| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 20:13
- Nahlásit
Janiii
- teda skoro !!! utiká to
a uteče to celý jako prt!! Uvidíš!!! Ale já si to tak nějak myslela, jak jsi psala, že fšicí odcházejí, tak jsem si řekla, že to dlouho trvat nebude a jestli máš všech pět pohromadě, půjdeš taky.
Roxana
A brtnik byl taky lyzovaci nebo nelyzovaci?
Brtnik je CHODIČ. Má sice tady v patře lýže a přezkáče (a asi čeká až doroste vázání ) a nechce to vyhodit-co kdyby jednou. Ale jednak vím že žádný jednou nebude a druhak - to už jsou všecko můzejní kousky.
Holky dybyste viděly, jak jsem se řehtala, když jsem v penzionu vytáhla to svý archivní vybavení to byl nářez, to si nedovedete představit. Fšicí tam ty vymazlený běžky a já prkeňáky pomalu od sovětů a boty??? Háááá to byla už úplná pr**l ešče, že mě tohle nechává chladnou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 20:14
- Nahlásit
Dobrý večír dámy
koukám, že se nám výletnice vrátily v pořádku, divadlo se koná opravdu ve středu a nic nového se neděje.
Od pátku nedělám nic jiného než vařím, peču, a starám se o marody. Mám pocit, že mi brzy hrábne. Naštěstí synkovi opadly horečky a tak má už jen 38....
Jinak sem se naučila péct super skořičníčky, dneska vyzkoušela oříškový houstičky a mňam, mňam, mňam
Fajka
PetraK
fotky postupně projdu, jsem moooocinky zvědavá
Janiii
šikovná, takhle musíš na šéfovou ... hlavně vydrž!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 20:17
- Nahlásit
Janiii
fakt nebyla moje chyba a že jsem dělala co se dalo
a co na to ta důra?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 20:19
- Nahlásit
brut
jsem moooocinky zvědavá
no šak je taky na co!! Hotovej Amůndzén jak říkal synovec
hele jsem si uvědomila, že jsem Ti slíbila toho emila, jak jsi taky chtěla poslat, tak já Ti to řeknu až se huvidíme v dívadle, to stejně půjde líp.
Kdyby se chtěl někdo sejít dřív na kávičku před dívadlem, tak klidně můžem. Co vy na to?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 20:55
- Nahlásit
PetraK
na kávičku můžu.... v kolik a kde?
Emila necháme na ústní .... si myslím, že nám to půjde lépěji
Jinak já včera měla "šikovné" ručičky, páč se mi povedlo vylít půl litru oleje na podlahu
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 21:04
- Nahlásit
Achjo, jak já vám to divadlo závidim
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 21:05
- Nahlásit
Kdyby se chtěl někdo sejít dřív na kávičku před dívadlem, tak klidně můžem. Co vy na to?
já jsem próóóó, no přece nebudu čekat v rachotě než odbije šestá hodina a vyrazim směr divadlo
tak vymyslete něco a někde, kde to najdu a dopravim se tam
Fajka
a jak s tebou? huš víš jak se dopravíš do Práglu, v kolik tam budeš a jak pofrčíš dom?
a co na to ta důra?
nic, vedla si svou, ale zmírnila ... Ale já si to tak nějak myslela, jak jsi psala, že fšicí odcházejí
a to nevíš, že dneska vyhodila dalšího ... obchodního zástupce, co ho přijmula před měsícem ...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 21:08
- Nahlásit
brut
páč se mi povedlo vylít půl litru oleje na podlahu
Paní vy bude mít ale lesklý parkety Až bude zrak přecházet
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 21:08
- Nahlásit
brut
Jinak já včera měla "šikovné" ručičky, páč se mi povedlo vylít půl litru oleje na podlahu
tak to byly včera nějaký erupce na slunci, Mírovi chytil olej na sklokeramický desce naštěstí ukápla jen kapička, chytla a zas to hned uhaslo ani jsem o tom nevěděla, přiznal se sám a dobrovolně no hlavně že to hned haslo, mohlo bejt "veselo"
a koukej tu marodku doma rozpustit, řekni synátorovi že marodění neni v módě když je tolik práce a jak to jako hodlá řešit
Eimy
no jooo, pani ... ale nebojte, třeba nebude co závidět - a jeslti bude vostuda, tak se to donese až k vám do Brna
to jsem si dala závazek soc.prc., že se ze mě stane abstinent
takže dneska je to ten slavný den, kdy k nám byl zaveden ééélektríííícký prooooud ...???
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 21:23
- Nahlásit
Eimy
Paní vy bude mít ale lesklý parkety Až bude zrak přecházet
naštěstí to bylo na dlažbu ... byla u nás na návštěvě kamarádka a než jsem stihla olej alespoň dostat pod kontrolu, tak přinesla kyblík s vodou a vytřela...
Janiii
jj, olej je pěkné potvůrka... halvně, že se z toho nic nevyklubalo, on takovej požár nic moc
koukej tu marodku doma rozpustit, řekni synátorovi že marodění neni v módě když je tolik práce a jak to jako hodlá řešit
si stále ještě myslí, že ve středu půjde na zápas .... s horečkou by tam byl hodně platnej, pitomec
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 21:44
- Nahlásit
Janiii
takže dneska je to ten slavný den, kdy k nám byl zaveden ééélektríííícký prooooud
noooo dneska právě ještě ne
ad to kafe- no já jsem pro, ale stal ze ze mě balík vesnickej, takže zatím nemám vůbec žádnej návrh. dělám do půl pátý, jak to mají ostatní?
Eimy
Achjo, jak já vám to divadlo závidim
klid paninko, vzhledem k tomu, že tam budu já, tak nebude o co stát
brut
páč se mi povedlo vylít půl litru oleje na podlahu
a kloužou, dlažky? Kloužou?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 21:49
- Nahlásit
dělám do půl pátý, jak to mají ostatní?PetraK
tak nějak podobně, občas spíš do pěti, ale šéfka odjíždí ve středu odpoledne na Slovensko, tak prchnu taky v půl, s klidem
chtělo by to asi se dopravit někam už poblíž divadlu, abysme to pak měly kousek ne? s Mírou budu mít sraz taky asi až tam - jestli tam teda trefim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 21:51
- Nahlásit
Janiii
sraz taky asi až tam - jestli tam teda trefim
- jo doprava, to bude i u mě oříšek. Musím zítra nastudovat. Musíme to nějak vymyslet sakra. Jdu se kouknout co a jak.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 21:53
- Nahlásit
PetraK
dělám do půl pátý, jak to mají ostatní?
já mám volno a holka taky, takže potřebuji jen čas na jízdu do Práglu
Janiii
jestli tam teda trefim
co ty, ale já?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 21:57
- Nahlásit
hledám si tady spojení jak tam pojedu, takže z práce musím přes Anděl a Smíchovský nádraží- jak to mají ostatní???
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 21:59
- Nahlásit
PetraK
Smíchovský nádraží
tam vystupuju z vlaku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 22:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
O. Ká. myslím, že přes Smíchovský nádr. to bude brát i Janiii. Teď jde o to, jak to vypadá s Fajkou. případně se můžeme my tři a spol. srazit tam a společným úsilím se dopravit autobudem do Braníka a tam pak zajít třeba sem
http://www.mapy.cz/#x=133055824@y=135768848@z=16@m m=ZP@sa=s@st=s@ssq=branick%C3%A9%20divadlo@sss=1@s sp=128701349_129091457_142398373_141838209
esli to vokáže to co chcu???
No nevokázalo, ale prostě kousek od dívadla je buď něco co se jmenuje Branické centrum a nebo o fous dál U Starého pivovaru
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 23:49
- Nahlásit
PetraK
Jinak se ještě jednou omlouvám, že to bylo takový zmatečný hrozně, ale jsem nevědíla vůbec co dřív. Jestli mluvit na paní z útulku, nebo na vás - já sem ten tip co neumí dvě věci najednou,takže třeba nemůžu jít a žvejkat zároveň . A hlavně teda Pável klepající se jako drahej pes před sámoškou, to mě moc nedovolovalo rozvíjet konverzaci na delší dobu a představa, že vás táhnu na tu prochajdu s čoklikama, to bylo dost nereálný. Takže jsem pak seděla v autě, když jsme odjížděli a říkala si, že jsem naprostej nespolečenskej dement, páč se mi to nepodařilo skloubit dohromady, abychom prohodili víc než těch pár slov , tak jsem na sebe načtvatá, páč jste jeli tam, otočili se a za pět minut jeli zpátky. tak jediný co mě hřeje, že aspoň Pavel třeba nepořídil díky tomu zápal plic
Bingo paní poslední varianta je správně ! však se určo ještě uvidíme a díky vaší velkorysosti mě nehumrznul přítel v jeho necelých xx letech
Ad bus.. tak hlásím že mě jede v 15:30 nějakej autobus (ale zejtra si to ještě rači nechám potvrdit) a v 16:29 bych měla být na černým mostě.. pak nastoupím do metra (to už umím :rolleyes a vy mě řekněte v který stanici mám vystoupit a kám mám jít.. prosím detailní popis jináč mě budete místo dííívadla hledat!! tak si to rozmyslete
Jo a pak mě jede bus domů v 21:30 z černýho mostu zase.. ale to asi nesíhám co?
|
alias
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 07:09
- Nahlásit
čus - tak jsme zas tu, vytentónovaní z podoby
já hcci taky do dívadla - tady můžu tak kokat z vokna na laně jak mi žerou zahrádku.
na co jdete?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 08:20
- Nahlásit
brý ráno,
lidi já dneska nestíhám a nedostanu se sem, můžem si tu dát spicha a domluvit se večer??
Fajka
Jani ten bus domu určitě nestihneš
já nevim jestli pojedu přes smícháč, v podstatě je mi to jedno, mušim se domluvit ještě s Mírou kde se sčuchnem, tak večer prosím prosím. nebo se tu domluvte přes den a mně jen oznamte kdy a kde mam bejt
ale prosím se sejít hlavně s Fajkýšovou, protože tu jedinou znám a ona vás zná obě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 08:29
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek
Fajka
hele pani než začnem dohadovat cokoliv jinýho-nechceš spát u nás? Ať nejezdíš domů v noci?? To je přeci blbost. Jsem sice na druhým konci Prahé, než odkud pak ráno pojedeš, ale nebylo by to lepší?
jinak pokud pojedeš z Čerňáku tak jedeš metrem B a na tý samý lajně je právě Smíchovský nádraží, odkud jedou autobusy k dívadlu a kde bude vystupovat Brut z vlaku.
Takže si myslím, že by nejlepší bylo dát si spicha právě na Smíchovským nádraží. Jen mě zatím nenapadá kde, abychom se všechny našly. Páč moc to tam neznám. Vím jen, kde je pokladna pro mezinárodní jízdenky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 08:31
- Nahlásit
alias
vytentónovaní z podoby
co ste zas sežrali?
No jdeme do Branickýho dívadla na Pepu Dvořáků. Škoda, žes nepísla dřív- Roxana nemůže jít, byl by jeden lístek bejval volnej.
Zas ale ten pohled na vaši zahrádku je moc pěknej, jestli si to dobře pomatuju. Je tam u vás zatr pěkně
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 09:21
- Nahlásit
PetraK
já huš jsem taky chtěla upíchnout Fajkýšovou u nás - tak uvidíme, ať se rozhodne
klidně dojedu na Smíchovský nádraží, ale vůbec to tam neznám, takže vylezu z metra a budu volat SSSSOOOOOOSSSS
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 09:46
- Nahlásit
Holki, me ten zejtrek faktis moc mrzi, fakt jsem se na vas tak tesila! Tak ale pls dame co nejdriv bud repete nebo aspon nejaky kafe bokem jo??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 09:51
- Nahlásit
Janiii
takže vylezu z metra a budu volat SSSSOOOOOOSSSS
to budem volat všechny,protože to tam nikdo neznáme , myslím, že by to chtělo- přijedete obě ze stejnýho směru - prostě jen vystoupit z vagónu - někde uprostřed vlaku - a jít doprostřed nástupiště. Já udělám totéž a Brut musíme nějak najít.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 10:00
- Nahlásit
Roxana
aspon nejaky kafe bokem jo??
no jasný!
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 10:03
- Nahlásit
A jestli vam muzu poradit - dejte si sraz na smichaci bud dole v metru uprostred nastupiste nebo nahore pod ifno tabuli odjezdy/prijezdy a pak smer branik busem 197, 198, 199 a zastavky bud U Stare posty nebo Branicke namesti (treti, resp. ctvrta zastavka), to je fuk, je to cca stejne daleko z obou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 10:09
- Nahlásit
Roxana
dík za radu
takže Fajka, Janiii - my se sejdem dole v metru uprostřed nástupiště a Brut vyzvedneme pod info cedulí, to bude pro ni schůdnější. Teď už jen domluvit čas. Já musím z práce dom a vylítnout s Ešusem, poprosila jsem šéfa, jestli můžu jít dřívějc, když se jdu kuldůrně zdělat a mužik má křípku a nemůže s čoklidem ven. Mám to pofoukaný.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 10:12
- Nahlásit
Hoj všici, koukám, že se to tu kultůůůrně pěkně rozjíždí! PLesy už jste zavrhly, tak berete útokem divadla? Tak si to pořádně užijte a nezapomeňte šustit pytlikama, jo?
Jináč já jedu do Prahé zase v pátek, je tam nějakej veletrh dřevistaveb, tak eště musim zjistit, kde to tam je. A pak v sobotu ešče do ikey nakoupit koberec a dvě houpací křesla (na ikea kartu mě bude stát jedno jen 300,-!) a spoustu psích misek (páč jsou levný a nekup to, i když jich doma už máme hafo . Takže dybyste někdo jakože chtěl něco přivýzt do Liberce, Jablonce a okolí, tak objednávejte. Máme nafukovací autí, doufám, že se to tam vejde, pže to je prcek. Ale jeli jsme v něm ve třech na hory, tak je asi fakt nafukovací.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 10:15
- Nahlásit
Ahojky lidijové, no já budu když pojedu busem kolem půl páté na černáku a půlhodky přes město tak to vidím Smícháč tak mezi 17.00 a 17.15 .... prostě dokud se tam s někým z vás nesčuchnu tak tam sojím jak tvrdý Y
Janii... přemejšlím o dvou variantách, bud pojedu busem a s dovolením bych přijala nabídku a složila hlavu do rána u vás a nebo pojedu autím sama a nechám ho na parkovišti na černým mostě.... nevíte jestli tam ty parkovištata jsou nonstop?
|