Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
mishi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 11:19
- Nahlásit

Janiii
Budeme stavět dřevostavbu 4+1, ale myslim si, že tak rychlý to zase nebude. Teď zrovna řešíme dvířka pro Gastoňáka, ale asi z toho sejde, páč o tom nemůžu nikde nic sehnat.

Roxana
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 11:43 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

brut
gratulaceee Brutikovi a jeho kabrnakovymu srdicku!!! Me teda uslo, ze jste meli starosti, ale hlavni je ted ta supr zprava
mishi
Jako mě dycky fascinujou běžkaři s psiskama, já bych se furt válela na zemi, jak by chtěl běhat jinam, než je stopa. A to ostatní běžkaři nenadávaj, že jim pes ničí stopy? Po nás takhle jednou chtěli, abysme psovi vysvětlili, že ve stopě se nechodí
ahojka, ja o tech bezkach vcera psala uz k nam do akit, tak se mi nechce znova sem ja mam fakt jen dobry zkusenosti ... ale asi je ta nesnasenlivost domena jizerek, jinak si to neumim vysvetlit .. v krkonosich proste pohoda ..

mishi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 13:41
- Nahlásit

Roxana
Tak v Jizerkách to taková pohoda není. Ale já jsem stejně spíš na sjezdovky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 13:46
- Nahlásit

mishi
Roxana

a tak vono je to skorem jedno, páč sníh stejnak za chvíli zas nebudeeee

Roxana
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 14:05
- Nahlásit

mishi
Tak v Jizerkách to taková pohoda ne
nojo, to vim, proto tam nejezdim
Ale já jsem stejně spíš na sjezdovky
jenze tam je to bez pesana ...
PetraK
páč sníh stejnak za chvíli zas nebudeeee
no, po zkusenosti z lonska, na tech hrebenech je fakt furt, az do brezna, takze bezky jsou v tomhle vdecny .. se sjezdovkama je to ovsem jina ..

brut
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 14:51
- Nahlásit

Dobré odpoledne

Brutík moc děkuje a posílá jednu slintavou pusinku

Brut měl po psincáku nález na srdci, sice menší, ale byl. Náš vet je super a nařídil další kontrolu po měsíci ( nález byl stejný) s tím, že ho máme nechat, ať si zátěž regulujesám.... tkže byl v plném zatížení, pak po půl roce ... opět jen s hlídáním a bez veškerých omezení. Tak teď už můžeme s jistotou běhat a já nemusím pokaždý trnout strachy, že mu srdíčko blbne.

mishi
řevostavba je super... dej sem, prosím, odkaz na firmu, juknu, jestli s ní někdo v okolí nemá nějakou zkušenost ... každá rada dobrá.
Hlavně, ať je vše v pořádku, rychle vyřízený a už bydlíte ... držíme palce

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 15:19
- Nahlásit

Roxana
se sjezdovkama je to ovsem jina

no jo, nakonec to dopadne tak, že já těžkej sjezdovák, díky globálnímu oteplování přesedlám na běžky .

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 15:20
- Nahlásit

brut
, že mu srdíčko blbne

tak teď už jen ta hlava zbejvá!

mishi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 15:21
- Nahlásit

brut
www.rd-logos.cz V sobotu jsme s nima měli schůzku a bylo to super, žádný schovky tam nejsou, takže nám jsou sympatický, jednali s náma na rovinu. Ještě tu máme další dvě firmy, uvidíme, jakej nám pošlou rozpočet, ale vypadá to, že je rozhodnuto.

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 15:32
- Nahlásit

mishi
můžeš mi prosím prosím prosím do mailíku (pod členem) poslat, jaký dům jste vybrali a kolik vám navrhli cenu?
domečky vypadají moc pěkně všechny, ale ceník pošlou jen po vyplnění formuláře

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 15:36
- Nahlásit

Holkýýýýýýýýýýýýý hilfe! Držím dneska pitivej den, že aby si tělo vodpočinulo od jídla, ale nikdo mi ešče neřek jak si mám já vodpočinout vod hladu?????????????,

brut
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 15:47
- Nahlásit

PetraK
ti neporadím, bych do poledne byla mrtvolná

tak teď už jen ta hlava zbejvá
hlava je mooooc důležitá, páč jinak by neměl čím žrát synkovi véču

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 15:51
- Nahlásit

brut
ti neporadím, bych do poledne byla mrtvolná

dopolko to bylo dobrý, to až teď se dostavila krize.Asi středního věku

hlava je mooooc důležitá, páč jinak by neměl čím žrát synkovi véču

a tak, má ešče plíce ne? Stejně to rovnou vdechujou, bez kousání. Akorát by blbě vypadal, bezhlavej pes s plícema

mishi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 16:42
- Nahlásit

Janiii
Ti ten ceník pošlu, mám ho v mejlu celej. Už mám i rozpočet na vnitřky a tohle všechno, jsou fakt rychlý, snažej se. Dokonce mi sehnali i ty dvířka pro psy. Jen nějak nemůžu najít toho mejla, asi jsem slepoň, tak mi kdyžtak písni na michaela_kankova@kb.cz

PetraK
Jako kdo ti řekl takovou blbost, že nemáš celej den jíst? Víš, jak by to dopadlo u mě? Večer bych zbouchala všechno, co by mi přišlo pod ruku a bylo by to eště horší. Beztak bys musela pít jen čistou vodu, aby to bylo účinný, žádný kávičky, džusíky a tak. Takže se klidně najez.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 17:30
- Nahlásit

mishi
aby to bylo účinný, žádný kávičky, džusíky a tak

však taky ne,žádný džusíčky, žádný kávičky, jen bylinkový čaje , nedělám to kvůli hubnutí - tady už nepomůže nic , ale aby si tělo dalo orach a trochu si od zpracovávání toho co do něj furt rvu odpočinulo. Teď jsem si uvařilo kopřivu a proleju se kopřivou. Občas to takhle dělám - zatím jsem to vždycky vydržela, tak uvidíme, jak silnou vůli budu mít, až budu rodině ohřívat jídlo No a ráno ...... ovoce.

brut
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 18:55
- Nahlásit

PetraK
bych umřela, zkoušet takovýhle nesmysly.... bylinkový čaje mi nevadí, ovoce taky ne, ale pít jeden den jen tohle a druhý den ráno začínat ovocem, tak nevím, nevím, jestli by pejsáčci měli ještě živou paničku
Snídám zásadně něco sladkýho ... min. chleba s medem nebo když mám upečeno, tak buchtu.... jinak celej den nestojím za nic

mishi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:01
- Nahlásit

PetraK
brut
Já teda bez snídaně ani ránu a je pravda, že si taky každej den dám něco sladkýho. A samo čaj, bez toho nenastartuju... Tak pak dej vědět, jak jsi to zvládla. Esi jo, tak dostaneš medajli!

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:04
- Nahlásit

brut
mishi
No moje řéč, pořádnej kus buchty k snídani a k tomu kafčo s hodně mlíkem a samo že sladký .... bez toho nevstávám z postele.. a dyž jo tak sem do hodiny mrrrrrrrrtvolák

No nic já zas mizím.. jen probíháááááááááám....................

brut
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:12
- Nahlásit

mishi
Fajka
kafčo s hodně mlíkem a samo že sladký
kafčo téměř nepiju, ale pořádně tmavý černý čajík s cukrem a citronem ano .... bez něj nejsem schopná nastartovat den

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:16
- Nahlásit

brut
Snídám zásadně něco sladkýho
brrr, slatký k snídani nebrat! Snídaně má bejt vydatná, tak jako ji dělá teta Neessi

jinak - dá se to, trpím jen teď když se dělala večeře. V práci celkem oukej. Víc mi vadilo, že jsem si nemohla dát to kafíčko, než jídlo . Šéf se mi smál, že když už hladuju, ať u toho taky protestuju,ať nehladuju nadarmo. Chtěla sem zkusit protestovat proti pindělkům, že aby je zrušili, ale přišlo mi to marný, protestovat proti tomu, když už jdu skorem domů

brut
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:35
- Nahlásit

PetraK
slatký k snídani nebrat! Snídaně má bejt vydatná, tak jako ji dělá teta Neessi
vždyť je vydatná ... já bez těch cukrů nejsem schopná normálně fungovat, zkoušela jsem kde co, ale nic nezabralo. Ovšem dám si jeden kousek bábofky a můžu rovnou dělat

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:39
- Nahlásit

brut
já slatký fakt jako energetickej odpich nemůžu- potřebuju flákotu, sejra nebo prostě něco slanýho , abych nahodila mašiny. A k tomu dobrej čaj. Kávičku až tak v deset.

brut
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:49
- Nahlásit

PetraK
abych nahodila mašiny
no vidíš, já zase musím mít sladký .... slaný zvládnu později, ale bez tý flákoty, vystačím si s dobrým sýrem ..... jednou za čas mám den, kdy od rána začínám něčím neobvyklým např. gulášem s knedlíkem nebo svíčkovou, ale denně bych to nezvládla

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:57
- Nahlásit

brut
jo takhle semotamo goulage, to neni špatný my o víkendech dáváme občas snídani na vidličku, to je Brnikova záležitost. Jeho míchaný vajíčka......... aaaach jooooo, proč neni sobota ráno? Umřu jen na tu představu

Jo sejránek můžu taky. Tu flákotu jsem myslela tak jako že spíš nějakej ten plátek šunky nebo třebas moravskýho uzenýho, chleba s máslem, zeleninka. Sakra, přestávám vařit, mám fatu morgánu

brut
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 20:03
- Nahlásit

PetraK
Tu flákotu jsem myslela tak jako že spíš nějakej ten plátek šunky nebo třebas moravskýho uzenýho, chleba s máslem, zeleninka. Sakra, přestávám vařit, mám fatu morgánu
sem tě pochopila, ale já vůbec šunku atd. nemusím, takže si vystačím se sejránkem
Míchaný vejce nepapám ( mám vysokej cholesterol)... teda já vejce skoro vůbec nepapám, ale třeba houbová omáčka s brambůrkem by taky nebyla na škodu

Možná, když budeš mít fatu morgánu, tak nebudeš mít hlad

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 20:15
- Nahlásit

brut
Možná, když budeš mít fatu morgánu, tak nebudeš mít hlad

to dřív zešílím , ale co, za chvíli půjdu do peří to zaspat a ráno si dám japko, pomoranč a grepíka

brut
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 20:19
- Nahlásit

PetraK
japko, pomoranč a grepíka
a pak strávíš den na hajzlíku ... mno, to bych raději tu fatu morgánu

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 20:31
- Nahlásit

brut
i kdepák, to mám odzkoušený. A taky - nemůžu se po půstu narvat právě flákotou, ten rozjezd musí bejt pomalej.

Roxana
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 21:04
- Nahlásit

tak ja teda muzu snidat klido pido slatky stejne tak i slany
ale je fakt, ze mam radsi slany, po slatkym mam brzo hlad

Janiii
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 08:19
- Nahlásit

brý ráno, teda vy jste se tu rozjeli
zdravím Ešusovou na hajzlik a všechny ostatní do pracovního procesu, a pro pani brut letí pozdrav k bábovce a čaji
já včera vzdala cvičení, bylo mi nějak slabo takže jsem přijela domů, zbouchla pizzu a do deseti seděla nad pitomýma ceníkama a tabulkama, co jsem dneska potřebovala mít hotový
mishi
mailík odeslán, včera jsem tu už nebyla

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání