Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:50
- Nahlásit

PetraK
tak vona už Eijmydlo neni kukačka? Vona je kafíčko???
A nemůže bejt třá šampón?

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:53
- Nahlásit

Fajka
KDO????

no v podstatě Eijmydlo, páč kukla první

ale jenom kaffe jinak NE

no to je jasný, páč třeba polífka tři v jednom, to asi nebude moc dobrý

Gerda
A nemůže bejt třá šampón?

jakože chci si vlasy umýt a jít?? A nebylo by lepčí- dyš už ji předěláváme, že by byla rovnou Šampijón?

mishi
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:55
- Nahlásit

Hoj všici, ani vás nebudu dočítat, páč fakt nestíhám. Ale už jsme podepsali smlouvu na domek, pohádala jsem se s ouřadama (mě by tam rači pouštět neměli, páč si je znepřátelim a nepostavíme) a teď vybírám septik a člověk by neřek, že to bdue větší problém, než sehnat firmu, která postaví dům.
Tak se všici mějte a čůůůůůůs

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 16:00
- Nahlásit

teď vybírám septik

mishi

tak nazdar budoucí hajzlbabko

úřady mi nepřipomínej, zrovinka dneska jsem řvala do telefonu jako Tajfůůůůůůn

brut
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 16:03
- Nahlásit

Fajka
končí to u tebe néééééééééééé u mě néééééééééé
To Eimy je 2v1 !!!!!!!!!!!!!!!!
Jak dybych tu nebyla

jj, Eimy je 2v1 ... ale kafíčko takhle ráda nemám... teda ani to 3v1 .... není nějakej čajík, ty můžu

mishi
vidíš, budete mít alespoň septik

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 16:05
- Nahlásit

brut
vidíš, budete mít alespoň septik

tak ale aspoň ňáký bydlení

není nějakej čajík, ty můžu

tak my Ti něco namícháme. Bych se mohla inšpirovat u Můdr, esli si dobře pamatuju, tak Gaučák prej jí namíchal nějakou echt výživnou směs jednou. Takovou tu směs, že se pak můžeš rovnou nastěhovat k Mishi - do septiku

brut
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 16:07
- Nahlásit

PetraK
tak Gaučák prej jí namíchal nějakou echt výživnou směs jednou. Takovou tu směs, že se pak můžeš rovnou nastěhovat k Mishi - do septiku
až tak dalece ho ráda nemám ...si asi vystačím s vodou z kohoutku

Jinak všímáš si, že nejsi sama, kdo je nakrknutý a že se něco obrátilo proti tobě? Jj, holt někdo má holky jiný vdolky a další štrééééés

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 16:09
- Nahlásit

brut
PetraK
Jinak všímáš si, že nejsi sama, kdo je nakrknutý a že se něco obrátilo proti tobě? Jj, holt někdo má holky jiný vdolky a další štrééééés
taky čučím jak puk když tam občas nahlídku.... to pak je fakt lepší se zdekovat ....

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 16:19
- Nahlásit

2v1... septik.. zumpa..asociace
Ani nevim proc, ale v ramci hnusnyho pocasi se mi pripomenula historka, kterak nasi Dorotu honilo jeji vlastni lejno. Proklouzla pri harani ven a mela kalhotky, vykakala se a pak prisla cela zoufala, voci navrch hlavy a jeji jeden neuron nebyl schopen pochopit, PROC ji to hovno porad pronasleduje. Tak zoufalou rtw jste v zivote nevideli.

mishi
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 16:21
- Nahlásit

PetraK
A čímpak tě vytočili? Oni to maj snad v popisu práce. Mně to čeká zase zejtra, ale to je furt něco. Zrovinka včera jsem se vytočila nad zvedáním platu. ještě furt jsem hluboce pod průměrem. Člověk, kterej teď nastoupí, dostane víc než já. A můžu se ozývat jak chci, vůbec to nepomáhá. Ale aspoň už nemám tak nízkej tlak.

A dybyste potřebovali, tak si řekněte, on se má teda septik vyvážet jednou za rok, ale já vás do něj pustim třá i častěji.

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 16:22
- Nahlásit

brut
A něgdo je do sebe zahleděnej sebestřednej mezek.Asi tak.

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 16:23
- Nahlásit

Fifi
vykakala se a pak prisla cela zoufala, voci navrch hlavy a jeji jeden neuron nebyl schopen pochopit, PROC ji to hovno porad pronasleduje. Tak zoufalou rtw jste v zivote nevideli.
Blpko,teď mi šlo kafe i nosem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 16:25
- Nahlásit

brut

Fajka
taky čučím jak puk když tam občas nahlídku.... to pak je fakt lepší se zdekovat ....

no jo, je to tetkon zajímavý a možná bude ešče víc časem

Fifi
PROC ji to hovno porad pronasleduje. Tak zoufalou rtw jste v zivote nevideli.

D: já vim, že se nemám smát cizímu neštěstí a todle pro ni určo neštěstí bylo, ale.......... dyš já mám hrozně bujnou představivost, takže jsem si ten ksichtík představila

mishi
A čímpak tě vytočili

svým přístupem stádního úředníka a jejich šméčkovinou a tím, že jsem na ně krátká, leda bych je postřílela

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 16:26
- Nahlásit

jablunka

takže krom kafíčka už tu máme i překapávač

LIDI - LETÍM DOM, JDU NA TEN PLÉÉÉS MADURÝDNÍ!! A PŘEDTÍM SLOŽIT DVACET PĚT KILČO MASA V MRAZÁK, KTEREJ JE TAK NA DVACET

ČŮs záftra

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 16:31
- Nahlásit

teda zencky, to je totalni maglajs tady
fakt myslim, ze konkurenci septik hadr
Fifi
prisla cela zoufala, voci navrch hlavy a jeji jeden neuron nebyl schopen pochopit, PROC ji to hovno porad pronasleduje
ty jsi na sadlicko fakt ale hnusna

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 16:33
- Nahlásit

PetraK
todle pro ni určo neštěstí bylo,
Velikanananansky. Ona jak je hezka, tak je chytra.

jablunka
A bylo aspon horky? To je v poradku, si takhle obcas proplachnout ustroji..

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 16:37
- Nahlásit

Fifi
A bylo aspon horky?
No ještě to tak!

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 17:07
- Nahlásit

Holky tohle se mi u hárafky stalo taky. Až na to, že sem šla do práce a jak mám černýho psa a černý háravý kalhotky, zapomněla sem jí je sundat, bo sem je neviděla, chuděru chytla purgace a do těch gatěk si nasrala. A za to dopoledne jí to tam přischlo, já přišla domu, čuba chodila jak po mrtvici, sem se děsně lekla, málem sem jí vzala hned na veterinu, že mi vochrnula, než mi došlo, že má podělaný gaťky. Ó to bylo radosti, dyš sem jí to sundala a řádně řiťku omyla ))

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 17:08
- Nahlásit

Roxana
ty jsi na sadlicko fakt ale hnusna
Ale nejsem, za to nemuzu, ze je v mnoha vecech momentalne zaostala (ukazes hracku, schovas pred jejim zrakem pod triko a ona ji jde hledat vedle do mistnosti.. ). Dyk vis, ze je to Sadlicko libezne, milovane, nejuzasnejsi. Jo a nahodou krasne tejkonc zhubla! Takze muze mit pod padesat kilo. A jak snehurka, jeste se nechysta zaharat?

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 17:10
- Nahlásit

Gerda
chuděru chytla purgace a do těch gatěk si nasrala. A za to dopoledne jí to tam přischlo
Ale to je strasny, chudak fenule, to se prihodit slechticne perdelce, tak hanbou a znechucenim asi zdechne.

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 17:11
- Nahlásit

Fifi
ukazes hracku, schovas pred jejim zrakem pod triko a ona ji jde hledat vedle do mistnosti.. )
tak to je fakt krasny
Jo a nahodou krasne tejkonc zhubla! Takze muze mit pod padesat kilo.
faaakt? No super, je to sikulka
A jak snehurka, jeste se nechysta zaharat?
no doufam, ze uz snad jo
ti pak pisnu mailose

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 17:14
- Nahlásit

Roxana
faaakt? No super, je to sikulka
Faakt, odbourala jsem u ni komplet prilohy, obcas kousek tvrdyho chleba a hlavne dietnejsi maso a spooousta zeleniny, aby se zaplacla.
ti pak pisnu mailose
Se budu tesit a palcaky drzim uz ted!

brut
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 17:24
- Nahlásit

Fifi
jeji jeden neuron nebyl schopen pochopit, PROC ji to hovno porad pronasleduje. Tak zoufalou rtw jste v zivote nevideli.

Fajka
jablunka
to nemá smysl

PetraK
no jo, je to tetkon zajímavý a možná bude ešče víc časem
myslíš? Jsou věci, které už řešit nebudu a odrazí se to na dalším utnutí nvštěv ( hlavně některých lidí) ... holt odpovědi budu hledat u jiných lidí, kteří budou ochotní komunikovat, vysvětlovat

takže krom kafíčka už tu máme i překapávač
A bylo aspon horky?

takže potřebuju Davídkojc pemprzy a to hned

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 17:26
- Nahlásit

brut
takže potřebuju Davídkojc pemprzy a to hned
bacha ale abys nedopadla jak zmineny fenulky s haravejma kalhotkama

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 17:29
- Nahlásit

Fifi
hele, OT - fsimla sis v tematu Lovecky pes dotazu od zuzky neco ?? Ma erdelaka a chtela by poradit s vycvikem .. kdyby te jako treba zajimlo
A jeste jednou supr ze jste shodili sadlicko, treba se zlepsi i ty nozky, ted?

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 17:41
- Nahlásit

Roxana
Nefsimla, ale neporadim, bo lovecky vycvik s perdelama neprovozuju. Ale uz jsem o tom taky premyslela. Par lidi v CR je pri lovech pouziva, sice nemuzou splnit coby nelovecky vemeno zkousky lovecky, ale jinak byli lidi spokojeny.
treba se zlepsi i ty nozky, ted
Ona je v takovym setrvalym stavu, hnaty se nelepsi ani nehorsi, coz vzhledem k veku povazuju za podstatny.

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 17:43
- Nahlásit

Fifi
Nefsimla, ale neporadim, bo lovecky vycvik s perdelama neprovozuju. Ale uz jsem o tom taky premyslela. Par lidi v CR je pri lovech pouziva, sice nemuzou splnit coby nelovecky vemeno zkousky lovecky, ale jinak byli lidi spokojeny.
jasne, ale me prislo, ze tam je primarni resit to poslouchani pred zveri, ne loveckej vycvik jako takej jinak ale skoda priblblikovejch narizeni a zakazu, co .. njn ..
Ona je v takovym setrvalym stavu, hnaty se nelepsi ani nehorsi, coz vzhledem k veku povazuju za podstatny
tak to rozhodne

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 08:22
- Nahlásit

Heeej co je to tady za bordel!!!!
Já už dávno makám a jsem vzhůru a tady ani noha
Budííííííííčééééééééééééééék!!!!!!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 09:49
- Nahlásit

Hmm tak bud jsou všichni nahorách nebo se vodstěhovali do Humpolce

mishi
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 10:12
- Nahlásit

Já su na horách a taky makám. Už nám to tu krásně taje, to je upe super! Teda až na to, že se nám ze silnice stal potok, takže do práce chodim s rybníkem v botách. Jak se všici máte?

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání