| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 12:26
- Nahlásit
tak jsem dala oběd do trouby a koukám co tu sepisujete
PetraK
co se týká marodění, zůstala jsem doma, protože jsem v sobotu dobrala léky a včera jsem měla pro změnu zvýšenou teplotu, takže jsem ráno volala doktorce, co jako dál - prý mám zůstat doma a přijít ve středu, jak jsme domluvený, a uvidí se ...
šéfová prej nadává jak špaček, ale ať si trhne nohou, je mi ukradená. jen je mi moc líto holek, že dřou za mě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 12:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Eimy
Jenže ty máš Brtníka, co ti dělá aspoň narozeninový překvápka To bych ty výstavy možná taky oželela
pani - MLADÁ PANI! - klid, ono zase u vás ve vztahu budou jiný přednosti, jen si je uvědomit. Pro něco jste si ho brala, ne? Tož přemýšlejte . Zas na druhou stranu - odpor k hromadným akcím není jediný Brtníkovo mínus . Jak říkám nikdo není dokonalý. Já nejmíň, takže na to koukám takhle.
Janiii
to je dobře, že to nelámeš přes koleno. Nemá to cenu, podepsalo by se to akorát na Tobě - a stejně bys za nějakou dobu lehla zas a na mnohem dýl. Pokud si tohle šéfová neuvědomuje, tak je husoid. No a holky to nějak ustojej,neděláš to schválně a kdyby to bylo obráceně, budeš Ty zas dělat jejich práci. tak se v klidu kurýruj. Tohle není odřenej nos, kterej zahojíš namatláním čehosi.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 14:32
- Nahlásit
Hoj všici, tak jsem tu teď půl hoďky louskala, co jste sepsali. Jako spousta novinek koukám!
PetraK
Tak schválně, pani, do kolika jste na tý nečekaný oslavě vydržela, dyž huž ste padala na pusu než jste tam šla? Ale jako překvápko výborný, je to od něj fakt moc ecký.
Janiii
K těm knížkám - právě dočítám Pavučinu lží od Dana Browna - jednou za čas si přečtu všechny jeho knížky, jsou fakt dobrý, vřele doporučuju. Pak jsem přečetla Ztráty a nálezy, to je takovej odpočinkovej románek, ale hodně zajímavý... A už tu mám připravenýho Alchymistu a Eragon od Christophera Paoliniho...
Eimy
Paní kukačková, jak snášíte těhotenství? Huž zvracíte?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 14:42
- Nahlásit
K těm knížkám - právě dočítám Pavučinu lží od Dana Browna
mishi
tak to je gól právě jsem na straně 335, kapitola 82
ale ty ostatní knížky od něj se mi četly nějak snáz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 15:37
- Nahlásit
mishi
Eimy
Paní kukačková, jak snášíte těhotenství? Huž zvracíte?
další z rodu dobráků
Tak schválně, pani, do kolika jste na tý nečekaný oslavě vydržela,
domů jsme přišli něco po dvanáctý, já ještě srdnatě vykřikovala: "Víno, muži, zpěv!!!" Brtnik mi otevřel flašku z Habánských sklepů, nalila jsem si čistého vína a...................... upadla f postel Takže jak jindy vydržím až do naprostých konců, tak ostatní ještě seděli do půl třetí asi a já už dávno byla tuháč kempink . No jo, únava a dojetí si vybraly svou daň
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 16:06
- Nahlásit
Janiii
Nedám na něj dopustit, je prostě nejlepší!!! A Anděle a démony zfilmovali a nejdýl v květnu jsou v kinech...
PetraK
Tak to můžeš mít třá na pokračování, dyž to mělo takovej úspěch.
Neznáte někdo jen tak čistě náhodou nějakej echtovní recept, jak se zbavit zánětu dásní? Huž vod pátka vyplachuju corsodylem a jako dobrý, ale přechody ze zimy do tepla protrpim. Teď jsem si byla koupit sváču a přešla mě chuť, páč to zas bolí jak čert. To vystřeluje až do spánku. Nevíte, jak dlouho to bude trvat, než přejde?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 16:11
- Nahlásit
mishi
recept, jak se zbavit zánětu dásní?
hele nevím jak moc to zafunguje zrovna v tomhle momentě, ale odvar z hřebíčku(myšleno koření, ne abys letěla do železářství ) bys mohla zkusit. Prostě si s tím vyplachovat. Já když měla potíž s mrtvým zubem, tak mi zubařka dala dovnitř nějakou léčivou výplň s obsahem právě hřebíčku, já si na to vzpomněla teď, když měl Ešus prokousnutou hubu zevnitř, otekl tak, že vypadal jako Blédhound , zabralo to okamžitě a moc dobře. Tak to zkus, on je hřebíček desinfekční. A taky bys mohla zkusit koupit v lékárně Florsalmin- což je tinktura ze šalvěje lékařské - z babskýho ucha. Používá se po zákrocích v dutině ústní, na kloktání při zánětech v krku a tak. Nakape se do vody a vyplachuje či kloktá. Taky dobře fachčí.
Tak to můžeš mít třá na pokračování, dyž to mělo takovej úspěch
to už jsme naplánovali- až se vrátíme z hor
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 16:12
- Nahlásit
PetraK
panííí, ja tady blbám u akit a nefšímám si, že vy slavítééé : tož hepy brzdéj tú jů
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 16:19
- Nahlásit
Roxana
a nefšímám si, že vy slavítééé
klíííííííít paninko, klííííííít datum narozenin je bližší našim kuldůrním zážitkům, todle bylo s hodně velkým předstihem, abych byla echt překvapená. Což jsem teda byla
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 16:26 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
PetraK
tyjo, to ti budem muset dát v dííífadle hobláááááááá - nebo hoplááá?
apropó: stále jsi nám neprozradila to numero alébrž cifru? že by kulatiny když to byla taková sláááfa?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 16:27
- Nahlásit
Janiii
to ti budem muset dát v dííífadle hobláááááááá
no tak to myslím, že pak budou v dífadle vystoupení dvě Možná pak i něco dostaneme na vstupným
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 16:45
- Nahlásit
PetraK
spíš nás vyrazej ještě před začátkem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 19:36
- Nahlásit
Janiii
spíš nás vyrazej ještě před začátkem
pak to bude svědčit o tom, že se bojej konkurence
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 20:21
- Nahlásit
mishi
pani, vy jste dobrák Ale nezvracím, mam bonbonky proti nevolnosti, heč, takže nezvracím a neni mi ani blbě
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 09:23
- Nahlásit
brý dopolůdne všem!
venku hnusně že by jeden utek, Berni se dožaduje bejt venku a válet se v těch kalužích smíchaných se sněhem, ale to se přepočítala moje milá páč ona by 10 min venku a pak "paničkóóóó, já chci k toběěěěěě tady je nudááááá"
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 09:39
- Nahlásit
Dobré ráno dámy
Janiii
tady je to stejný.... když jsem byla venčit, tak to bylo na brusle, jak jsem se klouzala ..... oba pséky jsem zavřela do baráku a maj smolíčka, ven půjdou až na pravidelný venčení.
Jinak jsem včéra dělal dítku dort k narozkám ( měl je začátkem prosince) a nějak jsem neodhadla množství, takže jsem dorty udělala rovnou dva .... bohužel, mladá bude mít narozky až za 14 dní, takže budu dělat další dortík
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:11
- Nahlásit
brut
bohužel, mladá bude mít narozky až za 14 dní, takže budu dělat další dortík
tsss, dort by dostala dneska, dárky za 14 dní a basta
ale já vim že ty ráda pečeš
já to nevydržela a vyšoupla berni ven, kolem druhý mi má přijet návštěva, tak ji vjednu šoupnu dovnitř, aby svým štěkotem a skákáním neodradila mladší - 5tiletou - část návštěvy a bude si s námi lebedit doma
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:21
- Nahlásit
Janiii
mladá není doma, tak raději dortík spapáme a budeme jí popisovat, jak byl dobroučký
Peču ráda, ale za ty léta bych už mohla mít trochu ve voku suroviny, abych pak nemusela honem, honem dělat další
Já mám psy stále zavřený, Brutík má odloupnutý vršek drápku ( zastřižený), vydezinfikovaný, tak nechci, aby se mu to rozmáčelo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:30
- Nahlásit
brut
jo, to je rozumný, jen ať to má pěkně v suchu!
ona Berni toho taky venku moc nepobude, koukala jsem že děda už truhlaří v dílně, tak to ona mu tam zase pomáhá - je děsně důležitá děda ji tam má většinu dne, jen když hobluje nebo řeže, tak ji vyžene ven, kvůli hluku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:42
- Nahlásit
Janiii
v suchu to má, ale já sem skoro hluchá ... právě se tu oba přetahují o sluníčko
U nás by mohli honit max. kosáky, ale tím, že jsem včera ostříhala víno, tak nemají ti černí pitomci kde sedět a vřískat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek!!
Máme návštěvu, doteď jsem lítala jako šůůůs - kdyby tu byl smajlík s vyplazeným jazykem, tak ho sem dám, páč takhle vypadám
Eimy
Ale nezvracím, mam bonbonky proti nevolnosti, heč, takže nezvracím a neni mi ani blbě
ešče, že nás tu neni víc, páč kdyby se každej přišel zeptat, jestli už bleješ a nebo kdy začneš, tak Tě to nakonec nemine
hele to voni jsou dneska už takový těhotenský vymoženosti, že máš protiblicí pilule? bych občas potřebovala do práce, když přijde pan náměstek
Janiii
"paničkóóóó, já chci k toběěěěěě tady je nudááááá"
znám! a pak............. za deset minut pobytu vevnitř... "nemohla bych prosim Tě na chvilku ven? potřebuju si jen na skok něco vyřídit a hned sem zase zpátky!!"
brut
Jinak jsem včéra dělal dítku dort k narozkám ( měl je začátkem prosince) a nějak jsem neodhadla množství, takže jsem dorty udělala rovnou dva .... bohužel, mladá bude mít narozky až za 14 dní, takže budu dělat další dortík
a tak si jí ho měla dát s předstihem a vykompenzovalo by se to s tím dortem co měl bejt v prosinci a byla bys na nule
To s tím Brutovým drápkem je teda otrava- Murphy si jednou ten drát naprosto skorem oderval, krve jako z vola z toho bylo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:57
- Nahlásit
PetraK
CDéčko je dobrý... hlavně omyvatelný .... malá piraňa odmítá cvičit ... chce pamlsky zadara, tak má smolíčka a dostává hračky .... je z toho trošku rozhozená, tak jen doufám, že to bude chvilková indispozice
S mladou máme momentálně spoustu trápení a jen doufám, že se postupně uklidní a zase se vrátí do normálu. Ti ani nevím, jestli chci nějakej dort dělat
Brut si momentálně libuje v roli pacienta, zřejmě si myslí, že dostane nějakou lahůdku navíc .... ale vážně, hrozně začal prudit, vrčí na Alušku, tváří se zle a občas jí dost nemilosrdně "sejme". Včéra vystartoval po synkovi ..... si ale hošánek těžce naběh, páč synek má dobrý reakce a než se Brutík vzpamatoval, tak ležel na zemi a synáček od něj odcházel s hudráním ( povídal něco o pitomcích, co si musí dokazovat, že konečně dospěli)
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 11:05
- Nahlásit
PetraK
no vymoženosti... je tam extrakt ze zazvoru kterej je prej protiblicí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 11:08
- Nahlásit
Eimy
vidíš, si udělej zázvorovej čaj a bude ti dobře
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 11:11
- Nahlásit
brut
ale mně prave blbe neni s tema cucacima nesmyslama
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 11:37
- Nahlásit
Eimy
já vím, ale čaj pomáhá stejně jako ty cucací nesmysly a není tak drahej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 11:54
- Nahlásit
brut
CDéčko je dobrý... hlavně omyvatelný
taky dobře skladovatelný, dobře rozlášpnutelný-když je čokl mastodont, dobře ztratitelný -když je panička sklerotická nána ...... určitě bych mohla pokračovat.
Já ten koš na papíry používala proto, aby se naučil dotýkat se jakýchkoliv věcí. Ještě než jsem dostala knížku, cvičili jsme si pro zábavu povel "Tlápni!" , kdy tlápnul na to co jsem ukázala-hračku, balonek, nohu. Tak teď jsem si to sjednotila
S mladou máme momentálně spoustu trápení a jen doufám, že se postupně uklidní a zase se vrátí do normálu. Ti ani nevím, jestli chci nějakej dort dělat
přežilas psí pubertu?? Přežila, tak přežiješ i tu lidskou. Dort jí udělej, když bude nejhůř hodíš ho po ní!
Eimy
no vymoženosti... je tam extrakt ze zazvoru kterej je prej protiblicí
tý jo to jsem vůbec netušila, že zázvor je takhle všemohoucí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 11:56
- Nahlásit
brut
Brut si momentálně libuje v roli pacienta, zřejmě si myslí, že dostane nějakou lahůdku navíc .... ale vážně, hrozně začal prudit, vrčí na Alušku, tváří se zle a občas jí dost nemilosrdně "sejme". Včéra vystartoval po synkovi
áá panáček si hraje na Alipašu, jo??? no to nedělá dobře, to nedělá dobře s těma sirkama netuší, že si dělá do vlastního hnízda
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 11:59
- Nahlásit
PetraK
madam by měla mít pubertu za sebou ... bude jí devatenáct
Mno, na házení udělaám nějakej rychlej a jednoduchej, by mně to pak štvalo, tolik crcání a výsledek někde na ksichtíku
Aluška odmítá šlapat na cokoliv, odmítá jakýkoliv povel .... honem si sedne přede mně, zbožně na mně kouká a mlátí radostně ocáskem do země..... tím končíme
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:02
- Nahlásit
PetraK
áá panáček si hraje na Alipašu, jo???
hraje, hraje .... jen má smolíčka, panička je imuní a za každé vrknutí ( zbytečné) následuje trestík .... naposledy hodně "ošklivé" vytahání za kůži na krku. Asi zase potřebuje trochu srovnat priority... takže ode dneška trénujeme místo dvakrát denně čtyřikrát denně poslušnost... sice vždycky po dvou, třech minutkách, ale na spruzení a nastavení pravidel to bohatě stačí
|