| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 17:20
- Nahlásit
brut
a na co vlastně plánuje jít?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 17:24
- Nahlásit
PetraK
Ešusek je šikulka ... Zabij, krysu Vasilisu sice nemáme, ale Aluška si pro sebe vytvořila něco "podobného" ..... "Otoč Bruta na záda" ..... bohužel se jí docela daří
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 17:25
- Nahlásit
Eimy
a na co vlastně plánuje jít?
kombinovaný obor ... psychologie a sociální práce nebo psychologie a mediální studia
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:07 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
určitě ne,,
tak to zaplaťNadbůch teda. Jsem se bála, že by to měl dofurt
Ešusek je šikulka
jestli majslíš zabíjení Vasilisy, tak jo, to mu jde dobře, jestli myslíš to vyhledávání tůristickejch značek, tak tam je to horší ale snaží se , někdy bohužel tak moc, že lítá bezhlavě od stromu ke stromu, jen aby si vysloužil odměnu. Tak musím vyšpekulovat, jak ho usměrnit. V tomhle je s ním vůbec potíž- jak moc chce, chce, začne honem, honem a zmatkuje, čímž to všechno hatí
bohužel se jí docela daří
tak ale to je šikovná ne? Aspoň se ví, kdo tomu doma velí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:16
- Nahlásit
PetraK
tak ale to je šikovná ne?
no, vzhledem k tomu, že je Brut o cca 15kg těžší, tak jo
A velí určitě Alu ... ten můj "malej" pitomec si od ní nechá skoro všechno líbit
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:21
- Nahlásit
brý večír
PetraK
tak jedině s pemprazama pod spodním prádlem
haleď se, já teda pemprzy nenosim, ale nejsou POD spodnim prádlem trochu k ničemu? cpala bych je teda do spoďárů, než pod ně ...
mishi
Naštěstí mám rozečtený dvě super knížky, od kterejch se nemůžu odtrhnout
prozradíš, dáš tip?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:28
- Nahlásit
Janiii
ale nejsou POD spodnim prádlem trochu k ničemu?
sem jako ale nemyslela, že si je dáš ke kolenům, ale navlíkneš pemprzy a přes ně spodní prádlo, jsou tedy POD spodním prádlem. Esli ty ešče nejsi zmatená z toho zéli za pasem??? Že jak sis to spletla s těma koltama, co se taky nosej proklatě nízko? tak esli jo, tak omyl, pemprzy se zas takhle nízko nedávaj
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:47
- Nahlásit
PetraK
Že jak sis to spletla s těma koltama, co se taky nosej proklatě nízko? tak esli jo, tak omyl, pemprzy se zas takhle nízko nedávaj
ale zase, čistě teoreticky, kdybych na někoho tasila pemprzy, tak by byl tak v šoku, že by třá zdrhnul
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:50
- Nahlásit
Janiii
kdybych na někoho tasila pemprzy, tak by byl tak v šoku, že by třá zdrhnul
na to bych nespolíhala. Třeba takovej nějakej postarší pán by to moch brát jako snahu o výměnu informací, která značka je nejlepší.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:53
- Nahlásit
proč bych je jako měla tasit na staršího pána??
tasím své zbraně na mladší ročníky - zatim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:56
- Nahlásit
Janiii
proč bych je jako měla tasit na staršího pána??
bude třeba tma, mlha, to se člověk splete raz dva........ a seš v průšvihu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:00
- Nahlásit
mam pocit že jestli tasit pemprzy nebo zelí, vyjde to nastejno - odvezou mě do Bohnic
jéé, to jsem si vzpomněla na citát: "jedna slečna mi dokonce odpověděla, že bydlí ve vile s velkou zahradou, po které se tiše pohybuje služebnictvo v bílých pláštích - značka: skotské střiky 2x denně "
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:06
- Nahlásit
Janiii
mam pocit že jestli tasit pemprzy nebo zelí, vyjde to nastejno
ty vado! Já si to představila naživo!!! a málem jsem tu výselku do spodního prádla fakt potřebovala
ten citát je odkud???
Hele nenapadá Tě něco, jak Ešusa u toho hledání tůůůristickej značek usměrnit, aby tak nezmatkoval?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:39
- Nahlásit
citát je z povídky Šimka a Krampola, "Jak jsem hledal manželku" - doporučuju mám je stejně ráda, jako šimka s grossmanem škoda, že to nevydávaj na CD
hele, a co s Ešusem nevim, Berni je taky takový dřevo natěšený, že zklidnit ji je něco nepředstavitelnýho, když ví co má dělat a že za to bude kokíno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:51
- Nahlásit
Janiii
Berni je taky takový dřevo natěšený, že zklidnit ji je něco nepředstavitelnýho
on se pak dostane do takový euforie, že to semele všechno najednou- nevím jestli jsi viděla ty fotky. On najde značku, vyskočí k ní a zaštěká. Takhle třeba dvakrát a pak začne lítat od stromu ke stromu, vyskakuje a řve jak hladová jordánská kráva. Myslela jsem si, že třeba špatně pochopil co se po něm chce, takže jsem se pak uchýlila k tomu, že jsem mu u té samé značky znovu řekla: ukaž značku,kde je značka! abych mu usnadnila situaci to pochopit a on to pochopitelně obratem provedl, ale nemyslím, že by to bylo v tom, že neví, protože když se soustředí a opravdu hledá, tak jakmile ji zblejskne, je to takovej ten Aha! efekt tzn. přesně vidíš, že s sebou trhne, v očích se zablejskne stylem Jo tady je to! a šup nahoru a zaštěká. Taky asi bude ale problém v barvě- vím, že barvy vnímají jinak než my, jenže si blbka nepamatuju který a jak - takže je možný, že mu některý ty značky splývají s podkladem. A taky je blbý, že se to nedá moc trénovat - v Prahé moc tůristickejch značek při venčení nemáme a když jsme v přírodě, nechci moc aby hlučel.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 21:05
- Nahlásit
fotky jsem viděla, a je to berni ve světle modrým - teda, zrzavým
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 21:19
- Nahlásit
Janiii
je to berni ve světle modrým - teda, zrzavým
no jsou to magoři. Kdyby u toho aspoň tak neřval!!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 11:49
- Nahlásit
KUK
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 11:56
- Nahlásit
Eimy
KUK
takovou Ti jí plácnu!!
Nadbože ať už je pátek, ať už je pátek!! Dneska je nějak blbej den či co.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 11:57
- Nahlásit
PetraK
no co aspon něco sem napíšu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:03
- Nahlásit
Eimy
to je fakt, tak nic. Nic nedostaneš
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:07
- Nahlásit
brý ráno
"snídám" tagliatelle s kuřecím, žampiony a smetanovou omáčkou a napadá mě myšlenka, že jediný způsob, jak si kdy ještě popovídat s pani Veverkovou, je hromadně otěhotnět
tak, kdo začne?? teda, kromě již zmiňované?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:10
- Nahlásit
Janiii
tak, kdo začne??
sou disciplíny, kde klidně zapomenu na heslo není důležité vyhrát, ale zúčastnit se
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:12
- Nahlásit
PetraK
máte meyla
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:15
- Nahlásit
Janiii
PetraK
Tak návrhu Janiii se nechci ani zůčastnit a vyhrát už zdaleka nééééé nic proti Veverkovic...
Jinak fujtalbl ve spolek objednala sem si k obědu zapečenou dábelskou misku tož dneska budu pěkně vostrá
Nestíhám tak zas prchám
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:15
- Nahlásit
davidkova renata
áááá, výborně, další kandidátka na otěhotnění se nám sem hlásí?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:17
- Nahlásit
Fajka
PetraK
no to se dalo čkáááť
a já už funkci mam, jsem kultůůrovelkoreferentka, takže holt funkce matky trpící samomluvou zbyde na Veverkové
joo, čímžto vyzývám Ešusovou aby nám pro jistotu zopakovala datum divadla???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:19
- Nahlásit
Fajka
Tak návrhu Janiii se nechci ani zůčastnit
Tak je to jasný:...."AND THE WINNER IS...." moment, moment soutěž se nám komplikuje máme tady najednou nával:
Přecedkyně poroty hlásí náhlou změnu:
davidkova renata
áááá, výborně, další kandidátka na otěhotnění se nám sem hlásí
Musíme zahájit nový hlasování!
davidkova renata
máte meyla
du číhnout.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:21
- Nahlásit
Fajka
pani fajkováááá četla jste to o těch srazech na výstavišti?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:22
- Nahlásit
Janiii
áááá, výborně, další kandidátka na otěhotnění se nám sem hlásí?
cožeeeeeeeeeeeeee??? ses asi taky pos*ala f kině jako garfieldová ,čék jen nakoukne a hnet by byl březí ...musíme doufat,že sem nevleze isdpch bo těch 9 měsíců bysme s nim nevydrželi
|