| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:59
- Nahlásit
Roxana
Kde vedle? u sisatejch ocasu? Jdu tam.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 21:00
- Nahlásit
PetraK
Prvně mě zklamal bezdomovec, když jsem mu chtěla dát svoje řízky a on nechtěl
hm, ale dvaca na krabicka by bodla co
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 21:01
- Nahlásit
Fifi
Hele, tohle jsem zatrhla v zarodku, i tak mi kolem 19 hod mlati perdel hnatou na misku - jist, jist, jist..
tak já se přiznám, jak jsem blbá- mi to přišlo jako dobrej nápad ho to naučit, páč ať taky něco dělá. Ale se mi to vymklo kontrole - v půl sedmý je nastoupenej jak rota za mým zadkem a na hlavě má nasazenou misku. do půl hodiny co doluxuje misku přijde zas v očích jiskru a nápis- zapomnělas na večeři!!!
a babicka dycky rikala, ze jeden prd lepsi nez deset doktoru
no jo, ale babička určitě nemyslela na prd vejtahu alébrž někde na čerstvým povětří. Dyk tohle hrozilo, že to vyvolá cvičení CO! Už sem se šacovala, kde mám balíček IPCHO
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 21:02
- Nahlásit
Fifi
u sisatejch ocasu?
ehm ehm ehm
a diiiika za vodkaz, ja bych to prosvihla .. ale teda ti reknu, ze ty rotviiiiciiiii .. na pane!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 21:05
- Nahlásit
Roxana
ja myslim, ze Petra to Esaka naucila schvalne
pravdu dí, pravdu dí, tyhle věci jsou důsledkem tý jelitní školy
hm, ale dvaca na krabicka by bodla co
ty jo já myslím, že právě ne. On je takovej zvláštní. Bydlí někde v polích, před lidma se stydí. Já vím, že to je blbost a taky bych mu prachy nikdy nedala,ale jídlo jo, jen jsem ho nikdy neměla u sebe, když jsem ho potkala- tedakdyž nepočítám odměny pro Ešátora , teď jsem ho potkala u tramvaje, když jsem vystoupila, tak jsem si řekla, že mu to dám, že se bez nich obejdem a on si dá po dlouhý době něco dobrýho. Nechtěl, no.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 21:06
- Nahlásit
Fifi
Roxana
u sisatejch ocasu?
ehm ehm ehm
žencký, kde se to scházíte?????
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 21:09
- Nahlásit
PetraK
mi to přišlo jako dobrej nápad ho to naučit, páč ať taky něco dělá.
Ty vubec ucis kravinky, asi pudu do hrackarstvi pro klikra, ja svazarmovska fosilie!! Se mi to moc libi! Ted se prvne s malou perdelou od pocatku snazim o ocni kontakt a vubec jiny pristup, a ono to fakt funga. Koncentrakuje se, vyznamne zira.. Este musim vymyslet, jak ji naucit stekat na povel - v tom se mi ten ocar nevyplatil.
na hlavě má nasazenou misku. do půl hodiny co doluxuje misku přijde zas v očích jiskru a nápis- zapomnělas na večeři!!!
To chce fotooo! A ten pohled po zradle znam. u rtw.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 21:09
- Nahlásit
PetraK
ty jo já myslím, že právě ne. On je takovej zvláštní. Bydlí někde v polích, před lidma se stydí. Já vím, že to je blbost a taky bych mu prachy nikdy nedala,ale jídlo jo, jen jsem ho nikdy neměla u sebe, když jsem ho potkala- tedakdyž nepočítám odměny pro Ešátora , teď jsem ho potkala u tramvaje, když jsem vystoupila, tak jsem si řekla, že mu to dám, že se bez nich obejdem a on si dá po dlouhý době něco dobrýho. Nechtěl, no.
aha, tak to jo ... ja jsem tim smichacem tak znechucena, ze mam fakt temer kazdy rano prudky puzeni vracet veceri a uz nerozlisuju asi
Bydlí někde v polích
to mu teda nezavidim v tydle kose asi nejakej letak o socialni pomoci by mu nejak strcit nesel, co ..
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 21:11
- Nahlásit
PetraK
žencký, kde se to scházíte?????
ty si faaaaaakt elitni jelito
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 21:17
- Nahlásit
brej večír, tak vidím, že je tu na normální poměry nějak přecpáno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 21:28
- Nahlásit
Fifi
asi pudu do hrackarstvi pro klikra
fakt je to zábava. Od poklony přes mrtvýho psa až po šílenou veverku včetně nepřekusování aportu a tak. Ale hlavně ty kravinky, to nás baví. Náš majstrštyk je nákup tatranek u okýnka, ale opět se to vymklo kontrole a žije si to vlastním životem- čokl vidí okýnko a jde si nakupovat. Že tam prodávaj vstupenky na rozhlednu na Vlčí hoře mu nějak uniká. Pokladníka se zželelo psíčka a dal mu párek, kterej měl k svačině. zas ušetřím za žrádlo. Na Tisskejch stěnách to nebyl párek, ale miňonka ke kávičce od paní pokladní + půlka tatranky od pána, který seděl vedle na lavičce a hlasitě se smál
štěkat na povel jsme učili ještě bez klikru zato s vydatnou pomocí česneku
jo a ten oční kontakt jde s tím klikrem fakt hodně dobře.
To chce fotooo!
to si říkám už třetí den! Dopracovala jsem se k nabití baterek do foťáku, ale k focení ještě ne. Donutím synovce, je lepčí fotič než já. Mám vždy půlku foceného objektu. Tu co nepotřebuju vyfotit pochopitelně.
Roxana
ty si faaaaaakt elitni jelito
Jááááááááá? Voni choděj na křivovocasatý stránky někam a já sem elitní jelito. Kam ten svět spěje
ja jsem tim smichacem tak znechucena,
jo to já taky. Zvlášť teď, když nám lezou do baráku a konaj tady navíc své potřeby A on taky působí docela hodně odpudivě-ale je jinej nějakej akupodivu jsem nevnímla nějakej zápach. Leták nevím - on evidentntě o kontakt nestojí.
to mu teda nezavidim v tydle kose no právě si to říkám pokaždý když jdu s Ešusem a potkáme ho. Já si tady jdu nabalená princeznička na vycházku se svým hafíkem a von?... no jo, no.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 21:29
- Nahlásit
Eimy
brej večír, tak vidím, že je tu na normální poměry nějak přecpáno
aby ne když sem choděj někerý dva v jednom
čůs kukačko!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 21:44
- Nahlásit
PetraK
se pani mužete přidat
a nejsem kukačka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 21:53
- Nahlásit
Eimy
se pani mužete přidat
leda bych se pojala jako zbraň hromadnýho ničení
a nejsem kukačka
inu dobrá, ale připomenu vám to zas, až se zapomenete, příde to na vás a zas začnete kukat.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 22:01
- Nahlásit
ahoj
potřebuji poradit:
nevím jaká je majlová adresa do té soutěže nej psa na Blesku. Mají tam teď možnost přes vyplňování do tabulek - dotazník, ale kvůli mému pomalému připojení mi to nejde, tak to chci poslat mejlem a nevím ten mejl. Byl uvěřejněn v Blesku, ale já ten starší výtisk nenašla. Pomůžete mi? Díky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 22:02
- Nahlásit
PetraK
štěkat na povel jsme učili ještě bez klikru zato s vydatnou pomocí česneku
No ja na ni budu muset vymyslet taky neco extra, bo jak se mi zahledi do oci = komunikace a onemi (coz je logicky). takze zkousim, vymyslim, po dobrym, a az dojde k onomu JOTAAK! zazehu, bude jecet na plnou hubu (kterou nezavre u plotu, u uvazu...).
Proste me to ted nak bavi, prichazet na jiny metody a sragorit se s tim. Ikdyz bych ji to asi "postaru" naucila rychleji a s minimem vynalozene namahy, nechci to uz tak.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 22:37
- Nahlásit
Fifi
a kůru od pomeranče nebo citronu jsi zkoušela? na to se rozčiluje snad každej čoklik, Murphy řval jak prorvaný Slapy
Proste me to ted nak bavi, prichazet na jiny metody a sragorit se s tim
no páč je to zábavička. Je pravda, že laik jako já s tím těžko dokáže nějakou přesnost- páč dělám ašíbky, ale u nás to nehraje velkou roli, já jsem "bohém a excentrik" i normálně- nemůžu třeba něco stříhat co má být rovně, páč pět cenťáků sem, pět tam... , ale jestliže se s tím cvičí obedience, která je o milimetrovejch záležitostech, a vyhledávání cadaveru, tak to prostě profíkům fachčí profesionálně a toho čokla to baví maximalisticky. Když jsem teď na tý psí louce viděla Ešátora jak to mydlí k cédéčku v dálce, plácne do toho tlapajznou a mastí zpátky, má z toho radost, baví ho to, tak jsem měla taky hroznou radost, páč ty jeho voči, to byl pohled
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 22:42
- Nahlásit
Holkýýýýýý- ad ta fotka, jak se s lepenkovým kufříkem stěhuju k těm prasátkům- poctivě jsem hledala, asi šestkrát všechno obrátila naruby a pak zjistila, že fotka je už vlepená v mý kronice Takže skenovat se nebude, páč to asi urvat nepůjde , ale našla jsem tam poklady!! Fotku mýho prvního "vycvičenýho" psa !! Nejlepčího kámoše z prázdnin na statku, kterýho mi sežrali cikáni Ten vořech byl chytrej jak deset čoklů dohromady. Taky mojí fotku v trvalé - ta rozhodně nemá chybu a jinou foto dokumentaci!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 22:45
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
pani zkuste tenhle odkaz třá se tam dozvíte co potřebujete
padám do pelechu, už nevidim únavou, tak brou všem diskutujícím
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 22:47
- Nahlásit
fotka je už vlepená v mý kronice
naskenovat i s kronikou
z toho se nevyvlíkneš pani
Roxana
uvidim jak práce dopadne, ale fakt se mi tam zůstávat nechce, potom co se doslýchám že v práci padají narážky ve stylu že jsem doma protože se mi nechce dělat ... na to fakt nemam nervy
broooou s kobrou i bez kobry!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 22:50
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
tak já neporadím , vůbec. Jedině jestli by nebylo něco na jejich stránkách, ale teď jsem koukala a nikde tam nic nevidím
Mastím taky do peří, páč je hodin hafo moc
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 23:49 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Achojky
hlásím z mrtvýchvstání...sem si z Brna přivezla dáreček.... z posledních dvou výstav to byla chřipka normální tentokráte pro změnu chřika střevní k tomu se přidal takovej bolehlav, že škoda slov super je že přesně vím vod koho sem dáreček vyfásla
Během dneška a včerejška u nás napadlo minimálně 40 cm sněhu (to si asi vobjednala PetraK kvůlivá těm lyžím) a jsme tu jak zapadlý vlastenci páč to všecko sfukuje na silnice
No a aby toho všeho nebylo málo začala zase hárat Fajuška
Píšu zase páč máme interval 6 měsíců - 4 měsíce- 2 měsíce .... se z toho po.... blbý je že o víkendu nám začnej to nej nej období tož to tak nějak asi nevidím na žádný prochajdění s Ešusíkem Leda že by si pak PertaK vzala všecky vlkodlačí Ešusata
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 07:51
- Nahlásit
PetraK
včera jsem už zmizela ..... ale tady na jsem na žádnou libereckou nebo okolní šibu nenarazila takže v pátrání nepomůžu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 09:33
- Nahlásit
Dobré ránko milé dámy
Tady krásně svítí sluníčko, napadlo tak 5 cm sněhu ( na odklízení ažaž) a je tím pádem venku nádherně
Koukám, že jste tu včéra večír měly veselo
Roxana
mužskej je už od pondělí v práci, očko je dobré, vidí podstatně líp ... aby ne, když ze 6 dioptrií bude mít nejhůř 2.
Na druhé očko jde příští pátek a pak teprve bude mít neschopenku. Se obávám, že to nastane pro mou maličkost očistec neb se bude děsně nudit.
PetraK
mladej Brutovým sestavám říká .."sprostocviky", páč začíná i končí na zádech s vysunutým pindíkem
cííí taky sovu
Fifi
Aluška taky neumí štěkat na povel ..... ale zkouším práci s klikrem a čekám, až se "odzbožní" a začne zase normálně myslet
Janií
my máme v baráku kliky nahoru kvůli kočce, jinak si umí dveře otevřít každý pes, ale nezkouší to ani jeden z nich. Bruta jsem do dveří přivřela, na Balinku jsem bafla a Aluška se sama lekla nárazu na skříňku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 09:35
- Nahlásit
Fajka
a jéje... střevní chřipka , hlavně hodně pij, ať doplníš tekutiny a nejsi dehydrovaná.
Koukám, že Fajka taky neví, kdy by měla hárat... já jen doufám, že ta moje potvora si hárání vybere až o prázdninách, kdy nebude problém jí a Bruta rozdělit a odjet jinam
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 09:52
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek
Tady je tak krásně!! Máme snícha, máme sluníčko, máme krásný počasí!! jenže musíme dřepět v kanclu a navíc tady všichni nadávaj na tu bílou hnusobu co přes noc napadala. Já jediná ne, já jsem nadšená.
a tímhle od Fajky ešče víc:
Během dneška a včerejška u nás napadlo minimálně 40 cm sněhu (to si asi vobjednala PetraK kvůlivá těm lyžím) a jsme tu jak zapadlý vlastenci páč to všecko sfukuje na silnice
teda ne tim, že jsou zapadlí jak vlastenci,ale že je kopec sněhu, hora sněhu, tolik moooooooooc sněhu!!!
. blbý je že o víkendu nám začnej to nej nej období tož to tak nějak asi nevidím na žádný prochajdění s Ešusíkem
todle se mi teda ale zas nelíbí vůbec , to je teda naprosto nečekaně nečekaný . No von je Ešus seksuální harašivec velkej. Daří se mi ho třeba citýrovat, když je to na začátku, nebo na konci - ale to je hrozně otravný pro všechny kolem, páč ho furt musím korigovat a hlídat. Ale uprostřed, to si nedovedu představit- hlavně teda kdyby se pak něco stalo. Sice by vnesl do povah akitek dost zajímavý povahový geny, ale nevim, jak by se na to akitklub koukal?
Musíme Fajkouše taky strčit do toho kvantovýho urychlovače, urychlíme hárání a máme pořešeno
Leda že by si pak PertaK vzala všecky vlkodlačí Ešusata
všech deset??? voni sou hodněpočetný ty maďaři
, tak je jasný, že tohle by nebyla výjimka. Ešus má devět sourozenců. tak takový stádo mastodontů praštěnejch zrzavejch žíhanejch, to by jednoho zabilo!
z posledních dvou výstav to byla chřipka normální tentokráte pro změnu chřika střevní
hamoune! taky už neví, co by si z těch výstav vozila!!
Ariška
takže v pátrání nepomůžu
dík, to je v poho o nic nejde, já si jen ověřovala, jak moc malej svět je
brut
.."sprostocviky", páč začíná i končí na zádech s vysunutým pindíkem
- to znám!! To znám!! Já dycky řikám, že Ešusa rozruší i pampeliška!! , dost často chodí "navostro" . Sou to prasáci a úhylové!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 09:58
- Nahlásit
PetraK
ti nevím, jestli ten můj blb není nějakej úchylnej ..... rozruší ho páníček, když si k němu klekne a začne ho drbat za uchem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 10:00
- Nahlásit
brut
ti nevím, jestli ten můj blb není nějakej úchylnej
jsem ráda, že nejsem jediná kod má dom psa úhyla No a pak se maj koncentrova!!! já to furt říkám, že je rozdíl cvičit fenku a psa
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 10:13
- Nahlásit
PetraK
já v tom moc rozdíl nevidím ... snad jedině, že Brut na mně nekouká s výrazem zamilovaného debila a je ochotnej cvičit ( což sice je piraňa taky, ale až ve chvíli, kdy její zbožňování odplyne .... doufám, že brzy, jinak asi bude následovat studená sprcha na probrání )
Sem dneska měla zvláštní sen ..... pamatuju si z něj akorát konec a neustále se mi objevuje v hlavě .... nemůžu zjistit, co to má za souvislost a s čím
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 10:16
- Nahlásit
brýýý dopolůůůůdne,
jsem ráda že se rodinka Ešusovic raduje ze snížku
tady ho taky trochu máme, ale ven radši nevylejzám, včera jak jsem běhala po doktorech tak mi to nějak stačilo, tak dneska jsem nahodila zase odpočinek. jdu si nastrouhat mrkvičku na salátek
|