| Autor |
Zpráva |
Roxana
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 15:30
- Nahlásit
Fifi
Boha jeho, chci byt taky vyzkumny pracovnik
to je ale naaaaaahodou celospolecensky problem, ne, zmolky v pupiku
jinak piercing je ale fuj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 15:35
- Nahlásit
Gerda
Nechala teda kachničku kachničkou a šla se dívat na Malého Waldu, jak se hnojí v bahně
tomu říkám naučit psa klid před zvěří , Walda mi psal, že se chystáte na Cibuli, jenže to už jsem byla venku. Mazala jsem do polí, jestli zase nepotkám tu vlčici jako v sobotu, enemže smolikof tentokrát nic
Roxana
.. nevim, jestli to vysvetluju srozumitelne, jak to myslim
joo, vysvětluješ a i to dost chápu. Protože dělat něco co mě baví a teď to nejít, tak by se mi asi taky stejskalo. Enemže já do tý doby nedělala vlastně nic, co by se psem dělat nešlo, takže to mám jednoduchý já to mám zas opačně, Mám to právě tak, že mě mrzí ten čas, kdy jsem psa nemohla mít, že jsem jich nemohla za svůj život potkat víc.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 15:36
- Nahlásit
PetraK
F sobotu dem! Laskavjě si udělejte čas!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 15:43
- Nahlásit
Gerda
pani já tu f sobotu nejsu . Huž jse koukala, že plánujete. Ale v sobotu jedeme nach švestr. Má velký starosti a krom jinýho študuje. Tetkon má za sebou hodně moc zkoušek a já jí chci udělat radost kapek. Takže tam jedeme.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 15:47
- Nahlásit
lidijové už jen třičtvrtě hoďky a mizim!!! to je tak úža pocit
škoda že ne naposledy ale taky se dočkám
Roxana
škoda pani že jste nebyla s námi, myslim že to byla povedená akce tak příště!
a jinak k těm věcem, který jsi dřív dělala, a teď nemůžeš - tomu rozumim tak moc, až bych brečela ... u mě to navíc nezávisí na čokloidovi, ale na tý mý "chromý" ruce páč klavír můžu u tatínka tak akorát oprašovat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 15:48
- Nahlásit
Roxana
(treba ta VHT si fakt neumim predstavit - cek se nabali vsemoznejma GTX membranama jako mumie, muze pouzivat ruzny macky apod., ale to pro psa fakt neni)
VHT - Virtual Home Tours ani Virus Help Team ste asi na mysli nemela, ze.
o je ale naaaaaahodou celospolecensky problem, ne, zmolky v pupiku
Tak si ho zacnes holit?
PetraK
trénujeme to teď po prolítání v polích, kdy jde čokl s hlavou únavou spuštěnou a vypadá to nadějně
Mám to právě tak, že mě mrzí ten čas, kdy jsem psa nemohla mít, že jsem jich nemohla za svůj život potkat víc
A to ja si dycky nakyho cokla na utahani nasla, i klidne ciziho.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 15:55
- Nahlásit
Fifi
Virtual Home Tours ani Virus Help Team ste asi na mysli nemela, ze
Ne je to Virus Herpes Team : D
A to ja si dycky nakyho cokla na utahani nasla, i klidne ciziho
no já je jako dítě domů tahala z ulice a voni mě vyhazovali. Pak jsem zachránila Murphyho, kterýžto byl nevhodný dárek pro bratrance mé spolužačky, ale až s Ešusem jsem to rozlouskla pořádně. Ten ztracenej čas mě mrzí. . Ale tak mohlo bejt hůř, že jo. A jestli jednou bude ten dům, tak se má Brtnik na co těšit!
Roxana
ale to pro psa fakt neni
a proč by pejsek nemoch bejt taky můmije na skále? nic tomu čoklovi taky nedopřeteje
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 15:56
- Nahlásit
Janiii
páč klavír můžu u tatínka tak akorát oprašovat
pani zas ale máte tříbarevnou svíni v síni. To je lepčejší než klavír- hlavně tagle dyš zazpívá
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 16:03 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Janiii
lidijové už jen třičtvrtě hoďky a mizim!!! to je tak úža pocit
zavidim, ja mam do pul sesty
myslim že to byla povedená akce tak příště
to jednoznacne, esli me vemete zas do party
jinak k těm věcem, který jsi dřív dělala, a teď nemůžeš - tomu rozumim tak moc, až bych brečela ... u mě to navíc nezávisí na čokloidovi, ale na tý mý "chromý" ruce páč klavír můžu u tatínka tak akorát oprašovat
tak to je mi lito .. u me jde jen o nejakej ten pocit nostalgie bo co, zdravicko je zlej problem
Fifi
Virtual Home Tours ani Virus Help Team ste asi na mysli nemela, ze
VHT jako vysokohorska turistika
Tak si ho zacnes holit?
no dovol ziletka se k mojemu pupiku fakt nepriblizi !!!!
PetraK
a proč by pejsek nemoch bejt taky můmije na skále? nic tomu čoklovi taky nedopřeteje
copak mumiji z ni klidne udelam, to mam i v planu ale jako macky na zadni a do prednich tlapek cepinky - to asi nepude
Jinak jako ja to nejak nehrotim, to ze jsem pet let fakt ve "velehorach" nebyla a docela me prekvapilo, jak se mi to vsechno zive vratilo .. tak me napadlo, jestli to mate s necim podobny
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 16:11
- Nahlásit
Roxana
jako macky na zadni a do prednich tlapek cepinky - to asi nepude
no ještě že to niesú mačky v tlame
jak se mi to vsechno zive vratilo
to věřím, musí to být prima pocit. Já furt přemýšlím, jestli něco takového mám. Ale asi ne, mně třeba neva, že se kvůli psovi nerozjedu už k moři, nebo do vysněného Skotska. Je to pro mě prostě silnější, přebije to všechno. Ale něco se přeci jen podobnýho najde- i když ne ve spojitosti se psem. Jsou to koně. Jako malá jsem u nich byla hodně, jezdila jsem. Teď už se bojím. Ne koní . Ale že bych spadla. Neseděla jsem na koni už moc, moc dlouho a jak se mám tak ráda, tak se prostě bojím . Ale kdykoliv vidím někoh na koni jet, tak mě píchne v břiše
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 16:40
- Nahlásit
Roxana
VHT jako vysokohorska turistika
Pani, zase tak natupla nejsem.
PetraK
Jsou to koně. Jako malá jsem u nich byla hodně, jezdila jsem. Teď už se bojím. Ne koní . Ale že bych spadla
Tyjo pani, ale tohle mame naprosto nastejno.. Ja coby mala chodila do jizdarny, poctive kydala, cistila, a kdyz uz jsme konecne zacali jezdit, tak jsem se parkrat spozdila s prichodem domu. Me tam nasi jeli vyzvednout a slyseli mluvit koňáky, usoudili, ze je to pro malou holku neslusny prostredi...a ... pustili me radsi na cvicak.
A kone miluju a miluju, ale nejak mam velky respekt k jejich vaze, taky se tomu blbe radi zpatecka, nema to rucni brzdu (proste zlatej pes). Takze ja jsem nejstastnejsi, kdyz si muzu vyjimecne nejakyho kone vyhrebelcovat a doslova fetovat tu jejich vuni..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 16:56
- Nahlásit
PetraK
Fifi
Ó děfčata, s koňmama to mám naprosto stejně. Taky jako malá sem byla ve stáji furt, neustále sme na kobyly lezly, ať už měly sedlo, nebo ne, pak, jak sem popadala a dycky si něco udělala, sem se začala bát. I teď je mám moc ráda, ale přesně, nemusim jezdit, stačí mi si ho vyčistit, pohladit, obejmout si ho, nebo povodit na vodítku, ale jezdit neeeeee. A i u toho čištění sem rači, dyš je tam se mnou někdo, kdo se nebojí a trošku to vošéfuje - voni sou pak ty kobyly ze mě nervozní, dyš to cejtěj, že se bojim ))
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 17:05
- Nahlásit
Gerda
voni sou pak ty kobyly ze mě nervozní, dyš to cejtěj, že se bojim
A to ja se jich nebojim, pri hrebelcovani. Ale kdyz sem si naposledy na kobylu sedla (tak asi 4 roky zpet), jimaly me zavrate. JO! zavrate za to muzou, ja nevylezu vysoko po zebriku, na skalach stojim 3 metry od srazu, prekrocit treba 40 cm siroky a 20 m hluboky predel je nemyslitelny (na VHT sem ztracenej pripad). Ale pritom rada lezu po stromech, tam to spojeni se zemi je nejaky bytelnejsi a je se vzdy ceho chytit. Mam divny zavrate.
Kone jsou prekrasny tvorove.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 17:13 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
PetraK
no ještě že to niesú mačky v tlame
no ty jo, to radsi nerikej, rozhodovat si o tom nase madam, cpe se macickami horem dolem
Ale kdykoliv vidím někoh na koni jet, tak mě píchne v břiše
Jj, to je naprosto vono, ja pet let nebyla na miste cinu, a tak me to prepadlo s udernosti ty petiletky asi .. ale uz jsem to asik vymyslila .. normal se psem to klido jde, jen se musi vybirat holt mirnejsi trasy, ale jeden den se psik necha dat na starost rodine a spolu s dalsima postizencema vyrazit s vudcem treba na Vysokou .. a tim se namlsat a pak mit zas nejakou dobu pokoj
Fifi
Kone jsou prekrasny tvorove.
naprosto ano !! ale taky mi staci jen si je hladit a obdivovat ze zeme, sedet na nich taky nejak nemusim
Jo, jsem cetla, jak se Bukiskovi libilo zpet u rodne smecky - moc prima
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 17:26
- Nahlásit
Roxana
moc prima
Moc prima je ted ten nahlej klid. Prijemna zmena. S Bazunou to byla fakt dvojka. Jak bych to diplomaticky rekla.. byl skvelej, ale jsem rada, ze je uz odjel.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 21:42
- Nahlásit
a tak já zase jen kuknu už to tu dlouho nebylo, tak co už
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 21:47
- Nahlásit
Kdyz uz jsem tu basnila o tech horach - nejake to foto
http://samarabohemia.rajce.idnes.cz/Tatry_Unor_200 9/
Eimy
ty cekas mimco, vid tak to uz chodite koukat dva
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 22:24
- Nahlásit
Roxana
Jo jo, už jsme 2 v 1
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 08:20
- Nahlásit
brý ránko
divadlo bylo opět a zase bombáááááá lidi kdo se chcete 1,5 hodiny v kuse řehtat, tak jděte!!
www.caveman.cz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 09:47
- Nahlásit
Futjabl be spolek!!
tak koukám, že jsem prošvihla včera kukačku EIMYNU!
Roxana
ty fotky, ty fotky jsou GŮŮŮŮŮŮTOFKYYY !! Já už si prve všimla na těch fotkách co jsi dávala k tahání, že Ti hory podle fotek učarovaly, tak teď už, když jsi to napsala vím proč
Gerda
Roxana
k těm koním, je se jich taky nebojím, ale bojím se pádu a to mi štve hrozně, hrozně, hrozně, protože kvůli takový blbý něcojakofóbii si prostě neužiju to, co mám moc ráda.
U mě za to nemůžou závratě jako u Fifi, ale fakt, že nejdřív spadla kamarádka - v rameni drát, v noze šroub a znám chlapa co spad tak blbě, že kdyby to bylo o pět cenťáků vedle a nebyl by tam ten kámen, tak dneska ještě chodí . Tak tohle mi brání vysápat se nahoru. Snad jen ponika bych rozchodila a je to hrozný, když jsem se od třech let u koní pohybovala
Fifi
Kone jsou prekrasny tvorove
naprostej souhlas!!! Jen jediný nemusím- Apassionatu. Vím, že to toho koně musí bavit, že je to stejný, jako když s Ešusem cvičíme kravinky, ale tak nějak prostě pro mě je nej pohled na koně v pořádným pohybu v terénu.
Fifi
Roxana
Jakej Bukisek??? Jak u rodný smečky zpátky? Co mi uteklo??
Janiii
tak už po dívadle nálada zas dobrá??
Já jdu dneska na ten ples a do toho mi přivezou maso z Vetamixu
!!! pudu tam asi nejspíš jako Blady Méry
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 10:04
- Nahlásit
Cauko
PetraK
tak koukám, že jsem prošvihla včera kukačku EIMYNU!
no nejen, nyni uz Eimy&Co.
ty fotky, ty fotky jsou GŮŮŮŮŮŮTOFKYYY !!
jee, dika za pochvalu
Já už si prve všimla na těch fotkách co jsi dávala k tahání, že Ti hory podle fotek učarovaly, tak teď už, když jsi to napsala vím proč
Njn, je to tak Nevim, je v nich neco, co ma nejak brnka na dusi .. tak to pro dokresleni tech vcerejsich vylevu ..
naprostej souhlas!!! Jen jediný nemusím- Apassionatu
ja to nikdy nevidela .. ale byva to i v praze ze jo?¨
Jakej Bukisek??? Jak u rodný smečky zpátky? Co mi uteklo??
Fifi mela ne tejdenni hlidacku svoje stendo, teda teda ted uz radneho pubertuse Mimko, co jsem jim asistovala u cipovani
Já jdu dneska na ten ples
Kam jdes plesati?
asi nejspíš jako Blady Méry
se spetkou tabasca a celerovou nati? nam
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 10:08
- Nahlásit
PetraK
nálada se zlepšila, ale jen v divadle a těsně po, pak už jsem zase šrotovala pracovně už se fakt těšim, až z tohodle blázince vypadnu.
dneska tu jsou ještě Němci, zítrřek snad nějak přežiju, a čtvrtek a pátek si chce šéfová vzít dovolenou, je nemocná tak aby to vyležela - nechápu, když je tu tolik práce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 10:18
- Nahlásit
Roxana
se spetkou tabasca a celerovou nati?
no vzhledem k tomu, že mám gezicht kapek do zelena,tak asik i jo
Nevim, je v nich neco, co ma nejak brnka na dusi ..
já vám pani rozumim. Mám to trošililinku podobně, akurát, že já jsem přes ty kulatý kopce. Učarovaly mi víc než ty zubatý. Ty má ráda moje máma, já jsem více přízemní - takže si vystačím s těma našema malejma českejma horama.
Fifi mela ne tejdenni hlidacku svoje stendo, teda teda ted uz radneho pubertuse Mimko, co jsem jim asistovala u
a jéje, takže......... bylo veselo!!
no nejen, nyni uz Eimy&Co
jojo, já vim, tak to by ale měla kukat dvojitě tetkon, ne?
Janiii
je nemocná tak aby to vyležela - nechápu, když je tu tolik práce
tý vado! A řeklas jí to??? Hele koukej už jen 20! dní, z toho minimálně dva teda bude pryč, takže to zbejvá jen osumnáááct, to už je kooooseeek!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 11:20
- Nahlásit
Dobré ráno dámy
sem tu včéra měla návštěvu s 8měsíčním chlapečkem... naprosto super socializovaný dítko. Vůbec se nebojí, odchod maminky neřešil, psy miluje... kouká na ně z dálky a plácá nadšeně ručičkama a vydává zvuky vha,vha,vha .... I Brutovi s Aluškou se líbil, ale byli u něj jen chviličku na očuchání, pak jsem je raději dala pryč, měla jsem strach, aby ho neporazili
Pak jsme je šli vyprovodit, samozřejmě se psama. Mužskej se rozhodl, že mně ukáže jednu "super" cestu, kam bych mohla chodit psy venčit ( jen zapomněl říct, že je to styl nahoru, dolů, hodně bahna) . Nakonec z toho byla třiapůl hodinová procházka po zoraných polích, loukách plných srnek a za pěkného děštíku. Sem se připlazila domů a totálně mrtvá odpadla
Fajka
no taky nechápu.. ale první na řadě jsou snad prej ti co podali návrh na konkurz pak nějaký další v řadě a my až jako na konec a pokud firma dlužníka neoplývá nějakým mega majetkem tak to vychází zhruba že se z půl mega vrací tak 2,5 Kč
když to čtu, tak bych nechtěla podnikat ani náhodou... nikde žádný záruky, strach o investice....
PetraK
sis ale zapomněla vočistit brejle
nenene, vyjimečně jsem je měla čistý
to ne, to ne, to ne. Vo todle se budu hádat do krve- a uš tu dneska tekla
fakt, když to okolo sebe vidím.....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 11:29
- Nahlásit
PetraK
neřekla jsem jí nic, mlčim a myslim si svý, ale hlavně nevim kdy chce udělat to výběrový řízení já chci dovolenouuuuuu!!
a nevim jestli mam jít za ní a prudit s tím, nebo jestli to mam nechat prostě na ní ...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 11:36
- Nahlásit
Janiii
já chci dovolenouuuuuu!!
a nevim jestli mam jít za ní a prudit s tím, nebo jestli to mam nechat prostě na ní ...
oznam jí to... když to necháš na ní, tak žádná dovča nebude
Eimy
kuk... jak je?
Roxana
fotky krásné.... si můžu o vysokohorský turistice nechat zdát... tak se ráda kochám alespoň fotkama
Add koně..... mám je ráda, ale z nějakého pro mně neznámého důvodu se mi každý dřív nebo později pokusí kousnout, takže je obdivuju z bezpečné vzdálenosti
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 12:12
- Nahlásit
brut
Ahoj
sem tu včéra měla návštěvu s 8měsíčním chlapečkem... naprosto super socializovaný dítko. Vůbec se nebojí, odchod maminky neřešil, psy miluje... kouká na ně z dálky a plácá nadšeně ručičkama a vydává zvuky vha,vha,vha .... I Brutovi s Aluškou se líbil, ale byli u něj jen chviličku na očuchání, pak jsem je raději dala pryč, měla jsem strach, aby ho neporazili
ah tak, ja si rikala, ze jsi asi busy
fotky krásné....
dik
si můžu o vysokohorský turistice nechat zdát... tak se ráda kochám alespoň fotkama
no hele, jestli zvladnes třiapůl hodinová procházka po zoraných polích, loukách plných srnek a za pěkného děštíku.
tak i do tater se muzes vydat beze strachu je tam sposutu krasnych dolin, ktery jsou mirnoucky bez prudkych stoupani .. a lanovkou na Solisko, Hrebienok nebo Skalnate pleso je to pianko a vyhledy nadherny Clovek nemusi obout hned horolezecky boty
mám je ráda, ale z nějakého pro mně neznámého důvodu se mi každý dřív nebo později pokusí kousnout, takže je obdivuju z bezpečné vzdálenosti
treba jim vonis po cukru nebo jablickach
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 12:32
- Nahlásit
Roxana
no hele, jestli zvladnes třiapůl hodinová procházka po zoraných polích, loukách plných srnek a za pěkného děštíku
no, zvládneš... když si vezmeš, že dneska skoro nechodím, jak mně bolí noha a záda, tak to fakt žádnej zázrak není .. a to jsem to včéra šla s oběma berlema, chlap si vzal oba psy na sedák, aby mi odlehčil
Možná jednou Tatra navštívím... zatím si vystačím s naší krajinou, kterou miluju
treba jim vonis po cukru nebo jablickach
uff, to mám hezký vyhlídky ... ještě přidat mrkev a jsem úplný salát
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 12:57
- Nahlásit
Janiii
a nevim jestli mam jít za ní
normoš jdi za ní a oznam jí to. Jinak Ti jí nedá.
brut
uff, to mám hezký vyhlídky ... ještě přidat mrkev a jsem úplný salát
nic si z toho nedělej, do mě už dneska Roxana
cpala celer a Tabasco : D
Sem se připlazila domů a totálně mrtvá odpadla
tak to se Ti naprosto nedivím
My taky měli zážitek s dětma. Ale v tomhle duchu . V neděli jsme míjeli dva kluky na prochajdě s asi dědečkem (von člověk dneska tak úplně neví, jestli ten dědeček není spíš tatínek ). no a co myslíš, hošíčci měli v ruce proutky........... , takže s nima proti Ešusovi šli , on uskočil a blafnul a dál si jich nevšímal, ale....... vim já, co si z toho vezme?? Nechci aby měl z dětí strach
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 13:06
- Nahlásit
Bry den.
PetraK
a jéje, takže......... bylo veselo!!
No, to bylo. Pet psuch v baraku je uz trosinku moc. Kuk ho, pubertaka.
|