| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:43
- Nahlásit
PetraK
ofšem todle nemá chybu
máá to chybu mááá dycky když jedu rychlejš než je povolený tak slyším: Nezapomeň že si uvědomělá řidička!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:44
- Nahlásit
Fajka
Nezapomeň že si uvědomělá řidička
to je ůůůň, to je ůůůň
a máš to doma vyvěšený aspoň nad dveřma do garage?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:48
- Nahlásit
PetraK
máš to doma vyvěšený aspoň nad dveřma do garage?
ne, vozí to přilepený pod zpětným zrcátkem v autě, aby to měl Pája na očích
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 11:24
- Nahlásit
Janiii
koukám, že kultůra se krapítko podražila, ale jestli byl zážitek fakt tak skvělej, tak se vše vyrovnalo.
Asi budu muset zase navštívit dívadlo, když čtu tak pěkný reference.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 11:33
- Nahlásit
Janiii
ne, vozí to přilepený pod zpětným zrcátkem v autě, aby to měl Pája na očích
žjo! Kruťanda jí budem řikat!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 11:38
- Nahlásit
Asi budu muset zase navštívit dívadlo, když čtu tak pěkný reference
doporučuju, je teda fakt že jsme ještě neviděli špatnej divadelní kus, a na všechny představení mám výborný vzpomínky a reference
v březnu jdem podruhý na Cavemana, na toho už se těšíme jak malý, oba s Mírou to bude zase nápor na bránici
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 11:40 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
PetraK
vidiš, jsem si tak vzpomněla, jak jsi psala že máš ráda v divadle situace, kdy se herci odrovnávají navzájem, tak můžu doporučit kterékoliv představení Divadelní společnosti Josefa Dvořáka
viděla jsem asi 3 jeho hry, a vždycky odrovná kolegy něčím nečekaným - v jedný hře musela kolegyně herečka odejít z pódia, jak se řehtala - vzadu se uklidnila, za chviličku byla zpátky, podívala se na Dvořáka - kterej tam jen stál a koukal, neřek ani písmenko - a ona zas do křeče a výtlem smíchu
edit - hrubky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 11:49
- Nahlásit
Janiii
taky mám ráda představení s výtlemem.... chodím s harantíma, mají od škol lístky se slevou a pokud nejdou na nějakej muzikál ( mimo Karlína)a do Národního, kde se mi blbě sedí, tak si užívám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 11:49
- Nahlásit
Janiii
Divadelní společnosti Josefa Dvořáka
viděla jsem s ním Lucernu- BYL NAPROSTO PŘÍŠERNEJ s ním bych nemohla hrát, to bych ze sebe nedostala ani slovo, páč bych se furt řehtala Však taky paní kněžna se něco naplakala
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 11:52
- Nahlásit
PetraK
joooo, Lucerna byla výborná - pak jsme ještě viděli Čochtan vypravuje a Spaste duše, revizor!
je fakt že u něj uplně stačí když stojí a kouká
já ho mam jako herce i chlapa moc ráda, několikrát jsme ho viděli u něj na chalupě v Českým ráji - mimochodem chaloupka uplně úúúžasná - klidně i přes plot pár slov prohodil, prostě normální člověk ...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 11:55
- Nahlásit
brut
vem děti na "klasiku" - Tři mušketýry (neni!! to ten muzikál ) do divadla V Celetné - výýýborný představení, ale možná pro tebe moc dlouhý - je to asi tři hodiny bez přestávky, nevim jestli bys to vydržela odsedět?
poprvý jsem tohle představení viděla na gymplu, a vloni znova, nemá to chybu např. přihřátý Kardinál Richelieu ... a tááák
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 11:58
- Nahlásit
Janiii
Tři mušketýry (neni!! to ten muzikál ) do divadla V Celetné
Celetnou já moc ráda .... a na Tři mušketýry se chystám, jen ta doba sezení mně odrazuje ( sedět tři hoďky je pro mně naprostý utrpení... když po hodině zatuhávám a bolí mi celej člověk) , i když jsou tam tak hrozně hodný, že mně nechaj chodit a koukat i z jiných míst
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 12:00
- Nahlásit
brut
i když jsou tam tak hrozně hodný, že mně nechaj chodit a koukat i z jiných míst
tak toho rozhodně využij, vem místo někde zkraje řady abys mohla i postávat a vyraž - mě se to moc líbilo, navíc jsou to vesměs herci ze Švandova divadla, to zas já moc ráda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 12:00
- Nahlásit
Janiii
mimochodem chaloupka uplně úúúžasná
jooo, to je pravda, jen ji má na blbým místě, furt mu tam někdo cárá. A už jsi ho slyšela někdy vyprávět jak vyháněl krtky? Sem měla co dělat, abych to ustála s čistým prádlem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 12:03
- Nahlásit
Janiii
půjdu na místa pro invalidy, tam je hodně prostoru a navíc je to oddělený tak, abych mohla vstávat a nerušila ostatní
Se domluvím s harantíma a vyrazíme.. letos jsem ještě v divadle nebyla, když už mám za sebou ten ples....
PetraK
sem slíbila ty ceny v Lucerně, tak za chvíli je tu budeš mít...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 12:06
- Nahlásit
brut
letos jsem ještě v divadle nebyla, když už mám za sebou ten ples....
prej letos dyk je šestnáctýho!!!
Já nebyla fdívadle snad 15 let
Janiii
ne, vozí to přilepený pod zpětným zrcátkem v autě, aby to měl Pája na očích dobrej nááápad .. to mě nenapadlo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 12:14
- Nahlásit
Fajka
prej letos dyk je šestnáctýho!!!
no právě, loni jsem byla hned začátkem a do poloviny ledna podruhý ... holt každý rok není posvícení
chyba a veliká ... i můj mladej se do dívadla těší... pravda musíme vybírat něco, kde se mu nezavaří moc mozeček, ale i to v těch nabídkách bývá
A když už jste tu mluvily o stromečku, tak my ho nemáme od neděle... teda stojí ještě ve stojánku na dvorku a moc se líbí psům, ovšem už je bez ozdobiček, ty jsme sundavali právě v neděli při světle svíček
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 12:21
- Nahlásit
chyba, napravit, hned
v Praze jste každou chvíli, tak šup šup
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 12:26
- Nahlásit
Janiii
brut
Jako což voto já bych i šla (i dyž nemám co na sebe ale jako donutit aby šla se mnou moje drahá půle jo, to je nemožný ale tak třeba jednou někdy .. tak za dalších 15 let už jezdí na psí akce, dokonce sem ho násilím narvala i do letadla... tak halt dívadlo bude třeba naše další meta
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 12:32
- Nahlásit
Fajka
dyž nemám co na sebe
výmluvy ....... já taky mužskýho do divadla nedostanu, tak holt se mnou chodí jiní
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 12:37
- Nahlásit
brut
výmluvy no já klidně pudu fteplákách ale ostatní lidi s tím budou mít problém.. já ne
já taky mužskýho do divadla nedostanu, tak holt se mnou chodí jiní no děti nemáme, naši nepřipadaj v úvahu, brácha má svejch starostí dost .... a Fajku tam se mnou nepustěj... tak ti nevim ...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 12:44
- Nahlásit
Fajka
já klidně pudu fteplákách ale ostatní lidi s tím budou mít problém.. já ne
mno, sice nejsou tepláky zase až tak in do dívadla, ale třebas černý gatě a bílý tričko by už šlo
no děti nemáme, naši nepřipadaj v úvahu, brácha má svejch starostí dost .... a Fajku tam se mnou nepustěj... tak ti nevim ...
ti jedno dítko půjčím ... máme tři, tak třebas by se jim u tebe líbilo , rodiče nemám, ségra chodí taky, ale co třeba nějaká kámoška ( a nemyslím Fajku, by jí tam bylo děsný vedro )
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 12:47
- Nahlásit
brut
ale třebas černý gatě a bílý tričko by už šlo
no tak to jo, to bych dala.. já totiž nevím co by jako se tak mělo že.. já myslela že mušej bejt koktejlky nebo tak něco a ty fakt nemám...
ale co třeba nějaká kámoška ( a nemyslím Fajku, by jí tam bylo děsný vedro
nooo z těch kámošek je právě Fajka asi jediná co by se mnou šla
ti jedno dítko půjčím ... máme tři, tak třebas by se jim u tebe líbilo
no to by třeba někdy šlo... a nebo uděláme sraz fora pro Ešusovou fdííívadle na nějakým ftipným kousku a pudem jako daf a to se pak ztratí že sem sama
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 12:48
- Nahlásit
Fajka
tak až budem kupovat lístky, beru o jeden navíc, jen se musíš do práglu dopravit
a s oblečením bych to nehrotila, v dnešní době už neplatí že do divadla jen ve velké večerní, stačej ti kalhoty a třeba nějakej svetr nebo tak ...
ještě nějaká výmluva??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 12:50
- Nahlásit
Janiii
tak až budem kupovat lístky, beru o jeden navíc
jako že bych vám dělala s Mírou křena?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 12:51
- Nahlásit
já totiž nevím co by jako se tak mělo že.. já myslela že mušej bejt koktejlky nebo tak něco a ty fakt nemám
hele, já včera měla černý kalhoty, bílý triko s límečkem a na tom černej svetřik, míra světlý béžový kalhoty, košili a svetr - jasný že do národního nebo na tu operu by to chtělo asi něco jinčího, ale jinak vystačíš s tímhle
uděláme sraz fora pro Ešusovou fdííívadle na nějakým ftipným kousku a pudem jako daf a to se pak ztratí že sem sama
supr nápad, jsem pro
a jako že deš sama, a co jako
ikdyž míra se taky bránil, že nechce - vybrala jsem komedii a od tý doby chodí rád - ikdyž jen na komedie
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 12:53
- Nahlásit
Fajka
koktejlky by jsi musela mít tak max. do Národního ( taky se tam nehrnu, páč je nemám a navíc bych v nich vypadala jak dement ) , jinak je úplně fuk, co si oblíkneš... sem řešila předloni mladýho a nakonec šel v džínách a košili
no to by třeba někdy šlo...
holka chodí do divadla moc ráda, tak ti jí klidně půjčím
nebo uděláme sraz fora pro Ešusovou fdííívadle na nějakým ftipným kousku a pudem jako daf a to se pak ztratí že sem sama
bych byla taky sama, tak by jsme se ztratily obě
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 12:54 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Janiii
uděláme sraz fora pro Ešusovou fdííívadle na nějakým ftipným kousku a pudem jako daf a to se pak ztratí že sem sama
supr nápad, jsem pro
noooo tak do by se někdá zrealizovat dalo
černý kalhoty a bílý třičko mám
A cí taky nějakou pěknou komédii
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 13:08
- Nahlásit
bych byla taky sama
brut
bys vzala děti, jako potencionální účastníky fóra a šmíráky já bych taky vzala Míru
A cí taky nějakou pěknou komédii
já co mam vyhlídnutý tak je všechno vyprodaný na dobu dopředu, ale určitě něco vyberem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 13:25
- Nahlásit
Janiii
Budu mlufčí dafu-můžu?
VZKAZ PRO FŠECHNY KLIKROVÝ BÁBY- víkendová předávka klikruů se nezdařila, nezadařilo se ani včera, takže dneska večír v deset by to mělo klapnout, to už snad budem doma
|