| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 09:08
- Nahlásit
FUJTAJBL VE SPOLEK
tady si ten pozdrav můžu lajsnout, páč víte vo co go
Janiii
hele neřeš to,tak jo, ale mrzí mě to, už jste to holky mohly mít
taky bychom se měly domluvit jak se případně sejít až budu na těch horách. My tam najíždíme 14. února, odjíždíme 21. takže by asi bylo lepší se sejít hned na začátku, což? Půjde to?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 09:11
- Nahlásit
My tam najíždíme 14. února, odjíždíme 21.
kurňaaaaa, kurňa a ještě jednou kurňa
tak se mnou nepočítejte ďůčata
mírova mamča slaví 14. padesátiny, tam prostě musíme bejt, takže se na sever nedostanem ... no a dapší subótnik vy už budete odjíždět, tak to taky nic ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 09:25
- Nahlásit
Janiii
kurňaaaaa, kurňa a ještě jednou kurňa
Pani to mi neříkejte
Já nevím, jak to udělat v tu odjezdní sobotu, tady jde hlavně o to, že budem mít už auto plný věcí a nechávat ho v dnešní době někde, to si člověk koleduje o průšvih
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 09:40
- Nahlásit
tak já ti hlavně nejsem schopná říct, jestli tu vaši odjezdní sobotu budeme na severu
budem mít už auto plný věcí a nechávat ho v dnešní době někde, to si člověk koleduje o průšvih
a to o pořádnej, to určitě nedělejte ...
no nic, tak domluvíme nějakou procházku někdy o víkendu, aby sir Ešus poznal mylady Berni
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 09:48
- Nahlásit
Janiii
no nic, tak domluvíme nějakou procházku někdy o víkendu, aby sir Ešus poznal mylady Berni
to budem muset, páč co naděláme, je to sice škoda velká a já se moc těšíla, ale jsou horší věci. Jen to musíme stihnout než začnem jezdit na Apaluchu. Leda-byste přijeli k nám na kávičku kdybyste měli cestu kolem. Na jaře a zkraje léta-než přijdou ty šílený vedra- je tam naprosto úžasně, páč jsme na tý samotě. nejbližší sousedi jsou stádo srnek dole u potoka na poli
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 09:51
- Nahlásit
PetraK
FUJTAJBL VE SPOLEK
až na věky aaamen
Krásnej pozdrav při úterku
Janiii
jako že si z nás děláš prču????
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 09:52
- Nahlásit
Leda-byste přijeli k nám na kávičku kdybyste měli cestu kolem
ty wo*e jsem se trochu lekla že máme přijet k vám do bytu, byste museli malovat, a kupovat novej nábytek
ale zjara na chaloupku to neni blbej nápad! to bysme mohli, my jsme schopný jet "náhodou kolem" kudykoliv obzvlášť jeslti máte pozemek patřičně pevně oplocený - páč berni v těch fofrech nějak nevidí ploty a naráží do nich
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 09:54
- Nahlásit
Fajka
no nedělá, no. Budem si muset vystačit.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 09:55
- Nahlásit
FUJTAJBL VE SPOLEK
a máte pro mě Francův nápoj? bych si namazala né koleno, ale břišní svalíky, páč mě po tom nedělním cvičení pěkně booolej
nedělám a to jsme chtěli jít toho 14. večer do Alšovic na mysliveckej
ale Věrka to má přesně 14.2. a protože je to přesně sobota tak už je zamluvená hospoda a tam prostě musíme
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 10:04
- Nahlásit
Bré ranko všem! Tak koukám, že se nám akce hory trochu hroutí.
Mimochodem, miluju Ať žijí duchové. Nejkrásnější pohádka na světě.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 10:06
- Nahlásit
mishi
Mimochodem, miluju Ať žijí duchové. Nejkrásnější pohádka na světě jéééé jááá taky
PetraK
. Budem si muset vystačit
ale tak si vystačíme a určitě se ještě někdo od nás ze severu přidá
Janiii
To chápu ale stejnak dostaneš naprdel!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 10:11
- Nahlásit
Janiii
Plot netřeba řešit, k zahradě patří navazující obrovská louka, takže čokli můžou dělat bordel tam a my můžeme dát kávičku uprostřed romantické květeny ve stínu snivé břízy . Máme to tak vždycky, páč Ešus sice záhony respektuje i v tryskových honičkách, příchozí psékusi pochopitelně ne, páč jsou na zahradě noví a nějaký záhony jsou jim ukradený. Takže čokli mají k dispozici louku, kde se nemusej namáhat ani pomalu zastavovat. To mi připomnělo Nellušku , když byla u nás poprvé, tak s Ešusem lítali jako šílený skrz celou zahradu. Než nám teda došla trpělivost a vypustili jsme je na louku. No ale Ešus měl pochopitelně celou zahradu zmáklou, takže když dorazili k začátku rokle na konci zahrady, tak dal mohutný skok, kterým překonal skalku , která na bocích rokle je a přistál téměř na druhé straně tý rokle. Čímž si to pochopitelně zdatně natáhnul svůj náskok a Nela,která -krafka jedna pitomá - tu skalku produsala se mohla vzteknout z toho, že ho nestíhá
a máte pro mě Francův nápoj?
No a to řikala, že nepožívá!!
protože je to přesně sobota tak už je zamluvená hospoda a tam prostě
to je jasňačka, ale škoda no.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 10:29
- Nahlásit
Joukám, že se domlouvají nejen hory a dívadlo, ale i návštěva Apaluchy
By ještě Petra potřebovala "Skřítkové, tesaři vylezte z mechu ..."
Jinak také přeji FUJTAJBL VESPOLEK
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 10:29
- Nahlásit
No a to řikala, že nepožívá!!
já bych se nemazala zevnitř, ale zvrchůůůů
dala jsem si kafe a je mi těěěžko aneeežko budu to muset asi zajíst
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 10:31 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
By ještě Petra potřebovala "Skřítkové, tesaři vylezte z mechu ..."
brut
a sááfra, jen abysme neměli bejt my ty tesaři ... že vona si nás tam zve na brigádu????
nemůžu, nikdy už nebudu mít čas!!!!!
apropó, výborná hláška z tohohle filmu ... "pamatuješ na bratrance karla co byl Andule na svatbě? ... ten divnej? ... jojo, ten vlivnej"
edit: opravila jsem jméno bratrancééé
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 13:11
- Nahlásit
miluju Maďary a jejich němčinu
ale až já si jednou s tou pani budu rozumět, tak nepřestanu slavit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 13:15
- Nahlásit
Janiii
apropó, výborná hláška z tohohle filmu ... "pamatuješ na bratrance karla co byl Andule na svatbě? ... ten divnej? ... jojo, ten vlivnej
ta je taky dobrá .... mám tenhle film ajko léčbu depresí
a sááfra, jen abysme neměli bejt my ty tesaři ... že vona si nás tam zve na brigádu????
nemůžu, nikdy už nebudu mít čas!!!!!
Mně to nedá.... sem dneska objevila naprosto super napsanej článeček o australácích ... sice tam mají drobnou chybku, ale to se v celkovém počteníčku ztratí ... je vidět, že tohle psal někdo srdcem ... když budete chtít, tak jukněte, co mám doma za miláčky
http://hobby.idnes.cz/australsky-honacky-pes-drsna k-s-krvi-divokych-dingu-fyy-/hobby-mazlicci.asp?c= A090119_145533_hobby-mazlicci_mce
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 13:21
- Nahlásit
brut
Janiii
"pamatuješ na bratrance karla co byl Andule na svatbě? ... ten divnej? ... jojo, ten vlivnej
si nemůžu vzpomenou jak s ten film jmenuje ???
brut
Na článek už sem koukala, ajako sm čučela jak puk že se naroděj a maj bílou barvu to sem nevěděla ...
PetraK
jo a taky sem zpětně mrkla na Ešusí spisovatelský střevo.. dooost dobrý !!!! Paní se divím že tvrdnete v práci a nepíšete s Ešůůskem knígy
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 13:25
- Nahlásit
Fajka
si nemůžu vzpomenou jak s ten film jmenuje ???
Ať žijí duchové!
ajako sm čučela jak puk že se naroděj a maj bílou barvu to sem nevěděla ...
fakt se rodí bílí, jen ty tmavé flíčky tam jsou vidět.... a když je pes jak Brut, tak nemá mimo oušek nikde nic ... dobarvují se postupně... navíc je to taková hádanka pro chovatele, když jsou ze spojení modrá-červená, kolik z nich bude mít jakou barvu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 13:27
- Nahlásit
brut
Ať žijí duchové
jéééé tak já myslela že to bylo v jiným
brut
navíc je to taková hádanka pro chovatele, když jsou ze spojení modrá-červená, kolik z nich bude mít jakou barvu
týjo a kdy se jako vybarvěj? stihnou to do těch 2 měsíců a nebo si novej páníček veze domu zajíce v pytlu?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 13:43
- Nahlásit
Fajka
týjo a kdy se jako vybarvěj? stihnou to do těch 2 měsíců a nebo si novej páníček veze domu zajíce v pytlu?
začínají se vybarvovat cca 15-20den po narození ...někteří i dřív....
jukni, tohle je 7 týdenní Brut
http://www.cz-pes.cz/obrazek-5389-q-Brut---7tydnu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 13:55
- Nahlásit
jukni, tohle je 7 týdenní Brut brut
ten je supeeer takový rozkošný štěňisko!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 14:05
- Nahlásit
brut
no ale ten huž je barevnej a už zas nemá tu bílou
je krááásnej, to by člověk takhle vůbec neřek že se narodil bílej
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 14:08
- Nahlásit
Fajka
akity jak se naroděj tak tak zbarvený zůstanou? jako že zůstane rozložení barvy ale třeba ztmavne ta šedá nebo tak?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 14:13
- Nahlásit
Janiii
no akity se spíš naroděj tmavý a pak zesvětlávaj... třeba se narodí úplně tmavě šedý štěně a pak je z nej červená akita... fajka byla taky tmavší když se narodila a ted je světlá... dokonce ted v Německu dostala do posudku že má pískovou barvu přitom žádná písková barva u akit nejni a zase odjinud z německa mě přišlo že je stříbrná chovatelka říká že je modrá poradkyně chovu říká že žíhaná
Normálně já ani po třech letech nevím co to má za barvu!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 14:14
- Nahlásit
Janiii
http://www.akita-feiko.estranky.cz/fotoalbum/stena tko/mimino-v-praci/479
byla tmavá a ještě měla hodně tý červený...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 14:15
- Nahlásit
Fajka
ty jo, docela zmatek
koukám, zlatý berňáci u nich se nic nezmění - max. to štěně vypadá že je víc bílý, ale bílá zůstává a dorůstá tělo, takže to třeba pak tolik nevynikne - ale jasně že pokud má třeba zákoutek, tak ten mu zůstane
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 14:16
- Nahlásit
Fajka
no to je boží kukuč
jsem si nikdy nějak nevšimla, že má bílý paciny
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 14:18
- Nahlásit
Janiii
ten je supeeer takový rozkošný štěňisko
ti někde najdu poměr mezi ním a babčou, když jsme si ho přivezli ... babača byla velikosti malého knírače ( jinak jedna srovnatelná je na úvodní stránce webovek)
Fajka
no ale ten huž je barevnej a už zas nemá tu bílou
je krááásnej, to by člověk takhle vůbec neřek že se narodil bílej
jdu najít štěňata aby jsi viděla ten rozdíl
tady máš týdenní mimča .... jsou za spojení modrých rodičů, proto jim začíná prosvítat modrá...čerstvě narozený nemám, ale najdu u někoho na stránkách a dám ti sem odkaz
http://www.cz-pes.cz/obrazek-7335-q-Stenici-austra laku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 14:22
- Nahlásit
Fajka
tvoje akitka se mi líbí... je jiná, neobvyklá a nesnadno zaměnitelná .... zkrátka krasavice
Brutíka v 7 týdnech sem ti dala schválně, aby jsi viděla, že jdou k páníčkům už vybarvený
|