Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 20:08
- Nahlásit

PetraK
už večeřel... slupl půlku domácího chleba , celej hermelín a zapil to půllitrem zázvorovýho čaje

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 21:42
- Nahlásit

brut
slupl půlku domácího chleba , celej hermelín a zapil to půllitrem zázvorovýho čaje

ňákej bujnej!!! To je dobrý znamení. Tetkon jen doufat, že se z toho čerstvýho chleba nenadme a nebude chtít tím pádem jít třeba na karneval za Libeňskej plynojem, dyš má klid na lůžku tetkon.

brut
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 22:49
- Nahlásit

Eimy
prosííííím, mám dotaz.... nevíš kolik se platí v Brně za kolej? Potřebuju jen vědět cenu cca.... moje dítě se totálně zbláznilo a chce jít do Brna, takže bude muset na kolej ( do Práglu to máme 45km :smirk, takže dáváme dohromady rozpočet, abych jí ukázalas, kolik jí vyjde ubytko, jídlo, cesta... zatím bez učebnic atd., protože ceny nevím......díííík

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 10:32
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek

Chcíply tady fšecky dobrý víly?

Mám nějaký tmavěmodrý období a několikanásobnej den blbec Máme tu něco pozitivního?

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 10:47
- Nahlásit

Máme tu něco pozitivního?
stačí ti to, že si sedim v županu na rozloženým gauči v obýváku v ruce hrnek s čajem a nevim, jestli si pustit nějakou hru na kompu vleže nebo koukat na nějakej film vleže?
ale jinak vůůůůbec neprovokuju řady pracujících ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 11:28
- Nahlásit

Janiii
stačí ti to, že si sedim v županu na rozloženým gauči v obýváku v ruce hrnek s čajem a nevim, jestli si pustit nějakou hru na kompu vleže nebo koukat na nějakej film vleže

jo to mi naprosto stačí , budete se pani divit, ale jo. páč zrovna Ty kdybys šla tetkon do práce, tak to nebude dobře.
a pak............ nějak mě štípe v nose, takže se možná v těch duchnách sejdeme

mishi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 12:11
- Nahlásit

Ahoj všici, jako vždy nestíhám, i když bydlení huž neřešim (první velká hádka a přešla mě chuť vybírat kachliky, tak to nechávám plavat), ale právě mi volala kámoška, že poslední 3 tejdny stresu končej, páč mímo se prostě neuchytilo a půjde pryč. Tak jí půjdu trochu rozptýlit.Gastoňák bude zas hudrat, že byl na prochajdě jen ráno a jinak bude na zahradě, ale ono teda nevim jak u vás, ale tady je to jedna velká klouzačka a procházky jsou příšerný...

Marodům přeju brzký uzdravení a všem ostatním dobrou náladu...

Jo a kdy se jede do Dášeňky?

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 12:28
- Nahlásit

Janiii
Ták je hodná !!!! dostane piškůůtek ale jen dyž bude hodně hajat

mishi
Jo a kdy se jede do Dášeňky?
Já myslím že až sem přijede PetraK na hory.... já teda nic nemám ale po něčem se poohlídnu..
Půjdeš s náma na tu prochajdu ? Janii nejde.. tak to vypadá že budu jen já s Fajuš a PetraK s Ešusíkem... tož by ses mohla přidat co ty na to?

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:21
- Nahlásit

PetraK

hele pani na tahací Veverku (můj výtvor ta fotka není, ale pro ilustraci ) I když sfiňucha splývá s terénem

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:24
- Nahlásit

mishi
do Dášenky bych ráda v době kdy budeme na horách, ještě ale nevím přesně kdy- asi nejspíš tak ve středu, nebo tak nějak. Záležet bude na počasí, na možnosti lyžovat a taky na tom, kdy mě tam Brtník hodí ale nejspíš to vidím na tu středu, to bývá ten krizový den.

Eimy
když sfiňucha splývá s terénemVeverka splývá tak dokonale, že se mi vokazuje jen bílá stránka

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:27
- Nahlásit

brut
Já platím maximálně 2500 (ale to je maximum, když tu perem atd...) Můžu ti najít i cenník jednotlivejch kolejí pod VUTčkem (ale myslim, že MU to bude mít celkem podobný) ... Momentík

PetraK
pani, tak to zkuste tady
http://www.davkli.cz/fotoalbum/brixi/leto-2008---z ahajovani-a-ukoncovani-vyletu/324

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:29 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

brut
http://www.kam.vutbr.cz/skripty/pasport.aspx

tady to je včetně popisu vybavenosti pokojů a tak takže platím 2250 bez ostatních služeb, co využíváme

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:30
- Nahlásit

Eimy

nojo! VOna je fakt neviditelná! Měla se menovat teda spíš Dejvid Ouprťfíld

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:32
- Nahlásit

PetraK
Ale že táhne vidět je Asi už se těšila "domů"

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:42
- Nahlásit

Eimy
Asi už se těšila "domů"
a mám to! Kdyby nám to tahání nešlo, budem chodit tahat vždycky od šesti do půl sedmý. V půl sedmý se u nás podává psí večeře. Ani o fousek míň se nesmí.Jinak se sedí v bydlíku a hudruje se, huhlomumlá se a nadává se. A to dokonce i v hospodě. Nevykoupí to nic, dokonce ani to ne, že si jde koupit tatranku. Prostě v půl sedmý se večeří a basta. Takže to případně mám na co navlíct, aby se těšil domů a táhnul

brut
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:55
- Nahlásit

Ahojky

Janiíí
tak je šikovná, dostane kokínko

Eimy
díííííky moc , přesně to jsem potřebovala

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 14:13
- Nahlásit

brut
není za co jen nevim, jestli něco podobnýho maj i ostatní vejšky tady...

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 14:23
- Nahlásit

než bych se dočkala kokínků a piškotků od vás, tak jsem si načnula polomáčený sušenky a odměňuju se sama
a pak............ nějak mě štípe v nose, takže se možná v těch duchnách sejdeme
PetraK
pani vy se mi cpete do duchen??? tak to prrrrr, husy jsme spolu nepásly

brut
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 14:49
- Nahlásit

Eimy
já potřebovala jen něco orientačního, aby se madam přesvědčila, že kolej nestojí pár korunek, ale docela dost peněz , hlavně ce spojení s menzou a dalšíma nezbytnostma

Janiii
tě odměníma dodatečně ... právě peču buchty

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 14:51
- Nahlásit

právě peču buchty
buuchtýýýý mňaaaaam hlavně je nefoť, jinak oslintám monitor
já si dělala k obědu buchtičky se šodó - kupovaný, ale taky fajn Berni mi štěká s Bárou pod okny, nevim co mi naznačujou - ven nejdu musej si vystačit samy ... a Berni ani marodit se mnou nemůže, má nějakej špinavej podvozek

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 14:58
- Nahlásit

brut
Tak zase ve srovnání s cenama bytu a tak to jde (i když jasný že je lepší mít vejšku pokud možno v místě bydliště - i když já jsem vyjímka potvrzující pravidlo, která bydlí na kolejích ve "vlastním" městě )...
Jinak nevim jak jinde, ale u většiny koleji VUTčka je menza přímo v areálu nebo relativně blízko (tu, co byla tady u nás zrušili - nevim, jestli na dobro, každopádně tři roky už nefunguje , ale dvě máme cca 5 minut cesty), vedle nás stojí koleje masaryčky a tam mají taky menzu hned v baráku
Ale jinak co jsme s manžou počítali, tak rok pro člověka na vysoký s jídlem a s kolejným (a sem tam cestou domů ) vyjde cca tak na 50 000

brut
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 15:02
- Nahlásit

Eimy
vyjde cca tak na 50 000
hůůůůůůůůůůf, se mi udělalo trošku více mdlo
Ona to má holka do Prahy kousek, ale bohužel vybranej obor je jen v Brně , jen je docela zajímavý, že kombinace tohoto oboru je i v Práglu

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 15:07
- Nahlásit

brut
vono se to nezdá, ale je to haluz no... Přece jen když se počítaj koleje za 2500 a pak cca 700 - 800 na tejden na jídlo, tak to na měsíc vyjde plus mínus na těch 5000 a školní rok jich má 10...

Chce to propočítat, jak by jí to vycházelo cenově s tím dojížděním a tak (přeci jen ČD teď zdražujou i ty studentský jízdenky... ), to bydlení může vyjít ze začátku (když má školu fakt každej den) i levněji, ale nevim, jak by to bylo u ní...

Zase je fakt, že na kolejích může najít lidi z toho jejího oboru a můžou jí hodně pomoct (třeba na VUTčku je kolejní síť, kde se dobře hledají studijní materiály, ke kterejm se "nekolejní" člověk dostane o něco hůř )... Všechno má svoje pro a proti

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 15:24
- Nahlásit

Janiii
husy jsme spolu nepásly

tak máte ale dvojnici ......... nebo...... to byla dojnice????

Dines
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 15:26
- Nahlásit

PetraK
Tak papouch sabotuje clicker training ....asi už je přežranej

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 15:29
- Nahlásit

Dines

nepřetáhni ho. Je to ještě miminooooooo. A taky musíš zjistit, CO je to nejlepší. U nás je to maso a brambůrky a tyčinky. Ty dvě poslední varianty pochopitelně nepadaj pro svou slanost v úvahu, takže masíčko, úplně nejlepší se prej syrový, řikal Kosťa. Chodí užírat Ešusovi

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 15:32
- Nahlásit

PetraK
jak se znám tak to byla dvojnice dojnice
loučím se s vámi, zas mě pekelně bolí hlava, jdu do vodorovné polohy

Dines
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 15:33
- Nahlásit

PetraK
Nepřetahuju... sem ho šiškovala slunečnicí - ta jako jooo, a pak teda druhej level hrozno, který on rááád, a na to se mi vy**al úplně degen

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 15:35
- Nahlásit

Janiii
loučím se s vámi, zas mě pekelně bolí hlava, jdu do vodorovné polohy

good-bye, good-bye a ať je Ti líp. Nějak mě tlačej vočička, uvidíme, jak se to u nás vyvine, třebas do těch duchen budu muset jít taky

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 15:36
- Nahlásit

Dines
no jo, slunečnici ale má k dispozici asi normálně, ne? A to hrozno asi taky, ž ejo? Todle musí být odměna specialitka, stejně jako u čokla.

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání