak je nebezpečný, když tam psi pohoděj, uvážou a nikdo o nich neví. ach jo, ach jo. Aspoň, že měli štěstí v neštěstí, tam jim bude dobře a nový páníky snad taky najdou.

Jo mít domek, tak to taky tak udělám, že si vezmu staršího hafana, ono v bytě to někdy jde těžko skloubit, když už tam jeden pes je.

Fajka
jéééé panííí vy čtete i tagle zpětně .....

přesně tak, PŘESNĚ TAK!!!

Tak ale to sem fpr. páč vona nejenom že ze mě prouhatí ale už ze mě i zešedivjela

no seš evidentně trapič! Možná Tě zavřou jako Viky tudle od zajíce, ty taky hrozí, že jí zalígrujou

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:35 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
no seš evidentně trapič! Možná Tě zavřou jako Viky tudle od zajíce, ty taky hrozí, že jí zalígrujou
no jasně a pak stačí jedna fotka a důkaz je tu ... třá tadle

Du na tu počtu a za mischi

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:39
- Nahlásit

Fajka

no tý vado! Ty už z toho lochu nevylezeš!!

pozdravuj Mishi a ať si užije klikání

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:10
- Nahlásit

Fajka
pak stačí jedna fotka a důkaz je tu
Pani, vona ta vaše fena nemá nalakovaný nechty? A proč?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gerda
A proč?

páč na ní šetří na chudince Fajkýšce!! Proto!!!

(teď je Fajka někde na počtě, tak se do ní můžem navážet, nemůže se bránit. Pak de ešče hodit k mishi ten klikr, tak máme dost prostoru :up

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:26
- Nahlásit

PetraK
pozdravuj Mishi a ať si užije klikání
huž sem zpátky.... normálně ten klikr nefunguje!!!
Mishi to zkoušela na šéfa a vono nic! není to na reklamaci?

Gerda
Pani, vona ta vaše fena nemá nalakovaný nechty? A proč?
no si přečti co Psala PetraK... to je jasný .. nemá páč ji tejrám a pudu mezi ploty

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:28
- Nahlásit

PetraK
teď je Fajka někde na počtě, tak se do ní můžem navážet, nemůže se bránit. Pak de ešče hodit k mishi ten klikr, tak máme dost prostoru
tssss já sem křížená Emilem Zátopkem, už sem zpáááááátkyyyyyyy

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:38
- Nahlásit

Fajka

a sakra! CO TADY DĚLÁŠ???

Gerda

Ticho, ticho, nic neřikej, huž je zpátky!!!

Fajka
Mishi to zkoušela na šéfa a vono nic!

nemá ho ešče naklikanýho, tak to nemůže fungovat. Co tak šéf nejradši??

mishi
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:38
- Nahlásit

PetraK
Jsem přišla na ten Genus pozdě a už jsem tam viděla jenom jak se rvou o žrádlo. Dneska na to taky mrknu, teď mi šéf odešel na poradu. Prej dneska šel i s chutí, dyž jsem na něj zkoušela ten klikr. A jako mi drzoun řekl, že je to stejně zbytečný, páč Gastona nevycvičim!!! Držka jedna hubatá.

Fajka
Se omluvuju, já toho šéfa nemůžu od pičítače vyhazovat tak často, ale moc díííííík a určo se tu stav i s Fajušou, jsem na ní zvědavá.

PetraK
No jo, já se na ten domek těšim a chtěla jsem to psisko hnedle, jak bude postavíno, ale asi budem mít problém, páč Gastoňák by potřeboval jedině fenku a ešče by si jí asi musel vybrat (je hoplt na psy zlej) a naši maj Barunu, která bude mít přístup i k nám a ona si nějak extrémně brání území a Gastona, je to žárlivka a startí na každýho psa, kterej se přiblíží. Na prochajdách ani ne, ale domu pes nesmí... Tak nevim, jak to skloubit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:41
- Nahlásit

mishi
že je to stejně zbytečný, páč Gastona nevycvičim!!!

prt tomu rozumí!! Nejdůležitější je objekt správně naklikati na tu správnou odměnu. A neuspěchat to.

nevim, jak to skloubit

ty jo tak to nevím? To by mohl být průšvih. Jedině prostě zkusit chodit vybarného jedince venčit do útulku společně s Gastonem a Bárou a náhubkama a uvidí se. Ale fakt nevím.

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:43
- Nahlásit

PetraK
a sakra! CO TADY DĚLÁŠ???
občas i pracuju

mishi
Prej dneska šel i s chutí, dyž jsem na něj zkoušela ten klikr. A jako mi drzoun řekl, že je to stejně zbytečný, páč Gastona nevycvičim
tsssss tak at se těší na příští tejden na Fáju! se ti ještě vomluví

teď mi šéf odešel na poradu. Prej dneska šel i s chutí,

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:50
- Nahlásit

PetraK
Ticho, ticho, nic neřikej, huž je zpátky!!!
Tak já vám to jen pošeptám, pani, jo? Ale nesmíte to říct - v japoncku má každá akita nalakovaný nechty, protože si pak dává při běžnym dnu pozor, aby si nevodřela lak, takže tolik neběhá, nekraví, neškrábe....chápete? Je to praktický!!!!!!! Takhle se vychovávaj akitové!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:52 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
tsssss tak at se těší na příští tejden na Fáju! se ti ještě vomluví

Gerda
Takhle se vychovávaj akitové!!!!

no a máme jádro pudla!! Fajka furt s Fajkýškou na cvičební tábory. Dyby jí místo toho nalakovala nechty, má to jednoduší, nebude se tak trmácet a dyš nebude kupovat lak se zlatým prachem tak určo i ušetří nějakou tu kačku. Škoda, že musíme šeptat, dyby todle věděla, ta by koukala!!

mishi
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:54
- Nahlásit

PetraK
šak mám celý odpoledne na to, abych to nastudovala. Myslíš, že ho na klikr odnaučim nevyjíždět na psy? Dneska jsme byli ráno na prochajdě a šla proti nám pani s berňákem Bedřichem a jak to u nás není protáhnutý, ale jenom prošlapaný cestičky, tak jsme se nemohli pořádně vyhnout a pani to chtěla rači vzít jinudy, tak jsme se vyhejbali na kolejích. A jak bylo hlučno.

Ale třá včera jsem procházela kolem zahrady tátovýho kamaráda. Má krásnýho hnědýho dobrmana, se kterym si Gastoňák dycky pokecá přes plot. Teď byl plot otevřenej, tak jsme prošli, páč už nás znaj a kdyby tam běhal jeho pes, tak je zavřeno. Jenže najednou byl pes v Gastonovi a už jsem je od sebe rvala a pán se ani neomluvil a eště řekl, že jeho pes se přece nerve. Jsem koukala, jak byli rypákama v sobě, ale ono to vypadalo jako by se líbali, ale řvali u toho.

Fajka
Von je zvyklej a hroznej kliďas.

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání