Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 11:02
- Nahlásit

sem myslela, že se potřebuješ léčit ty a ne koberec
tak víš jak, je to nakažlivý, takže v rámci prevence ....
a teď mám pro změnu zelí na pyžámku když se daří, tak se daří

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 11:32
- Nahlásit

Janiii
vepřovou uzenou ples

paniiii Janiiii, vy ste z těch plézů nějaká popletená! Jak takovej vepřovej ples vypadá?

Roxana

tak vode dneska ste pro me brtnik a jeho leontynka

mám si změnit nicka?

brut
jenže se mu blbě chodí, prý má pocit nerovnosti a vlnění...

chudák, ale tak to snad půjde o zvyk ne? Nebude to tak mít furt?

Je to únavný, ale asi nejsou schopný psy vychovat... ona dcerunka je taky rozmazlená až na půdu

aha, nojo, tak když jim to tak vyhovuje, co naděláš. Hlavně, aby se jim to jednou nezačlo zajídat a ....... teď mi líčila nešťastná kolegyně osud psa od její ségry - pesan cosijakomaltézák - cérenka ho dostala darem od přítele, všichni na psa kašlali a výsledek, krom utíkání (aby taky ne, kde je vazba na člověka, žejo) pes čůral kdekoliv v bytě ho to napadlo. Cérenka teď bydlela sama - a její máma zjistila, že jak na psa, tak na kočku totálně cérenka kašle- ZVÍŘATA TŘEBA DVA DNY SAMA V BYTĚ, BEZ ŽRÁDLA . K sobě si matinka psa přece nevezme, páč by jí pročůral novej barák, takže - pes šel z domu!!!!! Snad se zadařilo a opravdu šel do dobrých rukou. Přála bych mu to.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 11:33
- Nahlásit

Janiii
změnu zelí na pyžámku

a já dycky myslela, že ty průduškový placky, co se dávaj na prsa se dělaj z brambor? Tak vono ze zelí, jo? To sou dneska inovace

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:10
- Nahlásit

ale já mám zelí u pasu - že bych měla i prsa u pasu? sakra, to snad ještě nemam
a co se týká vepřovýho plesu - to neznáte pani? no to jste ale 100 let za vopicema to je nejlepčí co může bejt

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:16
- Nahlásit

Janiii
ale já mám zelí u pasu

už to nehul!! U pasu se nosej kolty!!! Zelí se Ti bude blbě tasit a taky ti bude na nic, nikoho s nim nezastřelíš. Teda dokud ho nesníš

to neznáte pani?
No neznám no sem řikala, že se plézum nevěnuju. To musí jít člověk převlečenej za vepřovou hlavu?

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:20
- Nahlásit

brut
Tak jsem zvedava, jak se nakonec rozhodne, dej pak vedet
Jinak mám novinky v miminkovským albu

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:23
- Nahlásit

Eimy
no jo, jenže zas nemám adres

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:24
- Nahlásit

To musí jít člověk převlečenej za vepřovou hlavu?
ne, musí vypadat jako vepř, takže jako já, a je to
Zelí se Ti bude blbě tasit

pani že vy máte horečky? že vás napadaj takový věci

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:25
- Nahlásit

PetraK
tak mi dejte mail pani

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:29
- Nahlásit

Eimy
já si stránku pamatuju, ale nemůžu tě ta najít tak prosím taky do mailu

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:29
- Nahlásit

Eimy
dyk ho máte pani! Hele, že vám to dítě už sebralo paměť?

Janiii
ne, musí vypadat jako vepř, takže jako já, a je to

f tom případku bych já byla královnou vepřovýho plézu!

pani že vy máte horečky? že vás napadaj takový věci

Jáááááááááá? Nevim, kdo si tady rve zéli za gumu vod pyžamovejch kalhot. Možná se vám přitížilo, tak šup pod duchnu, dva acylpoše a potit, potit

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:34
- Nahlásit

PetraK
nene, ale format disku mi sebral tvuj mail

Janiii
vas si pani najdu na strankach

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:35
- Nahlásit

PetraK
si z vaseho mailu pamatuju jenom pip

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:42
- Nahlásit

Eimy
si z vaseho mailu pamatuju jenom pip
no to je nezapomenutelný
tak Ti jdu napsat, ju?

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:44
- Nahlásit

PetraK
jako i pokracovni, ale nevim jestli je tam tecka nebo co mezi tim a ani kde ho maš takže mi napiš a ja ti pošlu odkaz To bude nejlepší

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Jo a holkyyy, zas se musím podělit, páč mám radost!

Mám
další dvě fungl nový misky,
slíbený další dva obojky,
nechala jsem si koupit nějakou tu sadu tenisáků PRO ASTIČKU!! -tak teda ne jen pro ní, ale hlavně pro ní

další kolegyňka připojí prašule a já tentokrát taky nebudu kupovat žrádlo, ale hodím prachy, protože ty jsou zpravidla víc potřeba, neb veterina toho sežere strašně zatímco to žrádlo jednak hodí nějakej ten sponzor a pak lidi taky nosej spíš granule, než peníze. tak letos to bude zajímavý balení věcí na hory

Eimy

hůůůůůůůůůž je to tam.

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:49
- Nahlásit

PetraK
hůůůůž to tam maš taky

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 13:48
- Nahlásit

Jinak paní Fajková Ve foru Duocacib brno či tak nějak se řeší, že by se na výstavišti slezlo víc czpsáků Každou sudou hodinu před pavilonem F (jako Fajka ) u trávníku TAk pokud chcete, stavte se s žíhanou potforou taky... Dyby ne, tak budu hledat akitáckej kruh (páč si už samo nepamatuju, kde je )

mishi
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 14:19
- Nahlásit

Hoj všici, tak jsem zase na chvíli vypudila šéfa a přečetla si poslední 3 stránky, ale dál se už nedostanu. O jaký prochajdě jste to mluvili? A kerou středu se koná výlet na hory?
Jinak já jedu o víkendu do Ikey, tak tam dyžtak nakoupim ty misky pr ohafany, páč jsem jinak nic nesehnala. Všici na mě prděj, páč najednou je hrozně moc práce. Aj tady, což je co říct... Tak já jdu zasejc do roboty a všem přeju příjemnej den a marodům rychlý uzdravení.

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 14:24
- Nahlásit

mishi
pani Ešusová jede 14.února na hory kamsi směr Jizerky, budou si tam dávat sraz s pani Fajkou, ve středu by chtěla jet do Dášenky
přeju aby ti to v práci rychle uteklo a mohla jsi domu za hafanama, a kašli na hádky ohledně obkladaček, ber to pozitivně a řikej si - taková Janiii se nemůže o obkladačkách hádat a chtěla by, a já je budu mít, jupííí

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 14:54
- Nahlásit

Janiii

pěkně jste to paní pro Mishi shrnula .

mishi
hele víš kolikrát se ešče kvůlivá domu zdrcnete?? Tss, chce to klid. To je takovej trénink na společný soužití : D

Jinak holky- včera jsem stáhla do foťáku fotky z nedělní prochajdy po Kozích hřbetech u nás a helejte, jak se hásky naučil Ešusek hledat značky:

tahle je teda jediná ostrá, páč dát mu povel, vydržet než tu značku fakt najde a stihnout to celý vyfotit je pro mě naprosto nemožný:
http://img3.rajce.idnes.cz/d6/1/1618/1618502_252b0 aa344d550ecad221828eb9d6b24/images/P1010489.JPG

http://img3.rajce.idnes.cz/d6/1/1618/1618502_252b0 aa344d550ecad221828eb9d6b24/images/P1010484.JPG

na toho šílence bych musela mít jinačí stroj

mishi
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 15:37
- Nahlásit

Janiii
Huž nevybírám žádný obkladačky, soustředim se na něco jinýho. Nakupuju pro Gastoňáka a bydlení nechávám bejt, páč mi to za ty hádky a nervy fakt nestojí. Naštěstí mám rozečtený dvě super knížky, od kterejch se nemůžu odtrhnout, takže mám i jednu na tajňačku v poště v práci ve wordu. No a to pak na nějaký kachle není vůbec čas, že jo. )) A jak vám je, pani? Jste vypocená? A co nos? Mi na to pomohla taková zinková mastička, mám jí ještě doma, tak jestli chceš, můžu na to mrknout...

PetraK
Tys ho fakt naučila hledat značky? helejď, nemáš nějak moc inteligentního psa? Ten můj na mě teď pěkně prdí, páč po tom ledu se fakt nedá chodit. Gaston je naštvanej a nevynahradí mu to ani to, že se mnou může v obýváku koukat na telku. O víkendu se dokonce tak urazil, že se mnou nemluvil!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 15:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

mishi
Tys ho fakt naučila hledat značky?
no jo. Je to taková srandička. řekneme mu: Ukaž značku, kde je značka? a on začne hledat po stromech. Když ji najde, vyskočí a zaštěká. Zatím mu vždycky na začátku musíme pomoci, tím, že mu připomeneme co má hledat, ale pak dobrý. Jen máme potíž v tom, že jak se pak rozjede a moc chce bejt odměněnej, tak skáče i tam kde tu značku nemá Ovšem není to o tom, že kdybychom se ztratili, že by nás zachránil

O víkendu se dokonce tak urazil, že se mnou nemluvil!!!

jo urážet se to oni umějí. Je mi jasný, že teď v tomhle počasí to není pro Gastoňáka zrovna med chodit po tý ledovce

mishi
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 16:00
- Nahlásit

PetraK
Tak to jsi fakt dobrá, mě by to asi ani nenapadlo ho učit hledat značky...
Jojo, pro Gastoňáka teď nic moc, furt mu to ujíždí, takže je z toho rozhozenej a i doma se objevily problémy s rovnováhou. Tak snad se to na jaře zase zlepší.

Zrovna včera jsem zapomněla zatáhnout v jídelně žaluzie a příšerně jsem se lkela, páč Baruna se naučila skákat mamce do záhonku pod oknem a koukat nám do jídelny. Ale už jí nestačí jen tak pozorovat, včera skočila na parapet a regulérně čučela dovnitř! Jsem si řikala, že až budeme mít v našem domku ty francouzský okna, tak nebudu moct bejt večer sama, páč pak na mě jednou bafne takováhle příšera a se po...

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 16:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

mishi
a regulérně čučela dovnitř!

takováhle příšera a se po...

tak halt když budeš doma, tak jedině s pemprazama pod spodním prádlem

Tak snad se to na jaře zase zlepší.

držím palce, ať je to brzo.

Jinak k těm značkám- no je to jen další ze zábav, který máme jako hru. Čokli musí pracovat hlavou, jinak se nudí. Musí se jim vymyslet zábava, práce, aby ten život jen tak neproflákli.

mishi
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 16:08
- Nahlásit

PetraK
To máš všecko z tý knížky, viď? Jsem si jí chtěla půjčit v knihovně, ale je na ní fronta... A na netu ke stáhnutí není...

Dneska je tu nějak mrtvo, zrovna když se mi šéf celý odpolko radí.

Jsem spíš myslela, že místo pemprsek jí fakt nechám udělat ty dvířka, aby mě rači rivnou přišla voblíznout.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 16:12
- Nahlásit

mishi

dvířka jsou rozhodně lepší řešení než pemprzy

ty značky, to není z knížky, to je náš nápad, s tím jsme začli loni na dovolený. Potíž je v tom, že je při tom učení hledání hroznýho hluku, protože chceme aby při nálezu značky nejen k ní vyskočil, ale i štěknul. Takže když pak ve svým svatým praštěným nadšení lítá po cestě sem a tam a vyskakuje bez ladu a skladu na stromy, tak u toho hrozně řve. Což pochopitelně v lese není zcela ideální, takže to trénujeme jen tak trošku sem-tam a podle toho to taky vypadá

mishi
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 16:16
- Nahlásit

PetraK
Beztak máš hodně inteligentního psa.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 16:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

mishi
Beztak máš hodně inteligentního psa.

děkuju. Snažím se jeho inteligenci rozvíjet do malička. Škoda, že se stejně nesnažím u sebe

teď jsme se naučili "Zabij Krysu Vasilisu!" Takže chodí po bytě a třepe plyšovou krysou co to dá

jsem debil MĚLO TAM BÝT OD MALIČKA neumím psát

brut
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 17:20
- Nahlásit

Tak konečně jsem tu ... chlapisko odšupajdilo ke kolegovi a já mám chvilku času

Janiii
když se daří, tak se daří
no, koukám, že koberec léčíš bylinkama, zelí si cpeš do pyžama .... nevím, nevím, jestli se jen na tu rýmu nevymlouváš, tohle vypadá na něco složitějšího

PetraK
chudák, ale tak to snad půjde o zvyk ne? Nebude to tak mít furt?
určitě ne, on po té druhé operaci dostane nové dioptrie, nižší a bude zase poslušně chodit s brejličkama

Eimy
určitě dám vědět, však ona se madam nějak rozhodne a třeba se ani nedostane, prý je tam docela nával
O mimísku jsem četla ...

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání