Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 10:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

mishi

ten veletrh je v Letňanech, takže to nemáš od příjezdu do Prahé moc daleko. Jak je to s parkingem na Čerňáku bohužel nevím, tož neporadím.

Do Liberce bych nejradši jela já sama, vůbec se mi v Prahé nelíbí

edit: sem blbá, na to parkoviště se ptala Fajka

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 10:21
- Nahlásit

Fajka

já myslím, že se tam v tomhle časovým údobí přesně všechny tři sejdeme. Nevím ještě jak dorazí Brůtka.

koukám, že zas blbnu, na to parkoviště ses ptala Ty ne mishi , ale přemýšlím, jestli by nebylo lepší to autíko nechat někde poblíž toho Smícháče. nevím zatím kde, ale Brtnik by třeba o něčem věděl??? Mám se zeptat?

Roxana
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 10:23 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Fajka
cauko, mas to do jedny za deset kace, ale pak musi auto pryc, jinak se plati jako za nevyzvednuty auto 100kc ..
presne je to tady
http://www.tsk-praha.cz/web/doprava/parkovistePRst av/pr2

Na smichaci bych to nenechavala, dost tam jako nejni kde je to tam nastosly jedno auto vedle druhyho a nez prejede odpo celou prahu autem, taky nic moc ..

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 10:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Roxana

bože pani vy ste studnice informací!!

hm to máš asi pravdu s tím Smícháčem, já si zas říkala, aby nejela večír přes celou Prahu, ale je to fakt.

Roxana
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 10:29
- Nahlásit

PetraK
bože pani vy ste studnice informací!!
no to ani nee ale tedle kus prahy docela znam a dopravni info si v zajmu zachovani ridicova psychickyho zdravi pechuju do hlavy predem

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 10:31
- Nahlásit

Roxana

no jo to bude tim, že já když za volant, tak jedině do Pinďour márketu dole pod sídlištěm, dál se bojim

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 10:32 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
lepší to autíko nechat někde poblíž toho Smícháče. nevím zatím kde, ale Brtnik by třeba o něčem věděl??? Mám se zeptat?

nééééé do centra Prahy samotnou mě v životě nikdo s autem nedostane ani dívadlo

Roxana
mas to do jedny za deset kace, ale pak musi auto pryc
no super to stíhám díííky
Sem včera musela shazovat sníh z garáže a pak sem se vyštavila u reportu tož už sem nenapsala, ale dneska už to snad stihnu, je to ho nějak příiž poslední dobou

PetraK
Brut
tak prostě já buide čekat někde v tom metru kolem té páté a Ešusová a Jani na mě mobil mají tož to nějak dáme dokupy a Brut už někde odchytnem

brut
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 10:35
- Nahlásit

Dobré ráno dámy

Koukám, že Smícháč znám asi nejlíp já ( divný, že, když tam skoro pokaždý vystupuju z vlaku :lol
Úplně nejjednodušší varianta: nastoupíte do prvního vagonu, prvních dveří, na Smícháči vystoupíte, vyjdete po schodech a zůstanete stát u stánku ( myslím, že tam prodávají teď nějaké rohlíky atd), tam si vás vyzvednu.
Pojedu vlakem tak, abych tam byla na pátou

Roxana
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 10:37
- Nahlásit

PetraK
Jj, to chapu, ja holt kdyz chci nekam s cubou zajet, musim se tam odvezt sama neb nikdo jiny doma moji psi dusi nechape a nepodporuje

Fajka
Sem včera musela shazovat sníh z garáže a pak sem se vyštavila u reportu tož už sem nenapsala, ale dneska už to snad stihnu, je to ho nějak příiž poslední dobou
prosim te v klidu Report jsem cetla, hoodne dobry

My pak budes muset poradne detailne povypravet jak jste pekne cvicili!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 10:37
- Nahlásit

brut
aha tak oprava Brut si odchytne nás všecky
Dobré ráno Bruuut

Roxana
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 10:38
- Nahlásit

brut
Jj, taky dobrej napad
u stánku ( myslím, že tam prodávají teď nějaké rohlíky atd
maji maji!! mooooc namy krouceny rohliky a povidlovy kolacky a satecky a ... a hned vedle je stanek s Fornetii

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 10:41 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Roxana
jj povyprávím, bylo to fakt hodně poučný. Některý věci jsou prostě tak jednoduchý a člověk v tom hledá hlavolam... věděla jsme že nám ukáže tu správnou cestu ted ještě aby nezkolabovala realizace plánu a bude to

maji maji!! mooooc namy krouceny rohliky a povidlovy kolacky a satecky a ...
no výýýýborně, to neodolám a budu vfdívadle šustit přesně jak psala mishi

brut
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 10:56
- Nahlásit

Fajka
aha tak oprava Brut si odchytne nás všecky
myslím, že budu dobře k poznání.... žlutá bunda ( jako v Brně), berličky a hnáty křivé ... tebe poznám, Ešusovou si myslím, že taky, ale Janií néééé, ta bude na vás

Roxana
maji maji!! mooooc namy krouceny rohliky a povidlovy kolacky a satecky a ... a hned vedle je stanek s Fornetii
vzhledem k tomu, že okolo vždycky prolítnu, tak sem si nebyla jistá

Roxana
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 11:02
- Nahlásit

brut
vzhledem k tomu, že okolo vždycky prolítnu, tak sem si nebyla jistá
chyba chyba!!! Ja tu nakupuju ve velkym

Janiii
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 11:11
- Nahlásit

lidičky, vy teda jedete nestííháááám, prosím až se definitivně domluvíte, napište mi do mailu v kolik mám kde být a čekat!
zatim jsem vytušila že na Smícháči, a pak se všichni hromadně přesunem teda poblíž divadlu a sedneme tam?
abych věděla jak se večer domluvit s Mírou jo?

dík, pěkný den všem, já zas valim makat

brut
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 11:22
- Nahlásit

Roxana
chyba chyba!!! Ja tu nakupuju ve velkym
nj, jenže já většinou vystupuju na Smícháči, vyřídím, co potřebuju a jedu na Hlavák, odkud mi jede prázdný vlak domů

Janiii
Neboj, dáme vědět

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 12:04
- Nahlásit

já su zmatené jako Goro v Tokijůů.

tak kde se teda scházíme? nejdřív dóle a pak nahóře, nebo rovnou nahóře?
HILFÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Fajka
jakej report? Co mi uteklo?

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 12:12 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
tak kde se teda scházíme? nejdřív dóle a pak nahóře, nebo rovnou nahóře
mě je to fuk telefon na mě máš tak až dorazíš na Smícháč tak mě písni kde stojíš a nebo já písnu kde jsem

jakej report? Co mi uteklo
aaale... byli jsme cvičákovati
fotky tady http://fajka.rajce.idnes.cz/Desna_20.2.2009/#album
a nějký ty dojmy jsou tu ....
http://www.akita-feiko.estranky.cz/clanky/denicek/ vycvikovy-vikend-desna

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 12:13
- Nahlásit

ach jo holky, zas se mi udělalo blivno, zas nějakej idiot daruje fenu MOK za pytel granulí a další dva by chtěli aby jim někdo daroval štěně ohaře - KŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮR VA! Kde to žiju, kde?

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 12:25
- Nahlásit

Fajka

tý jo! No to musel bejt super víkend! Já nejdřiv koukla na pár fotek - celý to prolezu až doma, tady nemůžu a říkala si, že se zeptám, jestli jde o Ivo Eichlera a pak jsem teprv začla číst a zjistila jsem, že jsem se trefila, což?

Muselo to být prima. Taky bych jela, ale Brtnika nepřemluvím, jeho tohle neba

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 12:31
- Nahlásit

PetraK
jo jo bylo to super !

Taky bych jela, ale Brtnika nepřemluvím, jeho tohle neba
hmm mám štěstí že Páju to chytlo aspon přes to focení.... a ted už ho to i ba...

mám nápááád... tak uděláme někdy v létě či napodzim hromadný Ešusácký víkend u Ivoše, nějak se poskládáme do aut a Brtník bude moc být doma a vklidu votpočívat

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 12:37
- Nahlásit

Fajka
tak uděláme někdy v létě či napodzim hromadný Ešusácký víkend u Ivoše

ty jo to nezní špatně! Musela bych to jen načasovat nějak s chalupou. Nechám si to projít hlavou jako Curt Cobain . Já jsem s ním byla "v kontaktu" přes emila, psala jsem mu poděkování za ty dva maďary, který si vzal do práce, nejdřív Bada, který už má nový domov a teď i Argouše, který bude mít doufám stejný štěstí, když už měl takovou smůlu hned zpočátku. Ale fakt bych jela, jen by nám to prospělo. Tak to třeba vyjde. Začnu to nadnášet doma a uvidíme kam se to vyvine

Roxana
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 12:40
- Nahlásit

PetraK
ty jo to nezní špatně! Musela bych to jen načasovat nějak s chalupou. Nechám si to projít hlavou jako Curt Cobain
to raci ne cece by z esaka byl polosirotek!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 12:41
- Nahlásit

PetraK
jo Argo tam byl s náma je na fotkách
a je to neskutečný co on s těma psama dokáže, je to prostě frajer !!

Uvidíš zkusto a když né tak já plánuju to na podzim zopáknout tak třeba se k nám přidáš

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 12:47
- Nahlásit

Fajka

Argo tam fakt byl? No to je prima, musím se večer číhnout pořádně. Jsem fakt ráda, že se ho ujal, byla jsem nešťastná, je v útulku už moc, moc dlouho, dvakrát zpátky, no špatný šance, tak doufám, že se teď zadaří.
BUDU DOMA LOBOVAT. Snad to vyjde.

Roxana

to raci ne cece

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 12:51
- Nahlásit

PetraK
Argo tam fakt byl
jo je tam jedinej svýho plemene a je nepřehlídnutelnej takže ho určitě poznáš....krásnej pes, už dobře poslouchá , má suprový odložení, chodil mezi náma i navolno, mě kontroloval večeři jestli mu z toho něco nekápne
Ale je fakt že je to docela ranař, při uličce do toho šel jak kdyby šlo o život... asi má chudák smůlu na páníky

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 12:53
- Nahlásit

PetraK

Fája pak bernačka Meggie a Argo

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 12:55
- Nahlásit

PetraK

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:00
- Nahlásit

Fajka
Pekne jste se meli. vycvikove. Hele, a nema Fajus ten kosik dost melkej - treba jen zkresluje fotka..
A ty hovadka chlupaty veliky na kladine, sotva se tam nahecmali, drobek pretejkaji, ze?

PetraK
Nechám si to projít hlavou jako Curt Cobain
to je ale cerny humour.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:04
- Nahlásit

Fifi
Hele, a nema Fajus ten kosik dost melkej - treba jen zkresluje fotka.. no uplně otevřenej není ale takhle to stačí, může v něm i zívat, štěkat a na dýchání stačí a hlavně hlubší koš jí vadil. S tímhle je spokojená a nemá žádný tendence sundávat ani ho zničit. Jedinej průblém je když začne do něj bagrovat sníh a odnášet ho domů to pak v něm málo místa má

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání