| Autor |
Zpráva |
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 15:51
- Nahlásit
PetraK
Tak hrozno už neměl 2 dny.... a já za to nemůžu, když jsem tu stránku o klikrování našla teprve včera.... snad neni nic co miluje a nedostával by to běženě - teď teda dostane tak 2 dny útrum s paprikou a to by bylo aby nebylo
Ho teprv učim tu asociaci - si myslím, že ta by měla jít naučit i s normálně dobrou odměnou, ne ?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 16:10
- Nahlásit
Eimy
když spočítám jízdný .... studentský od nás do Práglu .... cca 24,- jedna jízda, v Práglu musí mít lítačku, páč tam máme příbuzenstvo a vlaky samozřejmě nestaví stejně jako autobusy 260,-/měsíc, pak cesta Praha - Brno vlak netuším, Student Agency plný 200,-( takže studenti budou mít tak 150,-) anakonec lítačka nebo šalinkarta u vás ( cenu netuším) ...... a to se dostala jen do Brna a ne zpět ....fakt se mi dělá hodně nevolno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 16:13
- Nahlásit
Dines
Ho teprv učim tu asociaci - si myslím, že ta by měla jít naučit i s normálně dobrou odměnou, ne
no čoveče myslím, že možná ne. Já když naklikávala Ešusa, tak jsem si řikala, je to pažravec, pro něj je odměna všechno co se dá sníst,takže to bylo na piškoty. Leč.............. nebylo tam pak takový to chtění. Tak jsme začli odznova a se specialitkama /párky, masíčko z polívčičky- prostě věci, které jinak opravdu nedostane/ a změna je dost vidět. Takže pro mě je to tak, že klikání = dělám se spešl dobrůtkama, který jindy nejsou k dispozici.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 16:18 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
brut
Lítačka studentská tady stojí 640 na čtvrt roku (o 100 to v prosinci zdražili, sviňuchy jedny), jinak u SA stojí cesta pro studenta tuším těch 150 korun, kreditová 140...
Je fakt, že s SA je ta cesta Praha - Brno lepší, než vlakem (hlavně rychlejší a levnější )
Jinak je docela "sranda", že měsíční v Brně stojí 265 pro studenta - takže je dražší jak v Praze
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 16:23 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
PetraK
No, tak samo že do něj nebudu cpát kiwi který nežere - ale já to učila psa na úplně vobyčejnský odměny a za 14 dní uměl všechno co mě napadlo, a co doteď umí - ale je fakt že to byl malej wořech... Denny je na tom mentálně asi jako ten papouch a na klikr docela peče, a já nemam nervy se s nim trápit - ikdyž jak tak nad tim dumam, tak plazit (což je poslední co se učil), jsem ho naučila na klikr a umí to
A taky mam problém s těma odměnama, že je to na něj všechno velký ať to porcuju jak porcuju, a on to blb jetš dodatečně zpracovává místo aby to do sebe prostě hodil
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 16:29
- Nahlásit
Dines
blb jetš dodatečně zpracovává místo aby to do sebe prostě hodil
jo tohle mi taky dělá problémek- zatím jsem nepořešila
ale věř tomu, že když je pes žravej a budeš mít pro něj nějakou tu úúúúúžasnost, která je jinak naprosto! tabu (musíš poinformovat i ostatní), tak je to pak o něčem jiným. taky budeš ochotnější něco udělat za dvousetgramovýho bifťoura, než za chleba se salámem, ne? Co myslíš?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 16:43
- Nahlásit
PetraK
To jako jooooo, ale klidně se naučim co znamená klik na ten chleba se salámem a pak až si budu užívat toho bifteka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 19:16
- Nahlásit
Dines
ale klidně se naučim co znamená klik na ten chleba se salámem a pak až si budu užívat toho bifteka
no u nás měl větší úspěch při naklikávání ten bifťour - rozdíl byl znatelnej, páč když chci aby se ten čokl/fógl snažil to kliknutí ze mě vypáčit, tak mu to za to taky musí stát.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 19:21
- Nahlásit
PetraK
No, jo... sice mluvíme každá trochu o něčem jinym, ale myslíme to samý - dám mu teda tu paprikovou hladovku a snad to zabere
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 09:05
- Nahlásit
přeju dobré ráno všem ptákoznalcům i všem neznalcům
huš mám uplně rudej nos, odřenej a bolavej, rýma jedna blbá, se nedivim že na ni chlapi umíraj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 09:37
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek
Janiii
se nedivim že na ni chlapi umíraj
tak ale zase ešče že seš žencká! Nerada bych Ti strojila pohřep skrzevá rýmičku . Namaž si ten šňupák pořádně něčím mastným. Máš Piňdulónu? tu modrou. nebo třeba vazelínu na ruce. NA RUCE tu z drogošky. Aby sis nenamazala na rypák vazelínu na vrata třebas
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 09:39
- Nahlásit
PetraK
Fujtajbl ve spolek
to je ale krasny pozdrav
Janiii
huš mám uplně rudej nos, odřenej a bolavej, rýma jedna blbá, se nedivim že na ni chlapi umíraj
chudiku
si kup nejakej nosni sprej, me doela zabira napr. olynth
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 09:41
- Nahlásit
Roxana
to je ale krasny pozdrav
že jo? Ukradla jsem ho panu Brtníkovi z Brtníků co pije Francův nápoj Jenže bohužel nejde aplikovat všade
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 09:49
- Nahlásit
Máš Piňdulónu?
Pinďulona má k nám vstup zakázán od tý doby, co mě s ní mazali po operaci "proleženiny" na zádech, od tý doby ji nemůžu ani cejtit - ani modrou, ani měsíčkovou, ani žádnou jinou (nechce se mi hledat blicí smajl )
si kup nejakej nosni sprej, me doela zabira napr. olynth
mě huš néé apropóó, jak jde dijetování? jsem si na tebe vzpomněla, když jsem viděla mrkve v lednici
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 09:59
- Nahlásit
Janiii
mě huš néé
faakt? on je celkem silnej .. tak zkus neco jinyho ...
jak jde dijetování?
ty brdo, ani nemluv neska si musim jit koupit nove jeans
PetraK
Ukradla jsem ho panu Brtníkovi z Brtníků co pije Francův nápoj
to je ten tvuj chlap nebo nejaka romanova figura??
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 10:01
- Nahlásit
Dobré ráno dámy
Jsme včéra večír skončili na návštěvě. Mají tři psy...podotýkám naprosto nevychovaný a vzájemně se vraždící , takže než vyjdou z baráku nebo vlezou do baráku tak probíhají zajímavý škatule, škatule, hejbejte se
Jeden ze psů sebral mýmu mužskýmu botu ( hnědou) a na pozemku 1ha se při baterkách báječně hledala Samozřejmě, že se nenašla a tak jsme místo procházkou domů jeli autííí
Papali jsme samé dobrůtky, pili vínko a dlouuuho kecali.
Eimy
že měsíční v Brně stojí 265 pro studenta - takže je dražší jak v Praze
nedělám si iluze, že tahle částka je konečná, už se mluví o 300,-
Ještě že já jezdím všude MHDéčkem zadara
Janiii
chlapi umíraj i na třísku zaraženou v palci
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 10:03
- Nahlásit
Janiii
na frňákovník by ti mohl stačit obyč. kuchyňský olej... malinkatá kapička a máš vystaráno
Roxana
to je přece z pohádky Ať žijí duchové!
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 10:06
- Nahlásit
brut
Papali jsme samé dobrůtky, pili vínko a dlouuuho kecali
to je pekna rekonvalescence pro domaciho pana .. co ocko, uz vse Ok, ze jo
ah tak, leontynka
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 10:08
- Nahlásit
na frňák patlám docela dobrou mastičku - Borosan. nebo Borozan? nevim a je to o trochu lepší
Roxana
ty brdo, ani nemluv neska si musim jit koupit nove jeans
jako o dvě čísla menší jo??
jůůů, jste mi připomněli, že tu mám Ať žijí duchové na DVD
a mám tu teda asi dalších 200 filmů na disku, od Míry ale čučim na Televarieté v telce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 10:16
- Nahlásit
Janiii
od tý doby ji nemůžu ani cejtit - ani modrou
aha, tak to chápu a f tom případku teda tu vazelínu. NA RUCE ne NA VRATA
brut
, takže než vyjdou z baráku nebo vlezou do baráku tak probíhají zajímavý škatule, škatule, hejbejte se
to musí bejt děsnej vopruz!! Ale zas na druhou stranu smekám, páč nedávno v nějakým rádobypsím pořadu udávali ratlíka- žijou v baráku jako kráva!!-páč se jim pejsánkové perou. Takže - jak jinak, sice ho milujou, mocmocmoc, ale ... dali toho nejstaršího s*áči (pardon, se omlouvám a stydim)
Roxana
Brůtová už Ti napověděla , jinak samozřejmě, že můj Brtnik je skorem taková románová postava, páč psát vo něm, tak to je na román
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 10:17
- Nahlásit
Roxana
to je pekna rekonvalescence pro domaciho pana .. co ocko, uz vse Ok, ze jo
očko vypadá dost dobře... nikdo by nepoznal, že na nějaké opaeraci byl, jen chodí bez brýlí, páč na jednom oku má stále 6,5 dioptrie a na tom operovaném už jen 2
Ale dovedete si představit, jak je těžce nemocnej .... dokonce zkoušel takový věci jako, že potřebuje zakrejt.... sem ho slušně na oplátku požádala o natažení ponožek
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 10:21
- Nahlásit
PetraK
to musí bejt děsnej vopruz!! Ale zas na druhou stranu smekám, páč nedávno v nějakým rádobypsím pořadu udávali ratlíka- žijou v baráku jako kráva!!-páč se jim pejsánkové perou. Takže - jak jinak, sice ho milujou, mocmocmoc, ale ... dali toho nejstaršího s*áči (pardon, se omlouvám a stydim)
tady se psy vejdou ... ti dva větší hlídaj ( i když u retrívřice je to spíš parodie na hlídání) a malá bišonka je neskutečně rozmazlenej postelovej čokl
Jen je fakt docela sranda sledovat nezávislým očkem, jak se musí pokaždý vypořádat s odchodem a příchodem
Janiii
Borosan. nebo Borozan? nevim
to máš jedno, hlavně když pomáhá
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 10:23
- Nahlásit
Janiii
jako o dvě čísla menší jo??
ne dal prosila nerozmazavat
PetraK
Brůtová už Ti napověděla , jinak samozřejmě, že můj Brtnik je skorem taková románová postava, páč psát vo něm, tak to je na román
tak vode dneska ste pro me brtnik a jeho leontynka
Ale dovedete si představit, jak je těžce nemocnej
cece ja ne, u nas jsou nejaky samy zelezny chlapi .. dokonce i bojfrend, proste styl krumpac a lopata je lek na vse
jen chodí bez brýlí, páč na jednom oku má stále 6,5 dioptrie a na tom operovaném už jen 2
to koriguje cockou, ne ... ja bych teda taky casem chtela na takovou operejsn, ale nejak furt nejni cas, bo prachy a tak ..
očko vypadá dost dobře
faaajn
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 10:23
- Nahlásit
právě jsem náš koberec v obýváku překřtila na průduškový aneb, rada dne č.1 - "nešejkrujte" termoskou s čajem, když je otevřená
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 10:24
- Nahlásit
brut
Jen je fakt docela sranda sledovat nezávislým očkem, jak se musí pokaždý vypořádat s odchodem a příchodem
to musí být hrozně únavný ale. Mi přijde jednodušší toho čoklida vychovat nějak. A všichni jsou jejich od štěněte?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 10:26
- Nahlásit
jo a ad operace, je mi jasný, že manžel od brut je uplně jinej případ, ale míra chce taky na operaci s očima, štvou ho brejle ... a já mu to nějak pořád nechci dovolit - když von se mě víc líbí v brejlích
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 10:26
- Nahlásit
Janiii
právě jsem náš koberec v obýváku překřtila na průduškový
no co! Budete mít zajímavý vzorování, já takhle upravila koberec kafíčkem . Podařila se mi tehdy prima věc - shodila jsem hrnek tak, že ANI NEUKÁPLO a převrátil se tak, že se překlopil dnem vzhůru, takže to nemohlo vytéct. Místo toho abych použila hlavu a zkusila situaci nějak využít a škody minimalizovat, když to bylo přiklopený tím hrnkem, tak jsem hrnek prostě jako správnej mentál hned otočila a ..... kafíčko vyteklo na kobereček
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 10:27
- Nahlásit
Janiii
a já mu to nějak pořád nechci dovolit - když von se mě víc líbí v brejlích
tak mu do nich dej dát jen skla bez dioptrií a bude je za trest nosit, když tě něčím naštve, tak aby si tě udobřil.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 10:52
- Nahlásit
no nic, jdu si udělat dobrej obídek, když už jsem doma z práce mám těch salátů, rohlíků a sýrů plný zuby, jdu udělat vepřovou uzenou ples, bramborový knedlík a zelíčko
dietka jak vyšitá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 10:53
- Nahlásit
Roxana
cece ja ne, u nas jsou nejaky samy zelezny chlapi .. dokonce i bojfrend, proste styl krumpac a lopata je lek na vse
on má nařízený klid, takže toho plně využívá
to koriguje cockou, ne ... ja bych teda taky casem chtela na takovou operejsn, ale nejak furt nejni cas, bo prachy a tak ..
když si nasadí brejle, tak má na operované straně jen sklo bez dioptrií, přesně podle doporučení z UVNky a na druhém oku má klasicky dorovnání dioptrií... jenže se mu blbě chodí, prý má pocit nerovnosti a vlnění... tkaže chodí bez nich
Mužskej by do korekce dioptrií dobrovolně nešel, jenže tady mu to udělali zároveň s výměnou čočky, takže na to pohlíží jinak
PetraK
to musí být hrozně únavný ale. Mi přijde jednodušší toho čoklida vychovat nějak. A všichni jsou jejich od štěněte?
pes je od štěněnte, ale z útulku v Troji, obě čubiny jsou normál od chovatele braný jako 8 týdenní. Bišonka je papírák, retrívřice bezpapírák
Je to únavný, ale asi nejsou schopný psy vychovat... ona dcerunka je taky rozmazlená až na půdu
Janiii
sem myslela, že se potřebuješ léčit ty a ne koberec
|