| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:43
- Nahlásit
brut
vám řeknu, že mít zdrávku je v těhle případech naprosto k zešílení, páč člověk ví, co se může a nemůže stát, hledá ve všem to nejhorší atd
tomu věřím. Ale NESMÍŠ TVOŘIT KATASTROFICKÝ SCÉNÁŘE, JASNÝ? Jinak........... seš cerou smrdí!! jak řiká můj synovec
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:13
- Nahlásit
Cauko
brut
neboj, s muzikem to dobre dopadne, je to fakt dnes o necem jinym, muj tatka vidi jak rys, a tvuj chlap dopadne stejne dobre
PetraK
ale jsem právě zjistila, že prej v Jizerkách budu mít fakt s čoklidem na běžkách dost smůlu
jedes na hory do jizerek? no tam to na bezky se psem asi fakt moc neni .. ono ani moc pro normalniho bezkare -"turistu" a ne polykace kilometru stopy .. bohuzel, no ja v tomhle ohledu nedam dopustit na kerkonose
Janiii
supajdi marodit, ty jedna .. fakt ty choroby z nevylezeni se cloveku pak vratej !!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:22
- Nahlásit
Roxana
jedes na hory do jizerek? no tam to na bezky se psem asi fakt moc neni
no dneska mi říkala sousedka, že tam psi nejsou jako tahači běžkarů povolený . No pro letošek je to celkem fučik, páč se teprve budeme učit někde na plácku za chalupou. Možná teda víc já, než Ešus- hooolky, to bude nářez! Starý dřevěný běžky, já co na tom neumim, čokl v postroji, kterej měl na sobě stejně jako já ty běžky- cca 2x. Myslim, že bych mohla vyhrát v ňáký soutěži, kdyby to někdo natočil
Jo a pozorte- až stáhnu z foťáku fotky, ukážu vám, jak se Ešusek naučil vyhledávat tůristický značky (krom tě houven aspoň něco co najde je užitečnýho )
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:28
- Nahlásit
PetraK
no dneska mi říkala sousedka, že tam psi nejsou jako tahači běžkarů povolený
no to je teda fakt dobry ale klido tomu verim ... nevim, ja bych tam fakt nejela, rozhodne ne na magistralu, fuuuuuuj ... ty jo vazne zlaty krkonose
Starý dřevěný běžky, já co na tom neumim, čokl v postroji, kterej měl na sobě stejně jako já ty běžky- cca 2x
esusa nepodcenuj, bezky si radsi puc (stoji to cca 100- 150 na den, a rozdil oproti tem drevikam fakt jako je a uvidis, ze pojedete jak draci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:36
- Nahlásit
Roxana
rozhodne ne na magistralu, fuuuuuuj
no tak to rozhodně ani náhodou!! brrrrrrrr
já jdu za přírodou, ne za kilometrama, chci se kochat - i když v tomdle případě se spíš budu kochat rozborem sněhu svou vlastní hubou
No já ty dřeváky chci, právě páč si myslím, že to nebude tak rychlý. A když i nááhodou zlomim, tak mi ségra řekne maximálně že jsem ychtil
Ty taháš? Vznesla jsem právě dotaz jak na to, tak třeba poradíš?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:47
- Nahlásit
PetraK
já jdu za přírodou, ne za kilometrama, chci se kochat
asi tak jeste me ted zacly lakat luzky, tak mozna nekdy vyrazime i tam
No já ty dřeváky chci, právě páč si myslím, že to nebude tak rychlý
no cece, ja si pucuju s tema stoupacima supinama, takze maza neni na me (a to je velky plus, priznejme si to ), fakt to ve stoupani neklouze a samo to neni ani z kopce tak extra rychly ... si myslim, ze ty dreveny budou rychlejsi
Ty taháš?
ja ne, cuba no ja nevim, proste jsem ji zaprahla do postroje a jely jsme .. mame povel jedeeeeeem a poooomaaaaluuu a jeste stuuuuj ... a pohoda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:53
- Nahlásit
Roxana
ja ne, cuba
ftipná tagle při pindělku
no ja nevim, proste jsem ji zaprahla do postroje a jely jsme .. mame povel jedeeeeeem a poooomaaaaluuu a jeste stuuuuj ... a pohoda
Takhle si to taky nějak představuju, ale řekla jsem si, že se radši zeptám, abych neudělala ze začátku botku nějakou. No já nebudu nikdy žádnej závodník. Prostě rekreačka, tak uvidíme.
LUŽKY?? No ty Ti můžu jen doporučit ale neříkej to nikde dál, ať se tam nenařítěj hordy tůristůch Lužky jsou nádherný. Vždycky jsem myslela, že moje srdce má Šumava a kdepak, ukradly ho Lužky. Nejsou totiž zkomercializovaný a doufám, že to tak ještě nějakou dobu vydrží. Kdybych se tam mohla odstěhovat, jsem tam z fleku.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 12:01 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
PetraK
ti to pisnu sem, jo
jsem objednala náš vlastní postroj
jen teda esaka jako holoprtku bych urco dala toho polstrovanyho, at ho to nikde nedre a neskrabe, ja mam psa chlupatyho az hruza, ale stejne mi ta nepodsita verze prisla nejaka "vostra"
jinak si fakt myslim, ze vam to pujde, je to sikovnej hafak
Myslím si dobře, že to půjde naučit i bez toho, že před ním někdo půjde? cece nevim, ale rekla bych, ze jo .. my teda jezdime s bojfrendem, on samo vepredu, ale myslim, ze to neni klicovy ..
a jeste mam tip - prudsi kopecky nesjizdim na postroji, to mam fakt obavy o zlomeniny, takze ji vyprahnu, zaradim za sebe a kluse tesne za mnou ve stope
No já nebudu nikdy žádnej závodník.
to mame stejne
Lužky jsou nádherný
jj, ja jsem tam prave byla cca 4-5 let zpet ..
ale neříkej to nikde d
mlcim jako hrop
Vždycky jsem myslela, že moje srdce má Šumava
no jak gde, obcas je to tam jak na ty magistrale .. ne vsude teda, samo, ale kolem kvildy treba ..
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 12:05
- Nahlásit
PetraK
ti sem vtirnu nejaky foutous, jo
http://samarabohemia.rajce.idnes.cz/2009_01_Krkono se/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 12:14
- Nahlásit
Roxana
jen teda esaka jako holportku bych urco dala toho polstrovanyho
jojo, objednávala jsem ze ZORO DC, ten je polstrovaný a na ohařoidní dělaný, ten jsme měli i půjčený. nechci aby ho něco někde dřelo, musí to pro něj být zábava. Navíc, on kdyby ho to dřelo, tak do toho nepůjde - v tomhle jsme si dost podobný . A mělas vidět ten proces toho měření nejsem totiž zrovna kamarád s oborem míry a váhy ,takže co výsledek to něco naprosto odlišnýho. Původní měření např. objemu krku bylo 54!!!! cm, pak dokonce 56!!!, pak 48 atd. Když jsem koukala na ty rozměry, co udávají na stránkách, zjistila jsem, že mám naprosto nestandartní obludu, kterou neoblíknu KRK 56, záda 54 a hrudník 78 cm nooo a nakonec jsem se propracovala k mírám 44-54-72. Nechala to prověřit Brtnikem a klaplo to nastejno. Tak snad jsem měřila dobře.
ze vam to pujde, je to sikovnej hafak
jej, díky za pochvalu, ale ono to tak slavný není.
jj, ja jsem tam prave byla cca 4-5 let zpet ..
no my tam byli před dvěma lety a jsem tam fakt to osrdí nechala.My jsme hodně cestovací a chodicí, takže máme tak trochu prolezlou tu republiku, ale Lužky jsou bezkonkurenční.
ale kolem kvildy treba
jo to mi povídej, a třeba takhle Modrava a cesta na Březník s pelotonama kolistů v těch Lužkách je to lepčejší. zatím, no.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 12:35
- Nahlásit
Holkýýýýýýý, už to má za sebou a jede domů .... prý se cítí dobře a má hlad
Tak snad je všechno v pohodě ...až zjistím co a jak, tak podám bližší informace
Jo a úklid zabral ... sprdla jsem nemocnou céru, takže mi hned bylo líp na dušičce ( jí ne, páč jsem vyhrožoval naházením veškerého bordelu do její postele)
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 12:38
- Nahlásit
brut
jupííííí tak to bude určo všechno v pořádku
Jo a úklid zabral ... sprdla jsem nemocnou céru, takže mi hned bylo líp na dušičce
tyjo, ještě že až budu marodit, nepřijede maminka - by mě taky jako nemocnou sprdla - a mě by se určo přitížilo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 12:43
- Nahlásit
Janiii
jí taky, hlavně z představy, že bude mít v pelechu všechny své šminky, podprsenky a další důležitosti
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 12:45
- Nahlásit
brut
Huráááááááá, no vidíš já ti říkala že je zbytečný malovat čerta na zeď dopředu !!!
Super skvělý !!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 12:56
- Nahlásit
Roxana
Týý jo, to jsou fotočky!! A hele jak moc blbě se hledá bílej pes na sněhu?? třeba takovej zrzavej v podzimním listí- nic moc [
b]brut[/b]
- no neřikala jsem to?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 13:59
- Nahlásit
brut
Holkýýýýýýý, už to má za sebou a jede domů
supeeer, tak at se mu krasne mrka
PetraK
Týý jo, to jsou fotočky
diiiik
jak moc blbě se hledá bílej pes na sněhutřeba takovej zrzavej v podzimním listí- nic moc [
tak presne tagle blbe nebo jako dodrban v noci - taky dobry
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 14:15
- Nahlásit
Roxana
nebo jako dodrban v noci - taky dobry
nechci se "chvástat", ale černýho psa ve tmě vidíš spíš, než toho zrzavýho. Toho od určitýho stupně šera fakt nevidíš vůbec. Toho černýho tak trochu máš šanci vidět jako černější tmu, ten zrzavej - smůla. V podstatě od hodiny mezi psem a vlkem máš už smůlu
Ariška je teda kusan Do těch hor pasuje jak zadnice na hrnec.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 14:26
- Nahlásit
PetraK
nechci se "chvástat", ale černýho psa ve tmě vidíš spíš, než toho zrzavýho. Toho od určitýho stupně šera fakt nevidíš vůbec. Toho černýho tak trochu máš šanci vidět jako černější tmu, ten zrzavej - smůla. V podstatě od hodiny mezi psem a vlkem máš už smůlu
vidis, to bych rekla, ze se ta rezavka blejska nebo tak to je tim, ze zadnyho zrzouna u nas nemame (stribrnaka ale jo), tak to budem muset asi nekdy napravcit
Ariška je teda kusan
dika, je to moje trochu Xl lejdy, no
Do těch hor pasuje jak zadnice na hrnec.
no tyyy jo, ta je vzdycky uplne v rausi z toho snehu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 14:40
- Nahlásit
add barvy srsti u psů - a proto já mám trokolóóóóóóru
svini moji tříííbarevnou
jinak pořád čekám až šéfová skončí jednání, je mi ouvej
a pani šéfová má obrovskej problém s tím, že jdu zítra k doktorce já i kolegyně - ta na kontrolu, chodí do práce se zánětem močáku a s antibiotikama - protože chřipku přechodila ... a to nevim, jestli mě pochopila, že nejdu jako jen k doktorce, ale že prostě budu doma
ale ať se třeba staví na hlavu!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 15:12
- Nahlásit
Tak mám chlapa doma, nabaštěnej, spokojenej chrupe ..... prý to proběhlo dobře, operoval ho přednosta kliniky a ještě ho zítra zkontroluje... druhý očko bude to samé. Jen to prostorové vidění mu trošku vadí, ale prý to není nejhorší
Uffff, jeden problém částečně vyřešen ... ještě aby vše bylo v pořádku a budu spokojená
S těma barvama psů .... ona naše "plesnivá" je blbá jak na sníh tak do tmy, splívá i v napadaném listí .... jediná výhoda, kterou máme je ocásek, ten bývá nejlíp vidět
Janiii
pani šéfová má obrovskej problém s tím, že jdu zítra k doktorce já i kolegyně
ať si trhne ... zraví máš jen jedno a šéfová za tebe nikde v budoucnu po doktorech celá nešťastná běhat nebude
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 15:50
- Nahlásit
HOLKÝÝÝÝÝÝÝÝ MÁM RADOST Z ÚLOVKU - právě jsem celkem výhodně koupila 4ks obojků střední velikosti a tři vodítkáááá pro Dášenkůůůů,
Roxana
ta je vzdycky uplne v rausi z toho snehu
moc dobře jí rozumím
No a je fakt, že ten zrzavej pes se prostě ztratí jak pára nad hrncem. Je vidět ze všech barev nejhůř
Janiii
ale ať se třeba staví na hlavu!
doufám, že nevyměkneš a půjdeš fakt ležet, to nejni srandička . Hele tak mě napadá- ten klikr teď nepředáme a já mám příští týden tady navštěvu- chceš to poslat třeba po Fajkýšový? Páč tam budeš ten další víkend, ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 15:53
- Nahlásit
brut
ještě aby vše bylo v pořádku
klid, BUDE to v pořádku, JE to v pořádku. Hlavně, že už to má za sebou a je doma.
ona naše "plesnivá" je blbá jak na sníh tak do tmy, splívá i v napadaném listí
jo to je fakt, to může být taky dost na pytel . No my máme řetízkový obojek, takže víme, kde se pinoží
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:00
- Nahlásit
PetraK
Brut má na krku známky takže "cinká"
Nejhůř je na tom Aluška... ta nacinká, ale funííí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:51
- Nahlásit
Holkýýý další zářez!! Mám pět takových těch kousacích koleček dohromady za stováka!! Juchééé!
Takže zatím mám :
4x obojek
3x vodítko
5x kroužek na hraní
3 kg granulí
2x velkej teplej spacák
ručníky a utěrky
4x misku
Doufám ale, že ještě něco dohromady dám. Piškoty bych měla koupit kruciš a tenisáky nějaký. Hlavně pro Astičku.
brut
ale funííí
tak abys jednou místo Alu nepřivolávala kance
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:12 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
poslušně hlásím, že jsem nevyměkla. šéfová kolem mě prolítla než jela na letiště, odvézt německou kolegyni (bez kšand, abych vám ušetřila otázky ) a pronesla něco ve smyslu "a vy si dete jako zítra pro neschopenku? a na jak dlouho???" tak jsem jí řekla že jdu, a do konce týdne, abych se z toho dostala. řekla mi nashle a odešla ...
PetraK
klikr neřeš, když to nevyjde do hor, tak ho předáš pani Žíhaňákový, a my už se vo něj nějak poperem případněěě, nech ho u sebe a vem ho do divadla, to už bude pak za chvíli a bude to - tam se uvidíme 100%
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:01
- Nahlásit
PetraK
tak abys jednou místo Alu nepřivolávala kance
nestraš
Janiii
poslušně hlásím, že jsem nevyměkla.
supéééééééééér
Jinak chlapisko už má roupy, takže předpokládám, že vše bude ok ...ale stejně ještě ve mně hlodá maličký červíček
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:15
- Nahlásit
Janiii
poslušně hlásím, že jsem nevyměkla.
ták - rozumná baba seš!
s tím klikrem- řekni jak to chceš, mi je to fučik.Mám to připravený s sebou u Ešusího žrádla, tak bych neměla zabudnouti. a měla bys to o fous dřív
brut
Jinak chlapisko už má roupy
voni taky myslej furt jen na to jedno
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:41
- Nahlásit
PetraK
voni taky myslej furt jen na to jedno
máte paní recht ... na plné břicho.. má totiž hlad
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 20:05
- Nahlásit
brut
na plné břicho.. má totiž hlad
pani máte jedinečnou šanci dát mu k večeři jen suchej chleba a máte po vaření, páč - hlad je prej nejlepčí kuchař, tak to na tom můžete postavit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 20:07
- Nahlásit
PetraK
Jen si poďte vedle, pani, vyvolávaj tam erotický přectavy plešatou myší, sem zvědavá, jesi ste taky konzerva, nebo ne!
|