| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 11:44
- Nahlásit
brý poledne
zprávu o "Leontýnce" jsem zrovna četla na internetu ...
už mě bolí záda jako prase, tak jsem milej rozkládací gauč zase složila, oblíkla se do civilu a hovim si tu jen pod slabou dekou vsedě ...
včera mě pobavila kolegyně, něco potřebovala u mě v počítači tak mi volala co kde najde, načež mi volá za chvíli znova, že prej šéfová vzkazuje, že když už telefonuju a můžu mluvit že už je mi dobře a že mam přijít do práce no je normální????? ona všechno řiká tak jako ve ftípku, ale myslí to vážně jenže já mam v úmyslu se uplně uzdravit, takže je možný že v prndělok do práce nepůjdu a dodržim tu kontrolu ve středu u doktorky ... a ať se tam třeba staví na hlavu jen je mi líto kolegyň který tu práci za mě odnesou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 11:47
- Nahlásit
Janiii
šéfka to zkouší, tak neblázni, dodrž kontrolu a buď moc hodná, aby jsi byla v pořádku
Jo a co sem to četla s peřinou? fakt máš pocit, že musíš mimo koberce léčit i peřinu ... to vypadá na nějakou úchylku
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 11:49
- Nahlásit
brut
fakt máš pocit, že musíš mimo koberce léčit i peřinu ...
peřina čerstvě povlečená, koberec vyluxovaný - a termosku jsem pěkně umyla a uložila nehodlám riskovat další kolo
a přeju prďolovi aby nařízený klid pomohl - a že by mohl být klid to by mohlo vyjít když pojedeš s Alu do Brna
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 11:53
- Nahlásit
Janiii
omyl, dneska večer přijede Balinka, takže se klid moc konat nebude
Ale Brut leží spokojeně na sedačce a Aluška je celá nervozní v chodbě ( jen doufám, že nic nezničí, potvora) ... oba je sem vzít nemůžu, páč by dělali brajgl a Brut by packu v klidu vůbec neměl
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 11:56
- Nahlásit
omyl, dneska večer přijede Balinka
a to je kdo?? je mi samozřejmě jasný, že pro Bruta nějaká sexy kóča, před kterou se válet na gauči v klidu nebude
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 12:01
- Nahlásit
Janiii
Bali je ségry setřice, kterou každou chvíli hlídáme ... takový náš třetí pes
Je to blbka bláznivá, je o rok mladší než Brut a zůstává na úrovni mladého puberťáka
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 12:16
- Nahlásit
PetraK
Hele pani naložte Ešusa a přijeďte taky do Brna
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 12:20
- Nahlásit
brut
jestli zítra pojedeme do Brna, tak ať tam holka nedělá ostudu
a pozooor!! Tak to budu držet palce i pro vás!
Hele Ešus umíral před půl rokem. Opravdu, opravdu moc. Vypadalo to, že budeme muset operovat, určitě hrozila i amputace. NEMOHL VŮŮŮBEC CHODIT HOŠÍČEK. Večer začal kulhat, ráno nemohl dojít ani k misce. Už jsme mu vystavovali průkaz pro invalídy. Tak jsem vyšla ven a zavolala: Jéé Aischááá, Aischáááá přijela!!!! Ani sme nepotřebovali Lurdy , pak jsem si vzpomněla, že celý odpoledne kutal na louce přístupovou cestu k haciendě Dona Myšáka a došlo mi, že si prostě při hrabání namohl prst. Večer se mu to u kamen rozleželo a bylo. tak držím palce, ať je to něco takovýho banálního, co odezní samo.
Je to blbka bláznivá, je o rok mladší než Brut a zůstává na úrovni mladého puberťáka
tohle nějak vlastní všem ohařoidům
Janiii
brý poledne
asi tady zavedeme staný právo a fšicí provokatéři pudou za katr!!
jenže já mam v úmyslu se uplně uzdravit
No! Jedině dobře! na čůzu šéfku se vykašli, jestli si ona chce huntovat srdce tím, že to přechází, tak ať si ty výdutě pěstuje. Ty buď hezky v teple a posteli a uzravuj si peřinu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 12:29
- Nahlásit
asi tady zavedeme staný právo
to jako že si všichni koupíme stany a pojede se kempovat???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 12:32
- Nahlásit
Janiii
to jako že si všichni koupíme stany a pojede se kempovat???
to je tak, dyš vypadné písmenko
seš drzá až vyzývaná!!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 12:33
- Nahlásit
KUK
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 12:34
- Nahlásit
Eimy
KUK
VONA SE SNAD REINKARNOVALA DO KUKAČKY!!!!!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 12:34
- Nahlásit
PetraK
dyž vy si mě paní jinak nevšimnete
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 12:35
- Nahlásit
tak jsem zkoušela, jestli to funguje
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 12:42
- Nahlásit
PetraK
a pozooor!! Tak to budu držet palce i pro vás!
to můžeš, ale hlavně kvbůli tomu, aby jsme v pořádku přijeli domů .... nevystavujeme, sem nevěděla jak na tom ten můj "nebožáček" bude, tak jsem nechtěla platit nekřesťanský prachy za výstavu a pak nejet..... jedeme na kukandu, koupit pirani košík, Bruťáskovi nový oboječek a navštívit starou tetičku
Eimy
jestli se do rána nic nestane, tak určitě jedeme ....... jako první budu chtít vidět australáky, tak budu u nich, až pak budu řešit další .... jedou tam jen 3 známý tváře ( myslím majitelé australáků), zbytek neznám, tak musím Alušce okouknout konkurenci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 12:51 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Eimy
dyž vy si mě paní jinak nevšimnete
Jak to že ne?
dyk tu nejste! Dycky jen zakukáte a prt
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 12:53
- Nahlásit
brut
jedeme na kukandu
tak to vem s sebou Eimy, bude evidentně dost užitečná
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 12:54
- Nahlásit
PetraK
PetraK
Hele pani naložte Ešusa a přijeďte taky do Brna
sem ti jakože psala o čtvrt na jednu bez kukání a ty prt
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 12:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Eimy
sem ti jakože psala o čtvrt na jednu bez kukání a ty prt
Kde??? Fakt nic nevidim bych se fakt ozvala. Ten zájezd do Brna nehrozí. A přiznám se, že teď před odjezdem na hory bych ho tam ani netahala, páč nechci aby něco drapnul, krom toho že od Kolína či odkud se šíří psí srandírování, tak na výstavě pořídíš občas i něco co nechceš. A já se na ty hory moc moc těším. Nejdem ani na cvičák.
EDIT- teď to teda vidím, tak to bylo asi jak jsem psala já, tak jsi psala současně a tím pádem jsem si toho nevšimla
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 13:07
- Nahlásit
tak jsem šoupla do trouby kuřecí masíčko s brokolicí a se sýrem, uvařila brambory, a vybírám, co zkouknu za film - už jsem si za dobu nemoci doplnila moje filmové vzdělání o Once a Tajnosti protože jsem je nějak v kině prošvihla
a teď to vidim na odpočinkovou Mama Mia, ten film se mi moc líbil
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 13:20
- Nahlásit
Janiii
Mama Mia je super!!!
PetraK
aha... škoda, přeškoda... No co nadělám... Sprdnuta nepravem, ešusová nepřijede, je to veliká ztráta
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 13:21
- Nahlásit
Janiii
tak jsem šoupla do trouby kuřecí masíčko s brokolicí a se sýrem, uvařila brambory, a vybírám, co zkouknu za film - už jsem si za dobu nemoci doplnila moje filmové vzdělání o Once a Tajnosti protože jsem je nějak v kině prošvihla
a teď to vidim na odpočinkovou Mama Mia,
no takže vyhlašuju stanný právo pod stanama!!!!
To se dělá todle? Takle provokovat?
Eimy
je to veliká ztráta
myslím,že moc ne. Předpokládám, že bychom to tam dost rozložili
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 13:24
- Nahlásit
PetraK
Hele já až se vzbudi manža, tak pujdu koupit kostičky na polífku a nějaky masíčko a budem mít steaky s bramborovým salátem (ten jsme měli už včera na večeři - měla jsem na něj už asi tejden chuť )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 13:24
- Nahlásit
PetraK
tak to vem s sebou Eimy, bude evidentně dost užitečná Eimy tam bude tak jako tak...a doufám, že jí někde najdu i s manžílkem a Veverkou
Janiii
Mama Mia, ten film se mi moc líbil
nechodím do kina, se mi tam blbě sedí ( divný, že ), ale na tomhle filmu jsem byla dvakrát ... cérka měla nějaký volňásky, tak jsem je využila
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 13:27
- Nahlásit
PetraK
Eimy
u nás byla k obědu tentokrát jen krupicová kaše... ovšem ze dvou litrů mlíka....... brrrrrrrrrrrrrrrr
Na zítra budu dělat závitky s rejží ( to snad zvládnou ohřát bez potíží) a na neděli masíčko na houbách
Poblífka bude porková a pak kuřecí s knědníčkama
Zákusek .... nejdřív skořicové rohlíčky a v neděli bude vanilkový sen
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 13:31
- Nahlásit
Ahojte... nestíhááááááááááááááááááám... ještě sem v práci musím něco dodělat pak rychle domů vyvenčit, sbalit, naházet do auta věci Fajku páníčka a vyrážíme. Asi budu muset zase řídit a v tom náledí a ve tmě to nebude nic mooooooc
brut
Eimy
Tak když budete mít chuť tak na nás přijdtě juknout
PetraK
Janii
Vám přeju krásnej víkend a kurýrování
Pááááá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 13:33
- Nahlásit
Fajka
Tak když budete mít chuť tak na nás přijdtě juknout
když vás najdeme, tak určitě .... jen to bludiště je pro mně dost problematický
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 13:45
- Nahlásit
brut
.... jen to bludiště je pro mně dost problematický
jé jo pro mě taky, byla sem na výstavišti naposledy v osmý třídě tak si z toho nic nepamatuju a ted ještě dam určitě budou davy
No tak snad to přežijem všichni ve zdraví a bez nervů
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 13:47
- Nahlásit
Fajka
Tak se přijd kouknout tyyy každou sudou hodinu u vstupu do Fka bude tam víc lidi z cz-psa
ale kdyztak te tam nejak najdu snad
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 13:54
- Nahlásit
Eimy
každou sudou u efka????? ...Ok ...pokusím se... která hodina je ta sudá???????
|