Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2009 13:57
- Nahlásit

Fajka
jojo to znamená 10, 12, 14 My tam nejspíš přijdem na tu 10 tou a snad tam manžu udržím do 12

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2009 14:01
- Nahlásit

Eimy
:to víš já co si pletu levá a pravá abych si ještě pletla hlavu sudou a lichou

Na 10 to stopro nestíhám páč to budu asi zrovna trapíkovat v kruhu No tak uvidíme kdybys zahlídla Fajkýše tak se hlaš já budu vyhlížet Veverku

Eimy
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2009 14:25
- Nahlásit

Fajka
rozkaz šéfe

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2009 14:26
- Nahlásit

Fajka
hlavně jeďte ofafrně!!!!!a přeju úúúúspěch tzn. aby Fejkýšek nerozcupovala pány rozhodčí jako tu plyšovou hračku doma ale on bude určitě i jinačí úspěch
brut
já ten film viděla zatim jen jednou, ale museli se u toho natáčení ohromně vyřádit no, taková oddechovka

Eimy
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2009 14:28
- Nahlásit

Janiii
Ten film je parádní, pro mě jeden z nejlepších, co jsem kdy viděla...

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2009 14:58
- Nahlásit

Tak ženský- já za chvílinku letím dom, s Ešusem ven a pak na večeři, kterou objednal Brtnik a pak možná i na kulábrs, když neusnu u tý večeře

Takže budu až v sobotu. Fšem vystavujícím i nevystavujícím přeju krásnový víkend a těm co vystavujou i obří úspěchy- přes to, že maj naplánovaný devatý místo z pěti

Mějte se krásnově.

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2009 15:25
- Nahlásit

já za chvílinku letím dom, s Ešusem ven a pak na večeři, kterou objednal Brtnik a pak možná i na kulábrs, když neusnu u tý večeře
týýýjo, nabitý program
taky krásný víkend všem, já se tu určitě budu přs víkend pohybovat

alias
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2009 10:04
- Nahlásit

no zdar - koukam že se tu vyžírá - tak prosim my dneska máme rájeckou od včerejška a k véče pečenej kus prasisak s knedlema a špenátkem - my už neděláme nic jinýho než žerem
jo a já chci taky na výstavu - jenže je to fšechno moc daleko a to mne neba
eimy - já si zavzpomínala jak jmse si poblila okýnko u auta když jsme nutně ale nutně potřebovala a nešlo zastavit a nestihla jsme otevřít dveře a elektrický stahování okýnek je zatraceně pomalý - fuj fuj fuj - kdyby ty děti šly bez toho aby je člověk musel vláčet v břiše a skoro celou dobu problít a zbytek tě pálí žáha tak že nemůžeš ani spát - no ještě jednou třikrát fuj - tak děti sou super (když zrovna nerozhazujou nadrolenej perník po zemi - ještě že máme ty dva uklízeče )

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2009 11:00 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

brý dopoledne všem,
alias
tvá slova určitě Veverkovou uklidnila a ví, na co se může těšit ale jak ji znám, tak jedině až bude zvracet 3x denně, bude teprvá spokojená s klasickým správným rpůběhem těhotenství
musím se pochlubit, jakou krásu jsem měla včera asi 10min. doma - než jsme ji vzali a donesli Mírový mamče k narozeninám. Za týden slaví padesátku, tak jsme jí nesli kytičku už s předstihem, aby si jí užila - za týden bude mít doma kytek habakůůůk

naprosto úžasných 50 žlutých růží a ještě mi jich doma 9 zbylo - a stály všechny dohromady 450,- není nad výhodný nákup
a místo vázy - nový odpadkový koš obalený jutou

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2009 14:12 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

Zdravím, tak jsme doma uvýstavovaní, Veverka samozřejmě potvrdila to, co o ní vím, že záleží na tom jak se vyspí a podle toho se kamarádí nebo nekamarádí s lidma Takže ignorovala i lidi, který trošku zná... Ale co už, je to můj retardík...

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2009 14:25
- Nahlásit

Jinak fotky jsou na rajčeti u mě
http://tulik.rajce.idnes.cz , i když jsem je pořádně promazala (ze 180 jich tam je 44)

brut
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 18:55
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Včera jsem přijela domů dost pozdě, takže dnešek lenoším.
Výstava byla minimálně dost zajímavá ....Aluška chtěla sežrat nějakého načesaného fudlanďáka, odmítala si vyzkoušet košík a tak tancovala, že jsem berlí málem skolila nějakou paní. Potkala jsem tam pár známých, ale místo setkání cz-psáků jsem nenašla
Ale nakoupila jsem vše důležité ... košík piraně na hubku, kšírky, aby nelenošila a naučila se tahat a Brutíkovi nový obojek. Zároveň jsem oběma nechala vyrazit na kostičku jméno a tel. číslo ..... mno, nechala jsem tam asi 1500,- a jela za tetou.

Jinak australáci mně zklamali .... byla to naprostá ostuda , takže jsem ženicha pro Alušku nevybrala

Eimy
Veverkůůůůůůůů jsme míjeli, jenže jsem se zakoukala na procházejícího australáka a vy jste mi mezitím někam zmizeli

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 19:30
- Nahlásit

brý večer,
jsem ráda že jste přežili výstavní víkend - u mě se objevily teploty, zítra zas pofrčim k pani doktor
a co s paní Fajkou, viděl jste se někdo čekám, jestli nám sem písne výsledek?

brut
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 19:38
- Nahlásit

Janiii
já Fajku viděla, Fajkýška nejde přehlídnout

Jinak já včera jela ještě k tetě ke Znojmu a nějak mi nedošlo, že když má vjezd na zahradu v kopci, všude je setsakra mokro, tak bude problém vyjet....a byl
Po hodině marného vyjíždění nám teta zavolala traktor, který nás vytáhl Kamarádka chudák bude mít noční můru z našeho putování

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 19:49
- Nahlásit

Jinak já včera jela ještě k tetě ke Znojmu a nějak mi nedošlo, že když má vjezd na zahradu v kopci, všude je setsakra mokro, tak bude problém vyjet....a byl
huš jsem čítala vedle v tématu zas máte na co vzpomínat - hlavně kamarádka co?
a co Brut??? co nožka, už dobrý?
já Fajku viděla, Fajkýška nejde přehlídnout

brut
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:06
- Nahlásit

Janiii
my s touhle kamarádkou máme skoro pokaždý něco "divnýho, zajímavýho, neobvyklýho"
Mezi svátkama jsme jeli zkontrolovat chatu ( ve složení my dvě a Brut s jejím psíkem Fredym)...cesta tam super, procházka taktéž. Po cestě zpátky jsme museli natankovat a mně se chtělo na hajzlík. Zastavili jsme u pumpy, já šla dovnitř pro klíč a kamarádka tankovala. No a Fredy zamkl zavnitř auto.
Klíče s sebou samozřejmě neměla, mobil, doklady atd. taktéž. Já sice měla mobil, ale bez klíčků nám byl téměř k ničemu.
Brut si ze zadních sedaček přesedl na sedačku řidiče, předníma packama se opřel o volant a vydržel tam tak sedět skoro třičtvrtě hodiny, než kamarádka u rodičů sehnala náhradní klíčky. Fredy celou dobu buď seděl na sedadle spolujezdce nebo na palubovce. Oba psi vzbuzovali nepředstavitelné veselí ostatních řidičů

Brut má prsklý dráp, takže jsem mu nohu vydezinfikovala, drápky namazala vazelínou a ven mu nohu motám.

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:13
- Nahlásit

brut
My jsme pavilony jen prolítali, bylo tam moc lidi a tak... Takže jsem neměla pořádně čas koukat kolem sebe, koukala jsem pod nohy a posilala Veverku tam, kde bylo víc místa, když zrovna nebyl prostor na to, aby mi ťapkala u nohy Takže to byla docela sranda
My jsme tam vydrželi nakonec do 12, ale to jen díky focení, jinak bychom vypadli už někdy v 11... škoda, že jsme se nesrazili...

Janiii
Kolet akit jsme porcházeli, ale viz. výš, nebyl moc čas pořádně koukat

brut
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:19
- Nahlásit

Eimy
my nakonec dojeli až na 9:30 a to jsme se ještě do areálu dostali nějakým záhadným způsobem, nehlídaným vjezdem
Já se právě otočila po australákovi a vy v mžiku nikde, tak snad příště....i když nevím, jestli budu ještě někdy absolvovat jízdu k vám na výstavu

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:28
- Nahlásit

brut
My jsme pak většinu času trávili u zámečku na té travnaté ploše a dělali hovadiny a česali a fotili, tam nebylo tolik lidí a psů a Veverka z toho byla hrozně nadšená, že nemusí bejt na vodítku a může se vylítat

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:30
- Nahlásit

Brut si ze zadních sedaček přesedl na sedačku řidiče, předníma packama se opřel o volant a vydržel tam tak sedět skoro třičtvrtě hodiny, než kamarádka u rodičů sehnala náhradní klíčky. Fredy celou dobu buď seděl na sedadle spolujezdce nebo na palubovce

to mi připomíná vyprávění naší známé, jak tankovala a vypustila svoji čubu z auta, pak zaplatila a odjela - doma zjistila že je bez psa, vrátila se na benzínku a čuba seděla u jiného - rovněž bílého - aut a čekala kdy se otevře kufr

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:31
- Nahlásit

Ale beztak se mi nejvíc líbí tyhle dvě fotky první:
"Ty vole, proč mě musí furt česat?"

A druhá:
"To jakože fakt mám jít tam, jo?"

I když kdybych to nekazila já, bylo by to lepčí

brut
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:38
- Nahlásit

Janiii
taky dobrý ..... sem si představila Bruta a vím s jistotou, že by řidič nejen neodjel, ale ještě se k autu ani nepřiblížil

Eimy
víš, že Veverka vypadá jako by měla v sobě červenýho australáka? Mně právě ta podoba zarazila, ale holt ste byli rychlejší

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:44
- Nahlásit

brut
no my občas chodime venčit večer s červenym autralákem a jsou si s Veverkou podobný (přiznávám, že jednou jsem si je v dálce i spletla ), ona je taková pidi malina, pidi autralák...

brut
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:50
- Nahlásit

Eimy
jsou si s Veverkou podobný
sem ráda, že nejsem tak pidlovoká jak se zdá ......... má víc z australáka než z maliny

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 22:21
- Nahlásit

brut
Jen má holka čím dál tím víc šedivej ksichtík

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 07:50
- Nahlásit

Ahojte
Brno bylo na jednu stranu pěkný (Fajuška byla fakt strašně hodná) na druhou strašný (jeden rozhodčí větší blb než ten druhej) ale jinak celkově moje dojmy z víkendu hezký páč Fajka byla za hodnýho psa

Na sraz mě to nevyšlo jít ani v sudou ani v lichou tož se omlouvám a kdyby vám někdy tvrdila Brut, že nevidí tak kecá, páč její ostříží zrak nás uviděl v davu stovek lidí a kdyby nás neodchytla ona tak sem nikoho nepotkala, takhle sem viděla jí s Aluškou a Mel s Garym

brut
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 08:31
- Nahlásit

Dobré ránko milé dámy

Dneska mám hezký den ....chlap šel po týdnu do práce

Eimy
australáci taky trošku šedivěj čím jsou starší .... hlavně u těch červených je to znát, plesniváci mají výhodu, že už jako mladý vypadaj staře

Fajka
a kdyby vám někdy tvrdila Brut, že nevidí tak kecá,
teď jsi mi zkazila pracně vybudovanou pověst

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 09:04
- Nahlásit

Fujtabl ve spolek!!

Jakej byl - víkend?? Jdu si to počíst. Vůbec jsem nebyla na netu, protože od pátečního večera jsem naprosto mimózní. Ještě víc než kdy jindy. Brtnik mi uchystal takový krásný překvápko, že jsem se z toho ještě neprobrala , tak jdu číst co jste provozovaly vy.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 09:11
- Nahlásit

alias
- kdyby ty děti šly bez toho aby je člověk musel vláčet v břiše a skoro celou dobu problít a zbytek tě pálí žáha tak že nemůžeš ani spát - no ještě jednou třikrát fuj - tak děti sou super (když zrovna nerozhazujou nadrolenej perník po zemi - ještě že máme ty dva uklízeče

Hele Aliasko- ty nikdá nezklameš

Janiii
Za týden slaví padesátku, tak jsme jí nesli kytičku už s předstihem, aby si jí užila -

ofšem ta je luckusní!!!! Já taky dostala kytičky v pátek - moc kytiček.
brut
Brut si ze zadních sedaček přesedl na sedačku řidiče, předníma packama se opřel o volant a vydržel tam tak sedět skoro třičtvrtě hodiny, než kamarádka u rodičů sehnala náhradní klíčky. Fredy celou dobu buď seděl na sedadle spolujezdce nebo na palubovce. Oba psi vzbuzovali nepředstavitelné veselí ostatních řidičů

todle si člověk nevymyslí panebože, kdyby to nebyla tak debilní situaca - s těma klíčkama, tak se člověk bude válet smíchy po zemi
Eimy
brut
Fajka

takže jste se postupně potkávaly?

Fajka
na druhou strašný (jeden rozhodčí větší blb než ten druhej) ale jinak celkově moje dojmy z víkendu hezký páč Fajka byla za hodnýho psa

a tady vidím tu chybku, neměla bejt hodná, měla je sežrat dementy.

brut
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 09:18
- Nahlásit

PetraK
takže jste se postupně potkávaly?
nene, bohužel .... já potkala akorát Fajku , Eimy jsem zahlídla, ale byli děsně rychlí a než jsem se vzpamatovala, tak zmizeli

panebože, kdyby to nebyla tak debilní situaca - s těma klíčkama, tak se člověk bude válet smíchy po zemi
já se chechtala stejně, páč když jsem viděla ty nas*aný řidiče jak se šinou k autu, aby vynadali řidiči a viděli tam za volantem Bruta, tak se nedalo nesmát .... ty výrazy stály za zavřený auto

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání