Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 22:48
- Nahlásit

Fajka
No že u akit mě napadlo, tak snad najdu ty kruhy

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 22:49
- Nahlásit

Eimy
určitě, dyžtak ti to Veveruška pomůže vyčmuchat

Eimy
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 22:51
- Nahlásit

Fajka
jakože ji řeknu "hledej pruhovanou příšeru" a ona Fajušku najde jo? Musim manžovi řict, že pojede prasopes s náma.. to bude radosti zase

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 22:53
- Nahlásit

Eimy
jakože ji řeknu "hledej pruhovanou příšeru" a ona Fajušku najde jo?
no jasně! chytrá panička muší mít i chytrý zviřátko ..psa ....
no tak přinejhorším helfne manža

brut
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 23:01
- Nahlásit

Eimy
Fajka
jestli to vyjde, tak se pojedu podívat v sobotu..... s malou piraňou.... musím jí totiž koupit košík na držtičku,aby si holka zvykala

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 23:06 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

brut
Když budete mít chvilku a stavíte se i u nás tak vás obě zase rádi uvidíme

s malou piraňou.... takový hodný stvoření košík přece nepotřebuje.. dyt to nemůže umět ani kousat.... teda maso jako joooo myslím jinak kousat

brut
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 23:36
- Nahlásit

Fajka
to víš, že se zastavíme... jen vás v tom mumraji budeme muset nejdřív najít

takový hodný stvoření košík přece nepotřebuje.. dyt to nemůže umět ani kousat
by jsi koukala, jak umí kousat.... hlavně je trošku z tý smečky nevyrovnaná a tak pro ní bude košík pojistkou

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 12:36
- Nahlásit

zdravím, hlásím, ples jsme zase přežili, zase byla sranda, a přijeli jsme pozdě, protože Míra mě fotil, abyste měly na co koukat, babky teda fotil mě víceméně za běhu - jako jak si zadělávám šperk na krk, beru si šál, a tak - no takový akční fotky
ale jinak změna žádná, hlava bolí jako střep, takže jdu někde zalízt a nevylízt ikdyž aspoň o kraťounký procházce s berni uvažuju, je tu pěkně

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 12:48 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

tak teda, že jste byly celej tejden hodný - tak tady máte něco za trest

Berni jde asi taky

frajerky no néé?

a ještě jedna elegance se šálou

asi jsem vás zklamala, že jsem neměla ten šátek na břišní tance, ale rýsuje se nám ještě ples v březnu, tak třeba

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 19:30
- Nahlásit

Brejvečír ve spolek,

jak dopadli Fajkýšovi se ví??

Janiii
Pani- tak nevim,komu z vás dvou bab to sluší víc

My byli včera ve Stromajdě- tady u nás nahoře sníh a dole skorem ani vločka. Dneska jsme vyrazili aji s mámou na Kozí hřbety a k Trojanovu mlýnu, kde se točili Dva písaři A HOLKY, EŠUS JE ŠIKOVNEJ TAHAČ. Je tam jedno místo, kde je krpál jako sviňa a navíc namrzlej, udělala jsem z vodítka postroj a vytáhnul mámu úplně suprově. Takže je rozhodnuto- zítra objednávám postroj, jestli dorazí do odjezdu na hory, beru s sebou běžky a to Jizerky neviděly, co tam předvedem

a krom toho že je šikovnej, JE TAKY DOBYTEK A PRASE, nevím proč ale ač to nedělal, začal teď žrát houna - tentokrát jsem ho drapla přímo při činu, řvala jsem tak, že půlka těch skal tam popadala, ale bude mi to asi kulový platný. Nějak nevím, jak tohle pořešit, páč přeci jen- jak si připravit situaci s hoünem. Žrádlo si připavím, ale houno??

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 20:05 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii
hezkýýýýýýýý

PetraK
Takže je rozhodnuto- zítra objednávám postroj, jestli dorazí do odjezdu na hory, beru s sebou běžky a to Jizerky neviděly, co tam předvedem
tak na to se těším a jestli klapne ta společná vychajda tak to se budete muset předvíst.... at sem můžu mrsknout nějaké kompromitující fota

Žrádlo si připavím, ale houno??
z vlastních zásob to je asi bubí že?

jak dopadli Fajkýšovi se ví??
ví se to v sobotu budem třetí ze dvou a neděle budem devátý ze čtyř ale jinak výstava je až příští víkend

Tendle víkend byl celej na houno, v sobotu v práci... dneska jsme měli procházkovat a místo toho sem hlídala děcka páč se švagrovou to seklo až do bezvědomí Leží na JIPce.. a přitom jí nic nebylo na nic si nestěžovala.. doktoři zatím přišli jen na to že nemá v těle žádnej draslík....

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 20:54
- Nahlásit

brej večer,
u nás se procházka taky nekonala, odpadla jsem na gauč, tak to vzal míra s berni na zahradu na lítačku aspoň
dneska jsme měli procházkovat a místo toho sem hlídala děcka páč se švagrovou to seklo až do bezvědomí Leží na JIPce.. a přitom jí nic nebylo na nic si nestěžovala.. doktoři zatím přišli jen na to že nemá v těle žádnej draslík....
tyjo tak hlavně ať je brzy v pohodě!!
Žrádlo si připavím, ale houno??
tak houno si připravit taky můžeš ááále ...
mizim do vany a do pelechu, psychicky se připravit a odpočinout si před dalším týdenním maratonem
brou noc!

brut
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 21:17
- Nahlásit

Dobrý večíír dámy

Janiii
teda holky, vám to slušelo .... koukej si udělat taky zázvorovej čaj, fakt pomáhá

Fajka
ajéjej .... tak držím palce, ať je švagrová brzy fit..

PetraK
mně Brut taky začal žrát houna, i když ví, že nesmí ... mám pocit, že to nějak souvisí se zimou, jinak si jeho "choutky" neumím vysvětlit

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 08:20
- Nahlásit

halloooo, lidi
můj zdravotní stav má sestupnou tendenci, dneska mam asi i horečku, takže holt pani šéfový oznámim že zítra jdu k doktorce, protože tohle už fakt nemá cenu ... a ať se třeba zblázní

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:08
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek

Fajka
tak na to se těším a jestli klapne ta společná vychajda tak to se budete muset předvíst.... at sem můžu mrsknout nějaké kompromitující fota

mnoooo, tak myslím, že se těšíš naprosto zbytečně , já se hodlám uchýlit do temných lesních zákoutí, páč..... jsem na běžkách stála dvakrát. Poprvé jsem během zastavování dole pod kopcem postavila nechtíc iglů, když jsem zajela do hromady sněhu. Při druhém pokusu jsem je rovnou zlomila. O tom, že jsem půl hodiny ležela uprostřed silnice, kterou jsem chtěla přejet ,rozpláclá stylem žába přejetá parním válcem, nebyla schopná se zpět postavit a zablokovala tak dopravdu v celý Javorný se dále rozepisovat nebudu. Takže z těhle důvodů, mě nikdo na běžkách nespatří. Leda tak divá zvěř

hlídala děcka páč se švagrovou to seklo až do bezvědomí

pane bože!!! tak držím palce, jo?

ví se to v sobotu budem třetí ze dvou a neděle budem devátý ze čtyř ale jinak výstava je až příští víkend

máte hezký umístění teda
sem se překoukla , já viděla, jak se bavíte o výstavě a že se Eimydlo přijde kouknout, tak jsem myslela, že huž jako tendle víkend

Janiii
že zítra jdu k doktorce, protože tohle už fakt nemá cenu ... a ať se třeba zblázní

to je jediný moudrý řešení! Koukej to vyležet. To si zas Berníš užije s paničkou doma, což?

brut
mně Brut taky začal žrát houna, i když ví, že nesmí ... mám pocit, že to nějak souvisí se zimou, jinak si jeho "choutky" neumím vysvětlit

fakt to nechápu, taky mě napadá, jestli mu teda něco nechybí ve žrádle. Protože to není úpa normální, že s tím začne až jako čtyřletej a do tý doby nic. Blb jeden

Fakt furt špekuluju, jak to zaonačit, abych ho mohla vyloženě nachytat. A rozhodně si jdu koupit takovej ten sprej do pusy. A může si bejt jistej, že mu tím tu hubu vystříkám, že už ho to ani nenapadne

brut
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:41
- Nahlásit

Janiii
zítra jdu k doktorce, protože tohle už fakt nemá cenu ... a ať se třeba zblázní
tááák je šikovnááá, dostane kokínko .... huš si tam měla bejt dneska

PetraK
nemám pocit, že by jim něco chybělo ve žrádle .... spíš začali oba bláznit
Mé zkušenosti s Denčou, což byla občasná houno žroutka,říkají, že občas to asi dělají všichni .... Denče jsem pokaždý vymyla hubu mýdlem, řádně sem jí "propláchla" a stejně to za nějaký čas zkusila znovu ( zkoušela to tak jednou ročně a v různý období)

brut
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:42
- Nahlásit

Jinak dobré, zatažené ránko
Mám chlapa na sále a sem trošku nervozní, tak se omlouvám za opominutí

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:47
- Nahlásit

DObrý ráno ...
brut
Mám chlapa na sále a sem trošku nervozní
držím pěsti at je všecko OK !

Janiii
přesně však se to nepotento a nezapomen že zdraví máš jen jedno a když si uženeš něco vážnýho tak první kdo tě kopne do zadele bude šéfová a firma !!

PetraK
já sem taky docela často jako divá zvěř aspon juknout

brut
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:55
- Nahlásit

Fajka
sem nervozní za něj ..... kor když si domyslím, co všechno by se mohlo stát,jak by to mohlo dopadnout atd. ..... halvně se bojím, aby nepřestal vidět...

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:01
- Nahlásit

brut
Nic se neboj a nestresuj musíš myslet pozitivně!!! Určitě to dopadne dobře!

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:03
- Nahlásit

brut
pani nebojte, doktoři jsou dneska machři a s očima dovedou zázraky, bude to dobrý, ikdyž samosebou nervozitu chápu a byla bych na tom stejně. tak pak dej vědět jak je mužíček na tom!
k doktorce jsem chtěla jít už dneska, ale nevěděla jsem, co tu termínově hoří, takže jsem vyrazila do roboty. naštěstí mám pro šéfovou připravíno, že co uplně extra hořelo, mám hotový a prostě jdu marodit a basta - ať mě klidně vyhodí

brut
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:07
- Nahlásit

Fajka
Janiii
doufám, doufám ..... vám řeknu, že mít zdrávku je v těhle případech naprosto k zešílení, páč člověk ví, co se může a nemůže stát, hledá ve všem to nejhorší atd. ... ovšem je divný, že své operace tak neprožívám
si připadám jak naprostý pitomec, když to po sobě čtu ...asi půjdu uklízet, to člověku pomáhá, naštve se z bordelu a nemyslí na blbosti .....

brut
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:09
- Nahlásit

Janiii
k doktorce jsem chtěla jít už dneska, ale nevěděla jsem, co tu termínově hoří, takže jsem vyrazila do roboty. naštěstí mám pro šéfovou připravíno, že co uplně extra hořelo, mám hotový a prostě jdu marodit a basta - ať mě klidně vyhodí
tě nevyhodí, chřipky je tolik, že jí klidně může chytit sama a bude ráda, že se bude plazit .... hlavně si k tý doktorce dojdi, ať nemáš nějaký komplikace a zbytečně si marodění neprodloužíš

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:12
- Nahlásit

brut
půjdu uklízet, to člověku pomáhá, naštve se z bordelu a nemyslí na blbosti .....
dobrá metoooda já bych v tom případě z naštvání už vživotě nevyšla

brut
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:22
- Nahlásit

Fajka
dobrá metoooda já bych v tom případě z naštvání už vživotě nevyšla
mno, však já taky ne .... ono uklízet v našem nedodělaným baráku je fakt lahůdka, kor, když máš za děti odrůstající puberťáky, kteří všude trousí svoje krámy

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:25
- Nahlásit

brut
tak barák máme starej v určitých částech v dezolátním stavu takže to je jak nedodělanej neli hůř a na bordel nepotřebuju děti mě stačí moje drahá půlka

brut
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:29
- Nahlásit

Fajka
máme starej v určitých částech v dezolátním stavu takže to je jak nedodělanej neli hůř
nápodobně... ten náš je z roku 1913
A drahá polovička je další bordelář v rodině , jen systematicky vrší bordel ale netrousí

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:32
- Nahlásit

brut
ten náš je z roku 1913
no ten náš je taky doně starej ale koli přesně ti ani nevím

jen systematicky vrší bordel ale netrousí
přesně! jak u nás... to bude asi nějaká další mužská vlastnost... obávám se ale že jednoduší už je převychovat špatný zlozvyky u Fáji než přítele

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:37
- Nahlásit

brut
Mám chlapa na sále a sem trošku nervozní

KLID PANI, KLID, DOBŘE TO DOPADNE

spíš začali oba bláznit

no ale proč až jako dospělej? Tohle mi hlava nebere. On k tomu fakt neměl sklony, ještě jsem si říkala, jaký mám štěstí- páč
vím, že tohle není ani tak o mě, jako o psovi, páč zrouna ty houna se blbě řešej už jen tím, že si jaksi tu situaci fakt nepřipravím . Takže jsem si říkala, že je to "můj zlatej hošíček" . A prt, je to prase smrdutý

Fajka

já sem taky docela často jako divá zvěř aspon juknout

tak ale jen trošánek - ale jsem právě zjistila, že prej v Jizerkách budu mít fakt s čoklidem na běžkách dost smůlu

Janiii
ať mě klidně vyhodí

hele kdyby i jo, tak je to kráfka a stejnak seš odtamtud uhoněná jako blázen.

brut
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:37
- Nahlásit

Fajka
to bude asi nějaká další mužská vlastnost... obávám se ale že jednoduší už je převychovat špatný zlozvyky u Fáji než přítele
to snad ani nejsou zlozvyky ale nějaký shromažďovací a vršící gen ... jinak si to neumím vysvětlit ... a převychovat? To teda nehrozí ... max. jednou za rok dojde k drobnému protřídění a vyházení

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání