Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 23:22
- Nahlásit

brut
by byla vostuda, aby pražák někam netrefil
neřikej 2x, po praze netrefim, i když sem pražák )))

brut
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 23:32
- Nahlásit

Gerda
po praze netrefim, i když sem pražák )))
já jak kde... pokud to bude do nových čtvrtí, tak se vůbec nechytám... tam kde jsem chodívala nejčastěji, tam samo trefím, ale jen dopravníma prostředkama nebo pěšky, jak musím použít auto, sem v háji zeleném

brut
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 23:33
- Nahlásit

Jdu se psama a chrnět.....

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 07:09
- Nahlásit

dobré ráno, zdravím už z procesu - zatim pracovního, ale kdoví jestli z toho za chvíli nebude soudní
lístky MÁÁÁÁÁÁÁM a dokonce s sebou
takže se na vás na všechny těším a mizim makat, abych mohla v půl pátý vypadnout z rachoty.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 08:13
- Nahlásit

můžete mi říct a čem je řeč,vy jdete na vycházku se psema?

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:13
- Nahlásit

brezen2008
vy jdete na vycházku se psema?
tak si to přečti, ne? Dou do dívadla. Bez psů.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:25
- Nahlásit

Fujtabl ve spolek!!

Týýý vole tady se zařizuje přímo telefonní centrála!!!

Gerda
Takže máte teda funkci? Vrchní koordinátorka???

Ešče by to chtělo někoho, kdo bude hlídat ten odloženej valnik s prachama v pozici zvostaň! na chodníku.
ANI SE NEPTÁM, KDO SE HLÁSÍ

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:27
- Nahlásit

Gerda
Dou do dívadla. Bez psů.

No ale to je právě zásadní chyba. Vzhledem k tomu, že Fajka tam jde s valníkem, já dole bez, tak myslim, že ta smečka už by byl nejmenší průšvih

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:29
- Nahlásit

Janiii
Klíkr huž je připravenej v kabelce.

JO A POCHOPILA JSEM TO DOBŘE, KDYŽ I FAJKA TEDY BUDE ČEKAT U STÁNKU??

abych jí dole zbytečně nehledala.

A holky prosím o strpení. Možná budu poslední kdo dorazí i kdyžt to mám v podstatě nejblíž, ale nemůžu jít dřív dom o tolik kolik bych potřebovala a s tím čoklidem skočit ven musím a pak se musím kapek zcivilizovat, páč přeci jen ve venčících hadrech jít do dívadla nemůžu. Budete trpělivý??? nerada chodím někam jako poslední, ale tentokrát se to asi vymkne kontrole

Roxana
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:29
- Nahlásit

zdar kulturni referentky
Fajka tam jde s valníkem, já dole bez
ty brdo, co sem prosvihla
si to diftky uzijte a myslete na me, budem to dobou snad uz na miste .. a pak domluvime treba nejakej ten obid, az bude brutova zas nekdy v praglu, jo ..

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:31
- Nahlásit

PetraK
ANI SE NEPTÁM, KDO SE HLÁSÍ
no já se nehlásim ale beru to jako povinnost.. přece se vo ty prachy nebudu s nikým dělit že jo
Leda že bych teda vzala toho Fajkýše dyž už je to ten vlkodlak

Jinak dobrééééé rááánoooooo všem

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:33
- Nahlásit

PetraK
JO A POCHOPILA JSEM TO DOBŘE, KDYŽ I FAJKA TEDY BUDE ČEKAT U STÁNKU
jo jo nebuj my pokčáme a nebo si tě najdem !

Roxana
Myslím že o dost přicházíš, páč takovoudle akci dííívadlo ještě nezažilo a už asi ani nikdy nezažije, páč nás tam v tomhle složení už nikdá nepustěj

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:39
- Nahlásit

brut

pani huž se ví co je se StaHíjovou??? Mám brnění z toho, že neni vidět . esi se nenafoukla tak moc, že jí vodnes vítr? Chjo, baba, taky nedá vědět.

Roxana
ty brdo, co sem prosvihla

no když to tak čtu tak něco jako travesti šou na alegorickým voze

Fajka
Fajkýše

jo to by šlo,to vypadá nadějně. Já měla obavy, že se první přihlásí právě Gerda, páč je mi jasný, že na naší produkci vyberem rozhodně minimálně půlmegáč. dyš tam bude Fajkýš, tak se nemusíme bát, že by na to NĚKDOOOO sáhnul

nebuj my pokčáme

dík a poznáte mě bezpečně, příletí něco malýho černýho vorosenýho jak čerstvě natočená dvanáctka

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:39
- Nahlásit

PetraK
Tak už nechci bejt koordinátorka, chci hlídat ty prachy! Prosíííííííííííííím!!!!!
A proč dete takhle nevhodně? Nejdete nakonec na louskáčka? Si zrovna vedle u mamky řikáme, jak se taková věc dá tančit...

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:44
- Nahlásit

PetraK
no když to tak čtu tak něco jako travesti šou na alegorickým voze
jo to by šlo,to vypadá nadějně. Já měla obavy, že se první přihlásí právě Gerda, páč je mi jasný, že na naší produkci vyberem rozhodně minimálně půlmegáč. dyš tam bude Fajkýš, tak se nemusíme bát, že by na to NĚKDOOOO sáhnul

příletí něco malýho černýho vorosenýho jak čerstvě natočená dvanáctka

Gerda
Tak už nechci bejt koordinátorka, chci hlídat ty prachy! Prosíííííííííííííím!!!!!
a je to tady! ty si to Petro K přivolala

Ještě chvíli tu takhle pokračujte a budu se muset jít převlíknout

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:49
- Nahlásit

Gerda
taková věc dá tančit...

pro profíka jako já, žádnej problém. Podle mě je jedno, jestli stoupnete ve tři ráno potmě na morkovou kost na dlaždičkách, nebo na louskáček a vořechy. Efekt to bude mít stejnej. Roztančíte se tak, že z toho už do rána neusnete.......... a sousedi až do jedenáctýho patra taky ne. Páč krom toho, že to dělá na těch dlažkách děsnej bordel, tak člověk při tom taky nejni zrovna zticha
Kuva já mám žinfárkt ešče teď!

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:51
- Nahlásit

Fajka
ty si to Petro K přivolala

klííííd máme přeciž pruhovanýho strážce pokladu!! Enem nesmí mít košik teda! Takže tu nůši nech doma!

Gerda

chci hlídat ty prachy! Prosíííííííííííííím!!!!!
no tak budete dělat dozor teda, ale esi vám pani nevadí, že vaše nadřízená je pěkněj pes. A bez košiku vostrá jak žiléétky

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:05 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
no tak budete dělat dozor teda, ale esi vám pani nevadí, že vaše nadřízená je pěkněj pes. A bez košiku vostrá jak žiléétky
tývadooo ale todle by si Fája užila, to zase jo, páč vona jako šéf je nepřekonatelná, má snahu řídit kde co a po všech dupat... chudák Gerda

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:07
- Nahlásit

lidi nepište když musim makat, sakra, kdo to má číst - si řeknu "jen tam mrknu" no a 5min. fuč
všichni čekáme u Fornetti, kdo přijde POSLEDNÍ kupuje fornetíky pro všechny takže se na tebe Petro těšíme
Jani v kolik chceš být na Černym mostě? na metro počítej tak 40min. ...
v půl padá z práce, takže než přestoupim a dojedu, budu tam v pět - pokud v těch půl vypadnu ale šéfka odjíždí cca po druhé na Slovensko, tak by mi nemělo nic bránit ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:14
- Nahlásit

Janiii
Jani v kolik chceš být na Černym mostě? na metro počítej tak 40min.
no tak po týdle poznámce: kdo přijde POSLEDNÍ kupuje fornetíky pro všechny vyrážím už v jednu !!!

No počítám ve třivyrazím ve čtyři na černým mostě, a kolem páté na Smícháči pokud ovšem neusnu a nepřejedu až na konečnou

brut
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:34
- Nahlásit

Dobré ráno milé dámy
huš se těším na večír

PetraK
Neboj, počkáme StaHi se zatím neozvala, tak jen doufám, že napíše a budeme vědět, jak to s ní je ... bohužel nemám na ní foun, jen meil.

Pojedu buď osobákem chvíli před čtvrtou od nás nebo rychlíkem ve čtvrt na pět.... tak jako tak bych tam měla být ve třičtvrtě na pět ( pokud vlak nebude mít zpoždění)

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:37
- Nahlásit

brut
bohužel nemám na ní foun, jen meil.
Hele a nemá na ní fona březen???Něco spolu řešily kvůlivá bydlení.

brut
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:48 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

[Roxana
hezkou dovču

Janií
hlavně, že máš lístky s sebou

brut
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:49
- Nahlásit

jablunka
březen taky psala meila

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:49
- Nahlásit

Fajka
chudák Gerda
Prosimvás, jakej chudák, dyš de vo hlídání prachůch, přeperu klidně i tu vaší prouhatou Fajfku! ))

PetraK
Jesi ste profík, mělo by vám bejt jasný, že louskáčka nemůžete tančit na mokrý dlažbě - f příbjěhu vůbec neprší!!!!!!!!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:51
- Nahlásit

brut
březen taky psala meila
Hm,tak nevim kde sem sebrala ten pocit,že si telefounovali.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:55
- Nahlásit

jablunka
tak nevim kde sem sebrala ten pocit,že si telefounovali

Mám taky ten stejnej pocit, asi smeho koupili ve stejný sámošce. A jelikoš mám foun na března, zeptám se, jestli má foun na stahijovou

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:57
- Nahlásit

Gerda
Mám taky ten stejnej pocit, asi smeho koupili ve stejný sámošce.
Tak to sem ráda,že nejsem sama.
A jelikoš mám foun na března, zeptám se, jestli má foun na stahijovou
Bezva.

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:58
- Nahlásit

Gerda
Prosimvás, jakej chudák, dyš de vo hlídání prachůch, přeperu klidně i tu vaší prouhatou Fajfku!
koukám že až budete pořádat nějakou hromadnou prochajdu fokolí Práglu tamk musíme s Fajfkou vyrazit s váma aby jste věděli co nevíte....
Akorát si jí musím hlídat páč by jí mohla znárodnit Davídková dyž má rády ty čokly co nemaj rádi lidi

brut
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 11:22
- Nahlásit

Fajka
Fajuška je hodňoučká, miloučká .... to víme

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání