| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 09:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
ALE! Holky, zase na druhou stranu! Hezky bych si za ty dva marný pokusy nacvičila cestu. Páč bych tam jela tetkon v neděli, domnění, že jedu teda správně. když by nikdo nepřišel, došla bych k závěřu, že jsem to zmotala a měla jsem jít opravdu v to úterý. To bych tam jela teda znova a zas!!! by tam nikdo nebyl!! tak bych si řekla, že ste se na mě vykašlaly a v tom únoru bych nepřišla
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 10:09
- Nahlásit
PetraK
díííky ti osobo, právě jsme si prodloužila život o cenné minuty, díky výbuchu smíchu po tvém příspěvku
zapiš si to prosím do kalendáře správně, a červeně!!!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 10:13
- Nahlásit
PetraK
ALE! Holky, zase na druhou stranu! Hezky bych si za ty dva marný pokusy nacvičila cestu
tak to koukej nacvičit, páč já tam netrefím ( teda, kdysi jsem tam byla, ale to byla za Cara Klacka) a bude na tobě, aby jsi mně tam dopravila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 10:23
- Nahlásit
Janiii
díííky ti osobo, právě jsme si prodloužila život o cenné minuty
Mno, sem ráda, že jsem vám fšem způsobila radostnej pátek,důry jedny potměšilý!! Místo aby mě litovaly, tak se mi zcela nepokrytě tleměj!!!
Já sem jinak normální! je sem momentálně zavostalá!!
brut
a bude na tobě, aby jsi mně tam dopravila
a seš si tak jistál, že se chceš svěřit do mých rukou? Jooo? VOPRAVDU?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 10:39
- Nahlásit
PetraK
seš si tak jistál, že se chceš svěřit do mých rukou? Jooo? VOPRAVDU?
joooo, jsem .... já si totiž myslím, že jsi jen takový trošičku střelený zmatkář, takže se klidně svěřím do tvých tlapek
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 10:40 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
buď vklidu právě přišla moje drahá půle a vyprávěla mě že si ho nemám vůbec brát páč je úplnej idiot.... jel do firmy kde byl už asi pětkrát a hodinu kroužil zmatenej jako Goro v Tokiu a nemohl to najít jen doplním že firma je v JBC a on skončil v Liberci
Asi ňáky eeerupce dneska
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 10:44
- Nahlásit
Fajka
že si ho nemám vůbec brát páč je úplnej idiot.... jel do firmy kde byl už asi pětkrát a hodinu kroužil zmatenej jako Goro v Tokiu a nemohl to najít jen doplním že firma je v JBC a on skončil v Liberci
to sednul na tramvaj nebo jak se mu to povedlo???
ale jináč že si ho nemám vůbec brát
jako něco plánujete jo?????
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 10:48
- Nahlásit
Fajka
jen doplním že firma je v JBC a on skončil v Liberci
teda nechci bejt rejpavá, ale jak se mu to povedlo?
Asi ňáky eeerupce dneska
nestraš, mám chlapa někde v Práglu a mladej za chvíli pojede domů, ak ať neskončí v Plzni
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 10:49
- Nahlásit
nějak jsme v tom ranním zmatku přeskočili zprávu od brut
U nás se objevila rýma, tak předpokládám, že jí postupně chytne celá famílie a to bude průser, páč mi má jít chlap na tu operaci ( a potřebujeme, aby proběhla v daným termínu nejen kvůli psím akcím a blížícím se Velikonocům a tím pádem volnem harantíííím, ale hlavně kvůli tomu, že na to oko nevidí
tyjo, tak ho koukej opatrovat, aby to nechytil a mohl jít v temínu!!! a snad to bude všechno dobrý ... co s tím má chudák?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 10:53
- Nahlásit
Janiiibrut
to sednul na tramvaj nebo jak se mu to povedlo
no šikula co tu budu povídat
jako něco plánujete jo
no tak už asi 15 let
brut
tyjo, tak ho koukej opatrovat, aby to nechytil a mohl jít v temínu!!! a snad to bude všechno dobrý ... co s tím má chudák?
jo jo souhlas s Janii!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 11:00
- Nahlásit
Janiii
Fajka
má šedej zákal na obouch očích, ale na pravý téměř nevidí .... proto jsem psala, že nemůžu ani 2.2. a ani 23.2., protože mu budou operovat postupně obě oči. Pak se musí hlídat...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 11:04
- Nahlásit
jako něco plánujete jo
no tak už asi 15 let
já jen abych něco neprošvihla
má šedej zákal na obouch očích, ale na pravý téměř nevidí
brut
tyjo, takhlavně aby to dobře dopadlo - ale oni jsou v tomhle doktoři už dneska machři
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 11:06
- Nahlásit
Janiii
taky doufám, že vše bude v pohodě.... jde do Vojenský v Práglu, tak snad mu ty oči nezmršej. Potřebuje je k práci a ke svému koníčku..... focení
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 11:08
- Nahlásit
brut
jo jo dneska už ty doktoři uměj hotový zázraky ! Tak ještě trošku štěstí aby se něco nepotento a uzdravovalo se to tak jak má a určitě se to povede!
Janiii
já jen abych něco neprošvihla
nebuj, to se určitě proflákne kdyby něco.. jinak onehdá přišel s geniální myšlénkou ohledně společnýho příjmení aby naštval veškerý příbuzenstvo... určitě na to příjdeš co vymyslel !
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 11:15
- Nahlásit
určitě na to příjdeš co vymyslel
myšlení po mně dneska nechtěj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 11:18
- Nahlásit
Fajka
idiot.... jel do firmy kde byl už asi pětkrát a hodinu kroužil zmatenej jako Goro v Tokiu a nemohl to najít jen doplním že firma je v JBC a on skončil v Liberci
MILUJU TVÝHO IDIOTA!!! Nejsem osamocena na celém světě, juchééééééééééé!!!
brut
nestraš, mám chlapa někde v Práglu a mladej za chvíli pojede domů, ak ať neskončí v Plzni
esi je to virový, tak budeš mít víkend jen sama pro sebe
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 11:19
- Nahlásit
brut
muzovi drzim palce, ale neboj, muj tata na tom byl loni (byl teda v ty soukromy, na praze 4, nevim ted jmeno), ale vse v poradku a vidi jak rys, tuky tuk
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 11:21
- Nahlásit
brut
má jít chlap na tu operaci
tetkon jsem to četla - hele -musíš ho zavřít do separace, ale hlavně - furt si mejte ruce . Jeho zubní kartáček okamžitě pryč od vašich, a pastu mu dej taky jinou. Tohle jsou dvě cesty, jak se to nejlíp chytá-paradoxně ne tolik vzduchem ale tím, že se někdo vysmrká, vezme za kliku, ty taky, pak si vezmeš něco k jídlu, nebo si přejedeš po gezichtu. A ten kartáček, tak tam je to daný, jen si to lidi neuvědomujou. mě tohle opatření, celkem slušně zatím vždy ochránilo- a že tady vymřelo před vánocema celý oddělení.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 11:22
- Nahlásit
ahoj šici jen nakukuju
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 11:28
- Nahlásit
Holky moc děkujem za přání.... však já věřím, že bude v pohodě, jen mám strach, aby se to díky nějakýmu nachlazení neposunulo .... když už jsem ho psychicky připravila
PetraK
musíš ho zavřít do separace,
to nejde ...dělá s lidma, chodí do podniků, do baráků ...dělá u O2
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 11:31
- Nahlásit
brut
když už jsem ho psychicky připravila
urcite se nema ceho bat, je to behem chvilky a druhej den je vse OK !!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 11:37
- Nahlásit
Roxana
urcite se nema ceho bat, je to behem chvilky a druhej den je vse OK !!
ale je to chlap a ti se vždycky děsej dopředu
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 11:39
- Nahlásit
brut
no to asi jo ... muj tata je zas takovej ten typ "tvrdak" ten na fsechno ordinuje "krumpac a lopatu"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 11:42
- Nahlásit
Roxana
ten na fsechno ordinuje "krumpac a lopatu"
tyjo maminka zas sekyru .. to je taky dobrá dvojka
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 11:42
- Nahlásit
Ahoj všici, jen vás zdraviím, asi se moc nechytám, kdybych to měla celý dočítat, tak jsem prokousla jen tuhle stránku a jdu zase hledat kuchyň a vymejšlet obklady. Jsem myslela, že stavět dům je radost, ale když se neshodnem ani na dlaždičkách, tak asi bude problém.
brut
Taky moc držim palce!
Fajka
A jak se mu teda povedlo dorazit až do Liberce? To by mě teda fakt zajímalo.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 11:44
- Nahlásit
Fajka
tyjo maminka zas sekyru
ty brdo dobrz
hele ale nerikej dvakrat, klido ti toho majora zemana muzu poslat jeste jednou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 11:47
- Nahlásit
Roxana
hele ale nerikej dvakrat, klido ti toho majora zemana muzu poslat jeste jednou
Vopovaž se !!!!!!!
mishi
A jak se mu teda povedlo dorazit až do Liberce? To by mě teda fakt zajímalo
ono je ta firma někde mezi JBC A LB a prej než se stihnul rozkoukat tak ho to vyfluslo na dálnici a byl v LB no kouzelník...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 11:53
- Nahlásit
brut
to nejde
no jasný, tak ale fakt, ať je teď za medvídka mývala a furt si meje packy -zvlášť když je furt mezi lidma, podává si s nima ruku (stačí jeden člověk, který se vysmrká a pak mu podá ruku) nešmrdlá si rukama přes ksicht a tak podobně a ten kartáček a pastu mu dejte zvlášť, páč jak si dává pastu na kartáček a předtím totéž udělá ten co už nemocnej je, tak tu pastu šmrncne vo ten svůj zabacilovanej gardáč a huž přenes bacily
Zní to jako hustá magorárna - a taky je- ale osvědčuje se to. Kdysi dělali nějaký výzkum vzali tři skupiny lidí a za určitých podmínek je narvali k nemocnýmu. První s ním byli v místnosti a za plentou. Druhý bez plenty a s nějakým kontaktem a s tím, že si pak umyli ruce. Ty třetí už byli v těsným kontaktu a bez umytí. Nejhůř pochopitelně dopadla třetí skupina, ale byl propastný rozdíl mezi tou třetí a druhou. Mezi druhou a první už to tak markantní nebylo. A jestli jde o to, aby fakt neonemocněl, tak tu pakárnu vydrží. Nemusí to vyjít, to je pochopitelný, ale jak říkám u nás to fakt fachá a že David byl svýho času hodně na bacily chytlavej. Teď máme na byt a stravu synovce, kterej je za chcípáka, ale nás to zatím neohrozilo ani jednou.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 12:10
- Nahlásit
PetraK
vše vyřídím ... se bude hošánek divit, už takhle má pocit, že jsem naprostý cvok, tak mu to jen potvrdím
Fajka
no kouzelník
to jo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 12:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
že jsem naprostý cvok, tak mu to jen potvrdím
mno, po dnešním výstupu s lékarnou, nebude od pravdy daleko
Hele - já vím že to vypadá naprosto ujetě, ale něco na tom být musí, těsně před vánoci sem kolega zatáhnul humus ňákej.A hnusnej. Měli to všichni, naprosto všichni. Skoro do jednoho. Ten jeden jsem byla já. Teda ne že bychom měli společně umístěný kartáčky na zuby , ale páč jsem na vánočky nechtěla bejt nemocná, byla jsem za toho medvěda Mývala a . Když nic jihýho- zkusit se maj fšecky zbraně co sou k dispozici.
Holkýýýýýýýýýýýýý - brůt je na tom mozkově stejně jako jáááá, tadyjádyjááááááá bude mi dělat náměstka, heč!
Ale asi až druhýho, prvního náměstka mi bude dělat Fajky drahá půle, páč byl v cíli dříf než brůt
|