Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 22:01
- Nahlásit

brut
ale určitě to bude buď čokl nebo zase čokl

depa vedle!!!

BYLA TO VLČICE!!! KRÁSNÁ, NÁDHERNÁ, ÚŽASNÁ. Ještě teď tomu nemůžu uvěřit, byl to neuvěřitelnej zážitek. Hned jsem sedla, spisuju to jako článek pro Zvířetník, aby mi to hned tak nezmizelo z paměti, každýmu o tom povídám, protože je to můj splněnej sen být v kontaktu s vlkem, hladit si ho, mít jeho hlavu u svojí!! Jsem z toho mimoooooooooooň

brut
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 22:04
- Nahlásit

PetraK
BYLA TO VLČICE!!! KRÁSNÁ, NÁDHERNÁ, ÚŽASNÁ
a nechytla jste od Brtníka rýmu, že by jste jako měla vlčí mlhu a nerozeznala čsvéčko od vlka? ... nebo to byla opravdu vlčice a s pánem neb bez?

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 22:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

byla to fakt, FAKT VLČICE. Se dvěma paničkama. Abych nevypadala jako blb, položila jsem otázku jestli je to čsv, saarlos a nebo...??? Bylo to to nebo! nebyla to vlčí mlha, brut, byla to úžasná skutečnost!! Hladila jsem si vlka, muchlala ji, měla její hlavu u svojí, ona mě kontaktovala, jsem naprosto vyřízená, fakt. Já vím, bude to vypadat dětinsky, ale - musela bys tam být. Neumím to popsat. Miluju tyhle zvířata od dětství a teď!! teď jsem se ho mohla dotýkat, dostala jsem od ní hubičku, měla jsem ruce v její srsti, BYLO TO NĚCO NEUVĚŘITEŠLENÝHO!!!!!

abych dovysvětlila, kde se tu vzala- u nás - chovají čsv a vlky. V takovým domku,už dlouho. Já jsem je kdysi potkala s tuším že to byla kanadská vlčice, ale bylo šíleně, šíleně plachá. Kdežto tahle to je euroasijský vlk, teda vlčice a ač plachá, tak ne tolik. Spíš šla ke mě, než k Ešusovi. Já jsem si jen klekla na zem a vydechla: "Panebože Ty seš krásná!" a čuměla a ona přišla až ke mě, Brut bylo to neuvěřitelný!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 10:46
- Nahlásit

jen člověk zaleze do pelechu tak Ešusová tančí s vlky
PetraK
hoď sem pak odkaz na článeček!
a když víš kde bydlej, tak se ti to třeba povede častěji ne?

vstala jsem před chvílí, krásně jsem si pospala a odpočinula, takže hrr do práce abych mohla po obědě s Berni ven, ve čtyři jdem skvošovat, abych si pročistila hlavu, no nabitý den

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 12:16
- Nahlásit

PetraK
hele, odpoledne vytáhnu kuřecí salámek a klikr
takže klik a odměna, klik a odměna, a tak pořád dokola než budu mít přežranýho psa?

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 12:58
- Nahlásit

Janiii
tak pořád dokola než budu mít přežranýho psa
to nebudeš mít nikdy

tak Ešusová tančí s vlky
přesně todle mě při čtení napadlo ... že Petrak je ta co tančí s vlky

PetraK
krásný a vedle sem viděla i ty fotky jak se na sebe otáčíte!! fakt paráda

brut
kuju za receptík a píšu si ho do svého kulinářského MINI deníčku

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 12:59
- Nahlásit

to nebudeš mít nikdy Fajka
to je mi jasný
a obávám se, že až vytáhnu ten kuřecí točeňák, že bude vedle berni sedět i Míra
jdu pracovat ať můžem vyrazit s Berni do bahenních lázní - tady je totiž bahno uplně všude - na cestách, na polích, v lese, no hnus

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 13:04
- Nahlásit

Janiii
obávám se, že až vytáhnu ten kuřecí točeňák
já ho taky na víkend koupila

My konečně udělali návštěvě pá pá jak že se to říká vo návštěvě že třetí den...

Zas tu máme ale děcka vot bráchy tož nejdřív pujdu venčit deti... pak až teprv můžu Fajuš....... když to porovnám tak zlatá Fajuš oproti těm dvou děckám

no nic...pracovat budu až večír.. tak zatím pá pá

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 13:06
- Nahlásit

huš jsem taky číhla vedle na fotky, a jsou parádní!!!!!
Fajka
tak přežij všechno to venčení a večer páá

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 14:58
- Nahlásit

nemám rád bahno!!!!
ale berni byla moc hodná, v dálce jsme viděli nějakého bezprizorního pséka, který se ale štěkotu berni zalekl a zmizel na opačnou stranu, tak ani Míra nemusel jít bránit svoje holčičky poházeli jsme si pneumatikou - ne mojí ale gumovou, co má berni jako hračku no paráda

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 18:20
- Nahlásit

Tak huž mám vyvenčený děti i psa
I když je rychtuju jak můžu a co se do nich vejde (děti i psa ) páč jsou drobátko rozmazlený (děti) tak sem dneska byla pasovaná na tu nej nej tetu .. stavěli jsme totiž zase hrad

brut
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 18:56
- Nahlásit

Dobrý podvečír dámy

Koukám, že dneska probíhalo veliké venčení téměř všude

My jsme po obědě vyrazili na dlouhou procházku, piraňa se potřebuje naučit řádně tahat a tak trénujeme. Vyrazili jsme v jednu a návrat byl téměř v šest. Konečně jsme našlapali víc jak 3kiláčky .... dneska to bylo rovných 12
Brut táhne jak zběsilej, asi má pocit, že ho Alu předběhne, takže je na blátě docela nebezpečnej... teda pro mně, s chlapem nehne .... mně stačí piraňa, díky jejímu zamotání do vodítka, jsem krásně žuchla, narazila si koleno ( modřina je mooooc "pěkná"... jelito přes celé jabko) a pochroumala si zápěstí a palec na ruce Leduju, jestli tohle nepomůže, tak jdu ráno na rtg

PetraK
Já jsem si jen klekla na zem a vydechla: "Panebože Ty seš krásná!" a čuměla a ona přišla až ke mě, Brut bylo to neuvěřitelný!!
juj, tak to nebyla vlčí mlha,ale vlčí štěstíčko ..... to ti přeju

Janiii
nenávidím bahno, boty jsem měla o dvě kila těžší a klouzalo to víc jak po ledě
My používáme na odlákání pozornosti balonek, malá okolo mně tancuje, Brut se jí snaží odehnat a cizí psy v klídku přejdou

Fajka
Zas tu máme ale děcka vot bráchy tož nejdřív pujdu venčit deti... pak až teprv můžu Fajuš....... když to porovnám tak zlatá Fajuš oproti těm dvou děckám
ségra vždycky říkala, že moje děti jsou výborná antikoncepce

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 19:17
- Nahlásit

Fajka
stavěli jsme totiž zase hrad
aneb ideální způsob, jak děti donutit aby vyházely vjezd před garáží?
brut
brýý brýýý
jsem krásně žuchla, narazila si koleno ( modřina je mooooc "pěkná"... jelito přes celé jabko) a pochroumala si zápěstí a palec na ruce Leduju, jestli tohle nepomůže, tak jdu ráno na rtg
no nazdar - tomu řikám zakončení neděle
tak snad ledík pomůže, ale rtg pro jistotu možná nebude marnej ... chjo
no nic, letim zse pracovat, zbývá mi poslední tabulka, ať můžu koukat od osmi na čt1 na konec detektíííívky

jooo, a Berni už dostala denní dávku - nikoliv emocí - ale salámku, dívala přesně stylem "ty joooo, panička asi upadla a praštila se do hlavy, cpe mě salámem a nic po mně nechce!!! a že tu něco kliká? no a cooooo ..."

brut
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 19:21
- Nahlásit

Janiii
no nazdar - tomu řikám zakončení neděle
viď, ale má to i své výhody... nemůžu nic dělat, protože je to pravá ruka a levou mám opravdu levou

ty joooo, panička asi upadla a praštila se do hlavy, cpe mě salámem a nic po mně nechce!!! a že tu něco kliká? no a cooooo ..."
to znááááááááám, takhle se Brut tváří pokaždý, když vezmu klikr ke cvičení

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 19:35
- Nahlásit

Janiii
aneb ideální způsob, jak děti donutit aby vyházely vjezd před garáží no před garáží už žádnej sníh nebyl

brut
Leduju, jestli tohle nepomůže, tak jdu ráno na rtg
tý vado Bruuut, to už seš tenhle víkend druhá koho znám kdo upadl.
Známí jeli coursingovati a paní ještě že si skočej agi no a jak bylo bahno tak skočila na překážku místo psa ona a skončilo to sádrou na 5 tejdnů

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 19:44
- Nahlásit

no před garáží už žádnej sníh nebyl
aha, takže hrad se stavěl za domem, aby se vyházela cestička k zadnímu vchodu?

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 19:46
- Nahlásit

Janiii
aha, takže hrad se stavěl za domem, aby se vyházela cestička k zadnímu vchodu?
nééé cestička do kůůůůůůlny

Ale vidíš jak jsou hepy jo??? čék to prostě musí umět vošéfovat

brut
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 19:48
- Nahlásit

Fajka
taky upadla na blátě ... kdyby nebylo, tak to omotání ustojím, malá nemá takovou sílu jako Brut, ale v kopci na bahně i přes dobrý boty sem neměla šanci. Chudák piraňa se pak nechtěla ode mně vůbec hnout, olizovala mi ruku a smutně koukala.... nakonec jsem musela hrát veselou a blbnout s myšičkama, které Brut noruje a ona vyčmuchává. Mi jí bylo líto, protože tohle nebyla tak úplně její vina
Ale já jsem zvyklá od Bruta.... samá modřina, zlomenej nos, zlomená noha... takže jedna bolavá ruka je ještě dobré skóre

brut
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 19:50
- Nahlásit

Fajka
Janiii
nééé cestička do kůůůůůůlny
... levná pracovní síla
když vidím to množství sněhu, tak na jednu stranu závidím na druhou se děsím chvíle, kdy začne pořádně tát .....

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 19:51
- Nahlásit

brut
taky upadla na blátě joooo a má zlomenou ruku v loktu
tak snad to máš jen pohmožděný a nic víc....

Hele nechceš mi říct že díky Brutíkovi si měla zlomenou nohu a nos ?????

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 19:53
- Nahlásit

brut
levná pracovní síla
no jo no... ale neprotestovali

tak na jednu stranu závidím na druhou se děsím chvíle, kdy začne pořádně tát .....uš to taje a fest, připravte si kajaky

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 20:04
- Nahlásit

ještě mi zbývá projít dvě smlouvy, ale to asi udělám až zítra v práci, nebo po seriálu,
přeju všem pěkný večer a dobrou noc!
a zítra jdu zas divadlovat
ale nejdřív musim přežít den v práci, s německým vedením (bez kšand )

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 20:07
- Nahlásit

Janiii
s německým vedením (bez kšand
no vida... konečně jsem průněžně v obraze

Užijte si dííífadloooo minimálně jako posledně
Pá pá asi taky pujdu páč musím brzo vstávat

brut
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 20:32
- Nahlásit

Fajka
Hele nechceš mi říct že díky Brutíkovi si měla zlomenou nohu a nos ?????
jj, začalo to nosem a zatím ( ťuk, ťuk, ťuk) skončilo nohou .... nos mám podélně zlomenej o hranu vrátek, levou nohu v nártu díky kočce a Brutíkovýmu loveckýmu pudu

brut
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 20:35
- Nahlásit

Fajka
uš to taje a fest, připravte si kajaky
sme stranou, takže nemusíme mít strach, ale u vám to nezávidím

Janiii
a zítra jdu zas divadlovat
tak tohle závidím

Holky dobrou a pozor na kšandy, vedení a brzké vstávání

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 08:47
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek!

Janiii
Fajka

tak Ešusová tančí s vlky
že Petrak je ta co tančí s vlky
mám si předělat nicka???

Holky bylo to neuvěřitelný fakt, fakt. Jsem z toho ještě pořád mimoň mimoňovatej!! Viděly jste fotky? Nebo je sem mám hodit?

[i]takže klik a odměna, klik a odměna, a tak pořád dokola než budu mít přežranýho psa?[/i]

k tomu klikru- omlouvám se, že jsem se neozvala, sem nestíhala - takže v podstatě ano, ano - sedni si na zem s miskou něčeho echtovního a klik odměna, klik odměna, tak třeba 15x-20x pak pauzička a třeba za hoďku,dvě znova a někde jinde a ne z misky, ale třeba z ruky, aby si pes nespojoval klikání s místem a miskou. A takhle párkrát za den, taky u toho jenom neseď. A klikej a klikej a klikej, jakmile klikneš a pesová se k tobě pořítí, přesuň se na zahradu, pak ven, když tam budete sami a pak přidej rušivý élementy. Někdo sice říká, že se to takhle složitě nemusí, ale mně se to osvědčilo. Když jsem to vzala jen že jsme naklikali doma, nebylo to ono. Jakmile bude naklikaná pořádně, musíš jí ukázat, k čemu že to je, nauč ji s tím nějakou blbinu - mohlo by se hodit to "tač!", že se tlapou dotkne nějakýho předmětu. Aby na ptákovině, která není žádný muss pochopila jak to fachá, že když z tebe chce vypáčit to kliknutí, musí za to něco vyprodukovat. A pak bych hned začla učit to koukání do očí, aby se vybudoval oční kontakt. Můžeš možná taky rovnou začít s tím, ale myslím si, že je lepší to možná psovi ukázat nejdřív na nějaký tý ptákovině.

Tak snad jsem to vysvětlila dobře?? Jdu číst dál.

brut
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 08:50
- Nahlásit

Dobré ránko dámy
Venku máme sice docela teplo, ale zataženo a vypadá to na brzký déšť. Ovšem ptáci řvou od šesti jak divý
Ruka splaskla, udělala se modřina a v určitém úhlu palec bolí. Takže nikam nemusím, jen budu raději ještě chvíli ledovat.

Piraňa má šlic těsně vedle oka, asi jak jsme se včera prodírali křoviskem a Brut jí ho neustále myje. Taky jsme včera večer čistili uši.... všem třem miláčkům. Nejhůř to snášela Sviňa, synek je "lehce" poškrábaný

Konec hlášení

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 08:53
- Nahlásit

Fajka
k zlatá Fajuš oproti

jo todle je malé negativum kynológie , že člověk kolikrát odhalí netušené

ale zas na druhou stranu.......... voni nejsou ty děti až tak špatný - hrad třebas se psem nepostavíš

brut
žuchla, narazila si koleno ( modřina je mooooc "pěkná"... jelito přes celé jabko) a pochroumala si zápěstí a palec na ruce

a sakra a jak to vypadá?? Už je to lepčí?

ale vlčí štěstíčko

moc úža vlčí štěstíčko, včera jsem koukala, jestli se zas nepotkáme, ale tentokrát smolikof.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 08:57
- Nahlásit

brut
nos mám podélně zlomenej o hranu vrátek, levou nohu v nártu díky kočce a Brutíkovýmu loveckýmu pudu

jáááááááááááááááááááááu jááááááááááááááu. Nos mi nepřipomínej, koupila jsem jí do nosu Ešusovou hlavou ve výskoku a hnusně to křuplo a myslela jsem, že jsem oslepla! Fakt nepřeháním, byla to taková pecka, že jsem opravdu viděla hvězdičky a pak už jen tmu. Motala jsem se prostorem a vůbec nevěděla co se stalo. Pak ať řikaj ve filmech, že když jednu koupíš pěstí, jen se otřepeš a jdeš ji tomu druhýmu vrátit. Prt a kulábrsk, seš ráda že se nadechneš a neumřeš na místě

brut
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 08:57
- Nahlásit

PetraK
voni nejsou ty děti až tak špatný - hrad třebas se psem nepostavíš
a pes nevytře podlahy, neuvaří, neupeče ....

Fotky jsem viděla..... je nádherná a ty máš krásný, překvapený výraz

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání