Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Dines
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 20:11 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

PetraK

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 20:22
- Nahlásit

Dines
ahá, sem netušila a tak snad o nic nejde, ne? Nebo jo? Mám to jméno vymáznout?

Dines
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 20:23 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

PetraK
Dík

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 21:04
- Nahlásit

Dines
v poho není zač.

Eimy
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:23
- Nahlásit

KUK

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:51
- Nahlásit

Eimy
KUK

Ják KUK?? Zase procházíš?????? Mám sem zas hodit tu značku????

brut
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 13:01
- Nahlásit

já sem ani neprošla.... řeším března a mužskýho oko. Pro dnešek jsem totálně vyčerpaná a potřebuju nějaké povzbuzení... jo a to mi nahlásila mladá, že přijede večer její objev, takže ještě musím vymyslet večeři, aby se chudák kluk vůbec najedl

Eimy
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 14:40
- Nahlásit

PetraK
už stojim heč já jen kukám, kecala jsem v saraxátku, tak jsem tady nějak moc nebyla a navíc se nějak nechytám s divadlem a kdoví s čím ještě

Jen mi to připomíná, že bychom s manžou mohli taky na něco hezkýho zajít... Budou u nás na hudební scéně městskýho divadla dávat Bídníky, tak bych ráda zašla na to...

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:42
- Nahlásit

brut
takže ještě musím vymyslet večeři, aby se chudák kluk vůbec najedl

tak nech mladou, ať se předvede a objev pak neni jednou překvapenej

Eimy
už stojim

no aspoň že tak!! Hele můžu doporučit- Brouka v hlavě s Jiřím Dvořákem- dávají to u vás v Brně v Městským divadle a to 22.2. a 21+22.3. Viděla jsem to v televizi a musela si jít pro pemprzy

Mar
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:46
- Nahlásit

PetraK
brut
tjo ridit se timto moje matka, tak zadna z mych znamosti nepresahla tejden

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:56
- Nahlásit

Mar
tjo ridit se timto moje matka, tak zadna z mych znamosti nepresahla tejden

a proč myslíš, že to navrhuju???

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 16:31
- Nahlásit

Zdárek děcka co je nového?
Jak sem stihla povrchně pročíst tak PetraK hubne, Eimy přibírá, Brut vaří, Janii je nezvěstná a maká jak já.
Huž mě z toho oučetnictví celkem hrabe
Tož dyby něco dajte ně pochovat v kroju
Zas du.... to já jen že žiju.. pá pá ...

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 16:42
- Nahlásit

Janii je nezvěstná a maká jak já.
taky se hlásím
bejt ve zkušebce tak dneska pošlu šéfovou do prdele a zítra už nepřijdu!!! ale se mnou zametat nebude! ještě jednou na mě bude štěkat jako dneska a řeknu jí že tohle nemam za potřebí - fakt mě vytočila, si myslí že tu sedim s nohama na stole????
v pondělí jsem seděla doma nad prací do deseti do večera, dneska budu zas, protože se všichni zbláznili, ale sr*t na hlavu mi teda nikdo nebude
jináč jsem jak Ešusová, páč dneska jsem měla kafe, a tři pidi jablíčka asi na mě leze chřipka, o neschopence nemůže bejt ani řeč, protože tu máme všichni vlasy stojící na hlavě a nikdo neví co dřív, kolegyně v pátek asi končí, no prostě bezva atmosféra na pracovišti
CHCI VÍÍÍKEEEEEND!!!!!!

tak jsem vás všechny určitě optimisticky naladila a jdu makat
mějte lepší den než já, pááá

brut
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 17:09
- Nahlásit

PetraK
ona mu vaří, ale vždycky použije něco, co mám připravený na další jídlo , takže dneska bude mít sýrovou omáčku a těstoviny, štrůdlík, a poblífku ... zelňačku

Fajka
Janiii
když vás tak čtu, si říkám, že se mám krásně, když jsem svou vlastní paní a nemusím se honit, nikdo na mně neřve ( mimo psů a kočky) a ještě si den můžu organizovat dle svého uvážení

Eimy
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 17:12
- Nahlásit

PetraK
Tak to já si počkám na předprodej, na březen to ještě stíháme domluvím se s manžou a možná pujde... aby mě taky někam vyvez

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 17:41
- Nahlásit

Fajka
Tož dyby něco dajte ně pochovat v kroju

nevadí, že bude zneuctěnej?

brut
sýrovou omáčku a těstoviny, štrůdlík, a poblífku ... zelňačku

tý jo - hotová zásnubní hostina

Eimy
aby mě taky někam vyvez

tak huž di blejskat holinky! Ale myslím, že se vám to bude líbit, von je tam fakt excelentní. Kdyby se to někde podařilo sehnat na CD nebo tak, okamžitě to beru.

brut
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 18:18
- Nahlásit

PetraK
tý jo - hotová zásnubní hostina
omyl, takový normální papáníčko

Eimy
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 18:53
- Nahlásit

Lidii to je děěěs, já začla hrát ZOO Tycoon (jakože si stavím vlastní ZOO ) a nemužu se od toho odtrhnout

PetraK
Jen aby tam nehrál někdo jinej, tak jsem se nachytala na Jesus Christ Superstar... Byla jsem na premiéře a bylo to báječný a když jsme šli pak s manžou spolu asi o dva roky později, zpíval nám Ježiše chlap, kterej zněl jak kdyby měl koule ve svěráku Hrozný, hrozný, hrozný...

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 20:11
- Nahlásit

Eimy
Lidii to je děěěs, já začla hrát ZOO Tycoon (jakože si stavím vlastní ZOO ) a nemužu se od toho odtrhnout
to znám, jenže poté, co jsem plnila ty různý herní scénáře a nemovedlo se mi odchovat mam takovej pocit že černý jaguáry ani napotřetí, jsem to vzteky vypnula a byl klid

mishi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 20:16
- Nahlásit

Eimy
Jooooo, tak tose divim, že ses tady ještě otočila! Já to měla asi před třema rokama, jsem furt hrála, nemohla jsem se odlepit, do práce jsem chodila s kruhama pod vočima a z práce spěchala rychle dom. Ale nevim, mě furt řvali, že jim něco chybí, tak mě to pak přešlo.

brut
Nebyl by kousek štrúdlíku i do Liberce?

Janiii
Zkus si dát na stůl ceduli POZOR ZLÝ PES, třá ti dá pokoj. Nesnášim takovýhle šéfy, tak držim palečky, ať to zvládneš.

Dneska jsem málěm rozkopala tiskárnu. Jsem si koupila nový barvy a furt to nefunguje. Nejdřív to tisklo jen růžově, pak jen zeleno modře, pak se na to podíval expert a jemu to fungovalo. Jsem šla tisknout kalendář a samozřejmě mi to zase nefungovalo. Přišel znova expert a jemu to fungovalo. Tak jsem vytiskla 8 stránek, aby mi to začalo řvát, že se tam zasek papír. Samozřejmě se nezasek. Půl hodiny jsem jí přemlouvala, až si teda dala říct, že tam fakt žádnej papír nezasek, ale chtěla vyměnit tu růžovou. Vyměnila jsem a už to zas nefunguje. Tak doufám, že se do rána umoudří, páč jsem do toho investovala už dost peněz a ty kalendáře prostě musim vytisknout...

brut
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 20:56
- Nahlásit

mishi
Nebyl by kousek štrúdlíku i do Liberce?
nebyl .... nezbylo ani na snídani ....už teď dělám 4 nohavice ( velké), takže holt musím přidat ještě alespoň dvě, jinak nebude snídaně

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 21:10
- Nahlásit

brut
když vás tak čtu, si říkám, že se mám krásně, když jsem svou vlastní paní a nemusím se honit, nikdo na mně neřve ( mimo psů a kočky) a ještě si den můžu organizovat dle svého uvážení

Já sem teda taky svou paní protože děláme s přítelem na sebe, takže plus je že nemám jak Janii nakrklou šéfovou co si vylejvá vztek když je naštvaná a nikdo po mě nedupe... druhá strana mince je že když ochořím není NIKDO kdo by tu práci za mě udělal.. žádnej hodnej kolega ....a finančák a jiný úřady nezajímá ani nemoc ani dovolená.. všechno musí bejt
Tak tu ted sedím nad cesťákama a sem teprve u ledna on začátek roku je vždycky blbej protože se dělaj čtvrdletní uzávěrky starýho roku.... a všechno se dává dokupy na danový přiznání... já sem ovšem v háji páč mě zrušili účetní program co sem se ho za 4 roky konečně naučila ovládat
Takže k tomu všemu nejenže se musím celej program naučit ale ještě přetahovat data do novýho oni totiž změní program a neumožní hromadný přenost dat .. no bordel

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 09:19
- Nahlásit

Fajka
Takže k tomu všemu nejenže se musím celej program naučit ale ještě přetahovat data do novýho oni totiž změní program a neumožní hromadný přenost dat

i když se mě tohle netýká, vím -a to jen zhruba - vo co gou, páč něčím podobným prošla naše účetní v minulý práci a byl chudák na nerf takže tě dost lituju

JInak dobré ráno fšem - asi si budu pořizovat tahací postroj na Ešůska. Jo a máme rozřízlou ťapinu. Tak operujeme. Večer a ráno.

mishi
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 09:36
- Nahlásit

Fajka
Jsem ráda, že nejsem svou paní a tyhle věci můžu klidně nechat na jinejch a s chutí si zanadávat na šéfa (jenže já nenadávám, on je totiž fakt hodnej a nejlepší).

PetraK
Jako ti musim říct, že mi dneska vlez tvůj Ešus do snu! Už si moc nepamatuju, co tam dělal, ale byl tam! Upe si pamatuju, jak jsem na něj volala. Jsem se vzbudila upe zmatená... Z čeho máte rozříznutou pacinu?

My měli včera obří úspěch. Gastoňák mi zeleninku nepapá (nechápu, jak zvládá i hrášek vyplivat mezi zubama. Včera jsem si oloupala mrkev, jakože hrozná mňamka a rozřízla jsem jí na půl, hrozně neochotně a jako že mu jí nechci dávat, pže mi fakt chutná a on s ní zdrhnul a snědl jí! Tak dostal i tu mojí (páč já mám po mrkvi škytavku a v tu dobu jsem už škytala na celej barák). Takže už vim, jak na něj.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 09:54
- Nahlásit

mishi
Takže už vim, jak na něj.

jste žižkovný!

no jasně, musí se z toho udělat vzácnost, aby to čokl chtěl, moc chtěl takhle Ešus žere pilule- teda vitamíny. Když jde o léky a chci mít jistotu jistou, tak mu je dám já.

že mi dneska vlez tvůj Ešus do snu!

čokl drzej! Von má děsnej akční rádius

mishi
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 10:35
- Nahlásit

PetraK
Nevíš, co to znamená, když mi vlezl do sna? Ale byl hodnej, myslim.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 10:57
- Nahlásit

mishi

co to znamená, když mi vlezl do sna?

myslim, že to neznamená nic, jen to, že jako obvykle je všudezdejší, jako pohádková babička- k sousedům leze taky jako domů
Ale byl hodnej, myslim

to je jeho jediný štěstí

mishi
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 11:57
- Nahlásit

Jako od rána tu nemám šéfa a když opominu to, že jsem si tu včera nechala klíče (takže šéf chtě nechtě musel přijít a otevřít) a tiskárna furt trucuje, tak jsem si myslela, že budu mít klídek a pohodičku. Ale furt sem někdo courá, mám pocit, že ty lidi zkoušej, co vydržim. Páč to nejsou moji klienti a jdou sem jen kvůli tomu, že jim na jejich pobočce řekli, že úvěr nedostanou. Jako bych jim mohla říct něco jinýho!

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 12:20
- Nahlásit

mishi
tak jsem si myslela, že budu mít klídek a pohodičku. Ale furt sem někdo courá, mám pocit, že ty lidi zkoušej, co vydržim. Páč to nejsou moji klienti a jdou sem jen kvůli tomu, že jim na jejich pobočce řekli, že úvěr nedostanou.

tak a máme vysvětlení toho snu! Cizího čokla ve snu viděti, cizí klienty pak ve dne na hrubu míti!!!

brut
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 12:31
- Nahlásit

Fajka
naštěstí mně se netýká ani účetnictví ani nic jinýho ... pokud chci, tak pomáhám ségře s prací nebo kamarádce, ale není to nezbytně nutný ( a hlavně to není dennodenní práce)
Sice je pravda, že bych šla do práce s velkou chutí, ale tím, že mám smolíkof, tak to nehrotím

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání