| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 16:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
je to určo ještě kousek za smícháčem
Gerda
jé hele Gerda! Jak se daříte? Už vaříte?
Eimy
Svátek všímavosti PetryK
Vona má takový štěstí, takový štěstí, že je chráněná!!!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 16:34
- Nahlásit
PetraK
chihci náhodou, já bych taky chtěla vlastní svátek státní a vono furt nic
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 16:37
- Nahlásit
Eimy
a vono furt nic
jak to?? Dyk sou furt nějaký mezinárodní dny, tak to by bylo aby nebyl nějakej mezinárodní den ptákůch. A jako kukačka bys tím pádem měla vo svátek postaráno
jdu dom- chystám se spáchat rýžovej nákyp, esli vzplane Praha jasným plamenem, tak to nevyšlo podle mých představ
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 17:51
- Nahlásit
PetraK
chystám se spáchat rýžovej nákyp
zbožňuju ho!!! Míra ho nesnáší, takže ho páchám tak jednou za rok
ale asi před měsícem jsem do telefonu při cestě z práce řekla, že mam na "rejžovnik" velikou chuť a Míra chtěl instrukce, a nákyp na mě čekal doma v troubě
|
alias
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 18:12
- Nahlásit
zdařec stařec
brut - jo s dětma je kříž - já když si vzpomenu jakej sem bejvala hajzl urážlivej protivnej tak bych si nafackovala ale je to pryč - občas se taky neudržim a jsem na maminu hnusná a protivná, ale sem totiž po ní. Děsim se toho jakej bude náš mrňavec- zatim se projevuje přvážně vztekle (že by taky po mně?)
janiii - já chci taky aby mi tne muj chlap uvařil něco co sám nejí to sem i ale asi nestane - ten uvaří tak čaj a ještě bude pátrat jestli se do něj nedá dát majoránká (myšleno fakt majoránka) nebo česnek
veverková - zázvor je zázrak - jediný co mně udrželo při životě ale pak už mi teda tek i ušima , tka ať je prťavka v pořádku a jestli budeš mít nějaké foto ultrazvučné tak bych se ráda pojevila nad tim jak to má loztomiloulinečké ručinečky a nožinečky a ta hlavinečka a páteřička (sme se nedavno jevily ve škole nad spolužaččinýma dvojčátkama - ti co nevěděli o co go si klepali na čelo
petrak - já chci mít taky tak šikovný psy, ale nemaj talent )
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 18:26
- Nahlásit
alias
jo jo až bude, tak ho určo pošlu před tejdnem jsem si zapomněla říct... Tak za čtyři tejdny snad bude a bude tam i něco víc než nic neříkající bílá velká skvrnka
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 19:52
- Nahlásit
připsala jsem k Berni náš dnešní zážitek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
ale asi před měsícem jsem do telefonu při cestě z práce řekla, že mam na "rejžovnik" velikou chuť a Míra chtěl instrukce, a nákyp na mě čekal doma v troubě
tak taky zasadit do zlata a nepučovat! Míru myslim, nákyp klidně pučit, ten se dá udělat novem
alias
Děsim se toho jakej bude náš mrňavec- zatim se projevuje přvážně vztekle (že by taky po mně?)
taky důvod proč jsem se nenamnožila, stačím tady jednou
a šikovný psy máš, co povídáš!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:12
- Nahlásit
Janiii
náš dnešní zážitek
ááá tady bude někdo montovat kliky hezky naholuuuuu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:14
- Nahlásit
PetraK
Čus paní,copak je s váma,že uš nechodíte k Davídkový?Já teda taky moc nechodím,páč sem strašlivě vytížená,ale gdyž tam náhodou vlezu,vy všude jinde jo,jen tam né.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:20
- Nahlásit
PetraK
nenene, víš jak to bylo ve filmu: "přijdou? zalezu, zamknu a fertig!!!!!"
a jak dopadl váš nákyp?? zprávy jsme měli puštěný, a vo požáru akutně nikdo nic neřikal
jablunka
pani vona Ešusová furt řiká jak děsně dře - vona asi pracuje i za mě jako za maroda asi a po chvilce nepozornosti se v tý vaší žumpě určo ztrácí - a tady má přehled
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:32
- Nahlásit
jablunka
Cus pani, jak chripka, uz je vam i detem lipejc?
PetraK
U nas zabira jen zamykat, s dostatecnym komentarem - debilky JE ZAVRENO!! Jinak radsi namontovat na dvere tu otocnou kouli.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:32
- Nahlásit
jablunka
to je taková - jak bychom to nazvaliii??? malá prekérka - vám zejtra napíšu emila, dneska né,páč mám novej poč a on se mi, nevím proč, nechce kamarádit se Seznamem a jeho emilem. Takže se na emila dostanu enem v práci
a pani huž dopadlo to jak mělo dopadnout?
Janiii
ve filmu: "přijdou? zalezu, zamknu a fertig!!!!!"
to neznám vůbec vůbec mám mezery. Nejen v žubech ale i ve zdělání
Nákyp jsem právě vyndala ze trouby a je-gůůtovej. S jahůdkama. Mňam a ešče jednou mňam. Dám si řád zlatý vařečky Jen to trochu dýl trvalo,ale jsem přšila pozdě, a do toho jsem ešče stihla odšťavovat a upleskat Ešusovi kuřecí křidýlka s tmavým pečivem a zeleninkou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:35
- Nahlásit
Fifi
s dostatecnym komentarem - debilky JE ZAVRENO!!
no jo, dyš jak jich je víc, tak se tynteligence násobí a je to nebezpečný. Já jsem se hned v počátcích hezky zabrzdila, když mi přišlo jako boží dobrej nápad naučit Ešusa otvírat, ten den byl Nadbůch doma asi, osvítil mě (to si k tomu musel vzít ale na pomoc Temelín) a já si to zas hezky rozmyslela.
jablunka
Jablůnko vy skřípkujete??? radila tu Brůt zázvora s medem a citrónem. Prej to dobře zabírá.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:36
- Nahlásit
Fifi
Cus pani, jak chripka, uz je vam i detem lipejc?
Statečně bojujem a vyhráváme.
PetraK
to je taková - jak bychom to nazvaliii??? malá prekérka vám zejtra napíšu emila
Teď kvůli tomu neusnu! Budu teda čekat na zejtřek.
a pani huž dopadlo to jak mělo dopadnout?
Ešte né,musíme vydržať!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:38
- Nahlásit
PetraK
Jablůnko vy skřípkujete??? radila tu Brůt zázvora s medem a citrónem. Prej to dobře zabírá.
Z nejhoršího uš sme venku a zázvor já ráda,ale f týhle rodině jediná! Normáně mě i s čajem vyhodili i do kotelnz,páč jim to smrdělo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:39
- Nahlásit
jablunka
Ešte né,musíme vydržať
bože to je štrapác!! Chtělo by to urychlovač nějakej. aspoň kvantovej, nebo tak něco.
Budu teda čekat na zejtřek
Budete se vodkopávat zvědavostí ze spaní? To bych nerada, páč byste pak víc nastydla
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:40
- Nahlásit
PetraK
ve filmu: "přijdou? zalezu, zamknu a fertig!!!!!"
to neznám vůbec vůbec
slunce seno, ne
jinak cuuuus, baby
Janiii
ty se vykuryruj a hlavne at ta prace dopadne, ono kdyz bys mela neco na metru, tak to fakt jde .. mam kamosku, co dijizdi denne z pribrami (na smichac) a jezdi do holesovicek
brut
tak co ocko tvyho muze? urcite vidi jak ostrovid, ze jo a co to druhy??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:41
- Nahlásit
jablunka
páč jim to smrdělo.
- sou jako moje máma. Tak víte co? Až si zas budou stěžovat, že jim něco smrdí, pošlete je k nám do práce do vedlejší budovy do vejtahu. Já tam dneska chtěla nastoupit a byl tam takovej smrad, že sem vomdlela. Měla sem štěstí, že sem vomdlela z vejtahu ven a ne dovnitř, páč bych tam chcípla na smrad a navrch by to bylo na mě. Nechápu, jak se může někdo ubzdít ve vejtahu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:42
- Nahlásit
Roxana
slunce seno, ne
du vrátit školný
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:42
- Nahlásit
PetraK
Chtělo by to urychlovač nějakej. aspoň kvantovej, nebo tak něco.
To teda jo.
Budete se vodkopávat zvědavostí ze spaní? To bych nerada, páč byste pak víc nastydla
To těško,páč kvůli tomu nebudu spát a nastydlá uš sem.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:44
- Nahlásit
PetraK
Já tam dneska chtěla nastoupit a byl tam takovej smrad, že sem vomdlela. Měla sem štěstí, že sem vomdlela z vejtahu ven a ne dovnitř, páč bych tam chcípla na smrad a navrch by to bylo na mě. Nechápu, jak se může někdo ubzdít ve vejtahu
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:44
- Nahlásit
PetraK
du vrátit školný
sim te a do kery si teda chodila??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:45
- Nahlásit
PetraK
a do toho jsem ešče stihla odšťavovat
A uz jste stihla dat esusovi ty vlakniny z odstavnovace?
Nechápu, jak se může někdo ubzdít ve vejtahu
Cokl tam asi zadnej nebyl, ze jo. Na toho se to svadi nejlip..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:45
- Nahlásit
jablunka
To teda jo.
du se zeptat Brtnika esli něco takovýho neumí sestrojit. Je šikovnej, umí spoustu věcí, o tomhle furt čte nějaký knížky, tak to třeba bude umět sestavit.
To těško,páč kvůli tomu nebudu spát
hele zas to máte ale tentokrát čim zdůvodnit. Je lepčí vědět proč nespim, než nespat a nevědět proč. Takže..... to mám dneska vlastně takovej dobrej skutek!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:49
- Nahlásit
PetraK
du se zeptat Brtnika esli něco takovýho neumí sestrojit.
Pak bych ho osobně navrhla na Nobelofku.
Je lepčí vědět proč nespim, než nespat a nevědět proč.
A to já zase vím proč nespím,pokaždý.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:50
- Nahlásit
Fifi
A uz jste stihla dat esusovi ty vlakniny z odstavnovace?
ano prosím, huž je dostává hnedle od začátku. Dokonce si před chvílí přišel s miskou pro nášup, páč mu přišlo že ta nálož byla málo, tak abych ho ožulila, pleskla jsem mu tam tu mrkvu. A páč je Otesánek, zbouchnul to na posezení . proto nemá taky barvu žemlofky, ale vypadá jak chodící karotka, má ji rád odmaličkata.
jablunka
co se smějete mý vejtahový příhodě?? To byl smrad, že by ho neukrojil
Roxana
sim te a do kery si teda chodila??
do takový specijální - řikaj, že tam chodí jen elita Fifi
. Na toho se to svadi nejlip..
to ne, to nebyl čokl, to bylo prase obecný nějaký, ble.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
jablunka
A to já zase vím proč nespím,pokaždý.
aha, tak já teda ten dobrej skutek zase škrtnu. To už je druhej skutek dobrej, kterej mi dneska nevyšel . Prvně mě zklamal bezdomovec, když jsem mu chtěla dát svoje řízky a on nechtěl a tetkon Jablůnka, to sem těžce v mínusu.
Kvantovej urychlovač prej neumí, ale nevěřim, jen je určitě línej. Ale prej u Ženevy jeden maj, právě ho pustili a urychlujou tam částice na rychlost světla, když se jim to povede urychlit, tak ta částice oběhne 27 kiláků asi skorem dvanácttisíckrát za sekundu. To by mohlo stačit, takový urychlení, ne? Jedem do ženevy?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:55
- Nahlásit
PetraK
Dokonce si před chvílí přišel s miskou pro nášup,
S Esusem pro nasupa, tak je spravne. Hele, tohle jsem zatrhla v zarodku, i tak mi kolem 19 hod mlati perdel hnatou na misku - jist, jist, jist.. Mu vymen misku za kameninovou, s tou nehne.
to ne, to nebyl čokl, to bylo prase obecný nějaký, ble.
A tak.. Prd vis, co clovek pojedl den predtim, a babicka dycky rikala, ze jeden prd lepsi nez deset doktoru.
jablunka
Uzdravovat se, uzdravovat se. Jinak o nicem nevime.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:58
- Nahlásit
Fifi
no cau se s tebou vedle bavim a ty kecas tady
Mu vymen misku za kameninovou, s tou nehne.
ja myslim, ze Petra to Esaka naucila schvalne
PetraK
elita nebo j/elita
|